מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73276
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Cleanskin
כמעט ופספתי את הסרט הזה, החלטתי לוותר עליו אבל עקב ההמלצות בת'רד החלטתי לתת לו סיכוי. צפיתי בו כרגע ובהחלט סרט שווה צפיה. שון בין מציג דמות משכנעת ומוצלחת כסוכן שירות חשאי בריטי בעל עבר המאלץ אותו להתמודד מול הטרור המוסלמי בארצו.
סרט מהנה עם טוויסט מוצלח לקראת סופו.
7.5/10
כמעט ופספתי את הסרט הזה, החלטתי לוותר עליו אבל עקב ההמלצות בת'רד החלטתי לתת לו סיכוי. צפיתי בו כרגע ובהחלט סרט שווה צפיה. שון בין מציג דמות משכנעת ומוצלחת כסוכן שירות חשאי בריטי בעל עבר המאלץ אותו להתמודד מול הטרור המוסלמי בארצו.
סרט מהנה עם טוויסט מוצלח לקראת סופו.
7.5/10
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
Perfume: story of a murderer
דפדפתי בשרשור הזה בדף 109 ראיתי המלצה חמה על הסרט הזה והוא שכב אצלי בדיסק..... אז..... לפני שאפרט את תחושותי מהסרט אומר בפה מלא............. אל תנסו את זה בבית!!!!
סרט מאוד אפל עם נופים של פריז במאה השמונה עשרה לכלוך גועל וסירחון ... מזל שאין לי את המימד הרביעי של הריח.
לתוך הבלאגן הזה נולד ילד שיש לו הרחה אבסולוטית (מוצארט באף) והוא נדבק במאניה למצוא את הבושם האולטימטיבי דבר שגורר אותו למחוזות שמריחים לא כל כך טוב וזה בלשון המעטה.
דסטין הופמן בתפקיד של שחקן אורח ותקציב אדיר מביאים סרט מאוד מושקע עם סוף לא ממש צפוי.
סה"כ סרט לא רע כלל אבל לא הייתי נותן לו ציון של 9-9.5 שהוא קיבל בפורום
שווה צפייה!
7.5/10 או במילים אחרות כמעט טוב פלוס!
דפדפתי בשרשור הזה בדף 109 ראיתי המלצה חמה על הסרט הזה והוא שכב אצלי בדיסק..... אז..... לפני שאפרט את תחושותי מהסרט אומר בפה מלא............. אל תנסו את זה בבית!!!!
סרט מאוד אפל עם נופים של פריז במאה השמונה עשרה לכלוך גועל וסירחון ... מזל שאין לי את המימד הרביעי של הריח.
לתוך הבלאגן הזה נולד ילד שיש לו הרחה אבסולוטית (מוצארט באף) והוא נדבק במאניה למצוא את הבושם האולטימטיבי דבר שגורר אותו למחוזות שמריחים לא כל כך טוב וזה בלשון המעטה.
דסטין הופמן בתפקיד של שחקן אורח ותקציב אדיר מביאים סרט מאוד מושקע עם סוף לא ממש צפוי.
שווה צפייה!
7.5/10 או במילים אחרות כמעט טוב פלוס!
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Snow White and the Huntsman'
אז נכון שזה לא הסיפור שאנחנו מכירים מהילדות אבל עדיין המראה הידועה לשמצה קיימת גם בסיפור זה (רק עם אפקטים של שנות האלפיים) ועדיין סרט ילדים מטופש.
אישה רעה שמגיעה לממלכה של אביה של שלגיה, רוצחת אותו ומשתלטת על כס המלוכה. היא מורה לרצוח את כל התושבים וכולאת את שלגיה. ביום בו מחליטה המלכה לקחת את חיי שלגיה, שלגיה בורחת ליער האפל והמלכה שולחת בעקבותיה צוותים כדי שיביאו אותה חזרה.
5.5\10
אז נכון שזה לא הסיפור שאנחנו מכירים מהילדות אבל עדיין המראה הידועה לשמצה קיימת גם בסיפור זה (רק עם אפקטים של שנות האלפיים) ועדיין סרט ילדים מטופש.
אישה רעה שמגיעה לממלכה של אביה של שלגיה, רוצחת אותו ומשתלטת על כס המלוכה. היא מורה לרצוח את כל התושבים וכולאת את שלגיה. ביום בו מחליטה המלכה לקחת את חיי שלגיה, שלגיה בורחת ליער האפל והמלכה שולחת בעקבותיה צוותים כדי שיביאו אותה חזרה.
5.5\10
מבוסס על רב מכר ...molvy כתב:Perfume: story of a murderer
שווה צפייה!
7.5/10 או במילים אחרות כמעט טוב פלוס!...
צבעים מדהימים עם סאונד מתואם וכמעט מושלם . דוגמא מצוינת למה צריך לראות סרט בבלורי:).
- Huber
- חבר במועדון HT

The Bourne Legacy
סרט רביעי בסידרה, והפעם הסרט מבוסס על גיבור חדש, שגם הוא כמו בורן סוכן מיוחד שהונדס גנטית לשיפור הביצועים. הפעם נתנו לאחד הכותבים משלושת הסרטים הקודמים לביים, והתוצאה הינה סטייה גדולה מהנוסחה הקבועה והכ"כ מוצלחת של הטרילוגיה המקורית. הסרט בפני עצמו סביר, לצערו הוא נכנס לנעליים גדולות ולא מצליח למלא אותם.
ג'רמי ריינר ורייצ'ל וויז )וכמובן אדוארד נורטון הנפלא) מצליחים בעזרת משחק מצויין להפוך סרט בעל תסריט בינוני ובימוי בינוני עוד יותר לסרט לא רע בכלל.
שווה צפיה, רק אל תבואו עם ציפיות יותר מידיי גבוהות כמוני ואל תשוו אותו לקודמים במידה וראיתם אותם.
6.5/10
סרט רביעי בסידרה, והפעם הסרט מבוסס על גיבור חדש, שגם הוא כמו בורן סוכן מיוחד שהונדס גנטית לשיפור הביצועים. הפעם נתנו לאחד הכותבים משלושת הסרטים הקודמים לביים, והתוצאה הינה סטייה גדולה מהנוסחה הקבועה והכ"כ מוצלחת של הטרילוגיה המקורית. הסרט בפני עצמו סביר, לצערו הוא נכנס לנעליים גדולות ולא מצליח למלא אותם.
ג'רמי ריינר ורייצ'ל וויז )וכמובן אדוארד נורטון הנפלא) מצליחים בעזרת משחק מצויין להפוך סרט בעל תסריט בינוני ובימוי בינוני עוד יותר לסרט לא רע בכלל.
שווה צפיה, רק אל תבואו עם ציפיות יותר מידיי גבוהות כמוני ואל תשוו אותו לקודמים במידה וראיתם אותם.
6.5/10
The Magic Of Belle Isle \ קסם החיים
סופר כתבי מערבונים נכה ומזדקן שעבר טראומה ,
מגיע לעיירת חוף קטנה ומפתח קשרי ידידות עם השכנה ושלושת בנותיה .
לא הצלחתי למצוא התרגשות כלשהיא בסרט ,
וגם לא בסיפורו של מורגן פרימן שמשחק בתפקיד הראשי .
העלילה בינונית מאוד ולא מתפתחת לשום מקום
5/10
סופר כתבי מערבונים נכה ומזדקן שעבר טראומה ,
מגיע לעיירת חוף קטנה ומפתח קשרי ידידות עם השכנה ושלושת בנותיה .
לא הצלחתי למצוא התרגשות כלשהיא בסרט ,
וגם לא בסיפורו של מורגן פרימן שמשחק בתפקיד הראשי .
העלילה בינונית מאוד ולא מתפתחת לשום מקום
5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
star wars - return of the jedi
סוף סוף השלמתי לילדים את הסדרה המקורית - כאשר הקטן (בן 7) ברבר בלי סוף על דרת' וודר (נראה לי שהוא נדלק עליו חזק וזה עכשיו יהיה ה-role model שלו).
נחמד, אם כי באמת התוספות החדשות של לוקאס מזעזעות ומטרידות - במיוחד סצינת הזמר והזמרת...
9/10
star wars - bonus material
אם כבר שולפים את החבילה, אז עד הסוף. ראיתי אתמול את הסרט על איך לוקאס עשה את הסדרה וכל המגבלות, כולל הנפילות הגדולות שלו, המחיר הכבד הפיזי והמנטלי של הפקת הסרטים (הוא התגרש בעקבות אחד הסרטים). ממליץ לצפיה לחובבים כבדים של הסדרה בלבד.
8/10
סוף סוף השלמתי לילדים את הסדרה המקורית - כאשר הקטן (בן 7) ברבר בלי סוף על דרת' וודר (נראה לי שהוא נדלק עליו חזק וזה עכשיו יהיה ה-role model שלו).
נחמד, אם כי באמת התוספות החדשות של לוקאס מזעזעות ומטרידות - במיוחד סצינת הזמר והזמרת...
9/10
star wars - bonus material
אם כבר שולפים את החבילה, אז עד הסוף. ראיתי אתמול את הסרט על איך לוקאס עשה את הסדרה וכל המגבלות, כולל הנפילות הגדולות שלו, המחיר הכבד הפיזי והמנטלי של הפקת הסרטים (הוא התגרש בעקבות אחד הסרטים). ממליץ לצפיה לחובבים כבדים של הסדרה בלבד.
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

Election
חייו של מורה בתיכון הולכים ומסתבכים כשהוא נעשה מעורב בבחירות לנשאי מועצת התלמידים.
מתיו ברודריק וריס ויטרספון בדרמת תיכון לא שיגרתית. לרב אינני נהנה מסירטי נעורים, אך הסרט הנ"ל די יוצא דופן בז'אנר הזה. סה"כ סרט חביב, אני בטוח שמי שגדל בתרבות האמריקאית יזדהה הרבה יותר ויהנה מהסרט הרבה יותר.
6.5/10
חייו של מורה בתיכון הולכים ומסתבכים כשהוא נעשה מעורב בבחירות לנשאי מועצת התלמידים.
מתיו ברודריק וריס ויטרספון בדרמת תיכון לא שיגרתית. לרב אינני נהנה מסירטי נעורים, אך הסרט הנ"ל די יוצא דופן בז'אנר הזה. סה"כ סרט חביב, אני בטוח שמי שגדל בתרבות האמריקאית יזדהה הרבה יותר ויהנה מהסרט הרבה יותר.
6.5/10
תגיד ערן , מה אתה עובד?!Huber כתב:Election
6.5/10...
- Huber
- חבר במועדון HT

לא עדיף לשאול שאלות כאלו בהודעות פרטיות?
- Huber
- חבר במועדון HT

אין לי הוט, אין לי יס, לא רואה חדשות, לא רואה ספורט - וסרטים/סדרות טובות הן התחביב שלי.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
סרט חביב מאודHuber כתב:Lawless
בימי השפל הכלכלי בארה"ב, בתקופת איסור המשקאות החריפים, שלושה אחים מנסים לשרוד את התקופה ולעשות כסף ממכירת משקאות לא חוקיים.
טום הארדי מוכיח שהוא ההבטחה הגדולה של הוליווד בשנים האחרונות. הבחור מצליח להרים דמות חזקה ומעניינת. גיא פירס גם הוא מציג דמות עם אופי יחודי בדמותו של הסוכן המיוחד חסר המוסר. והפעם אפילו שאיה לא בוף, שחקן שלרב אינני מחבב ממוקם בדמות שבהחלט מתאימה לו ומצליח לעשות עבודה לא רעה.
בזכות משחק משובח סרט בינוני הופך להיות שווה צפיה.
7/10...
6.5/10
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
Huber כתב:אין לי הוט, אין לי יס, לא רואה חדשות, לא רואה ספורט - וסרטים/סדרות טובות הן התחביב שלי....
גם אני כמוך. הבעיה שיש לי שלוש בנות בנות חודש, שלוש וארבע וחצי אז גם לסדרות וסרטים אין זמן.
אתמול אשתי לקחה אותן לטיול לכמה שעות אז אחרי הרבה זמן ראיתי סרט בווליום גבוה (זהות משהו האחרון) ונהנתי מסאונד DTS-HD כמו שצריך. את "עלייתו של האביר האפל" לקח לי ארבע טייקים לראות.
- Huber
- חבר במועדון HT

Hertz33, הבנות שלי במיטה בשעה שמונה, מה שמשאיר לי 2-3 שעות לתחביב שלי.