מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73276
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #12861 

Cleanskin

כמעט ופספתי את הסרט הזה, החלטתי לוותר עליו אבל עקב ההמלצות בת'רד החלטתי לתת לו סיכוי. צפיתי בו כרגע ובהחלט סרט שווה צפיה. שון בין מציג דמות משכנעת ומוצלחת כסוכן שירות חשאי בריטי בעל עבר המאלץ אותו להתמודד מול הטרור המוסלמי בארצו.

סרט מהנה עם טוויסט מוצלח לקראת סופו.

7.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7040
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #12862 

Perfume: story of a murderer

דפדפתי בשרשור הזה בדף 109 ראיתי המלצה חמה על הסרט הזה והוא שכב אצלי בדיסק..... אז..... לפני שאפרט את תחושותי מהסרט אומר בפה מלא............. אל תנסו את זה בבית!!!!

סרט מאוד אפל עם נופים של פריז במאה השמונה עשרה לכלוך גועל וסירחון ... מזל שאין לי את המימד הרביעי של הריח.

לתוך הבלאגן הזה נולד ילד שיש לו הרחה אבסולוטית (מוצארט באף) והוא נדבק במאניה למצוא את הבושם האולטימטיבי דבר שגורר אותו למחוזות שמריחים לא כל כך טוב וזה בלשון המעטה.

דסטין הופמן בתפקיד של שחקן אורח ותקציב אדיר מביאים סרט מאוד מושקע עם סוף לא ממש צפוי.

סה"כ סרט לא רע כלל אבל לא הייתי נותן לו ציון של 9-9.5 שהוא קיבל בפורום

שווה צפייה!

7.5/10 או במילים אחרות כמעט טוב פלוס!

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #12863 

Snow White and the Huntsman'

אז נכון שזה לא הסיפור שאנחנו מכירים מהילדות אבל עדיין המראה הידועה לשמצה קיימת גם בסיפור זה (רק עם אפקטים של שנות האלפיים) ועדיין סרט ילדים מטופש.

אישה רעה שמגיעה לממלכה של אביה של שלגיה, רוצחת אותו ומשתלטת על כס המלוכה. היא מורה לרצוח את כל התושבים וכולאת את שלגיה. ביום בו מחליטה המלכה לקחת את חיי שלגיה, שלגיה בורחת ליער האפל והמלכה שולחת בעקבותיה צוותים כדי שיביאו אותה חזרה.

5.5\10

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #12864 

molvy כתב:Perfume: story of a murderer

דפדפתי בשרשור הזה בדף 109 ראיתי המלצה חמה על הסרט הזה והוא שכב אצלי בדיסק..... אז..... לפני שאפרט את תחושותי מהסרט אומר בפה מלא............. אל תנסו את זה בבית!!!!

סרט מאוד אפל עם נופים של פריז במאה השמונה עשרה לכלוך גועל וסירחון ... מזל שאין לי את המימד הרביעי של הריח.

לתוך הבלאגן הזה נולד ילד שיש לו הרחה אבסולוטית (מוצארט באף) והוא נדבק במאניה למצוא את הבושם האולטימטיבי דבר שגורר אותו למחוזות שמריחים לא כל כך טוב וזה בלשון המעטה.

דסטין הופמן בתפקיד של שחקן אורח ותקציב אדיר מביאים סרט מאוד מושקע עם סוף לא ממש צפוי.

סה"כ סרט לא רע כלל אבל לא הייתי נותן לו ציון של 9-9.5 שהוא קיבל בפורום

שווה צפייה!

7.5/10 או במילים אחרות כמעט טוב פלוס!
...
מבוסס על רב מכר ...
צבעים מדהימים עם סאונד מתואם וכמעט מושלם . דוגמא מצוינת למה צריך לראות סרט בבלורי:).
(Y)

idan309
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3005
נתן תודות: 293 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #12865 

Premium Rush

מסכים לגמריי עם זיו, כולל הציון.
תמונה בהחלט מרהיבה.
סרט קליל ומהנה.
מה שמאוד אהבתי זה שבניגוד לרב הסרטים מדובר בסרט של פחות מ-90 דקות.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12866 

The Bourne Legacy

סרט רביעי בסידרה, והפעם הסרט מבוסס על גיבור חדש, שגם הוא כמו בורן סוכן מיוחד שהונדס גנטית לשיפור הביצועים. הפעם נתנו לאחד הכותבים משלושת הסרטים הקודמים לביים, והתוצאה הינה סטייה גדולה מהנוסחה הקבועה והכ"כ מוצלחת של הטרילוגיה המקורית. הסרט בפני עצמו סביר, לצערו הוא נכנס לנעליים גדולות ולא מצליח למלא אותם.

ג'רמי ריינר ורייצ'ל וויז )וכמובן אדוארד נורטון הנפלא) מצליחים בעזרת משחק מצויין להפוך סרט בעל תסריט בינוני ובימוי בינוני עוד יותר לסרט לא רע בכלל.

שווה צפיה, רק אל תבואו עם ציפיות יותר מידיי גבוהות כמוני ואל תשוו אותו לקודמים במידה וראיתם אותם.

6.5/10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6628
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #12867 

The Magic Of Belle Isle \ קסם החיים

סופר כתבי מערבונים נכה ומזדקן שעבר טראומה ,
מגיע לעיירת חוף קטנה ומפתח קשרי ידידות עם השכנה ושלושת בנותיה .

לא הצלחתי למצוא התרגשות כלשהיא בסרט ,
וגם לא בסיפורו של מורגן פרימן שמשחק בתפקיד הראשי .
העלילה בינונית מאוד ולא מתפתחת לשום מקום

5/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #12868 

The Cabin In The Woods

רעיון נחמד. ביצוע פחות טוב. שחקנים חלשים.

קבוצת צעירים נוסעים לבקתה מרוחקת של דוד של אחד מהם. מהר מאוד מתברר להם שחופשת הכייף שלהם היא לא באמת כזאת.

6\10

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #12869 

Savages
סרט מתח אלים וסוחף של אוליבר סטון. נהניתי מאד למרות שהעלילה קצת מעייפת לפרקים. קצת עריכה היתה הופכת את הסרט למעולה ממש.
8/10

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78829
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #12870 

star wars - return of the jedi

סוף סוף השלמתי לילדים את הסדרה המקורית - כאשר הקטן (בן 7) ברבר בלי סוף על דרת' וודר (נראה לי שהוא נדלק עליו חזק וזה עכשיו יהיה ה-role model שלו).

נחמד, אם כי באמת התוספות החדשות של לוקאס מזעזעות ומטרידות - במיוחד סצינת הזמר והזמרת...

9/10

star wars - bonus material

אם כבר שולפים את החבילה, אז עד הסוף. ראיתי אתמול את הסרט על איך לוקאס עשה את הסדרה וכל המגבלות, כולל הנפילות הגדולות שלו, המחיר הכבד הפיזי והמנטלי של הפקת הסרטים (הוא התגרש בעקבות אחד הסרטים). ממליץ לצפיה לחובבים כבדים של הסדרה בלבד.

8/10

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #12871 

הזכרת לי שעוד מעט צריך לעשות סיבוב היכרות עם מלחמת הכוכבים לבן הקטן. הסיבוב הקודם עם הבן הגדול עלה לי הרבה כסף (תחפושות, בובות, חרבות, ספינות וכדו'...) :)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12872 

Election

חייו של מורה בתיכון הולכים ומסתבכים כשהוא נעשה מעורב בבחירות לנשאי מועצת התלמידים.

מתיו ברודריק וריס ויטרספון בדרמת תיכון לא שיגרתית. לרב אינני נהנה מסירטי נעורים, אך הסרט הנ"ל די יוצא דופן בז'אנר הזה. סה"כ סרט חביב, אני בטוח שמי שגדל בתרבות האמריקאית יזדהה הרבה יותר ויהנה מהסרט הרבה יותר.

6.5/10

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #12873 

Huber כתב:Election

חייו של מורה בתיכון הולכים ומסתבכים כשהוא נעשה מעורב בבחירות לנשאי מועצת התלמידים.

מתיו ברודריק וריס ויטרספון בדרמת תיכון לא שיגרתית. לרב אינני נהנה מסירטי נעורים, אך הסרט הנ"ל די יוצא דופן בז'אנר הזה. סה"כ סרט חביב, אני בטוח שמי שגדל בתרבות האמריקאית יזדהה הרבה יותר ויהנה מהסרט הרבה יותר.

6.5/10
...
תגיד ערן , מה אתה עובד?!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12874 

לא עדיף לשאול שאלות כאלו בהודעות פרטיות?

Omri617
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2291
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #12875 

לא משנה מה , י ש לך זמן פנוי בטירוף לראות סרטים!!!

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12876 

אין לי הוט, אין לי יס, לא רואה חדשות, לא רואה ספורט - וסרטים/סדרות טובות הן התחביב שלי.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #12877 

Huber כתב:Lawless

בימי השפל הכלכלי בארה"ב, בתקופת איסור המשקאות החריפים, שלושה אחים מנסים לשרוד את התקופה ולעשות כסף ממכירת משקאות לא חוקיים.

טום הארדי מוכיח שהוא ההבטחה הגדולה של הוליווד בשנים האחרונות. הבחור מצליח להרים דמות חזקה ומעניינת. גיא פירס גם הוא מציג דמות עם אופי יחודי בדמותו של הסוכן המיוחד חסר המוסר. והפעם אפילו שאיה לא בוף, שחקן שלרב אינני מחבב ממוקם בדמות שבהחלט מתאימה לו ומצליח לעשות עבודה לא רעה.

בזכות משחק משובח סרט בינוני הופך להיות שווה צפיה.

7/10
...
סרט חביב מאוד
6.5/10

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #12878 

Huber כתב:אין לי הוט, אין לי יס, לא רואה חדשות, לא רואה ספורט - וסרטים/סדרות טובות הן התחביב שלי.
...
(Y)
גם אני כמוך. הבעיה שיש לי שלוש בנות בנות חודש, שלוש וארבע וחצי אז גם לסדרות וסרטים אין זמן.
אתמול אשתי לקחה אותן לטיול לכמה שעות אז אחרי הרבה זמן ראיתי סרט בווליום גבוה (זהות משהו האחרון) ונהנתי מסאונד DTS-HD כמו שצריך. את "עלייתו של האביר האפל" לקח לי ארבע טייקים לראות. :(

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12879 

Hertz33, הבנות שלי במיטה בשעה שמונה, מה שמשאיר לי 2-3 שעות לתחביב שלי.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #12880 

Huber כתב:Hertz33, הבנות שלי במיטה בשעה שמונה, מה שמשאיר לי 2-3 שעות לתחביב שלי.
...

עדיין נשאר הבעיה של הווליום :lol:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”