אחרי תקופה יבשה בסרטים, הגיע Total Recall וקצת העיר אותנו
לא סרט לנצור לעד בזכרון, אבל סרט פעולה אופייני נחמד.
חברה שלה גם התרצתה וזרקה "הם לא נחים לרגע?!", וזה בערך הסיכום שלנו לסרט
7/10

אני מתנצל אם ההמלצה שלי נשמעה קצת מורתית וביקורתית, אבל אני עדין מאמין שמי שנרדם בסרט סרט אקשן, לא יכול להיות עירני מספיק.istarmini כתב:אתה כנראה לא ירדת לסוף דעתו של כותה הביקורת. הוא נכנס לסרט במצב עירני לחלוטין ונרדם באמצע. הוא לא התחיל לצפות בסרט במצב עייפות מתקדם.אז אתחיל בהמלצה חמה, מי שנותן ציון לסרט כשאינו במצב עירני וצפה רק בחלקו, עדיף שלא ייתן ביקורת....
לאור האמור הביקורת שלו לגיטימית לא פחות משלך ....

oferlaor כתב:snow white and the huntsman
נסיון נוסף להחיות את הסיפור של שלגיה עם זוית אפלה ומיתולוגית יותר, תוך שימוש בלא מעט מיתולוגיות נורדיות/גרמניות.
אני מבין את האהדה לשחקנית הראשית לאור ההיסטוריה שלה ב-twilight, אבל אם להגיד את האמת, היא די פרווה. פרט לפנים יפות ושיניים מעט בולטות, היא לא ממש תפסה אותי. היא לא מעוררת אהדה והיא ממש לא הראשונה שקופצת לי לראש לתפקיד כזה. שרלין תרוז, לעומת זאת, תפורה לתפקיד אבל המאמץ שלה להיות מפחידה ומאיימת נכשל כמעט לחלוטין. לא קל לי להגיד את זה, כי אני מאוד אוהב אותה כשחקנית, אבל כאן היא אנמית לחלוטין - בין היתר בגלל שימוש במבטא מגוחך, ובהמשך בנסיון כושל להפחיד. אהבתי את הטוויסטים וההסברים לחלק מהקטעים בסיפור המקורי שלא מאוד ברורים או מוסברים.
אבל התפקיד הכי לא ברור הוא ה-huntsman שחוץ מלהראות יפה, מובס לאורך כל הסרט וגם מחליף את הנסיך בדיוק בקטע החשוב, אך ללא pay off בהמשך.
בקיצור, פיטר ג'קסון היה מאוד חסר כאן בהפקה...
6.5/10...

Lol....wait, What???l33cher כתב:דמדומים 4: שחר מפציע - חלק The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
הפעם עשיתי ניסוי,ראיתי סרט שלא ראיתי את קודמיו בכלל,ועוד חלק שני ככה שאין לי מושג מי הוא מי ומי נגד מי![]()
אחלה סרט,נהניתי מאוד,חוץ מארבעה ילדות שישבו שורה מעלי ופטפטו כל הסרט בקול וכמעט הרסו לי לגמרי (היה שלב שרציתי להשתמש בטונים המרוקאים,אך להפתעתי הצלחתי לשמור על איפוק)
יש גם הפתעה מעניינת לקראת הסוף
לא לשכוח את השחקנית המדהימה קריסטין סטוארט שמשחקת גם בשלגיה והצייד מוקדם יותר
8.5/10...

לא ראיתי את הסרט, אבל רק לתקן טעות, הסרט נקרא "למלא את החלל"קרוקס44 כתב:"למלא את החסר"
סרט ישראלי על המתרחש בקהילה החרדית
במילה אחת: שיעמומון,בשתי מילים: אל תלכו,בשלש מילים: חבל על הכסף...