שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
OT.
מישהו יודע איך קוראים לסידרה שהם מפרסמים בערוץ הספורט "האקדמיה למהירות" באנגלית?
מישהו יודע איך קוראים לסידרה שהם מפרסמים בערוץ הספורט "האקדמיה למהירות" באנגלית?
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אני לא צופה במשחקים של מכבי, כמו שאני לא צופה בטלוויזיה במשחקים של הפועל.sam22 כתב:טוב
עכשיו הודעה על כדורגל
אחרת גילי מאבד ריכוז ולא מצליח לקרוא את השירשור
משחק מרתק בטדי ZZZ....ZZZZZ....Z.ZZZZZ...
זה בדיוק אותו הדבר, רק לכיוון השני..
בערב שמכבי מנצחים, קשה לשמוע ממני.
אני מקפל את הבאסטה מוקדם, ונכנס למיטה..
...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא נראה לי שהיינו מסיימים ראשונים כי הפסדנו למונטנגרו בהפרש גדול יותר מאשר ניצחנו אותם אצלינוsam22 כתב:כל הכבוד לנבחרת הכדורסל![]()
אחלה קמפיין
אם לא השטות מול פינלנד בחוץ, היו מסיימים ראשונים...
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- senesh321
-
- חבר פעיל

- תגובות: 92
הלשון של גוטמן הגיעה (גם) לעכוז של תמוז
לפני -כן הוא ירד על ארבע לפני אימו של בן סהר
והתחנן
והתחנן...
לאיש הזה אין כל בושה,אין לו גבולות
(מעבר להיותו בכיין כרוני)
גועל נפש

והתחנן
והתחנן...
גועל נפש
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

מאיפה באת..?senesh321 כתב:הלשון של גוטמן הגיעה (גם) לעכוז של תמוז![]()
והתחנן
והתחנן...
גועל נפש![]()
...
...
- senesh321
-
- חבר פעיל

שונא את האיש הזה.זה הכלGiliboy כתב:מאיפה באת..?senesh321 כתב:הלשון של גוטמן הגיעה (גם) לעכוז של תמוז![]()
והתחנן
והתחנן...
גועל נפש![]()
......
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

זה בסדר לשנוא,senesh321 כתב:שונא את האיש הזה.זה הכלGiliboy כתב:מאיפה באת..?senesh321 כתב:הלשון של גוטמן הגיעה (גם) לעכוז של תמוז![]()
והתחנן
והתחנן...
גועל נפש![]()
.........
אם רק היו לדברים שלך אחיזה במציאות..
1. אין לי מושג מאיפה אתה מביא שהלשון של גוטמן הגיעה לעכוז של תמוז, אולי התלהבת שיצא לך חרוז, והחלטת שאתה חייב ללכת על זה..
בכלל, ע"פ העיתונות, רק לאחר שיחה בין גוטמן לתמוז, כאשר האחרון הבהיר לגוטמן שלא הצהיר שהוא לא מעוניין לשחק בהפועל, נסללה הדרך להחתמתו.
2. כנ"ל לגבי אמא של בן סהר.
"התחנן, התחנן, התחנן.." אין לך מושג מה היה, ואתה ממציא שטויות..
להיות בהפועל תל אביב, לשחק בליגת האלופות ולקבל שכר של מאות אלפי דולרים, זו זכות, ואין צורך להתחנן בפני אף אחד.
אז אם אין לך משהו אובייקטיבי לומר, עדיף שלא
...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
כי אתה סמל האובייקטיביותGiliboy כתב: אז אם אין לך משהו אובייקטיבי לומר, עדיף שלא...
גילי, אל תפחיד את החברים החדשים, הם עוד לא מכירים את השריטה, תן להם תקופת הסתגלות קצרה
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

תקשיב, בעייתי..theAman כתב:כי אתה סמל האובייקטיביותGiliboy כתב: אז אם אין לך משהו אובייקטיבי לומר, עדיף שלא...![]()
גילי, אל תפחיד את החברים החדשים, הם עוד לא מכירים את השריטה, תן להם תקופת הסתגלות קצרה...
להיות אובייקטיבי זה אומר להסתמך על עובדות.
הבן אדם החליט שגוטמן יושב על הסלולארי כל היום, ומתחנן לשחקנים שיבואו להפועל, כאילו היינו הפועל רמת גן.
וודאי שאני אובייקטיבי..
כשגוטמן התנהג כמו אדיוט בחדר ההלבשה אחרי הפועל חיפה, כתבתי את זה.. זה לא אומר שהוא לא צודק בביקורת על ההתאחדות. אין קשר בין הדברים..
כשהנהלת הפועל יצרו קשר עם ליצן כמו אבא של בוזגלו, גם עליהם העברתי ביקורת.
כל אלה מקרים שניתן להסתמך עליהם כאשר מעבירים ביקורת, ולא כמו הבחור החדש שמחליט איפה הלשון של גוטמן נמצאת כל היום, על סמך העובדה שהוא אוהד מכבי/חיפה/בית"ר..
...
-
osherov
-
- גורו Android

גילי,
אתה אולי חושב שאתה אוביקטיבי אבל אפילו זה שהמציא את המילה סובייקטיבי לא תיכנן שיעשו בה שימוש קיצוני כל כך על מנת לתאר את הדברים שאתה רושם...תקרא מה כתבת בשרשור על המאמן שלכם ותשווה את זה לעומת מה שבאמת התנהל שם בחדרי חדרים כאשר שחקנים שלכם יצאו בוכים מחדר ההלבשה, כאשר הבעלים היה צריך לסתום למאמן הזה את הפה עם השטויות שיצאו לו משם, שלא לדבר על המשפטים שיצאו לו בזמן המשחק ההוא שהפסדתם, עם ההתבטאות המטופשת שלו על אי דחיית המשחק והביקורות שלו על ההתאחדות שאתה כאוהד ההולך בעיוורון אחרי מה שאומרים לך, כבר שבועיים לא מפסיק לקדם את האג'נדה הזאת נגד ההתאחדות כאן בשרשור...אתה אובייקטיבי
אתה אולי חושב שאתה אוביקטיבי אבל אפילו זה שהמציא את המילה סובייקטיבי לא תיכנן שיעשו בה שימוש קיצוני כל כך על מנת לתאר את הדברים שאתה רושם...תקרא מה כתבת בשרשור על המאמן שלכם ותשווה את זה לעומת מה שבאמת התנהל שם בחדרי חדרים כאשר שחקנים שלכם יצאו בוכים מחדר ההלבשה, כאשר הבעלים היה צריך לסתום למאמן הזה את הפה עם השטויות שיצאו לו משם, שלא לדבר על המשפטים שיצאו לו בזמן המשחק ההוא שהפסדתם, עם ההתבטאות המטופשת שלו על אי דחיית המשחק והביקורות שלו על ההתאחדות שאתה כאוהד ההולך בעיוורון אחרי מה שאומרים לך, כבר שבועיים לא מפסיק לקדם את האג'נדה הזאת נגד ההתאחדות כאן בשרשור...אתה אובייקטיבי
- senesh321
-
- חבר פעיל

גילי,
אני יכול להגיד לך שאת מה שאני יודע ממקור מוסמך הוא זה שבמקרה של תמוז ההנהלה ירדה מהעניין באופן חד משמעי!פשוט לא רצו לשמוע יותר על השחקן הזה.אבל כנראה שהכבוד העצמי של גוטמן לא כ"כ חשוב לו(אין לו ממש גבולות) והוא "פירפר" (שלא על דעת ההנהלה,כמובן) עם השחקן .
אני קורא לזה ליקוק לשמו (תאמין לי שאני מכיר את גוטמן יותר ממך...כשהייתי בגיל 18 שיחקנו כדורגל ביחד במיגרש האספלט השכונתי).
הרי ידוע לכולם שתמוז (במעמדו הנוכחי בבית"ר לא חסר לו כלום,ויש לו משכורת שמנה מאד)דרש קביעות בהרכב,וכולנו הרי יודעים שבהפועל ת"א הוא כנראה ייאלץ להתייבש על הספסל(שכטר עולה עליו ב 3 דרגות,סהר ב-2, וויקטור כנראה ברמה שווה אבל עם יתרון של הכרת הקבוצה).
במעמד הספציפי העכשווי של תמוז,כאשר השכר שלו גבוה מאד,וכנראה(כך אני מבין)-בשנה הבאה הוא אמור להיות שחקן חופשי,היה חשוב לו ל-ש-ח-ק,ולא לשבת (במקרה הטוב) על הספסל.צמפיונז לא בראש סולם העדיפויות שלו במקרה הזה,כי כשאתה לא משחק אז הצמפיונז שווה ל ***. לעומת בית"ר-שם הוא היה אמור לשקם את המוניטין שלו תוך כדי מישחק פעיל.ובנוסף-שים לב שבהפועל הוא לא יקבל גרוש אחד נוסף מעבר למה שקיבל בבית"ר.
אוקצור...אלהים יודע מה גוטמן הבטיח לו כדי לשכנע אותו לחתום...לבטח לא דברים מבוססים(כמו למשל שחרור עתידי של שכטר או סהר,או עדיפות על ויקטור..שום דבר כרדגע לא ברור מאליו)
כנראה שמדובר על לשון ארוכה מאד...לך תדע.. אולי הוא אפילו(ואני לא אתפלא בכלל אם זה היה בפועל)-הוא כנראה אמר לו שייתן לו את הבמה כבר מעכשיו(כתוצאה מפציעת שכטר) והבטחה שאם הוא יהיה גדול הוא לא ייצא מההרכב....
אצל גוטמן הכל יכול להיות
דברים כאלו-לא תראה אצל אלישע או אורי לדוגמה...
זהו,חייב לזוז לאכול.
את עניין סהר(ויש לי גם פה מה לספר)-בהזדמנות אחרת.
אני יכול להגיד לך שאת מה שאני יודע ממקור מוסמך הוא זה שבמקרה של תמוז ההנהלה ירדה מהעניין באופן חד משמעי!פשוט לא רצו לשמוע יותר על השחקן הזה.אבל כנראה שהכבוד העצמי של גוטמן לא כ"כ חשוב לו(אין לו ממש גבולות) והוא "פירפר" (שלא על דעת ההנהלה,כמובן) עם השחקן .
אני קורא לזה ליקוק לשמו (תאמין לי שאני מכיר את גוטמן יותר ממך...כשהייתי בגיל 18 שיחקנו כדורגל ביחד במיגרש האספלט השכונתי).
הרי ידוע לכולם שתמוז (במעמדו הנוכחי בבית"ר לא חסר לו כלום,ויש לו משכורת שמנה מאד)דרש קביעות בהרכב,וכולנו הרי יודעים שבהפועל ת"א הוא כנראה ייאלץ להתייבש על הספסל(שכטר עולה עליו ב 3 דרגות,סהר ב-2, וויקטור כנראה ברמה שווה אבל עם יתרון של הכרת הקבוצה).
במעמד הספציפי העכשווי של תמוז,כאשר השכר שלו גבוה מאד,וכנראה(כך אני מבין)-בשנה הבאה הוא אמור להיות שחקן חופשי,היה חשוב לו ל-ש-ח-ק,ולא לשבת (במקרה הטוב) על הספסל.צמפיונז לא בראש סולם העדיפויות שלו במקרה הזה,כי כשאתה לא משחק אז הצמפיונז שווה ל ***. לעומת בית"ר-שם הוא היה אמור לשקם את המוניטין שלו תוך כדי מישחק פעיל.ובנוסף-שים לב שבהפועל הוא לא יקבל גרוש אחד נוסף מעבר למה שקיבל בבית"ר.
אוקצור...אלהים יודע מה גוטמן הבטיח לו כדי לשכנע אותו לחתום...לבטח לא דברים מבוססים(כמו למשל שחרור עתידי של שכטר או סהר,או עדיפות על ויקטור..שום דבר כרדגע לא ברור מאליו)
כנראה שמדובר על לשון ארוכה מאד...לך תדע.. אולי הוא אפילו(ואני לא אתפלא בכלל אם זה היה בפועל)-הוא כנראה אמר לו שייתן לו את הבמה כבר מעכשיו(כתוצאה מפציעת שכטר) והבטחה שאם הוא יהיה גדול הוא לא ייצא מההרכב....
אצל גוטמן הכל יכול להיות
דברים כאלו-לא תראה אצל אלישע או אורי לדוגמה...
זהו,חייב לזוז לאכול.
את עניין סהר(ויש לי גם פה מה לספר)-בהזדמנות אחרת.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אתה עיוור, או שאתה קורא ב- Postים שלי שורה כן/שורה לא ...?osherov כתב:גילי,
תקרא מה כתבת בשרשור על המאמן שלכם ותשווה את זה לעומת מה שבאמת התנהל שם בחדרי חדרים כאשר שחקנים שלכם יצאו בוכים מחדר ההלבשה,:מת מצחוק:...
רשמתי שהבן אדם התנהג כמו אדיוט.
מה יותר אובייקטיבי מזה?
הבן אדם צודק 100%. המשחק היה צריך להידחות, וזה שהפועל עלו בכל זאת, הציל את התחת של לושון ושל שילה מביקורת הרבה יותר כבדה, מצד כולם. צריך להיות אחלה טיפש, כדי לצודד בהתאחדות, ולא להבין שזו שנתנה יתרון לאוסטרים, לבוא למשחק מול הפועל עם 4 עוד 4 ימי מנוחה. עכשיו אם נצא מנקודת הנחה שאתה לא כזה, אזי אתה סתם שונא הפועל (לגיטימי לחלוטין) ו/או אדם לא אובייקטיבי..osherov כתב:גילי,
, שלא לדבר על המשפטים שיצאו לו בזמן המשחק ההוא שהפסדתם, עם ההתבטאות המטופשת שלו על אי דחיית המשחק והביקורות שלו על ההתאחדות שאתה כאוהד ההולך בעיוורון אחרי מה שאומרים לך, כבר שבועיים לא מפסיק לקדם את האג'נדה הזאת נגד ההתאחדות כאן בשרשור...אתה אובייקטיבי...
senesh321
מכל הדברים שלך, לא הבנתי איפה הליקוק פה...?
אם גוטמן יצר קשר עם תמוז, וזה נענה, אז מה פה ליקוק?
...
-
osherov
-
- גורו Android

גילי,
זה שרשמת שמישהו אדיוט לא הופכת את הדברים שלך לאוביקטיבים...המאמן שלך יצא הרבה יותר מאידיוט במה שהתרחש שם. לי אין ספק שעכשיו (עוד יותר מקודם) אלי טביב (הבאנו לכם את "הנכס" הזה מכר סבא) הולך לזרוק את אלי גוטמן ברגע הראשון שהוא יוכל (הקבוצה הרי לא תתצליח לנצח לעד)....ההעפלה לבתים באלופות דפקה לו כרגע את התוכנית אבל לפחות הוא הרוויח מזה לא מעט כסף........אני מהמר שבכל מצב, בעונה הבאה גוטמן (עם העוזר המרגיז שלו) לא יהיו בהפועל (אלא אם תקחו דאבל ותעפילו לשמינית ליגת האלופות)
זה שרשמת שמישהו אדיוט לא הופכת את הדברים שלך לאוביקטיבים...המאמן שלך יצא הרבה יותר מאידיוט במה שהתרחש שם. לי אין ספק שעכשיו (עוד יותר מקודם) אלי טביב (הבאנו לכם את "הנכס" הזה מכר סבא) הולך לזרוק את אלי גוטמן ברגע הראשון שהוא יוכל (הקבוצה הרי לא תתצליח לנצח לעד)....ההעפלה לבתים באלופות דפקה לו כרגע את התוכנית אבל לפחות הוא הרוויח מזה לא מעט כסף........אני מהמר שבכל מצב, בעונה הבאה גוטמן (עם העוזר המרגיז שלו) לא יהיו בהפועל (אלא אם תקחו דאבל ותעפילו לשמינית ליגת האלופות)
-
osherov
-
- גורו Android

בואו נראה אתכם מנחשים כמה אנשים יש בצוות סביב נבחרת ישראל בכדורגל. המאמן פרננדז הוא הראשון כמה עוד יש בסגל שם איתו?
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
ניחוש: 11 כיאה לכדורגל 
משה
-
osherov
-
- גורו Android

- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

תחפשו במדור הספורט של ידיעות..osherov כתב:עוד ניחושים? אל תחפשו ברשת....נראה מי יהיה הכי קרוב...
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 31/08/2010 20:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
-
osherov
-
- גורו Android

- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

זה כן הופך..osherov כתב:גילי,
זה שרשמת שמישהו אדיוט לא הופכת את הדברים שלך לאוביקטיבים...המאמן שלך יצא הרבה יותר מאידיוט במה שהתרחש שם. לי אין ספק שעכשיו (עוד יותר מקודם) אלי טביב (הבאנו לכם את "הנכס" הזה מכר סבא) הולך לזרוק את אלי גוטמן ברגע הראשון שהוא יוכל (הקבוצה הרי לא תתצליח לנצח לעד)....ההעפלה לבתים באלופות דפקה לו כרגע את התוכנית אבל לפחות הוא הרוויח מזה לא מעט כסף........אני מהמר שבכל מצב, בעונה הבאה גוטמן (עם העוזר המרגיז שלו) לא יהיו בהפועל (אלא אם תקחו דאבל ותעפילו לשמינית ליגת האלופות)...
זה אומר שהתייחסתי לדברים, כפי שהם התרחשו במציאות, תוך שיפוט נקודתי,
מבלי להתייחס להעדפות שלי בדרך כלל.
אני מאחל לי ולהפועל עוד הרבה שנים עם גוטמן, בלי קשר לכמות התארים שיביא
...