לא, אלא אם כן זה עולה כמו החמישיםfighter כתב:כי ה100 מגה וה50 מגה זה אותו מחיר לחצי שנה, אם נותנים לא תיקח?...
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- fighter
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1144
נו ומה אמרתי? ה50 ו100 עולים אותו דברkingikra כתב:לא, אלא אם כן זה עולה כמו החמישיםfighter כתב:כי ה100 מגה וה50 מגה זה אותו מחיר לחצי שנה, אם נותנים לא תיקח?......
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
חשבתי ה 100 של הספק והחמישים של התשתית.
בכל מקרה, ברור לך שזה מיותר, לא?
בכל מקרה, ברור לך שזה מיותר, לא?
- fighter
-
- חבר ותיק

כן אבל עדיין זה עולה אותו דבר למה לא לקחת?
אה ודרך אגב ניסיתי להסביר מה הוא עשה, אני לוקח בגלל שאני גם עושה בתשתית, יש להם מבצע טוב לTOP100
6 חודשים המחיר הישן
אה ודרך אגב ניסיתי להסביר מה הוא עשה, אני לוקח בגלל שאני גם עושה בתשתית, יש להם מבצע טוב לTOP100
6 חודשים המחיר הישן
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
העיקר מפרסמים 100מגהביט ובפועל מקסימום 60 (?),מעל כבר יש תקלות בלי סוף.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- fighter
-
- חבר ותיק

חבל על הכסף של הפרסומות היה צריך ללכת לתשתית
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
מסכים איתך, הוט דווקא כן יכולים לספק 100 בלי בעייה, התשתית של בזק זה VDSL2 17A מה שאומר שהמקסימום הורדה זה 100 מגה, העלאה? לא סגור כמה.
לעומת זאת התשתית של הוט זה DOCSIS 3 שמסוגל לתת עד 304 הורדה ו152 העלאה, חבל שהוט לא מורידים מחירים, היו יכולים לתת אחלה תחרות לבזק במיוחד על ה100 מגה ששם כמעט כל אחד יכול לקבל 100.
בבזק אני לא מכיר בן אדם אחד שיכול לקבל יותר מ80.
אתה צריך לגור ברחוב להתחבר עם המודם ישירות לMSAG בשביל לקבל את המהירות הזאת חחחח.
לעומת זאת התשתית של הוט זה DOCSIS 3 שמסוגל לתת עד 304 הורדה ו152 העלאה, חבל שהוט לא מורידים מחירים, היו יכולים לתת אחלה תחרות לבזק במיוחד על ה100 מגה ששם כמעט כל אחד יכול לקבל 100.
אתה צריך לגור ברחוב להתחבר עם המודם ישירות לMSAG בשביל לקבל את המהירות הזאת חחחח.
- matan-d
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
איפה פורסם כזה מבצע? פרסו לי NGN ברחוב לפני כמה ימים והמחירים הרגילים שלהם גבוהים מידי.Class889 כתב:לגביי הגיימר השגתי אותו ממזמן מקשרי לקוחות.
לגביי היוזר של 100 מגה, פשוט תתקשר לשריאות לקוחות ותגיד שאתה יודע שיש מבצע של 60 שקל בחודש ללא התחייבות ויתנו לך אותו.
לגבי בזק, בזמנו הצלחתי להשיג מבצע של 30 מגה ב60 שקל דרך משרד סמנכל, ושידרגתי ל50 בתשתית במבצע שיש עכשיו שמשדרגים באותו מחיר שמשלמים. וגם זה ללא התחייבות. גם לקוחות חדשים וגם קיימים. וזה אגב כולל גם את TOP 100....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אפילו בפורום היה אשכול על זה באותו יום שבזק חתכו את המחירים.
http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-sp ... ffers.aspx
וגם בטלוויזיה.
המבצע אומר שמי שמשדרג למהירות של 20 עד 100 ישלם חצי שנה אותו מחיר (וזה ללא התחייבות גם) שהוא משלם על התשתית שלו כרגע.
וגם בטלוויזיה.
המבצע אומר שמי שמשדרג למהירות של 20 עד 100 ישלם חצי שנה אותו מחיר (וזה ללא התחייבות גם) שהוא משלם על התשתית שלו כרגע.
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
הוט לא מסוגלים לספק מהירות גבוהות לכולם בצורה נורמלית.. אחרת כבר מזמן הם היו משווקים חבילות גבוהות ולא תקועים ב-12 מגה.Class889 כתב:מסכים איתך, הוט דווקא כן יכולים לספק 100 בלי בעייה, התשתית של בזק זה VDSL2 17A מה שאומר שהמקסימום הורדה זה 100 מגה, העלאה? לא סגור כמה.
אתה צריך לגור ברחוב להתחבר עם המודם ישירות לMSAG בשביל לקבל את המהירות הזאת חחחח....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

אתה ממש טועה, אתה מתכוון שהם לא יכולים לספק את המהירות בחיבור עם חייגן כי זה מה שהספק מעדיף.
בחיבור ללא חייגן הם יכולים לספק את זה בקלות.
זה שאתה מתחבר עם חייגן זה הבעייה, בVPN עם ציוד בייתי אתה בחיים לא תגיע למהירות נורמלית.
בגלל זה במהירויות הגבוהות שהיו הוט הנחו באתר שלהם שכל מהירות מעל 12 מגה חייב להיות בחיבור ללא חייגן.
זה שאתה מתחבר עם חייגן זה הבעייה, בVPN עם ציוד בייתי אתה בחיים לא תגיע למהירות נורמלית.
בגלל זה במהירויות הגבוהות שהיו הוט הנחו באתר שלהם שכל מהירות מעל 12 מגה חייב להיות בחיבור ללא חייגן.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
מצוין, אם בזק לא ירצו להתגמש אני אלך על המבצע הזה וככה אבא שלי ישלם 71 ש"ח ל-20 מגה ואחרי חצי שנה נתאם מחיר אחר.Class889 כתב:אפילו בפורום היה אשכול על זה באותו יום שבזק חתכו את המחירים.
וגם בטלוויזיה.
המבצע אומר שמי שמשדרג למהירות של 20 עד 100 ישלם חצי שנה אותו מחיר (וזה ללא התחייבות גם) שהוא משלם על התשתית שלו כרגע....
- Class889
-
- חבר מביא חבר

המבצע עד סוף החודש הזה.
- german103
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
היום סגרתי 84 ש"ח ל-15M בבזק. מישהו השיג יותר מזה כלקוח קיים?
- Adir88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
אני באמת לא מתמצא בכל מה שקשור להוט אבל אני יכול להגיד לך בוודאות שבחודשיים האחרונים יש עליה משמעותית ביותר בבזק בהזמנה של חבילות גבוהות (20 ומעלה).Class889 כתב:אתה ממש טועה, אתה מתכוון שהם לא יכולים לספק את המהירות בחיבור עם חייגן כי זה מה שהספק מעדיף.
בגלל זה במהירויות הגבוהות שהיו הוט הנחו באתר שלהם שכל מהירות מעל 12 מגה חייב להיות בחיבור ללא חייגן....
תן לי סיבה אחת הגיונית למה הוט לא נותנת תחרות לנתח שוק הזה?
- matan-d
-
- חבר פעיל

בלינק הזה http://www.bezeq.co.il/Sales/Pages/inte ... grade.aspx אכן כתוב שכל מי שמשדרג למהירות של 20 מגה ומעלה משלם אותו מחיר חצי שנה וחצי שנה 120. אבל בלינק שאתה הבאת כתוב שחצי שנה לא משלמים בכלל וחצי שנה אחר כך גם 120.Class889 כתב:אפילו בפורום היה אשכול על זה באותו יום שבזק חתכו את המחירים.
וגם בטלוויזיה.
המבצע אומר שמי שמשדרג למהירות של 20 עד 100 ישלם חצי שנה אותו מחיר (וזה ללא התחייבות גם) שהוא משלם על התשתית שלו כרגע....
מישהו יכול להבהיר את העניין הזה? אני משלם 61 ש"ח לחודש ל2.5 מגה ורוצה לשדרג, אני מסתפק גם במהירות של 10 מגה אבל אני רואה ש20 יוצא יותר זול אז למה לא..
- מוקי27
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 630
"ללא תוספת תשלום" ו"תשלום חודשי כפי ששולם עד היום" זה אותו הדבר...
- matan-d
-
- חבר פעיל

עכשיו הבנתי, יש דרך להשיג מהם 10 מגה במחיר זול יותר מ20 בהנחה שאני משלם כיום 61 ש"ח לחודש על 2.5?
ממילא חוץ מהספקיות הגדולות (שאני לא מעוניין להתחבר אליהן) אין ספקית שנותנת מהירות של 20 מגה...
ממילא חוץ מהספקיות הגדולות (שאני לא מעוניין להתחבר אליהן) אין ספקית שנותנת מהירות של 20 מגה...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

למה אתה לא רוצה להיות בספקית גדולה?
- matan-d
-
- חבר פעיל

בגלל שבשעות העומס כמות המשתמשים גדולה מידי ויש חסימות טורנטים, יוטיוב לא זז, אתרים בחו"ל נטענים לאט וכו'. זה לפחות הנסיון שהיה לי עם נטויז'ן, ולפי מה שאני רואה שהמצב לא כל כך שונה אצל בזק בינלאומי ו012. מה גם שלא צריך לריב איתם שעה בשביל מחיר זול, בספקיות הקטנות המחיר טוב ואחיד לכולם, ולא צריך לשלם "אקסטרה" על גיימר בשביל משהו שאתה אמור לקבל במחיר רגיל. כמובן גם שלא צריך להמתין שעה על הקו בשביל נציג. אני עכשיו בטריפל סי ויחסית מרוצה מהם, מה שבטוח הם הרבה יותר טובים מנטויז'ן. אגב, מישהו יודע מה זה ה"מחיר חד פעמי - SET-UP" שטריפל סי דורשים כדי להתחבר אליהם? והאם זה תקף רק ללקוחות חדשים או גם לכאלה שמשדרגים מהירות אצלם? אם כן יש דרך לעקוף את התשלום השערורייתי והמיותר הזה?