מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78953
שם מלא: עפר לאור

שליחה

The cold light of day

בחור צעיר במשבר תעסוקתי (סופרמן החדש) מגלה שהמשפחה שלו (ברוס ויליס) נחטפה מיאכטה בספרד.

מנסה להמציא מחדש את ז׳אנר האדם שלו מבין מהחיים שלו נמלט על חייו אבל נקלע לכל הקלישאות הרגילות.

סביר אבל נטול כל הפתעות.

7/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7663

שליחה

chained

ילד ואמא שלו נחטפים על ידי נהג מונית/רוצח סדרתי. הוא כולא את הילד בבית שלו ומכריח אותו לשרת אותו במשך שנים. עם הזמן הקשר ביניהם נהיה יותר ויותר מוזר ומעוות כאשר הרוצח מתחיל להתייחס אליו כאל בן משפחה.

בהחלט סרט יוצא דופן ומטריד מאוד בחלקו. הנקודות החזקות שלו הן הבמאית ג'ניפר לינץ' והופעה טובה של וינסנט דונפוריו (סרג'נט פייל מ-פול מטל ג'קט..) . זה לא ממש אימה ולא סלאשר הוליוודי אלא יותר דרמת מתח פסיכולוגית.

7/10

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

6 Bullets

שליחה

שכיר חרב לשעבר (ז'אן קלוד ואן דאם) בעל מוניטין במציאת ילדים נעדרים נשכר על ידי לוחם אמנויות לחימה שבתו נחטפה במטרה לשמש שפחת סקס. ביחד הם יוצאים למסע להצלת הילדה המסכנה.

סרט בינוני עם משחק רדוד ועלילה מאוד צפוי. הסרט מנסה לגעת בנקודה רגישה של חטיפת נשים עבור ניצול מיני ובמהלך הסרט ישנן מספר סצנות עם גופות של ילדים שלא משאירות כלום לדמיון. אבל... ז'אן קלוד ואן דאם :)

הציון שלי 6/10

Zrizi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408

שליחה

Looper
מותחן מד"ב מצויין. השאיר אותי במתח וסקרנות, עשוי נהדר.
9/10

eyal8a
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 484
שם מלא: אייל

Re: 6 Bullets

שליחה

Arieldr כתב:שכיר חרב לשעבר (ז'אן קלוד ואן דאם) בעל מוניטין במציאת ילדים נעדרים נשכר על ידי לוחם אמנויות לחימה שבתו נחטפה במטרה לשמש שפחת סקס. ביחד הם יוצאים למסע להצלת הילדה המסכנה.

סרט בינוני עם משחק רדוד ועלילה מאוד צפוי. הסרט מנסה לגעת בנקודה רגישה של חטיפת נשים עבור ניצול מיני ובמהלך הסרט ישנן מספר סצנות עם גופות של ילדים שלא משאירות כלום לדמיון. אבל... ז'אן קלוד ואן דאם :)

הציון שלי 6/10
...
נשמע כמו חיקוי לסרט "חטופה" עם ליאם ניסן
תודה על השיתוף

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46463

שליחה

Into the White
בזמן WW2, מטוס קרב נאצי מופל. שלושת הניצולים מוצאים מחסה בבקתה מבודדת בלב השממה המושלגת. במהרה הם מארחים עוד זוג טייסים אנגלים שגם כן הופלו. שני המחנות האויבים נאלצים לחיות יחדיו בבקתה לאורך חודשים ממושכים כאשר עם הזמן, הם הופכים מאויבים לחברים.

מה שהיה צריך להיות מותחן טוב עם סיפור אנושי מרגש, הפך בגלל תסריט לקוי ומשעמם לפיהוק ממושך.
פסקול DTS-HD Master Audio שלא שינה הרבה.
6/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

Savages

שני מגדלי מריחואנה מתמודדים מול קרטל סמים מקסיקני המנסה להשתלט על העסק שלהם.

סרט אקשן/תח חביב, מעט צפוי אך די מהנה. השחקנים ברובם עושים עבודה סבירה, הבעיה מתחילה כאשר משלבים בקאסט שחקן מצוין כמו בניסיו דל טורו שמגלם דמת מרתקת להפליא, המשחק של שאר הקאסט קצת מחוויר בהשוואה. בנוסף, לטעמי האישי הליהוק של סלמה הייק לתפקיד ברונית הסמים היה מאוד לא מוצלח.

בסרט לא מעט פנים מוכרות, במיוחד לחובבי הקולנוע והטלוויזיה, החל בסלמה הייק, ג'ון טרוולטה (שעושה תפקיד די קטן), בניסיו דל טורו, טיילור קיטש (ג'ון קרטר, בטלשיפ), ואפילו פנים שיהיו מוכרות למי שצופה בסידרה WEED בדמותו של דמיין ביצ'יר.

סה"כ סרט חביב שמעביר את הזמן.

7/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Dredd

לטעמי הוא בין סרטי האקשן המוצלחים והמפתיעים של השנה. מרשים ויזואלית, סאונד מעולה, שומר על קצב טוב. התלת מימד מחמיא ולא מעיק יותר מדי. פשוט כיף.

8/10

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1896

שליחה

oferlaor כתב:
(סופרמן החדש)
...
?

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

mulder כתב:Dredd

לטעמי הוא בין סרטי האקשן המוצלחים והמפתיעים של השנה. מרשים ויזואלית, סאונד מעולה, שומר על קצב טוב. התלת מימד מחמיא ולא מעיק יותר מדי. פשוט כיף.

8/10
...
ראיתי את הטריילר של Dredd, ועושה רושם שהתסריטאי/במאי מאוד הושפעו מהסרט האינדונזי The Raid
http://www.fisheye.co.il/raid_toronto/
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

l33cher כתב:
oferlaor כתב:
(סופרמן החדש)
...
?
...
Henry Cavill
http://www.imdb.com/name/nm0147147/
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

avioren כתב:
mulder כתב:Dredd

8/10
...
ראיתי את הטריילר של Dredd, ועושה רושם שהתסריטאי/במאי מאוד הושפעו מהסרט האינדונזי The Raid
http://www.fisheye.co.il/raid_toronto/
...
ו- RAID הושפע מ DIE HARD הראשון.
למעט הרעיון הכללי הסגנון שונה לגמרי בשניהם ומשניהם נהניתי מאוד.

Galna
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 615

שליחה

l33cher כתב:
oferlaor כתב:
(סופרמן החדש)
...
?
...
Henry Cavill עומד לשחק את סופרמן/קלארק קנט בסרט, Man of Steel, ש"ייאתחל מחדש" את עלילותיו של סופרמן וייצא במהלך 2013.

הכוונה איננה לברנדון ראות' מ"סופרמן חוזר" (2005).

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Snake in the Eagle's Shadow

האם הינך חובב של סרטי קונג פו? אם כן, המשך לקרוא, אם לא, באמת שאין לך מה לבזבז את זמנך היקר על הביקורת הבאה.

סרט נוסף מסידרת סרטי צ'קי צ'אנג, והפעם אחד מהסרטים המוקדמים שלו שאכשהו פיספסתי. גם בסרט הנ"ל כמו במרבית סרטיו תמצאו שילוב הולם של קטעי קרבות מתובלים בהומור הכ"כ ידוע של השחקן. הסרט עונה על כל הקריטריונים של סרטי קונג פו קלאסיים החל מהדיבוב הנוראי, מוזיקת סנטיסייזר מגוכחת משנות השמונים וכלה בעלילה שיכולה להסתכם ב"הקונג פו שלי יותר טוב מהקונג פו שלך - בא נילחם". ולמרות הכל, אם הגעתם עד לפה כנראה שהנכם חובבי הז'אנר ולכן למרות הכל סביר מאוד להניח שכמוני - תהנו מהסרט הנ"ל.

ORAGPU
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 765

שליחה

Huber כתב:Snake in the Eagle's Shadow

האם הינך חובב של סרטי קונג פו? אם כן, המשך לקרוא, אם לא, באמת שאין לך מה לבזבז את זמנך היקר על הביקורת הבאה.

סרט נוסף מסידרת סרטי צ'קי צ'אנג, והפעם אחד מהסרטים המוקדמים שלו שאכשהו פיספסתי. גם בסרט הנ"ל כמו במרבית סרטיו תמצאו שילוב הולם של קטעי קרבות מתובלים בהומור הכ"כ ידוע של השחקן. הסרט עונה על כל הקריטריונים של סרטי קונג פו קלאסיים החל מהדיבוב הנוראי, מוזיקת סנטיסייזר מגוכחת משנות השמונים וכלה בעלילה שיכולה להסתכם ב"הקונג פו שלי יותר טוב מהקונג פו שלך - בא נילחם". ולמרות הכל, אם הגעתם עד לפה כנראה שהנכם חובבי הז'אנר ולכן למרות הכל סביר מאוד להניח שכמוני - תהנו מהסרט הנ"ל.
...
נראה לי שזה מהפחות מוצלחים
לדעתי DRAGON FIST (מקווה שראית אותו) היה הכי טוב של ג'אקי בז'אנר הזה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ראיתי, הכי טוב לדעתי היה The Legend of Drunken Master.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Ronal the Barbarian

רונאל הוא ברברי בלאי, אין לו שרירים והוא אינו יודע להילחם. לכן כאשר שיבטו נלכד בשבי ורונאל הוא המוצא האחרון שלהם אל החופש, נראה שכלה כל תקווה.

זהו סרט CGI יוצא דופן, מהפריים הראשון מייד ניתן לזהות שזהו אינו עוד סרט מבית היוצר של האולפנים ההוליוודיים הגדולים (פיקסאר/דיסני, דרימווארקס וכו). כפועל יוצא מכך ה CGI ברמה די בינונית אך מצד שני ההומור הינו וולגארי ומעוות להחריד, מסוג ההומור שלא היה עובר את הצנזורה של האולפנים ההוליוודיים. בגדול הסרט הוא פארודיה על קונאן הברברי, בשילוב עם איזכורים משר הטבעות וכו', ואינו פונה כלל "לכל המשפחה", וטוב שכך.

בהחלט יוצא דופן ומשעשע, נראה לי שהטיזר הבא מסכם את החוויה בצורה די קולעת:

7/10

ד"א - כל מי שמכיר את המשחקים של טים שייפר (אי הקופים, גרים פאנדנגו ועוד) ירגיש פה כמו בבית. לי אישית הסרט הזכיר מאוד את המשחק Brütal Legend של אותו יוצר.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 19/10/2012 8:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Your Friend the Rat

סרט "דוקומנטרי" משעשע בכיכובם של רמי ואמיל מהסרט Ratatouille, המנסים לשכנע אותנו שהעכברוש הוא לא אויבו של האדם. סרט קצרצר וחמוד.

7/10

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263

שליחה

Abraham Lincoln Vampire Hunter

אברהם לינקולן, הנשיא ה -16 של ארצות הברית, מגלה שערפדים מתכננים להשתלט על ארצות הברית. הוא פוגש צייד ערפדים מנוסה אשר מאמן אותו לחסל ערפדים בעזרת גרזן עשוי מכסף. ביחד הם יוצאים למלחמה בערפדים.

סרט הזוי במקצת בו מציגים את ההיסטוריה של לינקולן מלחמת הצפון והדרום בארה"ב באופן שונה מאוד מספרי ההיסטוריה. גם הערפדים עצמם נראים שונה מהרגיל ואינם מפחדים מאור יום.

משחק בינוני, תמונה סבירה וסאונד שלא ממש מצליח להפתיע. הציון שלי 5.5/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

The Expendables 2

סרט שלא לוקח את עצמו ברצינות והצופה גם לא צריך לקחת אותו ברצינות. סט בלתי נגמר של כוכבי סרטי פעולה יוצאים להציל את העולם מהרשע האולטימטיבי שהפעם מגולם על ידי ואן דאם.

מלוא החופן פיצוצים, הרוגים, מרדפים, טיסות, נחיתות התאבדות והפתעות מצחיקות למידי מעבירות את הסרט בנעימים.

משום מה התסריט כולל כמה דיאלוגים "עמוקים" שאם היו מוחלפים בפיצוצים עם כמות נכבדה של הרוגים היו רק מוסיפים לאיכות הסרט.

המוח נהנה מאוד משעתיים כמעט של כיבוי כללי תוך כדי שנהניתי גם אני מסרט בסגנון ג'ימס בונד ללא 007.

שווה צפייה ויותר

8/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”