מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Wish you were here
שני זוגות אוסטרליים מבלים חופשה במזרח הרחוק (עבורם קרוב?). מבין הארבעה רק שלושה חוזרים. התעלומה נחשפת יחד עם עוד כמה סודות.
ארוך מדי ונמרח. היה יכול להיות סרט טלויזיה לשעות הלילה. אין ממש מתח או הפתעות.
5/10
שני זוגות אוסטרליים מבלים חופשה במזרח הרחוק (עבורם קרוב?). מבין הארבעה רק שלושה חוזרים. התעלומה נחשפת יחד עם עוד כמה סודות.
ארוך מדי ונמרח. היה יכול להיות סרט טלויזיה לשעות הלילה. אין ממש מתח או הפתעות.
5/10
Enjoy the Silence
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
Headhunters / ציידי ראשים
תקציר הסרט:
מותחן מעולה עפ"י אחד מספריו של יו נסבו סופר המתח הנורבגי שמתחרה בכבוד עם סטיג לארסון (נערה עם קעקוע דרקון). רוג'ר בראון הוא צייד הראשים הטוב ביותר בעולם העסקים של אוסלו. הוא חי טוב עם אשתו, בעלת גלריה נחשבת, הרבה בזכות השלמת ההכנסה שלו הכרוכה במעשים פליליים. רוג'ר בראון הוא גנב מקצועי של יצירות אמנות. יום אחד הוא עושה היכרות עם אספן הולנדי שמאוד היה רוצה לרכוש את אחת היצירות הנחשקות ביותר בהיסטוריה של המאה ה-20.
סרט מתח טוב מאוד. הרבה תהפוכות ומניפולציות קורות במהלך הסרט..
תאכלס אין הרבה מה לספר חבל להסגיר תסרט, פשוט להוריד ולצפות.
אני לא הורדתי תגירסה הנורווגית, אלה הגירסה המודבבת לאנגלית:
Headhunters.2011.DUBBED.720p.BluRay.x264-PFa
סרט מומלץ מאוד.
ציון שלי לסרט: 7
מותחן מעולה עפ"י אחד מספריו של יו נסבו סופר המתח הנורבגי שמתחרה בכבוד עם סטיג לארסון (נערה עם קעקוע דרקון). רוג'ר בראון הוא צייד הראשים הטוב ביותר בעולם העסקים של אוסלו. הוא חי טוב עם אשתו, בעלת גלריה נחשבת, הרבה בזכות השלמת ההכנסה שלו הכרוכה במעשים פליליים. רוג'ר בראון הוא גנב מקצועי של יצירות אמנות. יום אחד הוא עושה היכרות עם אספן הולנדי שמאוד היה רוצה לרכוש את אחת היצירות הנחשקות ביותר בהיסטוריה של המאה ה-20.
סרט מתח טוב מאוד. הרבה תהפוכות ומניפולציות קורות במהלך הסרט..
תאכלס אין הרבה מה לספר חבל להסגיר תסרט, פשוט להוריד ולצפות.
אני לא הורדתי תגירסה הנורווגית, אלה הגירסה המודבבת לאנגלית:
Headhunters.2011.DUBBED.720p.BluRay.x264-PFa
סרט מומלץ מאוד.
ציון שלי לסרט: 7
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
רק תיקון קטן. אומנם הסרט נקרא "ציידי ראשים" אך תפקיד של גיבור הסרט הוא יותר צייד כשרונות אשר מגייס אנשים שמתאימים ביותר לתפקידים ניהוליים לחברות. כאמור לצד זה הוא מנהל חיי פשע.
אני דווקא הייתי צופה בגירסא בשפת מקור. הדיבוב האמריקאי הציק לי.
אני דווקא הייתי צופה בגירסא בשפת מקור. הדיבוב האמריקאי הציק לי.
"על החתום...."
Intouchables
פיליפ, אריסטוקרט צרפתי שעבר תאונת רחיפה שגרמה לו לשיתוק, שוכר לו כעוזר את שירותיו של דריס - צעיר שחור עור ששוחרר לאחרונה ממאסר. בין השניים פורחת חברות נפלאה.
פסקול מדהים , חווית סאונד מרגשת וכיפית.
אחד מהסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות לז'אנר שלו.
9/10
פיליפ, אריסטוקרט צרפתי שעבר תאונת רחיפה שגרמה לו לשיתוק, שוכר לו כעוזר את שירותיו של דריס - צעיר שחור עור ששוחרר לאחרונה ממאסר. בין השניים פורחת חברות נפלאה.
פסקול מדהים , חווית סאונד מרגשת וכיפית.
אחד מהסרטים הטובים שראיתי בשנים האחרונות לז'אנר שלו.
9/10
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Madagascar 3: Europe's Most Wanted
החבורה העליזה מנסה לחזור לגן החיות בניו יורק בעזרתו של קרקס מיוחד, כשבדרך עליהם להתמודד עם לוכדת חיות צרפתיה אימתנית שמנסה לשים את ראשו של האריה כפרס על הקיר במשרדה.
פעם ראשונה שיוצא לי להיתקל בסידרת סרטים שהולכת ומשתפרת מסרט לסרט. לרב בסדרת סרטים הראשון טוב מאוד/מצויין כשמשם לרב ההמשכונים הולכים ומתדרדרים. פה הכלל קורה הפוך - הראשון היה בזבוז של זמן, השני היה חביב והשלישי שיפור אפילו לעומת השני.
הדמויות בסרט מדובבות ע"י קאסט די מרשים הכולל את בן סטילר, כריס רוק, דוויד שווימר, סאשה כהן ברון ועוד.
שווה צפיה, אני והקטנות שלי נהננו.
7.5/10
החבורה העליזה מנסה לחזור לגן החיות בניו יורק בעזרתו של קרקס מיוחד, כשבדרך עליהם להתמודד עם לוכדת חיות צרפתיה אימתנית שמנסה לשים את ראשו של האריה כפרס על הקיר במשרדה.
פעם ראשונה שיוצא לי להיתקל בסידרת סרטים שהולכת ומשתפרת מסרט לסרט. לרב בסדרת סרטים הראשון טוב מאוד/מצויין כשמשם לרב ההמשכונים הולכים ומתדרדרים. פה הכלל קורה הפוך - הראשון היה בזבוז של זמן, השני היה חביב והשלישי שיפור אפילו לעומת השני.
הדמויות בסרט מדובבות ע"י קאסט די מרשים הכולל את בן סטילר, כריס רוק, דוויד שווימר, סאשה כהן ברון ועוד.
שווה צפיה, אני והקטנות שלי נהננו.
7.5/10
The Negotiator
דני (סמואל לי ג'קסון) מגלם שוטר המתחמה במשא ומתן עם חוטפים המחזיקים בני ערובה.
נייט - חבר של דני , שוטר גם הוא , נרצח דקות אחדות לפני פגישה שתכננו. בפגישה זו היה אמור נייט לשתף את
דני על גילויים חדשים לגבי פרשת העלמות כספי פנסיה.
בביתו של דני הושתלו ראיות שמספיקות להעמידו לדין באשמת רצח. מפה והלאה הסרט נכנס להילוך גבוה.
סרט שראיתי לפני שנים רבות ונהנתי לראות שוב. סאונד סביר יחסית לסרט בן 15 .
ממליץ לראות למי שפספס.
7.5/10
דני (סמואל לי ג'קסון) מגלם שוטר המתחמה במשא ומתן עם חוטפים המחזיקים בני ערובה.
נייט - חבר של דני , שוטר גם הוא , נרצח דקות אחדות לפני פגישה שתכננו. בפגישה זו היה אמור נייט לשתף את
דני על גילויים חדשים לגבי פרשת העלמות כספי פנסיה.
בביתו של דני הושתלו ראיות שמספיקות להעמידו לדין באשמת רצח. מפה והלאה הסרט נכנס להילוך גבוה.
סרט שראיתי לפני שנים רבות ונהנתי לראות שוב. סאונד סביר יחסית לסרט בן 15 .
ממליץ לראות למי שפספס.
7.5/10
- Huber
- חבר במועדון HT

Headhunters
צייד כשרונות מסכן הכל על מנת לגנוב ציור יקר ערך שנמצא בבעלותו של שכיר חרב לשעבר.
סרט נורווגי המבוסס על ספר מתח של סופר נורווגי. סיפורו של צייד כשרונות שמחלטר בלילות בתור גנב של יצירות אומנות. יום אחד הוא מחליט לעשות את המכה הגדולה, ומשם הכל מתחיל להסתבך. יותר מזה לא אגלה על מנת לא להרוס את הסרט, אבל אומר שזהו בהחלט סרט שמצליח להשאיר אתכם במתח לכל אורכו ומצליח לגרום לכם לתהות מה בדיוק קורה ולמה עד כמעט הרגע האחרון.
מי שרואה משחקי הכס יגלה פנים מוכרות מאוד.
מומלץ בחום.
8/10
צייד כשרונות מסכן הכל על מנת לגנוב ציור יקר ערך שנמצא בבעלותו של שכיר חרב לשעבר.
סרט נורווגי המבוסס על ספר מתח של סופר נורווגי. סיפורו של צייד כשרונות שמחלטר בלילות בתור גנב של יצירות אומנות. יום אחד הוא מחליט לעשות את המכה הגדולה, ומשם הכל מתחיל להסתבך. יותר מזה לא אגלה על מנת לא להרוס את הסרט, אבל אומר שזהו בהחלט סרט שמצליח להשאיר אתכם במתח לכל אורכו ומצליח לגרום לכם לתהות מה בדיוק קורה ולמה עד כמעט הרגע האחרון.
מי שרואה משחקי הכס יגלה פנים מוכרות מאוד.
מומלץ בחום.
8/10
- Huber
- חבר במועדון HT

Re: Headhunters / ציידי ראשים
ממליץ לך בחום לא להסתמך/להעתיק תקצירי סרטים מאתרי הכתוביות, קרא שוב את התקציר ותראה שזה לא ממש מקור טוב להסתמך עליו.clubnet כתב:תקציר הסרט:
מותחן מעולה עפ"י אחד מספריו של יו נסבו סופר המתח הנורבגי שמתחרה בכבוד עם סטיג לארסון (נערה עם קעקוע דרקון). רוג'ר בראון הוא צייד הראשים הטוב ביותר בעולם העסקים של אוסלו. הוא חי טוב עם אשתו, בעלת גלריה נחשבת, הרבה בזכות השלמת ההכנסה שלו הכרוכה במעשים פליליים. רוג'ר בראון הוא גנב מקצועי של יצירות אמנות. יום אחד הוא עושה היכרות עם אספן הולנדי שמאוד היה רוצה לרכוש את אחת היצירות הנחשקות ביותר בהיסטוריה של המאה ה-20....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
עדיין לא ראיתי את הסרט אבל בקשר לנושא הדיבוב:Hertz33 כתב:רק תיקון קטן. אומנם הסרט נקרא "ציידי ראשים" אך תפקיד של גיבור הסרט הוא יותר צייד כשרונות אשר מגייס אנשים שמתאימים ביותר לתפקידים ניהוליים לחברות. כאמור לצד זה הוא מנהל חיי פשע.
אני דווקא הייתי צופה בגירסא בשפת מקור. הדיבוב האמריקאי הציק לי....
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
wrath the titans
על הסרט אין לי הרבה מה להרחיב. סרט ניצחונות נטו.
האלים מאויימים על ידי האדס שמאיים להשמיד את בני האדם ומי שבא להציל אותם זה פרסאוס, בנו של זאוס.
סאונד 7.5\10
עלילה 5\10
ממוצע 6.5\10
על הסרט אין לי הרבה מה להרחיב. סרט ניצחונות נטו.
האלים מאויימים על ידי האדס שמאיים להשמיד את בני האדם ומי שבא להציל אותם זה פרסאוס, בנו של זאוס.
סאונד 7.5\10
עלילה 5\10
ממוצע 6.5\10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
chernobyl diaries
חברים שמטיילים במזרח אירופה מחליטים לנסות "טיול אקסטרים" באיזור של פריפיאט, עיר שלמה שננטשה תוך כמה שעות בזמן אסון צ'רנוביל. המדריך שלהם, איש צבא לשעבר, לוקח אותם בדרך שעוקפת מחסומים של הצבא, אבל באמצע הסיור הרכב שלהם מתקלקל, והם תקועים באמצע האיזור בלי שמישהו יודע שהם שם.
מותח לכל האורך, וסיפור הרקע האמיתי והאיזור השומם עוזרים מאוד לאוירה. למרות שצולם באזור דומה מאוד בסרביה זה נראה כמו אותו האיזור כמעט, עם סטים וצילומים נהדרים של העיר הנטושה.
7/10
חברים שמטיילים במזרח אירופה מחליטים לנסות "טיול אקסטרים" באיזור של פריפיאט, עיר שלמה שננטשה תוך כמה שעות בזמן אסון צ'רנוביל. המדריך שלהם, איש צבא לשעבר, לוקח אותם בדרך שעוקפת מחסומים של הצבא, אבל באמצע הסיור הרכב שלהם מתקלקל, והם תקועים באמצע האיזור בלי שמישהו יודע שהם שם.
מותח לכל האורך, וסיפור הרקע האמיתי והאיזור השומם עוזרים מאוד לאוירה. למרות שצולם באזור דומה מאוד בסרביה זה נראה כמו אותו האיזור כמעט, עם סטים וצילומים נהדרים של העיר הנטושה.
7/10
GONE
לאחר שג'יל פאריש חוזרת לביתה ממשמרת לילה, היא מגלה שמיטתה של אחותה ריקה, היא משוכנעת שהרוצח הסדרתי שחטף אותה והיא הצליחה לברוח ממנו לפני שנתיים חזר לסיים את העבודה שלו וחטף במקומה את אחותה. אבל המשטרה לא מאימנה לה וג'יל יודעת שזמנה קצר. לאחר שהיא מבינה שהיא לבד במערכה היא יוצאת לחפש את אחותה ולהתמודד מול האדם שחטף אותה אחת ולתמיד.
צפוי אבל עדיין נחמד. שחקנית ראשית שווה
7/10
לאחר שג'יל פאריש חוזרת לביתה ממשמרת לילה, היא מגלה שמיטתה של אחותה ריקה, היא משוכנעת שהרוצח הסדרתי שחטף אותה והיא הצליחה לברוח ממנו לפני שנתיים חזר לסיים את העבודה שלו וחטף במקומה את אחותה. אבל המשטרה לא מאימנה לה וג'יל יודעת שזמנה קצר. לאחר שהיא מבינה שהיא לבד במערכה היא יוצאת לחפש את אחותה ולהתמודד מול האדם שחטף אותה אחת ולתמיד.
צפוי אבל עדיין נחמד. שחקנית ראשית שווה
7/10
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- Hertz33
- חבר ותיק

לדעתי הסרט פשוט מגוחך. לא היה רגע מותח/מקפיץ אחד חוץ מהדוב.mulder כתב:chernobyl diaries
7/10...
גם האיפור של המוטנטים לוקה בחסר.
3/10
Headhunters
מצטרף להמלצות סרט מדהים להוריד ומהר!!!!
מתחיל קצת הוליוודי מקבל תפנית לא צפויה, אחד הטובים של השנה
9.5/10
נפל לי האסימון באמצע הסרט לגבי השחקן ממשחקי הכס.
אמנם שפה לא פשוטה לעיכול אבל מתרגלים די מהר.
מצטרף להמלצות סרט מדהים להוריד ומהר!!!!
מתחיל קצת הוליוודי מקבל תפנית לא צפויה, אחד הטובים של השנה
9.5/10
נפל לי האסימון באמצע הסרט לגבי השחקן ממשחקי הכס.
אמנם שפה לא פשוטה לעיכול אבל מתרגלים די מהר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

לא שסרטי אימה זה דבר גאוני בדרך כלל, אבל מה היה כל כך מגוחך בו?Hertz33 כתב:לדעתי הסרט פשוט מגוחך. לא היה רגע מותח/מקפיץ אחד חוץ מהדוב.mulder כתב:chernobyl diaries
7/10...
גם האיפור של המוטנטים לוקה בחסר.
3/10...
- Hertz33
- חבר ותיק

אני מאוד אוהב סרטי אימה ונותן הזדמנות לכל סרט שמקבל ציון מעל 5. לא יודע לשים אצבע על הבעיה בידיוק אבל הסרט הזה הרגיש לי בוסר. אולי השתתפות של אורן פלי בפרוייקט הורידה לי מההנאה. לא מבין את כל ההייפ ש"פעילות על טבעית" יצר.
לאומת זאת נהנתי לראות את The Pact. שם דווקא היו כמה קטעים מקפיצים מעולים. אני ממליץ.
לאומת זאת נהנתי לראות את The Pact. שם דווקא היו כמה קטעים מקפיצים מעולים. אני ממליץ.
"על החתום...."
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

מה שכתבת זה מה שחשבתי לעצמי. לא אהבתי את פעילות על טבעית ולא חושב שפלי המציא את הגלגל, אז מה, כל הכבוד לו שהצליח שם.Hertz33 כתב:אני מאוד אוהב סרטי אימה ונותן הזדמנות לכל סרט שמקבל ציון מעל 5. לא יודע לשים אצבע על הבעיה בידיוק אבל הסרט הזה הרגיש לי בוסר. אולי השתתפות של אורן פלי בפרוייקט הורידה לי מההנאה. לא מבין את כל ההייפ ש"פעילות על טבעית" יצר.
לאומת זאת נהנתי לראות את The Pact. שם דווקא היו כמה קטעים מקפיצים מעולים. אני ממליץ....
בסרט הזה הוא לא ביים אלא רק כתב והפיק, וחששתי שאפילו בזה תהיה השפעה שלילית, אבל די אהבתי את התוצאה הסופית.