שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

רשמתי : "גילי תראה איך הצלחת לגרום לאנשים להיות אנטי אדומים בצורה קיצונית כל כך"
התשובה: מספר אנשים גם פה בשרשור הפכו להיות לאנטי קיצונים יותר לקבוצה בגלל התגובות של גילי ומכאן מגיע 'אנשים'

שתי בדיחות יש לי בקשר לטירוף של גילי:
1. אני הייתי מוותר על ערוץ ה Sport 5 HD ומוכן לשלם במקומו על ערץ חדש שיקרא גילי HD וכל מה שיראו בערוץ הזה בזמן משחק זה את גילי ביציע מביט\לא מביוט במשחק....זאת נראת לי חוייה הרבה יותר מענינת מאשר לצפות במשחקים של הפועל. ת'אמת אולי בכלל כדאי ללכת רחוק יותר ולקרוא לתוכנית The Gili Show (על בסיס הסרט The Truman Show שתעקוב את גילי 24 שעות)....אני קונה :)

2. גילי, אני ממליץ ללכת למועדון שלך ולבקש רק חצי מנוי....לא נשמע לי הגיוני שאתה משלם מנוי על עונה שלמה ובסוף רואה רק חצי ממנה (רק מחציות ראשונות).....בככל, הרבה אוהדים היו מוכנים להמתין בחוץ ובדיוק במחצית כאשר אין לך יכולת להמשיך לראות יותר, הם יכנסו ויחליפו אותך בצפייה!!

שרוט ,ללא ספק אתה שרוט לגמרי 8O (משה, אני מקווה שאתה מבין שגילי לא מייצג את האוהדים השרופים אלא משהו הרבה יותר קיצוני מזה)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 25/08/2010 9:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

sam22 כתב:
Giliboy כתב: לא יכולתי להישאר. הנעתי את הרכב, הסתובבתי, הגעתי עד לסמטאות לוד..
...
אני מקווה שלא הגעת לכספומטים...
אתה עוד תדרדר לתהומות...
...
חחח...
"כספומטים", התכוונת..
האמת שכנראה לא במקרה האוטו "לקח" אותי לשם,
העבודה שלי ממוקמת באזור :oops:
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:רשמתי : "גילי תראה איך הצלחת לגרום לאנשים להיות אנטי אדומים בצורה קיצונית כל כך"
התשובה: מספר אנשים גם פה בשרשור הפכו להיות לאנטי קיצונים יותר לקבוצה בגלל התגובות של גילי ומכאן מגיע 'אנשים'

שתי בדיחות יש לי בקשר לטירוף של גילי:
1. אני הייתי מוותר על ערוץ ה Sport 5 HD ומוכן לשלם במקומו על ערץ חדש שיקרא גילי HD וכל מה שיראו בערוץ הזה בזמן משחק זה את גילי ביציע מביט\לא מביו במשחק....זאת נראת לי חוייה הרבה יותר מענינת מאשר לצפות במשחקים של הפועל. ת'אמת אולי בכלל כדאי ללכת רחוק יותק ולקרוא לתוכנית The Gili Show (על בסיס הסרט The Truman Show שתעקוב את גילי 24 שעות)....אני קונה :)

2. גילי, אני ממליץ ללכת למועדון שלך ולבקש רק חצי מנוי....לא נשמע לי הגיוני שאתה משלם מנוי על עונה שלמה ובסוף רואה רק חצי ממנה (רק מחציות ראשונות).....בככל, הרבה אוהדים היו מוכנים להמתין בחוץ ובדיוק במחצית כאשר אין לך יכולת להמשיך לראות יותר, הם יכנסו ויחליפו אותך בצפייה!!

שרוט ,ללא ספק אתה שרוט לגמרי 8O (משה, אני מקווה שאתה מבין שגילי לא מייצג את האוהדים השרופים אלא משהו הרבה יותר קיצוני מזה)
...
כמו שמשה כתב לך,
דבר בשם עצמך..

1.זו יכולה היתה להיות תכנית מצויינת, אבל אני לא הפרצוף המודאג היחיד, כל אוהד הפועל יודע שהוא חוזר הביתה עם עוד קמט, שערות לבנות ואופציה לדום לב..
אם חשבתי שאחרי "טדי" אני יכול לעבור הכל, אז אתמול התבדתי. העניין הוא שאתמול היה קריטי מעין כמוהו.
עתיד המועדון, ואיך הוא ייראה בשנים הקרובות, כל זה היה מונח על הכף..

2. אין לי בעיה לצאת מהאצטדיון גם אחרי החימום, ובלבד שינצחו.
...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

מכל הסיפור שהיה סביב משחק הליגה של הפועל, למה שחקני הפועל נראו כאלה עייפים? הרי שלמה שרף ורון קופמן אמרו משהו נכון מאוד ביציע המרכזי, העונה רק התחילה. איך זה יכול להיות ששחקן מקצוען לא מסוגל לשחק שלושה משחקים בשבוע אחרי חופשה של כמה חודשים?
ואז כמובן שוב חוזר הדיון על הכדורגל הישראלי והספורטאי הישראלי. ביזיון!!! הפועל היו צריכים לשתוף את המגרש במקום להתבכיין על אי ביטול המשחק בשבת.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

kingikra כתב:מכל הסיפור שהיה סביב משחק הליגה של הפועל, למה שחקני הפועל נראו כאלה עייפים? הרי שלמה שרף ורון קופמן אמרו משהו נכון מאוד ביציע המרכזי, העונה רק התחילה. איך זה יכול להיות ששחקן מקצוען לא מסוגל לשחק שלושה משחקים בשבוע אחרי חופשה של כמה חודשים?
ואז כמובן שוב חוזר הדיון על הכדורגל הישראלי והספורטאי הישראלי. ביזיון!!! הפועל היו צריכים לשתוף את המגרש במקום להתבכיין על אי ביטול המשחק בשבת.
...
מה לשלמה שרף ולכדורגל...? :roll:
אנ מניח שלא ממש יצא לך לעסוק בספורט מסוג זה, ואני אהמר שאתה לא ממש בקיא בנושא של כושר גופני..
אין קשר בין מנוחה של 3 חודשים, לבין 3 משחקים בשבוע..
3 משחקים בשבוע מייצרים עומס, ולא משנה איזו פגרה היתה..
עובדה שלאוסטרים כן דחו, ולא רק את המחזור האחרון, אלא גם את זה שלפני משחק הבית מול הפועל (אותה שבת של הדרבי בגביע הטוטו).
בשרירים מצטברות חומצות, ואחרי מאמץ של 90 דקות, לוקח זמן עד שהן מסתלקות..
תוסיף לזה טיסות באמצע,נסיעות, חוסר שינה ומנוחה, ותבין שמצטבר פה עומס, בלי קשר לפגרה כזו או אחרת.
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ואני ממש לא מבין מדוע זו התבכיינות, לבקש לדחות משחק..?
אם זה עוזר לקבוצה ישראלית להגיע לליגת האלופות, ומשפר את הדירוג של קבוצות ישראליות לשנים הבאות,
אז זה אמור להיות אינטרס מובהק של ההתאחדות לכדורגל.
הם התייחסו להפועל כאילו היא נטל, בזמן שזו אחת הקבוצות הבודדות, למעשה רק היא ומכבי חיפה,
שמביאות פה כבוד בזירה האירופית. הפועל עושה כבוד לכדוגל הישראלי בזירה האירופית, כבר כנעט עשור שלם, מאז אותו מסע חלומי עד רבע גמר גביע אופ"א מול מילאן..
הרבה יותר כבוד מאשר הנבחרת הדפוקה של ההתאחדות, שבשביל משחק וחצי נגד מאלטה וקפריסין, סוגרים פה את הליגה ל-3 שבועות..
ןשלמה שרף..? הוא יכול להעביר ביקורת על מישהו, החתיכת אפס הזה..?
היה לו את מקבץ השחקנים הכי כשרוני שידענו, וכל מה שניזכור מהנבחרת שלו זה ניצחון משחק אימון בפריז, ונערות ליווי..
אחרי הדרך בה בחרה ההתאחדות להתנהל בשבוע האחרון, אני מת שהנבחרת תקבל 6 כל משחק..
אם זה היה תלוי בי, לא שולח אף שחקן של הפועל לנבחרת.. חבל, שישמרו כוחות לליגה..
...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

מצד אחד אתה יורד על ההתאחדות שלא עזרה להפועל ומצד שני החתימה שלך...
אלעד

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

Elad8
תכל'ס...
אם הפועל מייצגת רק את עצמה - שיתמודדו,
אם הם מייצגים את המדינה ממנה הגיעו - יש מקום לטיעונים.

המצחיק הוא שמבחינת אוהדי הפועל - כל עוד הם מצליחים הקבוצה מייצגת רק את עצמה,
כשיכשלו - התפיסה תתהפך וזו תהיה האחריות של כולם (ההתאחדות ושות').

ניצנים לזה נראו בשבוע האחרון...

גילי,
בוא נכנס לפרפורציות - זה רק כדורגל.
באמת שרק כדורגל.
כאוהד (של קבוצה אחרת), אנחנו אמורים להנות מזה, אחרת, מה הטעם?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

ufffnick כתב: גילי,
באמת שרק כדורגל.
...
המשפט האחרון שלך בהקשר של גילי מייד הזכיר לי את קטע הפוקר הבא שנהפך לקלאסיקה.
אם אתה לא בקטע, אז דלג ישר לסוף ( 4:20 ) ותבין למה זה התקשר לי למה שכתבת.

משה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Elad8 כתב:מצד אחד אתה יורד על ההתאחדות שלא עזרה להפועל ומצד שני החתימה שלך...
...
איפה הסתירה פה?
לא הבנתי..
ufffnick כתב:Elad8
המצחיק הוא שמבחינת אוהדי הפועל - כל עוד הם מצליחים הקבוצה מייצגת רק את עצמה,
כשיכשלו - התפיסה תתהפך וזו תהיה האחריות של כולם (ההתאחדות ושות').

גילי,
באמת שרק כדורגל.
כאוהד (של קבוצה אחרת), אנחנו אמורים להנות מזה, אחרת, מה הטעם?
...
כשמתייחסים אלינו כאילו אנחנו עול, בזמן שבאירופה מחפשים לעזור לקבוצות, ולא לשים להן רגליים,
אז שאף אחד לא יצפה שנייצג משהו, חוץ מעצמנו..
שלא תבינו, נעשו בהפועל הרבה טעויות מאז המשחק בזלצבורג,
אבל כל זה לא מצדיק אטימות כזו של ההתאחדות.

לגבי הפרפורציות,
אני מתקשה להנות מזה. מקסימום אני נהנה בסוף.
בזמן המשחק אני רק סובל מרוב מתח ועצבים..
...

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Giliboy כתב:
kingikra כתב:מכל הסיפור שהיה סביב משחק הליגה של הפועל, למה שחקני הפועל נראו כאלה עייפים? הרי שלמה שרף ורון קופמן אמרו משהו נכון מאוד ביציע המרכזי, העונה רק התחילה. איך זה יכול להיות ששחקן מקצוען לא מסוגל לשחק שלושה משחקים בשבוע אחרי חופשה של כמה חודשים?
...
מה לשלמה שרף ולכדורגל...? :roll:
אנ מניח שלא ממש יצא לך לעסוק בספורט מסוג זה, ואני אהמר שאתה לא ממש בקיא בנושא של כושר גופני..
אין קשר בין מנוחה של 3 חודשים, לבין 3 משחקים בשבוע..
3 משחקים בשבוע מייצרים עומס, ולא משנה איזו פגרה היתה..
עובדה שלאוסטרים כן דחו, ולא רק את המחזור האחרון, אלא גם את זה שלפני משחק הבית מול הפועל (אותה שבת של הדרבי בגביע הטוטו).
בשרירים מצטברות חומצות, ואחרי מאמץ של 90 דקות, לוקח זמן עד שהן מסתלקות..
תוסיף לזה טיסות באמצע,נסיעות, חוסר שינה ומנוחה, ותבין שמצטבר פה עומס, בלי קשר לפגרה כזו או אחרת.
...
שיחקתי מעט כדורגל מקצועני, הרבה כדורגל חובבני ואני עוסק עד היום בספורט אירובי. עדיין, שחקנים באירופה עומדים בעומסים גדולים יותר. שחקן ישראלי, גם זה שמשחק אחת לשבוע, נותן בד"כ 60 דקות מאומצות. הפועל קבוצה טובה יותר מהאוסטרים. בחצי השני הם נראו כמו צל של עצמם ולא בגלל היכולת. בגלל שלא הגיע להם מספיק חמצן למוח.
תסלח לי, זה ביזיון!

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

Giliboy
זה לא אישי נגדכם, ומזה סבלה חיפה בשנה שעברה.
זו התנהלות קלוקלת של ההתאחדות לא מאתמול ולא משלשום,
אם זה בנושא הזה ואם בנושאים אחרים.
הנקודה היא שאתה לא יכול להטיל את האחריות והערמת הקשיים על הסובבים את הקבוצה, מצד אחד,
ומצד שני לבוא ולהצהיר שהפועל מול כל העולם (שוברים את הכלים ולא משחקים).
התוצאה שתהיה בשטח זה בדיוק מה שקרה השבוע,
וכן יתרבו הקולות שיצבעו באנטי מובהק כנגד הפועל.

תבין שבסופו של דבר מי שמבעיר את האנטי להפועל,
הם האוהדים של אותה הקבוצה עצמה.

תחשוב איזו התאחדות יכלה להיות לנו אם כולם היו דוחפים לאותו הכיוון,
שבסופו של דבר מועיל לכל הליגה, במקום התבנקרות הזו לצד זה או אחר.
תחשוב מה היה קורה אם באופן עקבי (לא משנה איזו אלופה) היתה אוטומטית בליגת אלופות.
ועזוב כדורגל יפה או לא יפה - אני מדבר כסף נטו למועדונים ולהתאחדות.

ממש אידיליה...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אני חייב לומר לכם ש with all the respect ל-האם היה כושר...או לא היה כושר לשחקני הפועל אתמול, ועם כל החוסר האמפטיה שלי אליהם, חייבים להגיד שהם עשו את העבודה אתמול בצורה טובה מאוד....הגול הראשון שהם ספגו היה שער עצמי אומלל שהגיע משום מקום ומאז כמעט עד סיום המשחק, האוסטרים לא באמת הגיעו למצב של שער אמיתי (חיפה בטח היו מצליחים לספוג איזה שער מטופש בדקה ה 95).......זה שהמשחק הורדם במחצית השנייה והיה משמעמם להחריד, זאת בעייה של האוסטרים, לא של הפועל ת"א. האדומים הגיעו אתמול להוציא תוצאה במשחק הזה ולא לשחק יפה או מהיר (האוסטרים הם אלה שהיו צריכים לשחק פתוח ולשבור את השבלונה).....המשחק הזה היה אחד החשובים של הפועל בכל הזמנים (וזה לא סתאם קלישאה)..והם שיחקו אתמול בהתאם לזה ולא כדי ששני הדובונים/בבונים ביציע העיתונות יפגינו כבוד להישג ולקבוצה!!....דווקא רון קופמן, הוא הגרוע מבין השניים (שרף עוד עשה משהו בספורט בישראל)...הבמה שקופמן מקבל, נובעת רק בגלל האינטיליגנצייה הפוגענית שלו......האיש יורד על כולם כולל כולם בלי קשר לכלום. אני התחרפנתי שלשום כאשר אחרי הניצחון המדהים של נבחרת ישראל בכדורסל על לטביה בחוץ ב 30 ומשהו הפרש (אחד הגדולים של הנבחרת בעשור האחרון..ניצחון שכנראה יעלה אותנו לאליפות אירופה) הקוף עוד העביר ביקורת על הנבחרות, על סגל הנבחרת, על שחקני ואין שחקני הנבחרת...פשוט לא יאמן כי יסופר......בעיני הוא מבזה את הספורט בארץ...

והסיבה ששחקני הפועל היו עייפים אתמול קשורה בעיקר למעמד הלחוץ והיוקרתי אליו הם הגיעו...אחת הבעיות של השחקנים ישראלים במעמדים כאלה גדולים קשורה לעובדה שהם לא יודעים לבצע חלוקת מאמץ נכונה. אחרי 20 דקות אפשר היה לראות שבן סהר היה תשוש.....וזה עדיין לא היה קשור לכושר, בטח לא אחרי זמן כל כך קצר. זה יותר קשור לכך שהוא הוציא יותר מידי אנרגייה בזמן קצר מידי.......תן לי רץ מרתון ואני אראה לכם איך ב 20 דקות של ספרינטים 30-40 מטר, בשיא המהירות, לא יישאר לו כוח לשחק משחק של 90 דקות (כל מי שמכם שיחק כדורגל יודע כמה זה נכון). רונאלדו השמן (כאשר הוא לא היה כל כך שמן) היה משחק 70-85 דקות, פעמיים-שלוש בשבוע עם כושר נמוך יחסית וזה הוא עשה בלי להגיע לתשישות מחלטת בדקות האחרונות וזה בעיקר נבע בגלל ניהול משאבים נכון שלו בזמן המשחק.....משהו שהישראלים צריכים ללמוד לעשות במעמדים כל כך גדולים. גדולים כמו ליגת האלופות

התקשורת צריכה ללמוד כאשר מישהו מגיע להישג גדול כל כך (ואין לנו הרבה כאלה, בטח לא בכדורגל)...כולם צריכים שם לסתום את הפה ולפרגן מפה עד הודעה חדשה....כי אם לא עכשיו אז מתי?! (כשקבוצה ישראלית תיקח את האלופות)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אני בהחלט מפרגן להפועל. שאף אחד לא יבין אותי לא נכון. אני נגד הספורטאי הישראלי. לא נגד הפועל ספציפית. כשהייתי ילד, שחיתי. היה לי פוטנציאל לא רע בכלל. ברגע שהקבוצה שלי עברה משלושה אימונים בשבוע לחמישה, פרשתי. אמרתי לעצמי: "ספורטאי ישאלי, אני לא אהיה. או שאני אתאמן 5 פעמים בשבוע ואוותר על חיי הפרטיים, או שאני אפרוש. לא משהו באמצע".

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

הפועל ת"א בקבוצת הדירוג הרביעית בהגרלה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3944024,00.html

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

יאלה שיביעו לארץ את ברצלונה או את ריאל מדריד (גם צ'לסי יהיה מאוד מעניין)....
רק גילי, תעשו לי טובה, בלי באירן מינכן ובלי מילאן כבר נמאס לי משתי הקבוצות האלה (1:0 קטן ומרגיז)....(ואל לתזכיר לי את המשחק ההוא שלכם בקפריסין לפני עידן הקרח)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:יאלה שיביעו לארץ את ברצלונה או את ריאל מדריד (גם צ'לסי יהיה מאוד מעניין)....
רק גילי, תעשו לי טובה, בלי באירן מינכן ובלי מילאן כבר נמאס לי משתי הקבוצות האלה (1:0 קטן ומרגיז)....(ואל לתזכיר לי את המשחק ההוא שלכם בקפריסין לפני עידן הקרח)
...
ומה עם יונייטד?: נקבל את השדים האדומים נגד השדים האדומים :D
משה

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491

שליחה

יש לי תחושה חזקה על אינטר 8)
אבל תחושה היא רק תחושה...נדע מחר.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

ufffnick כתב:Giliboy
זה לא אישי נגדכם, ומזה סבלה חיפה בשנה שעברה.
זו התנהלות קלוקלת של ההתאחדות לא מאתמול ולא משלשום,
אם זה בנושא הזה ואם בנושאים אחרים.
הנקודה היא שאתה לא יכול להטיל את האחריות והערמת הקשיים על הסובבים את הקבוצה, מצד אחד,
ומצד שני לבוא ולהצהיר שהפועל מול כל העולם (שוברים את הכלים ולא משחקים).
...
לא טענתי שמשהו אישי נגד הפועל.
ייתכן והיו נוהגים כך עם כל קבוצה אחרת, אבל עדיין,
זו אטימות לשמה, פשוט בזיון..

kingikra כתב:
שיחקתי מעט כדורגל מקצועני, הרבה כדורגל חובבני ואני עוסק עד היום בספורט אירובי. עדיין, שחקנים באירופה עומדים בעומסים גדולים יותר. שחקן ישראלי, גם זה שמשחק אחת לשבוע, נותן בד"כ 60 דקות מאומצות. הפועל קבוצה טובה יותר מהאוסטרים. בחצי השני הם נראו כמו צל של עצמם ולא בגלל היכולת. בגלל שלא הגיע להם מספיק חמצן למוח.
תסלח לי, זה ביזיון!
...
אין ויכוח שהשחקן הישראלי נחות בכל מה שקשור ליכולת גופנית, לעומת עמיתו האירופאי,
אבל דווקא בגלל זה שאנחנו נחותים, ההתאחדות היתה צריכה לעזור לקבוצה, ולא להקשות עליה.
מה, הם מחליטים להעניש את הפועל בגלל שהיא נחותה מבחינת כושר גופני..?
אגב, אם לקבוצה אירופאית כמו זלצבורג דחו משחק על מנת לאפשר התאוששות, אז לקבוצה ישראלית על אחת כמה וכמה היה לעזור ולדחות את המשחק.
אגב, ביום שההתאחדות פה תנהג היא כגוף אירופאי, שחקנים פה ירוצו 120 דקות כמו צ'יטות..
אתה יודע למה אני אומר את זה? כי זה לעולם לא יקרה.. העסקנות לעולם תהיה מנת חלקנו..
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

guyezra כתב:הפועל ת"א בקבוצת הדירוג הרביעית בהגרלה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3944024,00.html
...
גרוע מזה,
המשחקם ייערכו ברמת גן. :(
מתי כבר יגרסו את המקום המגעיל הזה..?
...

חזור אל “ספורט”