אכן רוב הצופים אהבו, יחד עם זאת אני לא לוקח את הדירוג ב-IMDB ברצינות יתרה. יש שם יותר מדי סרטים שקיבלו ציונים שונים לגמרי מאלה שהייתי נותן להם. כשאני מחפש סרט אני קודם נכנס לפורום ורק אז "מרחיב חיפוש"
Hertz33,
לגבי ג'אנר אימה-קומדיה, לא הצלחתי להבין איך הוא עונה לג'אנר, לא היה רגע אחד משעשע או ניסיון להצחיק.
אבל היי, זאת דעתי
אויש נו באמת לירן.
שוב אני חוזר ואומר "על טעם וריח אין מה להתווכח". הפעם השלמתי את הפתגם אם קודם זה לא היה ברור.
אין לי תואר בקולנוע ואני לא מתיימר להיות מבקר או מבין גדול. גם אני לא הבנתי איך למשל סרט כמו "Take Shelter" קיבל 7.5.
אבל ראיתי אותו, אמרתי את דעתי והמשכתי הלאה.
נערך לאחרונה על ידי Hertz33 ב 24/09/2012 21:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
או קיי לירן, מצטער אם הייתי קצת תוקפני מקודם. ערכתי את ההודעה.
לא זוכר סרט שנתתי לו 10 בזמן האחרון. אני נותן הזדמנות לכל סרט שמקבל מעל 6 בIMDB למרות שמסכים לגמרי שהציון שם לא תמיד משקף את טעמי האישי.
את "מחוברים לחיים" מאוד אהבתי. ראיתי עכשיו את "Martyrs" הצרפתי וגם אהבתי למרות שלא קל לצפיה. אתה יכול לחזור כמה עמודים אחורה ולראות את המלצותיי.
ערכתי עם שמך כי ההודעה הקודמת היית מיועדת לך ולא לאבי.
liranmishani כתב:זה באמת מעניין איך סרט כזה מקבל ציון כ"כ גבוה של 7.4..
אני חושב שבשנים האחרונות היד קלה על ההדק עם הציונים לסרטים. אולי לאנשים חסר רפרנס של סרטים איכותיים, אולי באז..
באמת אין לי מושג, אבל ציון כזה הסרט בטח שלא צריך לקבל.
...
91% ב RT זה גם מעיד על משהו (רוב הפעמים). היד לא קלה על ההדק באתרים האלה, תאמין לי, זה רק נראה ככה. המבקרים והמדרגים שם לא מהססים לשחוט סרטים שמגיע להם. במקרה של cabin אני מניח שאנשים פשוט נהנו מהסרט כי הוא באמת מהנה נטו ומצליח להפתיע דווקא במגרש של הז'אנר הכי לעוס וצפוי בקולנוע, והוא עושה את זה בלי לדפוק חשבון לכלום.
במקרה של cabin אני מניח שאנשים פשוט נהנו מהסרט כי הוא באמת מהנה נטו ומצליח להפתיע דווקא במגרש של הז'אנר הכי לעוס וצפוי בקולנוע, והוא עושה את זה בלי לדפוק חשבון לכלום.
pargit כתב:Lonely place to die
סרט מתח מעולה על קבוצה של מטפסי הרים שיוצאת לנופש בביקתה מרוחקת.
בבוקר הם יוצאים לטייל ופתאום שומעים קול בוקע מצינור ביער.
כל השאר זה ספויילר.
סרט מורט עצבים עשוי טוב מאד, סאונד טוב צילומים מדהימים.
9.5/10
היו ביקורות טובות ולא טובות על הסרט הזה. מהיותו קומדיה + צ'יק פליק לא בניתי לתת לו יותר מ 6 אבל הוא ממש הפתיע אותי לטובה.
אני לא יודע אם אנשים נקרעו ממנו מצחוק אבל ברובו הוא לא מצחיק. יש כמה קטעים שממש שיעשעו אותי.
זוית קצת שונה על מסיבת חנונים שיצאה מכלל שליטה (באמת יצאה).
אין מה להרחיב על העלילה כי למרות שהסרט שעה וחצי, הסיפור דיי קצר. רוב הסרט בנוי מקטעים משעשעים או מעניינים של 1-3 דקות. סאונדטראק סבבה. באס עובד שעות נוספות.
היו ביקורות טובות ולא טובות על הסרט הזה. מהיותו קומדיה + צ'יק פליק לא בניתי לתת לו יותר מ 6 אבל הוא ממש הפתיע אותי לטובה.
אני לא יודע אם אנשים נקרעו ממנו מצחוק אבל ברובו הוא לא מצחיק. יש כמה קטעים שממש שיעשעו אותי.
אין מה להרחיב על העלילה כי למרות שהסרט שעה וחצי, הסיפור דיי קצר. רוב הסרט בנוי מקטעים משעשעים או מעניינים של 1-3 דקות. סאונדטראק סבבה. באס עובד שעות נוספות.
בקיצור מומלץ
8\10
...
הסרט קיבל רענון בתקשורת בשבוע שעבר , יום שישי הייתה מסיבה בהולנד באותו סגנון , שעה וחצי נסיעה מאיפה שאני נמצא , לצערי לא קיבלתי הזמנה
זוג אוהבים צעירים בורחים מביתם כאשר כל העיירה דולקת בעקבותם.
ברוס וויליס, הארווי קייטל, אדוארד נורטון, ביל מוריי ועוד מככבים בסרט הייחודי והיוצא דופן הזה מבית היוצר של ווס אנדרסון, שכמו ברב סרטיו הביזאריות משתלבת היטב בסרט ע"י צילום יחודי, וויזואליות יוצאת דופן, סאונדטרק מעניין ובכלליות שונות לטובה.
בקיצור מומלץ
8\10
...
הסרט קיבל רענון בתקשורת בשבוע שעבר , יום שישי הייתה מסיבה בהולנד באותו סגנון , שעה וחצי נסיעה מאיפה שאני נמצא , לצערי לא קיבלתי הזמנה
...
כמה חברים שלי שלא ראו את הסרט סיפרו לי על המסיבה בהולנד. 15K אנשים הגיעו!!! לא יאמן.
ג׳ק בלאק בתור ברני, אדם מוכשר, חברותי ומלבב שמתחבר לאישה מרושעת (שירלי מקליין בהופעה מעולה). היא הופכת מרשעת יותר ויותר עד שקופץ לו הפיוז. מבוסס על סיפור אמיתי.
סיפורה של ילדה שנלקחה מכפר דייגים קטן והפכה לגיישה כי מפורסמת ביפן.
סרט מבוסס ספר, שכרגיל לא מצליח להתעלות על המילה הכתובה. קראתי את הספר בתקופה שהוא יצא, ראיתי את הסרט לאחריו למרות שהסרט מהנה, הספר טוב יותר.
ולמרות זאת, בפני עצמו זהו סרט מהנה מאוד, בעל צד וויזואלי מהמם, משחק מדהים של השחקנית הראשית (הן הילדה שמשקחת את הדמות בצעירותה והן האישה שמשחקת את הגיישה בבגרותה) וסיפור שובה לב.
מומלץ.
7.5/10
מי שמכיר את הקולנוע היפני והסיני מעט ואת השחקנים מהז'אנר הזה ישים לב שישנם פה לא מעט שחקנים/שחקניות שלמרות שבפועל הם מגלמים דמויות יפניות, הינם אמריקאיות במקור או יותר משעשע מזה - סיניות.
Freelancers
צעיר (50 סנט) שרק סיים את האקדמיה לשוטרים, מגוייס למחלקה מושחתת אשר מנוהלת על ידי אדם (רוברט דה-נירו) אשר אחראי לרצח של אביו. עם הזמן, הוא רוקם מזימה לנקום ולהפיל אותו.
מותחן משטרתי חלש. הסיפור מאוד רדוד וכמות הציצים בסרט לא הייתה גבוהה דיו על מנת להחזיק אותו בעניין.
פסקול DTS-HD Master Audio רדוד יותר מהסרט, עם חוסר רציני בדינאמיקה, כאילו לא שילמו למישהו.
4/10
Cabin in the woods אני אהבתי עניין של טעם לא יצא לי לצחוק הרבה זמן מסצנה כמו הסצנה שיש עם המעליות, למי שראה יבין.
בתור ילד שהלך לפרדי קרוגר בגיל 6 בקולנוע אני אהבתי. 8/10
עוד סרט שיצא לי לראות לאחרונה Prometheus נחמד רק שחסר לי משהו שם . לא היה כל כך ברור גם. 6/10
man in black 3
אכזבה מסחרית עצומה חוסר הגיון בעלילה וממש קיטש
חסך באקשן. 5/10
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced