מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

הבנתי .. :oops:

דרך אגב , בעקבות הביקורת שלך והלינק שצרפת, נראה לי שבדיוק הסרט בשבילי
אז הורדתי אותו אתמול בלילה, ובסוף השבוע אצפה בו.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9467
שם מלא: אורי

שליחה

אני ראיתי את הגרסא המקורית, לא המדובבת - אני מקווה שהדיבוב לא הורס... (כמו שעשו עם סרטי הנינג'ות של שנות השמונים...)

yanivol
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2755
שם מלא: yanivol

שליחה

באופן מפתיע הדיבוב לא הפריע.
אולי בגלל שדיברו מעט מאד, כדי לא לבזבז זמן מכות...
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

5150 Rue des Ormes

בחור שעשה תאונה עם האופניים שלו נכנס לבית בפרבר שקט כדי לבקש עזרה מהבעלים, שכולא אותו.

דרמת מתח/אימה עם סגנון קצת שונה מהמקובל בז'אנר. לכל הדמויות שם יש אופי ותכלית, וסיבות למעשים שהם עושים. הסרט מציע חוויה מעניינת עם סצינת שיא לדעתי מהטובות שראיתי בסרטים מהסוג הזה.

מומלץ
8/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73432
שם מלא: ערן

שליחה

The Source/La source des femmes

מלחמת המינים מגיעה לכפר מרוחק וקטן בהרי האטלס ובמרכזה רצון של הנשים לשיחרור ממטלה קשה וכואבת.

סרט קטן וחביב המרחש בכפר שכוח אל ונשכח בזמן אי שם בהרי מרוקו. הנשים שקצה נפשם בסחיבת דליי מים מהנחל שבהר אל הכפר, מטלה שגובה מהן מחיר יקר, מחליטות לפתוח ב"שביתת אהבה" עד שהתפקיד יועבר לגברי הכפר.

משחק מצויין של השחקניתם הראשיים ושל רב הקאסט וההצלחה ביצירת אווירה אוטנטית ומיוחדת עוזרת להפוך את הסרט הנ"ל שיכל להיות סתם עוד סרט לסרט שווה צפייה ומעניין.

7.5/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Puncture

עו"ד המכור לסמים מנסה להלחם בכל מערכת הבריאות בארה"ב שלא מוכנה לאשר תקציב של מזרקים בטיחותיים שלא ניתן להשתמש בהם יותר מפעם אחת בעקבות מקרה בו אחות נדקרה ע"י מחט שהוחדרה לנרקומן והסתבר בדיעבד שהוא חולה איידס (אין לי אויר אחרי המונולוג נטול הפסיקים הזה :-))

סרט נחמד. לא יותר מזה

6\10

onyx2
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467

שליחה

God bless america

קומדיה שחורה על חולה סופני שיוצא למסע הרג על מנת להפתר מכל האנשים ״הלא נחמדים״ בחברה האמריקאית הרדודה לטעמו. שותפה צעירה בת 16 שמצטרפת אליו למסע ההרג מכניסה קצת עניין לחייו ולסרט.
סרט נחמד. לא מצחיק יותר מידי, לא ביקורתי יותר מידי... הרגשה של פספוס, תסריט לא מספיק טוב.

6.5/10

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

Columbus Circle

סרט דיי צפוי בסה"כ. לי זה הרס

בחורה שסובלת מאגרופוביה (פחד לצאת מהבית) גרה בביניין יוקרתי בכיכר קולומבוס במנהטן (אחת הפינות הדרומיות של סנטרל פארק), מתבקשת ע"י המשטרה לתת עדות בקשר למותה של שכנתה ממול. במקום השכנה שמתה נכנסים זוג צעירים שהבעל מכה את אישתו. באחד הערבים בו הבעל הכה את אישתו, החליטה האגרופובית להתערב והכניסה את השכנה המוכה לביתה. איך כל זה ישפיע על האגרופוביה שלה?

5\10

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073

שליחה

גברת הברזל
שיקוף נאמן לתקופה ולאישיות
משחק נפלא של מריל סטריפ שאני לא נמנה על קהל מעריציה,אבל ממש 8.5/10

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

mulder כתב:
Huber כתב:12 Angry Men

12 מושבעים הנאלצים להכריע האם צעיר רצח את אביו, או האם הוא חף מפשע, משוכנעים באשמתו, כשרק מושבע אחד מהסס להאשימו בקלות ראש.

סידני לומט מביים והנרי פורד מככב בדרמת בית משפט מעניינת ומרתקת. עוד קלאסיקה בשחור לבן שמוכיחה לי שוב שהסרטים הבאמת טובים כבר נעשו בעבר ומחזקת אצלי את התחושה שכיום לרב מתמקדים יותר מידיי בטפל (אפקטים, אקשן ו CGI) ומפספסים את העיקר - תסריט טוב ומשחק משובח. קאסט השחקנים בסרט בכיכובו של הנרי פורד מבצעים עבודה נפלאה ומביאים למסך 12 דמויות מרתקות ויחודיות.

מומלץ בחום.

9/10
...
אני מסוגל לראות שוב ושוב. נדיר עבורי בהתחשב שזה בשחור ולבן ומתקופה בקולנוע שלא מדברת אליי בכלל.
כמה פשוט - ככה מבריק מרתק ומהנה.
...
9/10 וכל מילה מיותרת (Y)

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

The Avengers
כל גיבורי העל נכנסים לתוך סרט אחד - לפעמים יותר זה מיותר.
לא ממש התחברתי ולא הצליח לעניין מספיק בשביל שאשאר ער.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Atlantis: End of a World, Birth of a Legend

סיפור של האי מינואה, אי ליד כרתים שחוקרים וארכיאולוגים כיום מאמינים שהיווה את ההשראה לסיפורו של אטלנטיס כפי שסופר ע"י אפלטון.

הפקה של ה BBC הממחיזה את ימיה האחרונים של מינואה (אטלנטיס?) כפי שכנראה ואולי קרו בזמן אמת. הסרט הינו בחלקו סרט דוקומנטרי המתבסס על חפירות ארכיאולוגיות אבל בבסיסו הינו סרט עלילתי/בידיוני בעל אפקטים לא רעים בכלל ומשחק סביר שהופכים אותו לסרט אסונות שווה לצפייה.

7/10

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Snow White and the Huntsman

סיפורה של שלגייה, המכלה המרשעת והצייד.

אחד הגירסאות היותר אפלות ובוגרות לאגדת שילגייה שיצא לי לראות, ואחד הגירסאות הכי פחות "דיסניות" לסיפור הנ"ל. למרות שישנם לא מעט גירסאות וסרטים שהציגו את הסיפור הנ"ל, כל אחד בדרכו, העיבוד הנ"ל בהחלט עושה עימו חסד. הצד הוויזאולי של הסרט פשוט עוצר נשימה, היער האפל מעורר חרדה, יער הפיות קסום ונפלא, ולכל אורכו האפקטים פשוט איכותיים ועוזרים להביא את המסר של הסיפור אל הצופה.

הדמויות מצליחות, בניגוד להרבה עיבודים אחרים לאגדה זו, לקבל עומק. למלכה יש מניע להיותה אכזרית, הגמדים הינם יותר מסתם קוריוז משעשע וניתן להתחבר לרב הדמויות בסרט. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים וטובים, שרליז ת'רון עושה תפקיד נפלא בגילום המלכה המרושעת, כריס האמסוורט (ת'ור) מצליח ליצור דמות חזקה ורגישה, ה"גמדים" בגילומם של בוב הוסקינס ועוד כמה וכמה שחקנים בריטים מוכשרים יוצרים דמויות פשוט משובבות לב ומהנות. היחידה שבולטת לרעה לטעמי האישי היא קריסטן סטיוארט. לא יכול לשים את האצבע בדיוק למה, אולי בגלל שהיא יותר מידיי מקושרת לי לערפדים מנצנצים, אולי בגלל שלטעמי שרליז ת'רון הרבה יותר יפה, אבל לטעמי האישית היא ה"חור" היחיד בהפקה הזו.

סה"כ סרט מהנה ואיכותי - קשה לי להבין למה הוא מקבל ציון כ"כ בינוני ב IMDB.

8/10

itay25783
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 514

שליחה

Snow White and the Huntsman

כל קשר בין הסרט לסיפור שלגייה המקורי מקרי בהחלט. יש שלגייה, יש גמדים אבל פה נגמר הקשר. אם מישהו חשב, אז הסרט ממש לא לילדים. הסרט ברובו באווירה אפלה וקודרת. עבודת המחשב פשוט מצויינת.הסרט עצמו קצת ארוך (מעל שעתיים) אבל בסך הכל הפתיע מאוד לטובה. גם האישה מאוד אהבה.
8\10

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6648

שליחה

Safe

כתבו פה כבר על הסרט לכן אני אקצר :

ג'ייסון סטאטהם עוזר לילדה קטנה ומציל אותה משוטרים מושחתים , המאפיה היפנית והמאפיה הרוסית .
עוד סרט רבוי אקשן , מי שאהב את הסרטים הקודמים שלו (מכניק וכ'ו ) כנראה יאהב גם את זה .

אני באופן אישי כבר מותש מיריות ומרדפי מכוניות שכולם הורגים את כולם בלי הכרה..
אבל כנראה שזה מה שכולם מחפשים בסרט אקשן , והסרט הזה מספק את הסחורה הזו.

פס קול DTS שמנוצל הייטב

10\6

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221

שליחה

itay25783 כתב:Snow White and the Huntsman

כל קשר בין הסרט לסיפור שלגייה המקורי מקרי בהחלט. יש שלגייה, יש גמדים אבל פה נגמר הקשר. אם מישהו חשב, אז הסרט ממש לא לילדים. הסרט ברובו באווירה אפלה וקודרת. עבודת המחשב פשוט מצויינת.הסרט עצמו קצת ארוך (מעל שעתיים) אבל בסך הכל הפתיע מאוד לטובה. גם האישה מאוד אהבה.
8\10
...
גם אנחנו צפינו היום בסרט והאישה גם התלהבה מעבודת המחשב המצוינת אבל בניגוד לשלך , שלי נרדמה...:$
לא יודע , משהו היה חסר לי להשאיר אותי מול המסך (ולא לשחק עם הפלא במקביל) אולי האורך.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

Huber כתב:Snow White and the Huntsman

סיפורה של שלגייה, המכלה המרשעת והצייד.

אחד הגירסאות היותר אפלות ובוגרות לאגדת שילגייה שיצא לי לראות, ואחד הגירסאות הכי פחות "דיסניות" לסיפור הנ"ל. למרות שישנם לא מעט גירסאות וסרטים שהציגו את הסיפור הנ"ל, כל אחד בדרכו, העיבוד הנ"ל בהחלט עושה עימו חסד. הצד הוויזאולי של הסרט פשוט עוצר נשימה, היער האפל מעורר חרדה, יער הפיות קסום ונפלא, ולכל אורכו האפקטים פשוט איכותיים ועוזרים להביא את המסר של הסיפור אל הצופה.

הדמויות מצליחות, בניגוד להרבה עיבודים אחרים לאגדה זו, לקבל עומק. למלכה יש מניע להיותה אכזרית, הגמדים הינם יותר מסתם קוריוז משעשע וניתן להתחבר לרב הדמויות בסרט. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים וטובים, שרליז ת'רון עושה תפקיד נפלא בגילום המלכה המרושעת, כריס האמסוורט (ת'ור) מצליח ליצור דמות חזקה ורגישה, ה"גמדים" בגילומם של בוב הוסקינס ועוד כמה וכמה שחקנים בריטים מוכשרים יוצרים דמויות פשוט משובבות לב ומהנות. היחידה שבולטת לרעה לטעמי האישי היא קריסטן סטיוארט. לא יכול לשים את האצבע בדיוק למה, אולי בגלל שהיא יותר מידיי מקושרת לי לערפדים מנצנצים, אולי בגלל שלטעמי שרליז ת'רון הרבה יותר יפה, אבל לטעמי האישית היא ה"חור" היחיד בהפקה הזו.

סה"כ סרט מהנה ואיכותי - קשה לי להבין למה הוא מקבל ציון כ"כ בינוני ב IMDB.

8/10
...
מסכים כמעט עם כל מילה, פרט לקריסטין סטיוארט שבעיני מתאימה מאוד לתפקיד.
אבל זה אולי כי ראיתי רק את הסרט הראשון בסדרת דימדומים, וגם זה לפני כמה שנים.
משחק מצויין של כולם ,נופים מרשימים וויזואליות יוצאת מן הכלל.
ופרט טריוויה קטן לגבי הגמדים, אז מסתבר שאגודת הגמדים בארה"ב יצאה בטענות נגד מפיקי הסרט שלקחו שחקנים שאינם גמדים לתפקיד הגמדים.
לא ברור לי איך זה נעשה, אבל חבורת הגמדים נראים כגמדים אמיתיים.
גם ממני הוא מקבל 8/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

avioren - את שר הטבעות ראית? גם השחקנים שם שמשחקים את ההוביטים הם שחקנים "בגודל רגיל" ולמרות זאת בסרט הם נראים כגמדים. אני בעד השימוש בשחקים רגילים כ"גמדים" מכיוון שזה מרחיב משמעותית את ההיצע של השחקנים ובאופן ישיר את טיבם. השחקנים ששיחקו "גמדים" בסרט הנוכחי פשוט שחקנים מצוינים ועם הרבה אופי, מה שעזר לבנות דמויות הרבה יותר משעשעות ומלאות, מה שלדעתי לא היה קורה אם היו נאלצים להשתמש באנשים נמוכים אמתיים.

לגבי התביעה, אני לא חושב שיש להם קייס, הרי כל הרעיון מאחורי סרט קולנוע הוא שימוש בצילום יצירתי ואפקטים ליצור אשליות מסך - ואם זה אומר להקטין אנשים אמתיים, אני לא רואה איך זה שונה מכל אפקט אחר שמשמש את יוצרי הסרט ליצור מציאות שונה.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

I am

http://www.imdb.com/title/tt1741225/

[behave]נערך על ידי ziv_r: הפרה של תקנון האתר.[/behave]

הסרט אותי ריתק ואני מאוד נהניתי לצפות כך ישירות על המחשב

[vimeo]47159481[/vimeo]
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666

שליחה

mother's day

ארוחת ערב של כמה זוגות נקטעת כאשר כמה אחים עבריינים ששדדו בנק פורצים להם לבית ומחזיקים אותם כבני ערובה. בזמן שהם מסתתרים מהרשויות הם מחכים להתאחד עם אמא שלהם (רבקה דה מורני), ומסתבר שהם לא בחרו את הבית הזה במקרה.

מותחן סולידי, אלים ולפעמים לא קל לצפיה. רבקה דה מורני מעולה כאמא הפסיכוטית והשתלטנית.

7/10

חזור אל “סרטים וטלויזיה”