דרך אגב , בעקבות הביקורת שלך והלינק שצרפת, נראה לי שבדיוק הסרט בשבילי
אז הורדתי אותו אתמול בלילה, ובסוף השבוע אצפה בו.

9/10 וכל מילה מיותרתmulder כתב:אני מסוגל לראות שוב ושוב. נדיר עבורי בהתחשב שזה בשחור ולבן ומתקופה בקולנוע שלא מדברת אליי בכלל.Huber כתב:12 Angry Men
12 מושבעים הנאלצים להכריע האם צעיר רצח את אביו, או האם הוא חף מפשע, משוכנעים באשמתו, כשרק מושבע אחד מהסס להאשימו בקלות ראש.
סידני לומט מביים והנרי פורד מככב בדרמת בית משפט מעניינת ומרתקת. עוד קלאסיקה בשחור לבן שמוכיחה לי שוב שהסרטים הבאמת טובים כבר נעשו בעבר ומחזקת אצלי את התחושה שכיום לרב מתמקדים יותר מידיי בטפל (אפקטים, אקשן ו CGI) ומפספסים את העיקר - תסריט טוב ומשחק משובח. קאסט השחקנים בסרט בכיכובו של הנרי פורד מבצעים עבודה נפלאה ומביאים למסך 12 דמויות מרתקות ויחודיות.
מומלץ בחום.
9/10...
כמה פשוט - ככה מבריק מרתק ומהנה....

גם אנחנו צפינו היום בסרט והאישה גם התלהבה מעבודת המחשב המצוינת אבל בניגוד לשלך , שלי נרדמה...:$itay25783 כתב:Snow White and the Huntsman
כל קשר בין הסרט לסיפור שלגייה המקורי מקרי בהחלט. יש שלגייה, יש גמדים אבל פה נגמר הקשר. אם מישהו חשב, אז הסרט ממש לא לילדים. הסרט ברובו באווירה אפלה וקודרת. עבודת המחשב פשוט מצויינת.הסרט עצמו קצת ארוך (מעל שעתיים) אבל בסך הכל הפתיע מאוד לטובה. גם האישה מאוד אהבה.
8\10...

מסכים כמעט עם כל מילה, פרט לקריסטין סטיוארט שבעיני מתאימה מאוד לתפקיד.Huber כתב:Snow White and the Huntsman
סיפורה של שלגייה, המכלה המרשעת והצייד.
אחד הגירסאות היותר אפלות ובוגרות לאגדת שילגייה שיצא לי לראות, ואחד הגירסאות הכי פחות "דיסניות" לסיפור הנ"ל. למרות שישנם לא מעט גירסאות וסרטים שהציגו את הסיפור הנ"ל, כל אחד בדרכו, העיבוד הנ"ל בהחלט עושה עימו חסד. הצד הוויזאולי של הסרט פשוט עוצר נשימה, היער האפל מעורר חרדה, יער הפיות קסום ונפלא, ולכל אורכו האפקטים פשוט איכותיים ועוזרים להביא את המסר של הסיפור אל הצופה.
הדמויות מצליחות, בניגוד להרבה עיבודים אחרים לאגדה זו, לקבל עומק. למלכה יש מניע להיותה אכזרית, הגמדים הינם יותר מסתם קוריוז משעשע וניתן להתחבר לרב הדמויות בסרט. הסרט עמוס בשחקנים מוכרים וטובים, שרליז ת'רון עושה תפקיד נפלא בגילום המלכה המרושעת, כריס האמסוורט (ת'ור) מצליח ליצור דמות חזקה ורגישה, ה"גמדים" בגילומם של בוב הוסקינס ועוד כמה וכמה שחקנים בריטים מוכשרים יוצרים דמויות פשוט משובבות לב ומהנות. היחידה שבולטת לרעה לטעמי האישי היא קריסטן סטיוארט. לא יכול לשים את האצבע בדיוק למה, אולי בגלל שהיא יותר מידיי מקושרת לי לערפדים מנצנצים, אולי בגלל שלטעמי שרליז ת'רון הרבה יותר יפה, אבל לטעמי האישית היא ה"חור" היחיד בהפקה הזו.
סה"כ סרט מהנה ואיכותי - קשה לי להבין למה הוא מקבל ציון כ"כ בינוני ב IMDB.
8/10...