שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי,
מכל המשפט שגילי רשם על שחר פאר המילה backend הייתה הדבר הכי "מדויק" שהוא כתב....
מכל המשפט שגילי רשם על שחר פאר המילה backend הייתה הדבר הכי "מדויק" שהוא כתב....
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
אז עכשיו בטוח אי אפשר להאשים אותי בהעתקה..theAman כתב:זה מה שיוצא בתרגום??Giliboy כתב:אני חובב מושבע של הטניס בעולמי, רק ששחר פאר לא פקטור בענף.osherov כתב:גילי,
מפתיע שאתה בכלל יודע מה זה חבטת גב יד ושאתה מודע לכך שיש עוד כמה ענפי ספורט שמענינים את שאר העולם מעבר לענף "הספורט" שנקרא עבודת אלילים (תרתי משמע) את קבוצת הפועל ת"א כדורגל(אולי שפשוט שהעתקת את זה מאיזה אתר כדי לייצר עוד איזה משפט שלילי טפשי על שחר פאר כדי לחמם את הגיזרה בשרשור)
...
לא הייתי נותן לה לצאת מהמתחם של מרכז הטניס ברמת השרון..
וה- "backend" ?
זה בכלל מ- Google translate.....
זה בכלל backhand....
צודק,
backend זה אחד השרתים אצלי בעבודה...
כנראה משם "לקחתי" את זה..
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אז למה לקחת ללב...?osherov כתב:אבי,
מכל המשפט שגילי רשם על שחר פאר המילה backend הייתה הדבר הכי "מדויק" שהוא כתב.......
...
-
osherov
-
- גורו Android

כי מידי פעם מישהו צריך לתקן את "האגנדה" המוגחכת שאתה מנסה להפיץ בשרשור על ספורטאית על ישראלית שנמצאת שנים בטופ 20 בעולם כולו (ולא בישראל)Giliboy כתב:אז למה לקחת ללב...?osherov כתב:אבי,
מכל המשפט שגילי רשם על שחר פאר המילה backend הייתה הדבר הכי "מדויק" שהוא כתב..........
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אולי כדי לתת לדיונצ'יק האחרון קצת נופך ספורטיבי - שחר לא בכושר כרגע כדי להיות דיירת קבע בין הגדולות בעולם.
על זה אין עוררין, ואם גילי לא סופר את מי שלא בטופ של הטופ, אז הוא "צודק".
אבל זה כמו להגיד על פורטו שהיא לא קבוצה רצינית באירופה.
העניין הוא שלמרות שהם לא מועמדים לאליפות או אפילו לחצי גמר, ההשגים שלהם בצמפיונס, גם אחרי תקופתו של מוריניו לא פחות טובים משל ריאל.
שחר נמצאת במקום כזה.
היא דיירת מאד מכובדת ונחשבת בטופ 20 כבר מספר שנים, למעט תקופה לא מוצלחת.
מצד שני, היא עוד לא זכתה באף טורניר גדול (לא צריך גרנד סלאם, אפילו לא פרמיום, מספיק דרג 1), ויש כמה טניסאיות שהיא עדיין לא מסוגלת לנצח, וגם אם זה יקרה, זו תהיה הפתעה ענקית.
המיוחד הפעם, שכל אותן "מפלצות" (הנין, וויליאמסיות) לא משתתפות, והפעם בהגרלה ינקוביץ וקלייסטרס בצד השני, כלומר מפגש כזה יהיה רק בגמר, שיהיה הישג שיא לשחר.
אבל בשביל להגיע לשם היא עוד צריכה לנצח את שני המשחקים ה"אפשריים על הנייר", ובחצי להתמודד עם ווזניאקי או רדוואנסקה למשל (דיירות קבע בטופ 10 למי שלא בקיא), שביום טוב מביסות אותה, אבל כבר הפסידו לה השנה
נחזיק לה אצבעות..
העניין הוא שלמרות שהם לא מועמדים לאליפות או אפילו לחצי גמר, ההשגים שלהם בצמפיונס, גם אחרי תקופתו של מוריניו לא פחות טובים משל ריאל.
שחר נמצאת במקום כזה.
מצד שני, היא עוד לא זכתה באף טורניר גדול (לא צריך גרנד סלאם, אפילו לא פרמיום, מספיק דרג 1), ויש כמה טניסאיות שהיא עדיין לא מסוגלת לנצח, וגם אם זה יקרה, זו תהיה הפתעה ענקית.
המיוחד הפעם, שכל אותן "מפלצות" (הנין, וויליאמסיות) לא משתתפות, והפעם בהגרלה ינקוביץ וקלייסטרס בצד השני, כלומר מפגש כזה יהיה רק בגמר, שיהיה הישג שיא לשחר.
אבל בשביל להגיע לשם היא עוד צריכה לנצח את שני המשחקים ה"אפשריים על הנייר", ובחצי להתמודד עם ווזניאקי או רדוואנסקה למשל (דיירות קבע בטופ 10 למי שלא בקיא), שביום טוב מביסות אותה, אבל כבר הפסידו לה השנה
נחזיק לה אצבעות..
ערן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אני לא יוזם כלום לגביה,osherov כתב:כי מידי פעם מישהו צריך לתקן את "האגנדה" המוגחכת שאתה מנסה להפיץ בשרשור על ספורטאית על ישראלית שנמצאת שנים בטופ 20 בעולם כולו (ולא בישראל)Giliboy כתב:אז למה לקחת ללב...?osherov כתב:אבי,
מכל המשפט שגילי רשם על שחר פאר המילה backend הייתה הדבר הכי "מדויק" שהוא כתב.............
אני רק מגיב.
לדעתי היא בינונית, תקועה באותו מקום, ולא מייצרת עניין..
...
-
osherov
-
- גורו Android

ערן,
הדיון לגבי היכולת של שחר הוא מעניין אבל אני מקווה שברור לך שגילי סתאם מקניט ולא באמת מתייחס להישגים או חוסר ההישגים של השחקנית! ברור לך שהוא גם יודע הרבה יותר על ענף הטניס ועל שחר פאר מרוב האנשים בארץ (רק כדי להגיע לדפים בעיתון על האדומים שלו הוא בדרך חייב לעבור גם את מדור הטניס ברפרוף)......
כשאני רואה את התגובות שלו אני מבין למה הספורט בישראל כל כך תקוע ודפוק רק בענף הכדורגל ולמה שום כסף או השקעה לא מגיע לשום ענף אחר (למעט קצת לכדורסל). הקול החזק בספורט בארץ (ממש לא הרוב) זה הוולגריזם של אוהדי הכדורגל וכל העסקנים בתחום הזה בארץ. האלימות המילולית (והפיסית) והתקשורת הצהבהבה היא שגורמת למקבלי ההחלטות לשים כסף למען הקול הצועק ולא הרוב ("יאלה הפועל", "יאלה ביתר")....חלק מזה שאין ספורט בארץ זה "גילי-ים" כאלה שמזלזלים בכל דבר שזז אם זה לא הקבוצה שלהם או הענף שלהם (בינונית (רק לא מזמן הייתה 14 בעולם), תקועה באותו מקום (חזרה לטופ העולמי אחרי שיצאה מ 50 הגדולות), ולא מייצרת עניין (בשביל גילי היא לא מייצרת עניין))......זאת דוגמה טובה למה הספורט בארץ הוא &^% ולמה הכדורגל הוא &^%. בדיוק בגלל חוסר ההבנה של מה זה תרבות ספורט!! (יאלה הפועל שהעולם ימות העיקר שנז^&* את מכבי בשבת)
הדיון לגבי היכולת של שחר הוא מעניין אבל אני מקווה שברור לך שגילי סתאם מקניט ולא באמת מתייחס להישגים או חוסר ההישגים של השחקנית! ברור לך שהוא גם יודע הרבה יותר על ענף הטניס ועל שחר פאר מרוב האנשים בארץ (רק כדי להגיע לדפים בעיתון על האדומים שלו הוא בדרך חייב לעבור גם את מדור הטניס ברפרוף)......
כשאני רואה את התגובות שלו אני מבין למה הספורט בישראל כל כך תקוע ודפוק רק בענף הכדורגל ולמה שום כסף או השקעה לא מגיע לשום ענף אחר (למעט קצת לכדורסל). הקול החזק בספורט בארץ (ממש לא הרוב) זה הוולגריזם של אוהדי הכדורגל וכל העסקנים בתחום הזה בארץ. האלימות המילולית (והפיסית) והתקשורת הצהבהבה היא שגורמת למקבלי ההחלטות לשים כסף למען הקול הצועק ולא הרוב ("יאלה הפועל", "יאלה ביתר")....חלק מזה שאין ספורט בארץ זה "גילי-ים" כאלה שמזלזלים בכל דבר שזז אם זה לא הקבוצה שלהם או הענף שלהם (בינונית (רק לא מזמן הייתה 14 בעולם), תקועה באותו מקום (חזרה לטופ העולמי אחרי שיצאה מ 50 הגדולות), ולא מייצרת עניין (בשביל גילי היא לא מייצרת עניין))......זאת דוגמה טובה למה הספורט בארץ הוא &^% ולמה הכדורגל הוא &^%. בדיוק בגלל חוסר ההבנה של מה זה תרבות ספורט!! (יאלה הפועל שהעולם ימות העיקר שנז^&* את מכבי בשבת)
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
פוסט כזה כותבים אחרי המשחק שלה.eg99 כתב:אולי כדי לתת לדיונצ'יק האחרון קצת נופך ספורטיבי - שחר לא בכושר כרגע כדי להיות דיירת קבע בין הגדולות בעולם.
שחר נמצאת במקום כזה.
נחזיק לה אצבעות.....
זה מתכון בטוח למחוס...
- eg99
-
- חבר ותיק

אני מסכים עם כל מילה של אריה
ערן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

לא יכולתי לתאר את זה טוב יותר..יאלה הפועל שהעולם ימות העיקר שנז^&* את מכבי בשבת...
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 12/08/2010 16:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

--
...
- eg99
-
- חבר ותיק

גיא,
אני לא מניח שהיא קוראת את השרשור הזה על בסיס יומי (אם אני טועה - שחר תעדכני), ולכן, כמו תמיד, אני לא מצליח למצוא קורלציה גבוהה בין מה שאני רוצה שיקרה או כותב עליו לבין מה שקורה בפועל, בטח שלא מנחוס
אני לא מניח שהיא קוראת את השרשור הזה על בסיס יומי (אם אני טועה - שחר תעדכני), ולכן, כמו תמיד, אני לא מצליח למצוא קורלציה גבוהה בין מה שאני רוצה שיקרה או כותב עליו לבין מה שקורה בפועל, בטח שלא מנחוס
ערן
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

גם פלגריני לא קרא את השרשור בזמן ליגת האלופות,eg99 כתב:גיא,
אני לא מניח שהיא קוראת את השרשור הזה על בסיס יומי (אם אני טועה - שחר תעדכני), ולכן, כמו תמיד, אני לא מצליח למצוא קורלציה גבוהה בין מה שאני רוצה שיקרה או כותב עליו לבין מה שקורה בפועל, בטח שלא מנחוס...
ועדיין היה מי שניחס פה את הבלנקוס..
לגבי שחר,
אל תקשה על עצמך.
אם היא במקרה תנצח משחק X, היא כבר תדאג להפסיד את משחק Y .
לך אין שום השפעה עליה..
...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אריהosherov כתב: ברור לך שהוא גם יודע הרבה יותר על ענף הטניס ועל שחר פאר מרוב האנשים בארץ (רק כדי להגיע לדפים בעיתון על האדומים שלו הוא בדרך חייב לעבור גם את מדור הטניס ברפרוף).........
נגמר העידן של עיתון "חדשות",
שהיינו קוראים את הספורט מהסוף...
...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
נקווה לטוב
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
תגידו אנשים, אין לכם עבודה 
....
-
osherov
-
- גורו Android

אתה יודע איזה תפוקה יש לי אחרי שאני מתעצבן על גילי (ומשה) בשרשור הזהyarino כתב:תגידו אנשים, אין לכם עבודה...
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

אני מהבוקר עם הפטיש והמגל..yarino כתב:תגידו אנשים, אין לכם עבודה...
...
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אני מקווה שהתפוקה שלי גם תעלה אחרי הדרבי כך אוכל לבקש תוספת למשכורת 
....