מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73267
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Cabin in the Woods
5 חברים יוצאים לחופשה בבקתה ביער, מםה והלאה הדברים רק ילכו וישתבשו כשעליהם להבין מה בדיוק קורה להם.
התיאור נשמע בדיוק כמו כמו סרט אימה/סלאשר טיפוסי, נכון? ובכן מסתבר שלסרט הנ"ל יש טוויסט די מעניין לכל אורכו ואפילו הסוף שלו לא לגמרי צפוי, מה שעוזר לו להיות יחסית חדשני ודי מרענן יחסית לשאר הסרטים השטאנציים בז'אנר הנ"ל. תוסיפו לזה יכולות משחק סבירות לחלוטין של הקאסט (אחד השחקנים הראשיים הוא השחקן ששיחק את תור בסרט תור ובנוקמים), קטעי אימה מוצלחים וקיבלתם סרט בהחלט שווה צפייה לכל מי שאוהב את הז'אנר.
7.5/10
5 חברים יוצאים לחופשה בבקתה ביער, מםה והלאה הדברים רק ילכו וישתבשו כשעליהם להבין מה בדיוק קורה להם.
התיאור נשמע בדיוק כמו כמו סרט אימה/סלאשר טיפוסי, נכון? ובכן מסתבר שלסרט הנ"ל יש טוויסט די מעניין לכל אורכו ואפילו הסוף שלו לא לגמרי צפוי, מה שעוזר לו להיות יחסית חדשני ודי מרענן יחסית לשאר הסרטים השטאנציים בז'אנר הנ"ל. תוסיפו לזה יכולות משחק סבירות לחלוטין של הקאסט (אחד השחקנים הראשיים הוא השחקן ששיחק את תור בסרט תור ובנוקמים), קטעי אימה מוצלחים וקיבלתם סרט בהחלט שווה צפייה לכל מי שאוהב את הז'אנר.
7.5/10
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
+1Huber כתב:Cabin in the Woods
7.5/10...
הומור של ג'וס ווידון.
סיום שמזכיר סופעונה של באפי/אנג'ל.
Enjoy the Silence
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Two Rabbits - 2 Coelhos
מדובר בני שמות לסרט. האחד השם האמריקאי והשני, השם המקורי, הברזילאי. אני מאוד אוהב את הקולנוע הברזילאי שהוציא לא מעט להיטים שגם כבשו את השירשור הזה.
גם פה מדובר בביום ומשחק מצוינים (לא פחות). האפקטים והסאונד לא מביישים אף סרט הוליוודי בעל תקציב גדול בהרבה מ 4 מיליון דולר. קטעי ירי בסופר סלואו מוושן מדהימים.
אדגר, בחור שדרס למוות אישה וילדה, מחליט, בצורה מתוחכמת מאוד, להתנקש בפושע אכזר וסגן מפקד משטרה מושחת.
אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו. יש לי ספויילר לדסקס איתו בפרטי.
מדובר בני שמות לסרט. האחד השם האמריקאי והשני, השם המקורי, הברזילאי. אני מאוד אוהב את הקולנוע הברזילאי שהוציא לא מעט להיטים שגם כבשו את השירשור הזה.
גם פה מדובר בביום ומשחק מצוינים (לא פחות). האפקטים והסאונד לא מביישים אף סרט הוליוודי בעל תקציב גדול בהרבה מ 4 מיליון דולר. קטעי ירי בסופר סלואו מוושן מדהימים.
אדגר, בחור שדרס למוות אישה וילדה, מחליט, בצורה מתוחכמת מאוד, להתנקש בפושע אכזר וסגן מפקד משטרה מושחת.
אשמח לשמוע אם מישהו ראה אותו. יש לי ספויילר לדסקס איתו בפרטי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Carjacked
סטיבן דורף חוטף אישה ואת בנה הצעיר בנסיון לחמוק מהחוק.
משחק סביר, אלא שהעלילה זזה לאט וצפויה מדי.
7.5/10
סטיבן דורף חוטף אישה ואת בנה הצעיר בנסיון לחמוק מהחוק.
משחק סביר, אלא שהעלילה זזה לאט וצפויה מדי.
7.5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Cabin in the Woods
5 צעירים נוסעים לבקתה מבודדת לחופש. כשהם מגיעים לבקתה, הם מגלים מישהו מונע מהם לעזוב וזומבים בעקבותיהם.
נשמע כמו סרט שגרתי, אך מההתחלה אנחנו כל הזמן מקבלים הצצה למעין מתקן ממשלתי גדול בו עוקבים אחר חמשת הצעירים. נשמע מוזר וזה באמת כך. שעה אחרי תחילת הסרט לא הבנתי כיצד הם הולכים להסביר את זה בצורה הגיונית - והם באמת לא נתנו סיבה הגיונית, אלא דבילית למדי שגרמה לי לגלגל עיניים ולא להבין כיצד הם חשבו שזה יהיה סיפור טוב. הסרט איננו סרט אימה, הוא אומנם מכיל את התמהוני הקבוע בתחנת הדלק אשר מזהיר את הצעירים מפני הבאות, אך מעבר לעוד סצנה אחת או שתיים בנות מספר שניות בה מנסים להקפיץ אותנו על ידי שינוי פתאומי בפסקול, אין כאן עוד אלמנטים כלשהם אשר יגרמו לכם להשאיר עין אחת פתוחה בלילה.
פסקול DTS-HD Master Audio שלא הצליח להציל את הסרט.
4/10
5 צעירים נוסעים לבקתה מבודדת לחופש. כשהם מגיעים לבקתה, הם מגלים מישהו מונע מהם לעזוב וזומבים בעקבותיהם.
נשמע כמו סרט שגרתי, אך מההתחלה אנחנו כל הזמן מקבלים הצצה למעין מתקן ממשלתי גדול בו עוקבים אחר חמשת הצעירים. נשמע מוזר וזה באמת כך. שעה אחרי תחילת הסרט לא הבנתי כיצד הם הולכים להסביר את זה בצורה הגיונית - והם באמת לא נתנו סיבה הגיונית, אלא דבילית למדי שגרמה לי לגלגל עיניים ולא להבין כיצד הם חשבו שזה יהיה סיפור טוב. הסרט איננו סרט אימה, הוא אומנם מכיל את התמהוני הקבוע בתחנת הדלק אשר מזהיר את הצעירים מפני הבאות, אך מעבר לעוד סצנה אחת או שתיים בנות מספר שניות בה מנסים להקפיץ אותנו על ידי שינוי פתאומי בפסקול, אין כאן עוד אלמנטים כלשהם אשר יגרמו לכם להשאיר עין אחת פתוחה בלילה.
פסקול DTS-HD Master Audio שלא הצליח להציל את הסרט.
4/10
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
The Dictator
סרט קליל וכיפי.
הומור אולי מטומטם אבל אני לא מכיר מישהו שלא יחייך בהרבה קטעים.
אני לא חושב שזה רע לראות מידי פעם סרטים רדודים ועשויים יפה.
להעביר את המוח לניוטרל ולהנות מבדיחות שלא אחת הן על חשבוננו הישראלים
8/10
סרט קליל וכיפי.
הומור אולי מטומטם אבל אני לא מכיר מישהו שלא יחייך בהרבה קטעים.
אני לא חושב שזה רע לראות מידי פעם סרטים רדודים ועשויים יפה.
להעביר את המוח לניוטרל ולהנות מבדיחות שלא אחת הן על חשבוננו הישראלים
8/10
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
בהחלט סרט טוב, צפיתי בו בעקבות הביקורת כאן.Huber כתב:The Grapes of Wrath
סרט קלאסיי נוסף של הבמאי ג'ון פורד, המבוסס על רומן רב מכר של ג'ון סטיינבק ("קדמת עדן"). הנרי פונדה מגלם את דמותו של טום ג'ואד, גבר שמשתחרר מהכלא לאחר ריצוי עונש מאסר על רצח. הוא מגיע לעיר הולדתו ומגלה שמשפחתו נעקרה מאדמתה ומחליטה לעבור לקליפורניה. כגודל הציפייה כך גודל האכזבה, המסע אל התקווה הופך לסיוט, מסע זועם של האדם הפשוט בתקופת השפל הכלכלי בארצות הברית של שנות ה 30.
קלאסיקה נוספת בשחור לבן המוכיחה שללא אפקטים, ללא CGI וללא רוח וצלצולים אלא רק בעזרת תסריט טוב, משחק משובח והרבה סצנות נוגעות ללב ניתן ליצור סרט מעולה.
מומלץ בחום.
9/10...
אמנם בשחור לבן וב 4:3 (לפחות הגירסה שלי) אבל עדיין מהנה מאד.
8/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
אני מסוגל לראות שוב ושוב. נדיר עבורי בהתחשב שזה בשחור ולבן ומתקופה בקולנוע שלא מדברת אליי בכלל.Huber כתב:12 Angry Men
12 מושבעים הנאלצים להכריע האם צעיר רצח את אביו, או האם הוא חף מפשע, משוכנעים באשמתו, כשרק מושבע אחד מהסס להאשימו בקלות ראש.
סידני לומט מביים והנרי פורד מככב בדרמת בית משפט מעניינת ומרתקת. עוד קלאסיקה בשחור לבן שמוכיחה לי שוב שהסרטים הבאמת טובים כבר נעשו בעבר ומחזקת אצלי את התחושה שכיום לרב מתמקדים יותר מידיי בטפל (אפקטים, אקשן ו CGI) ומפספסים את העיקר - תסריט טוב ומשחק משובח. קאסט השחקנים בסרט בכיכובו של הנרי פורד מבצעים עבודה נפלאה ומביאים למסך 12 דמויות מרתקות ויחודיות.
מומלץ בחום.
9/10...
כמה פשוט - ככה מבריק מרתק ומהנה.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
safe house
ראשית מי שהחליט לתרגם את שם הסרט ל :"טעון הגנה" , הייתי אומר שהוא טעון שיפור באנגלית.
לגבי הסרט, אני זוכר חסד נעורים לדנזל קשישא, אם כי בסרט, אם בגלל אפקטים או איפור, הוא כלל לא נראה כנושק ל 60 (58).
הסרט מדבר על סוכן של CIA שסורח לכאורה והוא מבוקש בכל סוכנויות הביון העולמי, הוא מסגיר עצמו מסיבות כאלה ואחרות ומובא ל safe house
לצורך חקירה, לא נמשיך יותר מידי רק, שהסרט ברור מהשנייה הראשונה, אין כלל הפתעות ואפס מאמץ מחשבתי בכל הקשור לעלילה....
ובכל זאת, הסרט נחמד ומעביר שעה ומחצה בנעימים ...אקשן קליל לכל המשפחה, קשה לי להאמין שהאשה תתלהב אבל שיהיה.
6.5/10
ראשית מי שהחליט לתרגם את שם הסרט ל :"טעון הגנה" , הייתי אומר שהוא טעון שיפור באנגלית.
לגבי הסרט, אני זוכר חסד נעורים לדנזל קשישא, אם כי בסרט, אם בגלל אפקטים או איפור, הוא כלל לא נראה כנושק ל 60 (58).
הסרט מדבר על סוכן של CIA שסורח לכאורה והוא מבוקש בכל סוכנויות הביון העולמי, הוא מסגיר עצמו מסיבות כאלה ואחרות ומובא ל safe house
לצורך חקירה, לא נמשיך יותר מידי רק, שהסרט ברור מהשנייה הראשונה, אין כלל הפתעות ואפס מאמץ מחשבתי בכל הקשור לעלילה....
ובכל זאת, הסרט נחמד ומעביר שעה ומחצה בנעימים ...אקשן קליל לכל המשפחה, קשה לי להאמין שהאשה תתלהב אבל שיהיה.
6.5/10
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
Safe
אני אישית מאוד אוהב את ג'ייסון סטאת'אם, איש משטרה לשעבר, שבעבר העוד יותר רחוק היה סוכן, ובהווה על סף התאבדות ....
מציל ילדה קטנה וגאונה מפני האמריקאים, הסינים והרוסים ....
הסרט גם כאן צפוי וברור מראש (חוץ מסצינת הקרב האחרונה) סרט פעולה חביב .... לאוהבי הסגנון המיוחד של ג'יסון.
7/10
אני אישית מאוד אוהב את ג'ייסון סטאת'אם, איש משטרה לשעבר, שבעבר העוד יותר רחוק היה סוכן, ובהווה על סף התאבדות ....
מציל ילדה קטנה וגאונה מפני האמריקאים, הסינים והרוסים ....
הסרט גם כאן צפוי וברור מראש (חוץ מסצינת הקרב האחרונה) סרט פעולה חביב .... לאוהבי הסגנון המיוחד של ג'יסון.
7/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7650
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
באמת סרט די יוצא דופן ומפתיע. רוב הזמן קשה לנחש מה יקרה וכל 5 דקות בערך יש פיתול בעלילה.Huber כתב:Cabin in the Woods
7.5/10...
מומלץ!
8/10
mulder כתב:take me home tonight
קומדיה שמתרחשת בשנות ה 80. בחור צעיר שסיים תואר בהנדסה אבל לא יודע מה לעשות עם חייו עובד בינתיים בחנות וידאו. לאחר מפגש מפתיע עם מישהי שהיה דלוק עליה בתיכון הוא מתכונן לפגוש אותה במסיבה ענקית ומתכנן לכבוש אותה.
סרט סתמי אבל חמוד. מה שהפתיע אותי זה שדווקא החלקים הדרמטיים הם אלה שהיו לפעמים החזקים יותר ושהצדיקו את הצפיה.
6.5/10...
ראיתי את הסרט עם ציפיות נמוכות יחסית בעקבות הביקורת הנ"ל .
יש לא מעט קטעים מצחיקים לצד הקטעים הדרמטים .
אין כאן משו מיוחד שלא ראינו בסרטים אחרים אבל יחד עם זאת צחקתי ונהנייתי.
10\7
Sket
במקרה ניתקלתי בסרט הזה וצפיתי בו למרות הציון הנמוך שקיבל.
בחורה צעירה נרצחת באכזריות ע"י סוחר סמים ,
ואחותה הקטנה נעזרת בכנופיית רחוב של בחורות אלימות על מנת לנקום את מותה .
עוד סרט על עוני , סמים ואלימות . אך הפעם האלימות מגיעה מהצד הנשי .
באופן מפתיע איכות התמונה היא מהטובות שראיתי .
10\5
במקרה ניתקלתי בסרט הזה וצפיתי בו למרות הציון הנמוך שקיבל.
בחורה צעירה נרצחת באכזריות ע"י סוחר סמים ,
ואחותה הקטנה נעזרת בכנופיית רחוב של בחורות אלימות על מנת לנקום את מותה .
עוד סרט על עוני , סמים ואלימות . אך הפעם האלימות מגיעה מהצד הנשי .
באופן מפתיע איכות התמונה היא מהטובות שראיתי .
10\5
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
The Avengers
חמשת גיבורי העל המפורסמים והמוכרים מתאספים כדי להציל את העולם ..
בסך הכל בסרט כזה הציפיות גבוהות ,והסרט ממש לא מאכזב ,המשחק מצויין ,האפקטים פשוט מעולים והכי טוב זה הבדיחות וההומור לאורך כל הסרט , למען האמת צפיתי בסרט פעמיים - בפעם השניה בגרסת הבלו ריי המלאה שיצאה לא מזמן , ואפילו שכבר צפיתי בו פעם אחת לא הפסקתי לצחוק בפעם השנייה .
אגב גרסת הבלו ריי , יחס המסך של גרסת הבלו-ריי הוא 16:9 משהו שממש לא ציפיתי אליו כשהתחלתי לצפות בסרט ואפילו בדקתי את זה בגרסאות האחרות שיש ברשת , לרוב כשמדובר על סרטים כל סרטי הקולנוע הגדולים מגיעים ביחס מסך של 2.35:1 לעומת זה שמגיע ב16:9 דבר שבהחלט מוסיף לצפייה בהשוואה לפסים השחורים שמבזבזים שליש מהמסך ב2.35:1 , וחוץ מזה שזה טוב שבסרט הזה לא הוסיפו את הגרעון שמוסיפים לחלק מהסרטים ללא סיבה אמיתית ..
לדעתי הסרט מאוד מומלץ לצפייה 8.5/10
חמשת גיבורי העל המפורסמים והמוכרים מתאספים כדי להציל את העולם ..
בסך הכל בסרט כזה הציפיות גבוהות ,והסרט ממש לא מאכזב ,המשחק מצויין ,האפקטים פשוט מעולים והכי טוב זה הבדיחות וההומור לאורך כל הסרט , למען האמת צפיתי בסרט פעמיים - בפעם השניה בגרסת הבלו ריי המלאה שיצאה לא מזמן , ואפילו שכבר צפיתי בו פעם אחת לא הפסקתי לצחוק בפעם השנייה .
אגב גרסת הבלו ריי , יחס המסך של גרסת הבלו-ריי הוא 16:9 משהו שממש לא ציפיתי אליו כשהתחלתי לצפות בסרט ואפילו בדקתי את זה בגרסאות האחרות שיש ברשת , לרוב כשמדובר על סרטים כל סרטי הקולנוע הגדולים מגיעים ביחס מסך של 2.35:1 לעומת זה שמגיע ב16:9 דבר שבהחלט מוסיף לצפייה בהשוואה לפסים השחורים שמבזבזים שליש מהמסך ב2.35:1 , וחוץ מזה שזה טוב שבסרט הזה לא הוסיפו את הגרעון שמוסיפים לחלק מהסרטים ללא סיבה אמיתית ..
לדעתי הסרט מאוד מומלץ לצפייה 8.5/10
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
גם הבלו-ריי "אוואטר 3D" הוא ביחס מסך16:9 ואני חושב שכך הוא גם צולם - זה בהחלט משפיע על אופי הצפייה- כל אחד לפי טעמו... יש מי שאוהב ויש מי שפחות.IamEzio כתב:The Avengers
אגב גרסת הבלו ריי , יחס המסך של גרסת הבלו-ריי הוא 16:9 משהו שממש לא ציפיתי אליו כשהתחלתי לצפות בסרט ואפילו בדקתי את זה בגרסאות האחרות שיש ברשת , לרוב כשמדובר על סרטים כל סרטי הקולנוע הגדולים מגיעים ביחס מסך של 2.35:1 לעומת זה שמגיע ב16:9 דבר שבהחלט מוסיף לצפייה בהשוואה לפסים השחורים שמבזבזים שליש מהמסך ב2.35:1 ,...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
למי שיש מסך בפורמט של 2.35:1 ,או מקרן עם מסך ביחס כזה לא כל כך ישמח אחרי שהשקיע כל כך הרבה ביחס הזה ,אבל לכל בעלי ה"טלויזיות הנורמליות" ביחס של 16:9 זה בהחלט מוסיף לדעתי .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
The hidden face
מנצח תזמורת ספרדי מנסה להתמודד עם היעלמותה המסתורית של חברתו.
אני חששתי מכך שזה סרט ספרדי אך בסה"כ הוא פשוט להבנה .
כמו כן ניתן להשיג תירגום בעברית .
באמצע הסרט העלילה מקבלת תפנית מפתיעה למדי ,
עד כדי כך שממש לא ניתן לצפות את ההמשך ,
מה שמוסיף מאוד לאוירת המתח שמגיע לשיא בסיום .
פס-קול DTS אשר מנוצל היטב לכל אורך הסרט בעיקר ע"י התזמורת
שמסונכרנת עם האירועים ומוסיפה המון לאוירה .
מומלץ מאוד!
10\8.5
מנצח תזמורת ספרדי מנסה להתמודד עם היעלמותה המסתורית של חברתו.
אני חששתי מכך שזה סרט ספרדי אך בסה"כ הוא פשוט להבנה .
כמו כן ניתן להשיג תירגום בעברית .
באמצע הסרט העלילה מקבלת תפנית מפתיעה למדי ,
עד כדי כך שממש לא ניתן לצפות את ההמשך ,
מה שמוסיף מאוד לאוירת המתח שמגיע לשיא בסיום .
פס-קול DTS אשר מנוצל היטב לכל אורך הסרט בעיקר ע"י התזמורת
שמסונכרנת עם האירועים ומוסיפה המון לאוירה .
מומלץ מאוד!
10\8.5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46349
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
The Avengers
6 גיבורי על מתאחדים על מנת להציל את האנושות.
אחד מסרטי גיבורי העל המצופים ביותר לקיץ 2012 - והוא לא איכזב. כמעט שעתיים וחצי של אקשן נון-סטופ של גיבורי על כמו הולק, איירון-מן, קפטן אמריקה וט'הור. הסרט עושה את העבודה המצופה ממנו ומהווה עילית בתחום איכות התמונה שמגיעה ביחס של 16:9 שלא מותירה פיסקל אחד במסך מכובה וגם בתחום הפסקול עם DTS-HD Master Audio ראוי לסרט פעולה עתיר אפקטים.
8.5/10
6 גיבורי על מתאחדים על מנת להציל את האנושות.
אחד מסרטי גיבורי העל המצופים ביותר לקיץ 2012 - והוא לא איכזב. כמעט שעתיים וחצי של אקשן נון-סטופ של גיבורי על כמו הולק, איירון-מן, קפטן אמריקה וט'הור. הסרט עושה את העבודה המצופה ממנו ומהווה עילית בתחום איכות התמונה שמגיעה ביחס של 16:9 שלא מותירה פיסקל אחד במסך מכובה וגם בתחום הפסקול עם DTS-HD Master Audio ראוי לסרט פעולה עתיר אפקטים.
8.5/10