SONY+ כתב:
אני לא מאמין זה ביזיון
היום חיברתי את האיפון של אחי המגע עובד
באנדרויד אוטו לא מישהו יודע למה והאם אפשר לסדר את זה דרך ההגדרות או בדרך עקיפה?
...
תקרא קצת אחורה בשרשור. זו מגבלה שמאזדה הכניסו, לא ממש ברור למה. האפשרות היחידה היא להשתמש במתאם כמו CarlinKit CP2A, שנותן Wireless Android Auto על גבי CarPlay.
מוכרים פה: https://www.aliexpress.com/item/1005006330989707.html
שים לב שאתה בוחר CP2A ולא 2air, כי השני עובד כ-AA, ואז במאזדה מסך המגע לא יעבוד.
שאלה שקשורה לסאונד, אבל מתחברת למערכת Infotainment במאזדה. יש לי CX5 מודל 2021 ולמערכת המקורית אין יציאה אופטית ולכן אני מתחבר דרך חיבור High Level ישירות ל DSP. האיכות טובה ולא ממצה את הפוטנציאל של המערכת. האם יש דרך להעביר אות דיגיטלי דרך ה USB?
האם ידוע אם האם לחיבורי ה USB שנמצאים במשענת היד תומכים גם ב OTG?
כלומר ל USB1 אחבר סטיק עם שירים כמו שאני משתמש עכשיו (הכי נוח לי כשיש ככה שליטה מההגה ומהג'ויסטיק) ולחיבור USB 2 אחבר מתאם USB to Optic ומשם בכבל אוטפי ישירות ל DSP. האם חיבורי ה USB גם יכולים לשדר מידע אות דיגיטלי החוצה?
ובאופן כללי אם למישהו יש פתרון אחר על מנת להוציא אות דיגיטלי מהמערכת המקורית?
מאזדה 3 2014
בגרסה 70.00.100
מעונין לשדרג לגרסה 74.00.324 EU
היכן ניתן להשיג את הקבצים?
--------------------------------------------
קיבלתי את הקבצים מ-ASH8 האוסטרלי מ-mazda3revolution.com, יש למישהו ניסיון עם הגירסה הזו?
הותקן עצמאית בהצלחה, לא נתלקתי בבעיות עד כה
יש באתר הזה הסברים מאוד ברורים. תתקין את התוכנה על המחשב, תבחר את הפיצ׳רים החביבים עליך (כולל Android Auto ומגע בתנועה), קח דיסק-און-קי קטן, ותן לתוכנה לדרוס אותו עם התקנה לרכב. חבר לחיבור ה-USB באוטו ופעל לפי ההוראות על המסך.
לאחר סיום ההתקנה, תוכל לחבר את הטלפון עם כבל, ו-AA אמור לעבוד.
zrome5 כתב:
מאזדה 3 2014
בגרסה 70.00.100
מעונין לשדרג לגרסה 74.00.324 EU
היכן ניתן להשיג את הקבצים?
קיבלתי את הקבצים מ-ASH8 האוסטרלי מ-mazda3revolution.com, יש למישהו ניסיון עם הגירסה הזו?
הותקן עצמאית בהצלחה, לא נתלקתי בבעיות עד כה
image.png
...
היי, שמח שזה עבד לך
אני גם מחכה שהוא ישלח לי את הקובץ
1. אם תוכל לשלוח לי אותו אתה זה יהיה מטורף חח, אבל מקסימום אמתין בסבלנות
2. מאיפה קנית את ה-USB hub שאמור לעבוד איתה?
3. יש לך הוראות מסודרות?
4. אתה גם עדכנת מהגרסה הזו?:
dr0r כתב:
יש באתר הזה הסברים מאוד ברורים. תתקין את התוכנה על המחשב, תבחר את הפיצ׳רים החביבים עליך (כולל Android Auto ומגע בתנועה), קח דיסק-און-קי קטן, ותן לתוכנה לדרוס אותו עם התקנה לרכב. חבר לחיבור ה-USB באוטו ופעל לפי ההוראות על המסך.
לאחר סיום ההתקנה, תוכל לחבר את הטלפון עם כבל, ו-AA אמור לעבוד.
...
היי דרור,
יצא לך להתקין את הMZD-AIO?, האנדרואיד אוטו עובד בה טוב?
אני מתלבט:
1. להתקין AIO על הגרסה שכרגע יש לי 59.00.544 (אם האנדרואיד אוטו עובד בה טוב, והיא בכלל תוספת יציבה).
2. להתקין cmu150_ADR_74.00.324A_4A N_update, ואז לחסום לעצמי את האופציה להתקין AIO כי הבנתי שמאזדה חסמו את זה.
3. לחפש את גרסה 70 (או משהו בסגנון) שבה הם לא חסמו עדיין את ה-AIO וככה אקבל גם עדכון יחסית חדש ועליה להתקין את הAIO.
ה-Android Auto ב-MZD AIO עובד לי טוב על גירסה 59 כבר כמה שנים, ואפילו בניגוד לגירסה המקורית מאפשר שימוש במסך המגע. הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שלפעמים אחרי שיחה, שמנתקת את האודיו, הוא לא חוזר. אתה יכול לנסות את זה, לכל היותר כשתתקין את ה-firmware ה-AIO יימחק.
החל מגירסה 70 ההתקנה של ה-firmware מוחקת את AIO (באופן מכוון) וגם חוסמת את הגישה. אין לך כל סיבה לעשות זאת, אלא אם אתה מתכוון גם לקנות ולהחליף את ה-AUX.
הי, אני אמור לקבל מהעבודה מזדה CX5 חדשה. תוכלו לסכם לי את התקלות ב-אנדרואיד אוטו שדורשות התקנה של תוכנה חיצונית?
כל שאני רוצה הוא אנדרואיד אוטו שיתחבר אלחוטית, ויוכל לזכור מספר מכשירים סלולריים, בהתאם לנהג שינהג ברכב.
תודה לעוזרים!