IGAL4d כתב:עודד- מדהים וחצי, נראה לי שאתה חבר הפורום היחיד שיש לו מערכת 7.3, עם 3 סאבים (כולל הכלב). רק על נושא הסראונדים מאחור, נראה לי שהתפשרת יותר מדי וניתן היה לקרב אותם יותר- זה לא מאוחר מדי. אבל אם ברמה הסובייקטיבית זה בסדר מבחינתך- הכל מדהים ומושקע ביותר, וגם אלגנטי.
...
תודה רבה. אני לא חושב שכדאי לקרב את האחוריים, קראתי הרבה על מיקום של סראונד ואפילו סנדי גרוס בעצמו (הבעלים של גולדן איר) המליץ למקם אותם כמה שיותר רחוק וגבוה. זה אמור לתת תחושת מרחב, אתה לא אמור לדעת בדיוק איפה הרמקול ממוקם. בתמונות של הלפני בוידאו אפשר לראות שמיקמתי אותם זמנית על חצובות קרוב למאזינים. זה הרגיש לא נעים. ויותר מדי ממוקד. ההופעה של אדל וגרביטי (סרט שמשחק מאוד יפה עם סראונד) מדגימים את היתרון בהרחקה של אחוריים.
אגב כמובן שכל זה לא נכון אם מדובר ברמקולים bipolar.
odedia
חבר פעיל מאוד
תגובות: 471
שליחה
istarmini כתב:
...
...
גם לי יצא לראות את הסרט אתמול, דרך אותו מקרן, אצל רן.
אני הרגשתי ממש בחלל. סופני. תמונה ליגה לאומית.
...
סצינת ההיסחפות בחלל הפך להיות קטע ההדגמת שחורים הקבוע שלי מעכשיו . מעניין אותי אם גם אצל רן מרגישים שיפור בתלת מימד כש-parallax על מינוס 2?
נערך לאחרונה על ידי odedia ב 11/02/2014 8:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940
שליחה
odedia כתב:
...
...
סצינת ההיסחפות בחלל הפך להיות קטע ההדגמת שחורים הקבוע שלי מעכשיו .
...
מקרן מטורף תהנה
itay123
חבר מכור קשה
תגובות: 7446
שליחה
עודד
יפייפה...
אין מילים...
הכל בטוב טעם, אסטטי, נעים ו"נעלם" לעין...
תתחדש
ואני בטוח שאתה נהנה מאוד
istarmini
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940
שליחה
odedia כתב:
...
...
סצינת ההיסחפות בחלל הפך להיות קטע ההדגמת שחורים הקבוע שלי מעכשיו . מעניין אותי אם גם אצל רן מרגישים שיפור בתלת מימד כש-parallax על מינוס 2?
...
את זה תצטרך לשאול אותו כי אני אפילו לא יודע מה זה parallax מה שאני כן יודע שהתמונה פשוט הייתה מדהימה ,מעולם לא נתקלתי בכאלו שחורים במקרן דיגיטלי.
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
עודד
נראה מדהים ואני בטוח שהתחושה כשהכל עובד היא של total immersion
כאחד שלא מזהה דגמי מקרנים... על איזה מקרן מדובר?
Enjoy the Silence
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
וואו
העם דורש..... כל מיני דברים
odedia
חבר פעיל מאוד
שליחה
OferL כתב:עודד
נראה מדהים ואני בטוח שהתחושה כשהכל עובד היא של total immersion
כאחד שלא מזהה דגמי מקרנים... על איזה מקרן מדובר?
...
זה JVC RS4910, דגם ה-PRO שפחות או יותר זהה ל-X500 החדש.
תומך בכניסת 4k אבל אין לו רזולוצייה אמיתית של 4k. לך תבין . זה אמור לתת שיפור ברזולוציה בזכות טכנולוגיית e-shift כשמזינים לו וידאו ב-4k. כרגע אין לי שום דרך לבחון את התיאוריה הזאת אז זה פחות משנה לי.
odedia
חבר פעיל מאוד
שליחה
istarmini כתב:
...
...
את זה תצטרך לשאול אותו כי אני אפילו לא יודע מה זה parallax מה שאני כן יודע שהתמונה פשוט הייתה מדהימה ,מעולם לא נתקלתי בכאלו שחורים במקרן דיגיטלי.
...
סבבה, רק גלה לי מי זה רן ואני אשאל אותו .
parallax זה סוג של "תיקון" לשזירה בין 2 הצדדים של תמונת 3D. זה אמור למנוע תופעות של Ghosting, כשרואים את ההילה המציקה הזאת מסביב לדמויות בתלת מימד.
avielbaz1
חבר פעיל מאוד
תגובות: 443
שליחה
odedia כתב:והנה הוידאו:
חדי העין ישימו לב שכמסך המקרן מורד, יש 4 קפיצות של "Micro-Up" חזרה למעלה. היתה לי בעיה לכוון את נקודת הירידה של המסך כי אין גישה נוחה למקום הזה. אחד הדברים היפים בלוג'יטק זה שאפשר לתכנת לו מה המשמעות של Power On ומה המשמעות של Power Off. אז בשביל Poweron הגדרתי שמדובר בהורדת מסך, ספירה על 20 שניות, ולאחר מכן 4 לחיצות על Micro-Up. זה תמיד מביא את המסך לאותו המקום.
...
מהמםםםם וואו
מאיפה הנברשת המהממת הזו?
odedia
חבר פעיל מאוד
שליחה
avielbaz1 כתב:
...
...
מהמםםםם וואו
מאיפה הנברשת המהממת הזו?
...
העגולה? מלוגו תאורה, יש להם סניפים בכמה מקומות בארץ.
sam22
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
שליחה
העם דורש..... כל מיני דברים
Nba
חבר במועדון 10K
תגובות: 10133
שליחה
odedia, עבודה יפה, עיצוב יפה, בית יפה
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
madridista
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
שליחה
מדהים זה לא מילה יש לך מערכת חלומית כול מה שנותר זה להכין פופקורן ולא לצאת מהבית
madridista for life
OferL
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
שליחה
odedia כתב:
...
...
זה JVC RS4910, דגם ה-PRO שפחות או יותר זהה ל-X500 החדש.
תומך בכניסת 4k אבל אין לו רזולוצייה אמיתית של 4k. לך תבין . זה אמור לתת שיפור ברזולוציה בזכות טכנולוגיית e-shift כשמזינים לו וידאו ב-4k. כרגע אין לי שום דרך לבחון את התיאוריה הזאת אז זה פחות משנה לי.
...
ולגבי כל השאר - אתה תכננת את העבודות או שכרת מעצב?
Enjoy the Silence
spacedude
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
שליחה
ממש יפה
שחר
odedia
חבר פעיל מאוד
שליחה
OferL כתב:
...
...
ולגבי כל השאר - אתה תכננת את העבודות או שכרת מעצב?
...
לקחנו ייעוץ של כשעה, קיבלנו בעיקר רעיונות לצבעים והטפט, וגם הופנינו למספר מקומות טובים כדי לבחור מה לקנות. בתחום של האלקטרוניקה והתאורה לקחנו את זה לכיוון מאוד שונה בסוף.
נערך לאחרונה על ידי odedia ב 20/04/2014 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.