כי כל השגיאות הללו הן רנדומליות ובמקרה הגרוע יישמעו כ"קליקים" או קטיעות בסאונד ולא ייתבטאו במאפיין כמו "באס הדוק".michael123 כתב:osherov
למה אתה בטוח כי כל הטרנספורטים נותנים מידע זהה (ונכון)?
jitter כמו שכבר הוזכר, שגיאות (מדובר על פרוטוקול אסינכרוני, לא?)
שלא נדבר על זה כי יש טרנספורטים שלא תומכים (טוב) בכל קצב דגימה,
ויש גם פרמטרים מכניים, כמו רמת הרעש, יכולת לשחזר סיגנל מדיסקים פגומים וכו'
שמת לב אולי כי ב-EAC בד"כ לא מקבלים 100% accuracy?
חשבת לעצמך למה?...
האם באמת יש חשיבות לנגן הCD ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לא הבנתי, אני לא יכול לשלוט על מה אני מחליף ומה הסדר?Joshua_G כתב:הבדיקה היא בדיקת השוואה היא עיוורת בין נגן DVD זול לבין נגן DVD - Denon 3930 .MartinHSabag כתב:כבר אמרתי שכן.
תעמיד מערך ניסיוי ותוכיח....
כל אחד משני הנגנים יהיה מחובר, בתורו, מהיציאה הדיגיטאלית שלו, באמצעות אותו כבל, ל- DAC שלי.
שני הנגנים ינגנו במקביל עותקים של תקליטור CD אותו אני אבחר.
אני אהיה בעיניים מכוסות במשך כל זמן בדיקת ההשוואה. תפקידי יהיה לזהות נכון איזה נגן מנגן כל פעם, מבלי לראות את הנגנים ומבלי שמישהו יגיד לי איזה נגן מנגן.
אני אקבע את עוצמת הנגינה לפני תחילת המבחן ועוצמה זאת תישאר קבועה ואחידה במהלך המבחן כולו.
אדם שלישי, ניטראלי, שאין לו דעה מגובשת בעניין זה יחליף מדי פעם בין הנגנים, לפי בקשתי. הוא יעביר את הכבל הדיגיטאלי מנגן אחד לשני. אדם זה לא יוצאי הגה מפיו לכל אורך התהליך, הוא רק ירשום לעצמו איזה נגן ינגן מתי וכן את ההערות שלי. רק לאחר תום הבדיקה אוכל לדעת כמה פעמים זיהיתי נכון וכמה פעמים לא.
תתבצענה 12 החלפות, כאשר "החלפה" אחת מתוכן תהיה מאותו נגן לאותו נגן – מבלי שאדע מראש איזו החלפה זאת תהיה. זה ייקבע באופן שרירותי על ידי המחליף, במהלך הבדיקה.
אוכל לבקש הפסקה במהלך הבדיקה. אם אבקש הפסקה, לפני אותה הפסקה ועד לאחר סיומה אף אחד מהנגנים לא יהיה מחובר (כך שלא אוכל לראות מי היה הנגן האחרון שניגן).
לא יהיו נוכחים בחדר במהלך הבדיקה יותר משלושה אנשים, כולל אותי והמחליף. אם יהיה נוכח במהלך הבדיקה אדם נוסף, מלבדי ומלבד המחליף, גם הוא לא יוציא הגה מפיו בכל מהלך הבדיקה. האדם היחיד שידבר בזמן הבדיקה הוא אני, כאשר רק אומר את רשמיי מכל נגן (איזה נגן אני חושב שמנגן באותו זמן) וכן מתי להחליף נגנים, או אולי גם לבקש הפסקה.
הבדיקה תוכל להתבצע לכל המוקדם בעוד שבועיים וחצי – משום שאני אמור לקבל קדם-מגבר חדש תוך שבוע ולאחר מכן להריץ אותו למשך 10 ימים....
כלומר, אתה תגיד לי להחליף ואני חייב להחליך מ-A ל-B ולהיפך?
מצטער, ניסוי זה לא עומד בשוק קריטריון.
הבדיקה צריכה להיות ABX.
אין לי בעיה שתשמע את A (אפילו בעיניים פתוחות), אח"כ את B ואז, בעיניים עצומות אני אחליף (או לא) למה שאני רוצה ואתה תצטרך לזהות לפחות 10 החלפות (או לא).
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אולי.MartinHSabag כתב:כי כל השגיאות הללו הן רנדומליות ובמקרה הגרוע יישמעו כ"קליקים" או קטיעות בסאונד ולא ייתבטאו במאפיין כמו "באס הדוק".michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?......
בכל זאת למי שיש זמן ורצון היה מעניין אם עושה ניסוי של השוואה דיגיטלית
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין שלוםMartinHSabag כתב: דעתי האישית שלי היא כמו של זיו.
עדיין לא הצלחתי לשמוע הבדלים בין טראנספורטים שונים.
אני טוען שההבדל נמצא במקום אחר....
אם אתה עדיין ביוקנעם אני לא רחוק ממך {מגדל העמק}
אני מזמין אותך לשמוע הבדלים ניכרים בין 2 קומפקטים שאין הבדל משמעותי בערכם
האחד של סוני והשני של מרנס
שניהם מהרמות הבסיסיות
הם מחוברים בכבל אופטי פשוט ביותר לפרוססור KRELL – showcase עם ממירים של Burr Brown kHz192/ 24 bit וההמרה מתבצעת דרכו
ההבדלים ניכרים עד כדי קריסה של האחד למול השני כאילו ישנה הגברה שאינה מתאימה על אותו הסט
עד שלא תשמע לא תבין איך הטרנספורט כל כך משפיע {במקום שמאשימים/נותנים משקל לרכיבים אחרים במערכת}
כמו כן תוכל לעמוד על ההבדלים בין הממרים 16 ביט 44.1 לעומת 24 ביט 192 KHz
וגם כאן צפויה לך הפתעה ושיעור מאלף.
הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ברור שהבדיקה צריכה לעשות מול נגן שלא מבצע פילטור בכלל, אני אוכל לבדוק אם הנגן מפלטר משהו על ידי זה שאני הקליט את הנתונים שהנגן מוציא ביחס למקור המשודר. בדיקה פשוטה
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה זה פילטור מבחינתך בקונטקסט הזה?osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ברור שהבדיקה צריכה לעשות מול נגן שלא מבצע פילטור בכלל, אני אוכל לבדוק אם הנגן מפלטר משהו על ידי זה שאני הקליט את הנתונים שהנגן מוציא ביחס למקור המשודר. בדיקה פשוטה...
אמרנו כבר ש-upsampling לא יעשה, ההשוואה תתבצע על 44.1/16
ואם זה error correction?
בקיצור, נראה לי שאתה מסכים גם כי יש הבדל בין בטרנספורטים - הרי טרנספורט זה הגן ולא אותו רכיב pickup של PHILIPS שרוב היצרנים קונים.. גם אין כ"כ הרבה יצרנים בשוק
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
מה שאתה מציע זאת בדיקה שונה לחלוטין. זאת בדיקה תקפה, אבל היא לא עונה ישירות על הטענה שנטענה כאן – הטענה אותה אני מתכוון להפריך.michael123 כתב:יהושע
אם כבר לבדוק,
הייתי מחבר את שני הנגנים אלה לכניסה דיגיטלית של מחשב לצורך הקלטה השוואתית
מספיק יהיה שתראה כי ה-WAV-ים שונים ע"י חיסור שלהם (מה מקובל לעשות??)...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

Jitter לא מתבטא (בדרך כלל) באבדן מידע – הוא משפיע על איכות הצליל.MartinHSabag כתב:כי כל השגיאות הללו הן רנדומליות ובמקרה הגרוע יישמעו כ"קליקים" או קטיעות בסאונד ולא ייתבטאו במאפיין כמו "באס הדוק".michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הטענה אותה אני מתכוון להפריך אומרת שאין הבדלים נשמעים לאוזן בין נגנים שונים מהיציאה הדיגיטאלית שלהם.MartinHSabag כתב:לא הבנתי, אני לא יכול לשלוט על מה אני מחליף ומה הסדר?Joshua_G כתב:הבדיקה היא בדיקת השוואה היא עיוורת בין נגן DVD זול לבין נגן DVD - Denon 3930 .MartinHSabag כתב:כבר אמרתי שכן.
תעמיד מערך ניסיוי ותוכיח....
כל אחד משני הנגנים יהיה מחובר, בתורו, מהיציאה הדיגיטאלית שלו, באמצעות אותו כבל, ל- DAC שלי.
שני הנגנים ינגנו במקביל עותקים של תקליטור CD אותו אני אבחר.
אני אהיה בעיניים מכוסות במשך כל זמן בדיקת ההשוואה. תפקידי יהיה לזהות נכון איזה נגן מנגן כל פעם, מבלי לראות את הנגנים ומבלי שמישהו יגיד לי איזה נגן מנגן.
אני אקבע את עוצמת הנגינה לפני תחילת המבחן ועוצמה זאת תישאר קבועה ואחידה במהלך המבחן כולו.
אדם שלישי, ניטראלי, שאין לו דעה מגובשת בעניין זה יחליף מדי פעם בין הנגנים, לפי בקשתי. הוא יעביר את הכבל הדיגיטאלי מנגן אחד לשני. אדם זה לא יוצאי הגה מפיו לכל אורך התהליך, הוא רק ירשום לעצמו איזה נגן ינגן מתי וכן את ההערות שלי. רק לאחר תום הבדיקה אוכל לדעת כמה פעמים זיהיתי נכון וכמה פעמים לא.
תתבצענה 12 החלפות, כאשר "החלפה" אחת מתוכן תהיה מאותו נגן לאותו נגן – מבלי שאדע מראש איזו החלפה זאת תהיה. זה ייקבע באופן שרירותי על ידי המחליף, במהלך הבדיקה.
אוכל לבקש הפסקה במהלך הבדיקה. אם אבקש הפסקה, לפני אותה הפסקה ועד לאחר סיומה אף אחד מהנגנים לא יהיה מחובר (כך שלא אוכל לראות מי היה הנגן האחרון שניגן).
לא יהיו נוכחים בחדר במהלך הבדיקה יותר משלושה אנשים, כולל אותי והמחליף. אם יהיה נוכח במהלך הבדיקה אדם נוסף, מלבדי ומלבד המחליף, גם הוא לא יוציא הגה מפיו בכל מהלך הבדיקה. האדם היחיד שידבר בזמן הבדיקה הוא אני, כאשר רק אומר את רשמיי מכל נגן (איזה נגן אני חושב שמנגן באותו זמן) וכן מתי להחליף נגנים, או אולי גם לבקש הפסקה.
הבדיקה תוכל להתבצע לכל המוקדם בעוד שבועיים וחצי – משום שאני אמור לקבל קדם-מגבר חדש תוך שבוע ולאחר מכן להריץ אותו למשך 10 ימים....
כלומר, אתה תגיד לי להחליף ואני חייב להחליך מ-A ל-B ולהיפך?
מצטער, ניסוי זה לא עומד בשוק קריטריון.
הבדיקה צריכה להיות ABX.
אין לי בעיה שתשמע את A (אפילו בעיניים פתוחות), אח"כ את B ואז, בעיניים עצומות אני אחליף (או לא) למה שאני רוצה ואתה תצטרך לזהות לפחות 10 החלפות (או לא)....
מבחינתי, 4 מתוך 12 החלפות יכולות להיות מ- A ל- A , או מ- B ל- B – אבל לא ברצף, דהיינו, לא תהיה יותר מהחלפה אחת רצופה מ- A ל- A , או מ- B ל- B . זה מספיק כדי לוודא זיהוי וודאי, להבדיל מניחוש, או היקש מחד – ומונע בלבול מאידך.
בכל מקרה, לא אתה תבצע את ההחלפות, אלא אדם שלישי, ניטראלי, שאין לו דעה מגובשת בעניין זה. סדר ההחלפות יהיה שרירותי – הוא לא ייקבע מראש.
אני עומד על כך שהמבחן יהיה עיוור מההתחלה ועד הסוף.
כמות הזיהויים הנכונים צריכה לעמוד באמת מידה סטטיסטית – לא יותר.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

במחשבה שנייה – אני חוזר בי.osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ברור שהבדיקה צריכה לעשות מול נגן שלא מבצע פילטור בכלל, אני אוכל לבדוק אם הנגן מפלטר משהו על ידי זה שאני הקליט את הנתונים שהנגן מוציא ביחס למקור המשודר. בדיקה פשוטה...
הנגן שלי Meridian G08 עומד בקריטריונים לבדיקה שהצעתי.
זיו טען שאין הבדל נשמע לאוזן בין נגנים שונים המחוברים ביציאה הדיגיטאלית שלהם. הוא לא סייג את דבריו לנגנים כאלה או אחרים. ברגע שקיים הבדל נשמע לאוזן בין נגן כלשהו לנגן אחר כלשהו – הטענה של זיו שגויה – ואת זה בכוונתי להמחיש.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
כשאני מדבר פילטר כוונתי היא שקיים רכיב בנגן שלוקח באופן קבוע דגימות מקור(תקינות) וממיר אותם בעזרת נוסחה כלשהי!michael123 כתב:מה זה פילטור מבחינתך בקונטקסט הזה?osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטיים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ואם זה error correction?
בקיצור, נראה לי שאתה מסכים גם כי יש הבדל בין בטרנספורטים - הרי טרנספורט זה הגן ולא אותו רכיב pickup של PHILIPS שרוב היצרנים קונים.. גם אין כ"כ הרבה יצרנים בשוק...
אם השוואה תתבצע על נגן שמוציא 44.1/16 בלי שום פילטור נוסף על התוכן התקין (כמובן ש jitter ושגיאות, בנגן מותרות ) אני אקבל את התוצאות! אגב, היה ברור לי שכוונתכם הייתה מלכתחילה שהטרנספורטים רק ומתקנים שגיאות ו jitter ולא "נוגעים" בדגימות הגולמיות (התקינות) עצמם! אם כוונתכם ש upsampling "מותר" אז ברור לי שקיים הבדל בין הנגנים שלדעתי ייתכן שיורגש על ידי חלק מהאנשים המאזינים
אבל, האם זה ההבדל שחיפשתם?! אם כל מה שהנגן "היקר" עושה על מנת ליצור את ההבדל זה upsampling....
Joshua_G כתב:osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ברור שהבדיקה צריכה לעשות מול נגן שלא מבצע פילטור בכלל, אני אוכל לבדוק אם הנגן מפלטר משהו על ידי זה שאני הקליט את הנתונים שהנגן מוציא ביחס למקור המשודר. בדיקה פשוטה[/quo
במחשבה שנייה – אני חוזר בי.
זיו טען שאין הבדל נשמע לאוזן בין נגנים שונים המחוברים ביציאה הדיגיטאלית שלהם. הוא לא סייג את דבריו לנגנים כאלה או אחרים. ברגע שקיים הבדל נשמע לאוזן בין נגן כלשהו לנגן אחר כלשהו – הטענה של זיו שגויה – ואת זה בכוונתי להמחיש....
אתה בחור רציני . יהושע, הא?...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ברור שהבדיקה צריכה להתבצע עם המרידיאן ולא הדנון! עם כל הכבוד לדנון (ויש לי אותו בבית) לא מדובר במכשיר היי-אנד - מכשיר טוב ואיכותי ביותר אך לא היי-אנד. מה עוד שכל העניין הוא שהרבה טוענים שטרנספורט איכותי חייב להיות יעודי ל-CD.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

אני לא רוצה ללבות שמן למדורה אך כל אילו שטוענים שאין הבדל בין טרנספורטים - כיצד תסבירו את ההבדל המהותי שיש בין כבלים דיגיטלים קואקס המחברים בין הטרנספורט ל-DAC?
מבטיח שאם אשים לכם שלושה כבלים - אודיוקווסט, וואן-דן הול ואנלסיס פלוס, לא יהיה אחד מביניכם (שאוהב אודיו ומשקיע בציוד) שלא יגיד שיש הבדל ברור ושוני גדול בחותם הסאונד.
מבטיח שאם אשים לכם שלושה כבלים - אודיוקווסט, וואן-דן הול ואנלסיס פלוס, לא יהיה אחד מביניכם (שאוהב אודיו ומשקיע בציוד) שלא יגיד שיש הבדל ברור ושוני גדול בחותם הסאונד.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
SOUNDHOLIC,
אני כבר מזמן לא ביקנעם, אבל תודה על ההזמנה.
בהזדמנות אשמח ללמוד.
Joshua_G,
ג'יטר, ברמות קשות ייגרום לעיוותים קשים, אני מסכים, אבל מה שאני טוען הוא שהעיוות הזה הוא לא ברמה של "באס יותר הדוק" אל עיוות של גל הקול המקורי.
מכיון שהוא רנדומלי, גם הרעש הוא רנדומלי ולכן לא יכול לשנות רק מרכיב אחד בסאונד.
לא מבין בכלל את העיניין של סדר ההחלפות.
סדר ההחלפות לא ייקבע על ידך. נקודה.
הוא ייקבע ע"י המחליף (אם זה אני או מישהו אחר. לא אכפת לי שזה לא יהיה אני, רק לא הבנתי מה הבעיה בזה שאני אחליף?) הוא יכול, אם הוא רוצה, לא להחליף כל ה-X פעמים אם הוא רוצה וזאת לאחר סט השמעה של A ו-B (כלומר, שאתה יודע בדיוק מי מחובר בכל פעם).
אני כבר מזמן לא ביקנעם, אבל תודה על ההזמנה.
בהזדמנות אשמח ללמוד.
Joshua_G,
ג'יטר, ברמות קשות ייגרום לעיוותים קשים, אני מסכים, אבל מה שאני טוען הוא שהעיוות הזה הוא לא ברמה של "באס יותר הדוק" אל עיוות של גל הקול המקורי.
מכיון שהוא רנדומלי, גם הרעש הוא רנדומלי ולכן לא יכול לשנות רק מרכיב אחד בסאונד.
לא מבין בכלל את העיניין של סדר ההחלפות.
סדר ההחלפות לא ייקבע על ידך. נקודה.
הוא ייקבע ע"י המחליף (אם זה אני או מישהו אחר. לא אכפת לי שזה לא יהיה אני, רק לא הבנתי מה הבעיה בזה שאני אחליף?) הוא יכול, אם הוא רוצה, לא להחליף כל ה-X פעמים אם הוא רוצה וזאת לאחר סט השמעה של A ו-B (כלומר, שאתה יודע בדיוק מי מחובר בכל פעם).
- danlior
- חבר מכור קשה

MartinHSabag
אני מעיד מנסיון שלא כך! ה-SB3 עם ה-DAC שלי שמאוד רגיש ל-JITTER נשמע ללא עיוות אך באס לא הדוק, גבוהים לא מפורטים וחלשים ובכלל סאונד שאיבד את ה"ספארק" שלו.
אבל שוב, ללא אף עיוות שלפחות אני או שלושה אחרים בחדר יכלו לשמוע.
אני מעיד מנסיון שלא כך! ה-SB3 עם ה-DAC שלי שמאוד רגיש ל-JITTER נשמע ללא עיוות אך באס לא הדוק, גבוהים לא מפורטים וחלשים ובכלל סאונד שאיבד את ה"ספארק" שלו.
אבל שוב, ללא אף עיוות שלפחות אני או שלושה אחרים בחדר יכלו לשמוע.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אזרה כתב:כן, אני רציני עד הסוף.Joshua_G כתב:osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ברור שהבדיקה צריכה לעשות מול נגן שלא מבצע פילטור בכלל, אני אוכל לבדוק אם הנגן מפלטר משהו על ידי זה שאני הקליט את הנתונים שהנגן מוציא ביחס למקור המשודר. בדיקה פשוטה[/quo
במחשבה שנייה – אני חוזר בי.
זיו טען שאין הבדל נשמע לאוזן בין נגנים שונים המחוברים ביציאה הדיגיטאלית שלהם. הוא לא סייג את דבריו לנגנים כאלה או אחרים. ברגע שקיים הבדל נשמע לאוזן בין נגן כלשהו לנגן אחר כלשהו – הטענה של זיו שגויה – ואת זה בכוונתי להמחיש....
אתה בחור רציני . יהושע, הא?......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

מאחר וה- DAC שלי מבצע upsampling ל- 192/24 , זה לא משנה אם גם הנגן מבצע upsampling או לא.osherov כתב:כשאני מדבר פילטר כוונתי היא שקיים רכיב בנגן שלוקח באופן קבוע דגימות מקור(תקינות) וממיר אותם בעזרת נוסחה כלשהי!michael123 כתב:מה זה פילטור מבחינתך בקונטקסט הזה?osherov כתב:הם לא נותנים מידע זהה בגלל פילטור של חלקם ולכן jitter ושגיאות וכול השאר כרגע בכלל לא רלוונטיים!michael123 כתב:osherov
חשבת לעצמך למה?...
ואם זה error correction?
בקיצור, נראה לי שאתה מסכים גם כי יש הבדל בין בטרנספורטים - הרי טרנספורט זה הגן ולא אותו רכיב pickup של PHILIPS שרוב היצרנים קונים.. גם אין כ"כ הרבה יצרנים בשוק...
אם השוואה תתבצע על נגן שמוציא 44.1/16 בלי שום פילטור נוסף על התוכן התקין (כמובן ש jitter ושגיאות, בנגן מותרות ) אני אקבל את התוצאות! אגב, היה ברור לי שכוונתכם הייתה מלכתחילה שהטרנספורטים רק ומתקנים שגיאות ו jitter ולא "נוגעים" בדגימות הגולמיות (התקינות) עצמם! אם כוונתכם ש upsampling "מותר" אז ברור לי שקיים הבדל בין הנגנים שלדעתי ייתכן שיורגש על ידי חלק מהאנשים המאזינים
אבל, האם זה ההבדל שחיפשתם?! אם כל מה שהנגן "היקר" עושה על מנת ליצור את ההבדל זה upsampling.......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

לאחר הבדיקה הנוכחית, שתתבצע עם המרידיאן, אני מוכן לבצע גם בדיקה דומה עם הדנון.danlior כתב:ברור שהבדיקה צריכה להתבצע עם המרידיאן ולא הדנון! עם כל הכבוד לדנון (ויש לי אותו בבית) לא מדובר במכשיר היי-אנד - מכשיר טוב ואיכותי ביותר אך לא היי-אנד. מה עוד שכל העניין הוא שהרבה טוענים שטרנספורט איכותי חייב להיות יעודי ל-CD....
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא