הזמנה לאירוע השקה של הסדרות החדשות של סמסונג בשיתוף ארמגדון

חדשות ועדכונים של HT Magazine
yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

בדקתי את זוויות הצפייה של הלד והם כמעט כמו הפלאזמה.
לא ברור לי כיצד הצליחו עם מסך ה LCD?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

yaronkle כתב:בדקתי את זוויות הצפייה של הלד והם כמעט כמו הפלאזמה.
לא ברור לי כיצד הצליחו עם מסך ה LCD?
...

אני מרשה לעצמי ככה לטבול קצה רגל בבריכה של המקצוענים...

מאחרי כל פנל LCD בין עם תאורת פלורוסצנט אחורית או LED נמצאים מלבד הדיפיוזר (פלסטיק אופטי מיוחד לפיזור אחיד של האור) גם יריעות של עדשות פיזור מיוחדות בעובי כמה מיקרונים ופיזור האור מתבצע עם שורות אנכיות מחזירות אור (כמו עדשות Fresnel דקות לקריאה למי שנתקל בזה)

תמונה

תמונה

באמצעות יריעות הפיזור הללו ניתן לכוון את מקור האור הצדדי (נורות לד) לא רק בקו ראייה ישר אלא גם לצדדים ומכל פיקסל ופיקסל על המסך.
במסכי LCD ישנים יכלת לראות טוב רק אם היית מביט בקו ישר על המסך ואילו חברך לא היה רואה טוב מהצד .

היום יריעות הפיזור הללו מאפשרות משהו כמו 160 מעלות צפייה.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

תודה dizingof על ההסבר אך נראה שבלד הזווית הרבה יותר רחבה - בכלל לא בספרות של מסכי LCD.

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

גביש נוזלי חדש שפותח ע"י סמסונג שמגדיל את זוית הראיה?

http://www.technologyreview.com/computing/20866/

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

eagle75 כתב:חן, אני אנצל את זה שאתה קורא את השרשור ואפנה אותך לשרשור אחר, אני אשמח אם תוכל להגיב בשרשור:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=60

חוץ מזה, תודה לך ולכל מי שאפשר את האירוע, היה מאוד מהנה והמסכים החדשים נראים נהדר.
...
חן, אני חוזר על בקשתי שנית. נא הגב בשרשור המצורף על הטענות נגד חברת רטפון אשר נותנת שירות למסכי סמסונג שנרכשו מיבואן הרשמי של סמסונג בארץ.
אני כולי תקווה שאתה פשוט לא מודע למצב ושהדברים יפתרו ברגע שתהיה מודע להם.

נכון להיום, אני לא יכול להמליץ לאף אחד לרכוש מסכי סמסונג ממכם כאשר השירות ניתן על ידי חברת רטפון. (והמבין יבין).

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433

שליחה

yaronkle כתב:תודה dizingof על ההסבר אך נראה שבלד הזווית הרבה יותר רחבה - בכלל לא בספרות של מסכי LCD.
...
זה תלוי בפאנל של מסך הLCD. למסכי LCD יש פאנלים מסוג TN (הכי זולים והכי בעייתיים בזווית הצפיה שלהם), ופאנלים מסוג PVA ומסוג IPS (שנחשבים ליותר טובים, ומיישמים כל מיני פתרונות לבעיית זווית הצפייה). הפתרונות הם בדרך כלל בצפייה מהצדדים (מה שיותר נפוץ בסלון ביתי), ואם תטה את המסך למעלה או למטה בצורה משמעותית עדיין תגלה בעיות.

בפאנל מסוג IPS זווית הצפיה היא הכי טובה והם נחשבים להכי איכותיים, אבל פאנלים מסוג PVA (אלו שבשימוש של סמסונג למיטב ידיעתי) מציעים עומק שחורים טוב יותר לפי מה שאומרים.

p97
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2

ההתנצלות התקבלה- כל הכבוד אוהב אותכם כרגיל-

שליחה

סליחה שאני לא פעיל פה - כי מן הסתם אני עוסק בתחום וזה לא מושלם מבחינתי .לפחות.
מעת לעת אני נכנס לראות אתכם אתם פשוט מדהימים ישר כוח - אין דברים כאלב בעולם- .

ללקוח עם בעיות השירות:
אנו עושים מאמצים לתת מענה לכל בעיה
בעניין עדכון תוכנה לדגם A650
אין לאזורנו עדכונים שקיבלתי עליהם דיווח כזה או אחר לאחרונה - למטרת עדכון - וכן אפשר לעדכן את הטלוויזיה דרך חיבור USB
אני חושב שרצוי לנסות עם קונסולה אחרת \ או עם נגני HD שונים לעקוב ולראות, או אולי לקחת את הקונסולה לאחת החנויות בהן מוצג דגם דומה ולבדוק - אני בטוח שאם תבקש בזוהר מארמגדון הוא יענה בחפץ לב,
תפנה לרטפון הם עושים את המלאכה , ופתרו סוגיות קשות מזו בעבר , מקווה שיסתדר בסוף העניין, ואני מצר על כך שעברת כמה מדורים כאלה ואחרים , אני בטוח שזה לא פשוט, אך לפעמים הבעיות לא תמיד רק מהטלוויזיה, ולפעמים כן הטלוויזיה אשמה, הייתי ממליץ לבדוק בחנות כפי שציינתי עם כבל אחר , ולראות שהקונסולה נרכשה כמקורית על-ידי היבואן כך אולי יהיה קל יותר לבדוק אולי יש לקונסולה עדכון תוכנה ,אינני רוצה להכנס לעומק הבעיה הספציפית כי לא ראיתי את דו"ח הטכנאי , אשתדל בזמני הפנוי להכנס שוב לאתר ולראות מה קרה עם העניין הזה, אני מבחינתי יבצע שאילתה לגבי נושא זה אצל מנהל מחלקת השירות שלנו בזמן הרוב .הייתי ממליץ לך לא להתבייש להשתמש בשמי כאשר אתה פונה ומציין כי אני ראיתי באתר את הבעיות שלך הכלליות מהשירות ,

לגבי חבר נוסף שאמר שלא הבאנו את סדרת ה B650 בכל הגדלים רק בגודל 55 אינץ - אז כך -לא מבטיח אבל אולי יהיו שינויים וגדלים נוספים יהיו במהלך החודשים הקרובים - חוזר לא מבטיח- חשבתי בעבר כי הדגם עם המשולש התחתון קצת בעייתי למדינתנו אבל כנראה שעל איכות לא מוותרים ולכן אני חושב כן אולי להוסיף גדלים בסדרה - אך העניין בבחינה .

דבר אחרון:עדכונכם .
היום בדקתי את סדרת ה B650 וסדרות ה LED B7000/8000 בנושא חיבור לרשת האינטרנט לא יאומן העניין עובד מדהים- זה עדיין בבדיקה שלי ועובד רק עם קוד שלי שקיבלתי מקוריאה- אבל לידיעתכם חברים יש תמיכה מלאה ב youtube עם אפשרות חיפוש והקלדה דרך השלט רחוק כולל להכנס לחשבון שלכם ולראות מועדפים ישתמיכה מלאה ב מזג אוויר תחזית שבועית לכל יום בכל עיר על הגלובוס כולל כל ערי ישראל, יש תמיכה בחדשות און ליין של USA TODAY עם תתי קטגוריות,כמו כן חיברתי את פונקציית ה DLNA והפכתי בלחיצת כפתור את הנייד שלי למזרימדיה , ועוד ועוד - כפי שציינתי העסק בבדיקה שלי אני חושב שכאשר הכל יהיה פתוח גם עם תוכן ישראלי נוסף - אולי אמליץ לרן פורת מנהל השיווק הישיר בחברתנו כי נעשה השקה נוספת איפהשהו בעניין מדהים זה

ביי בינתיים - ותודה שוב - אני מתנצל שאנני פעיל כל כך פה אבל אני נהנה מכל רגע

שלכם
חן
מנהל תחום אלקטרוניקה- מותג סמסונג - סמליין בע"מ

sky1sky10
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3357

שליחה

תודה חן,

זה מבשר טובות שכן יש התייחסות מצידכם לטענות / בקשות החברים בפורום (והלקוחות בכלל),

יהיה יפה מצידך אם תמשיך ותעדכן אותנו כמו העידכון האחרון שלך.

אפילו אם יש אפשרות בגלל חוסר הזמן שלך להיכנס לפורום אז לפחות שהמזכיר/מזכירה שלך

יעקבו אחר ההודעות, יעדכנו אותך ואז תדע פחות או יותר מה "רחשי הציבור" בפורום.

Frantic
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

קצת באיחור בשל בחינה - תודה רבה לעופר ומרטין, ארמגדון וצוות סימליין, היישר כח !!! (Y)
היה ברמה, מסכי ה-LED מראים כיוון חיובי, אמנם לא בתימחור הנוכחי,
אבל אני מאמין שתוך חצי שנה -שנה המחירים ירדו לרמות סבירות, בעיקר כאשר
המתחרים יכנסו לטכנולוגיה הזו.
עדיין הפלזמות החדשות נראו מדהים ב-HD ( מעניין איך רואים SD רגיל בפלזמה FHD ).
חבל שהתמחור שלהם כל כך גבוה...

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

לחן, ראשית ברצוני להודות על תשובתך המפורטת. סמליין בהחלט זוכה אצלי לנקודות זכות רק בגלל זה.

לעיניינו של דבר, למרות מה שאתה אומר, הדגם האסייתי המשווק בארץ (LAXXX) אינו מאפשר עדכון תוכנה דרך ה USB כפי שהדגמים האמריקאים (LNXXX) והארופאים (LEXXX) מאפשרים.

לגבי הבעיה המדוברת, היא מתועדת בצורה רשמית על ידי סמסונג העולמית ויש לה פתרון בדמות עדכון גרסה. זו אינה המצאה שלנו והיא לא תלויה במקור שמחברים למסך או בכבל.

הרשיתי לעצמי לחפש את התיעוד של סמסונג לבעיה ואת הקישור לעדכון התוכנה שאמור לפתור אותה:
http://ars.samsung.com/customer/ctry/js ... ROD_ID=154

ציטוט מתוך הקישור:
"Symptom
Background goes out of focus and causes image to be blurred.
Solution
1 The firmware for the TV can be updated using the following procedure below:" ...

הבעיה לא תלויה במקור וקיימת אצל מספר אנשים בפורום (ובעולם, כמובן). רטפון מתנערים מקיום הבעיה, אף על פי שיותר מחבר אחד התלונן עליה.

בנוסף, הבעיה פתירה (על ידי עדכון תוכנה) בדגמים של היבואנים המקבילים, מכיוון שהם מיבאים את הדגמים מאירופה/ארה"ב ולא מהמזרח הרחוק כפי שאתם מיבאים.
כך שנוצר אבסורד שדווקא מי שהתעקש ורכש במיטב כספו את המסך מהיבואן הרשמי לא מקבל פתרון.

לידיעתך.

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354

שליחה

חן שלום,

אני מניח שקראת את השרשור אשר הופנית אליו. ( בנוגע ל A650 )

מחזק את דבריו של eagle75

בקצרה אחזור על עיקרי הפרטים - אתמול היה אצלי טכנאי מטעם רטפון והיום יהיה ביקור חוזר.

כבר ישנו נסיון התעלמות והתנערות למרות שהוא הבחין בבעיה מיד בחיבור הפלייסטיישן. מאחר והטכנאי לא השתכנע היום יגיע שוב אחרי שלבקשתו אראה לו את הבעייה גם במקור אחר. נראה לך הגיוני? לי ממש לא.
כמובן שאמר שלא מכיר את הבעייה הזו ומנהל המעבדה אישר את זה בשיחה טלפונית.

בתור מנהל המותג אני מצפה ולמעשה גם דורש ממך לתת תשובה ופתרון לבעייה.

אתה מציע לבדוק בקונסולה אחרת / מסך אחר / כבל אחר .

שאלה ברשותך, אם הייתי מציג לך את התמונה נמרחת בחיבור פלייסטיישן למסך A650 ושתי דקות אחרי היית רואה שזה לא קורה עם אותה קונסולה וכבל שמחוברים למקרן, היית משתכנע שיש בעייה?

העובדות ידועות -
התמונה נמרחת , בכול חיבור ובכול מקור.
קיים עדכון שפותר את הבעייה. העדכון ניתן לביצוע רק במסכים שלא נקנו ממכם, היבואן הרשמי.
כל מי שפנה עד עכשיו לרטפון לא קיבל פתרון.
הבעייה והפתרון מתועדים באתר סמסונג.

אשמח להתייחסותך, המצב הוא בלתי נסבל ולא אמרתי עוד מילה על תחושת הזלזול בלקוח.
שחר

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

Gulmer,
נראה שיש שיפור על IPS רגיל (רכשתי בזמנו את ה- 2007WFP של DELL בשביל הפנל IPS) או שהציפוי הקריסטלי בלבל אותי.

dizingof,
מעניין! אם המסך היה מיוצר עם הטכנולוגיה החדשה סמסונג היו חוגגים עם המידע הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, זה שרשור על האירוע, ולא על טכנולוגיות סמסונג או בעיות שירות של רטפון.

נא להשתמש בהודעות הפרטיות ובשרשורים יעודים לפתרון הבעיות שלכם.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

מתנצל על האיחור (תרגיל מילואים)
תודה לארמגדון על הארוח ותודה למנהלי הפורום על ההפקה וכמובן ליבואני סמסונג על המסכים היפים.
לצערי תצוגת ה55 " הייתה גרועה התכנים שהוצגו על המסך היו תכנים ברמה נמוכה ולא הוקדש תשומת לב לסוג התכנים כגון תכנים עם רמת שחור גבוהה מה שראיתי זה תוכן של סרט מצוייר שמבחינתי לא יכול להחשב שסרט הדגמה כי תמיד סרט מצוייר נראה טוב והייה קטע של הופעה חייה והגרעיניות שנישפכה מהמסך הייתה מבהילה
ציפיתי שלפחות במסך FHD LED תידאגו תצוגה נכונה שתרשים את יכולות המסך
שוב תודה על האירוע
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

erezsegev
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279

b850

שליחה

אחרי ההשקה המדוברת של סמסונג,
האם כבר ידוע מתי פלזמה B850 תגיע לחנויות ומה המחיר הצפוי?

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

Re: b850

שליחה

erezsegev כתב:אחרי ההשקה המדוברת של סמסונג,
האם כבר ידוע מתי פלזמה B850 תגיע לחנויות ומה המחיר הצפוי?
...
הייתי מוקדם יותר בחנות אל"מ לגבי המסך וכרגע אין בתצוגה וגם אין מחיר,
שוחחתי גם עם בכיר ברשת שאמור לחזור אלי עם תשובה בנושא,

חזור אל “חדשות HT”