שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
באקספון 33 ש"ח לחודש ללא התחייבות, עם התחייבות לשנה אתה מקבל 3 חודשים ראשונים חינם מה שאומר 25 ש"ח לחודש.
באורנג' 54 ש"ח לחודש ללא התחייבות, עם התחייבות לשנה 47 ש"ח לחודש ועם התחייבות לשנתיים 45 ש"ח לחודש.
אלו החברות היחידות שהוגנות מספיק כדי לפרסם מחירים באינטרנט ולהציע חבילה ללא התחייבות במחיר נורמלי.
באורנג' 54 ש"ח לחודש ללא התחייבות, עם התחייבות לשנה 47 ש"ח לחודש ועם התחייבות לשנתיים 45 ש"ח לחודש.
אלו החברות היחידות שהוגנות מספיק כדי לפרסם מחירים באינטרנט ולהציע חבילה ללא התחייבות במחיר נורמלי.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תשתית בזק:2.5.
2 חודשים ראשונים חינם.
10 חודשים נוספים 71.90 שח.אחרי שנה המחיר עולה ל81.90.
התחייבות לשנה.
התגברתי על הביישנות ניגשתי לבזקסטור וקיבלתי את המחיר הנ"ל
לאחר שבת הזוג סיכמה טלפונית על 81.90 לשנה, ואחרי שנה המחיר 101.90 שח.
2 חודשים ראשונים חינם.
10 חודשים נוספים 71.90 שח.אחרי שנה המחיר עולה ל81.90.
התחייבות לשנה.
התגברתי על הביישנות ניגשתי לבזקסטור וקיבלתי את המחיר הנ"ל
לאחר שבת הזוג סיכמה טלפונית על 81.90 לשנה, ואחרי שנה המחיר 101.90 שח.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
2.5 מגה במסלול עיסקי, IP ייחודי , ב012 בעלות של 67 שקלים כולל מעמ...זה יקר?
לפני כן היו חסימות רציניות בטורנטים/טראקרים פרטיים, אחרי שעשיתי את המעבר לעיסקי אני מקבל את מלוא המהירות והגלישה הרבה יותר קלילה.
לHOT אני משלם 70 שח על 2.5 .
יחד יוצא קרוב ל140
לפני כן היתי במסלול רגיל וגם גיימרים בבאנדל של 89 שקלים , אבל היו חסימות על טורנטים ובשל ההתחייבות לא היו הרבה ברירות.
לפני כן היו חסימות רציניות בטורנטים/טראקרים פרטיים, אחרי שעשיתי את המעבר לעיסקי אני מקבל את מלוא המהירות והגלישה הרבה יותר קלילה.
לHOT אני משלם 70 שח על 2.5 .
יחד יוצא קרוב ל140
לפני כן היתי במסלול רגיל וגם גיימרים בבאנדל של 89 שקלים , אבל היו חסימות על טורנטים ובשל ההתחייבות לא היו הרבה ברירות.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
כדאי לנצל את התחרות בין בזק להוט. אתמול הציע לי נציג בזק חיבור 5 מגה (תשתית בלבד) ב-60 ש"ח לחודש. לאחר שדחיתי אותו חזר אלי לאחר כמה דקות בהצעה של 8 מגה באותו מחיר. דחיתי אותו מאחר ואני מעוניין לשדרג למהירות של 12-16 מגה.
אין לי ספק שאם הייתי מתמקח, הייתי מקבל הצעה אפילו טובה יותר או כמה הטבות נלוות.
אין לי ספק שאם הייתי מתמקח, הייתי מקבל הצעה אפילו טובה יותר או כמה הטבות נלוות.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אפשר להיות חטטן ולשאול למה אתה צריך IP ייחודי? אני מניח שזה מה שמייקר את החבילה (70שקל ל2.5 זה מאוד יקר,הן תשתית והן ספק)
לנו יש 2מגה 012 בעבודה גם עסקי,בלי דברים מיוחדים.
מוריד מקס מכל חור בעולם בכל שעות היום.
לדעתי אנחנו משלמים פחות,אנסה לברר בקרוב.
לנו יש 2מגה 012 בעבודה גם עסקי,בלי דברים מיוחדים.
מוריד מקס מכל חור בעולם בכל שעות היום.
לדעתי אנחנו משלמים פחות,אנסה לברר בקרוב.
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
בעיקר לP2P ש012 חסמו ללקוחות הפרטיים. אני אנסה לדבר איתם, אבל הבנתי שזה המחיר הרגיל שלהם ל1.5 מגה עיסקי. ה2.5 מגה עיסקי זה 80 שח
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
60 לחודש ל 5 מגה זה המחיר הקבוע ללא שום מבצע.leirus כתב:כדאי לנצל את התחרות בין בזק להוט. אתמול הציע לי נציג בזק חיבור 5 מגה (תשתית בלבד) ב-60 ש"ח לחודש. לאחר שדחיתי אותו חזר אלי לאחר כמה דקות בהצעה של 8 מגה באותו מחיר. דחיתי אותו מאחר ואני מעוניין לשדרג למהירות של 12-16 מגה.
אין לי ספק שאם הייתי מתמקח, הייתי מקבל הצעה אפילו טובה יותר או כמה הטבות נלוות....
6 חודשים ב 25, ו 6 חודשים ב 102, תעשה את החשבון.
אני מחכה שיורידו את המחירים של 10 מגה
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני כיום על 1.5M זוחלים עם תשתית הוט וספק בב"ל, ומעוניין לשדרג ל-5 או 10M.
קיבלתי מבב"ל הצעה לא רעה של 65 ש"ח לחודש על הספק (ל-10M, בהתחייבות לשנה), והיום דיברתי עם הוט בנוגע לשדרוג התשתית.
הציעו לי מחיר מבצע של.... חכו לזה.... 242 ש"ח לחודש!
יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך על 12M (כחלק מה-UFI) הם לוקחים 109 לחודש, ועל 10M רוצים יותר מכפול?? אני מדבר עם הנציג, הוא מסכים איתי שאין בזה שום הגיון, אבל זה מה שהם מציעים כרגע....
"לצערי" אני גר בת"א כך שאין לי אפשרות להתחבר ל-ufi.
יש מישהו עם טיפת שכל בהוט שחושב שאולי.. רק אולי........ כדאי לעדכן את המחירים הישנים שלהם?!
קיבלתי מבב"ל הצעה לא רעה של 65 ש"ח לחודש על הספק (ל-10M, בהתחייבות לשנה), והיום דיברתי עם הוט בנוגע לשדרוג התשתית.
הציעו לי מחיר מבצע של.... חכו לזה.... 242 ש"ח לחודש!
יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך על 12M (כחלק מה-UFI) הם לוקחים 109 לחודש, ועל 10M רוצים יותר מכפול?? אני מדבר עם הנציג, הוא מסכים איתי שאין בזה שום הגיון, אבל זה מה שהם מציעים כרגע....
"לצערי" אני גר בת"א כך שאין לי אפשרות להתחבר ל-ufi.
יש מישהו עם טיפת שכל בהוט שחושב שאולי.. רק אולי........ כדאי לעדכן את המחירים הישנים שלהם?!
!I do my own stunts
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
"242 ש"ח לחודש!"
טוב שלא ביקשו ממך בדולרים.
טוב שלא ביקשו ממך בדולרים.
לירן
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
למה ב-10M אין לי אלטרנטיבה? מהטבלה שמפורסמת בשרשור אני רואה שאנשים משלמים על המהירות הזאת בבזק בין 85 ל-100 שקל.sapir255 כתב:אני מבטיח לך שהם חשבו על זה בעצמם והגיעו למסקנה שממילא לרוב הלקוחות אין אלטרנטיבה טובה יותר אז למה לא לדפוק אותם....
אם המחיר האדיוטי הזה שהוט מציעים לא יתעדכן בקרוב, אני אחזיק מעמד עוד כמה חודשים לסיום ההתחייבות שלי מולם ו-פוף! אני מחובר לקו ADSL!
אני כיום משלם 20 ש"ח לסמייל על 2.5 מגה.
זה כתוצאה מהמבצע של הגדלת המהירות לפי 2, היה לי 750 כשלא שיווקו את המהירות הזאת יותר אז הגדילו לי ישר ל-2.5. התחייבתי לשנה ונשארה לי חצי שנה בערך.
אבל, כפי שציינתי כבר, סמייל/012 לעניות דעתי ולצערי הרב הספקית הכי פחות מוצלחת שיש בשוק (לצערי הרב מפני שאני עובד לשעבר של אינטרנט זהב ובתקופתי הדברים היו נראים אחרת).
בערך בשעה 12 בצהריים נהיה ברשת סדום ועמורה ובקושי אפשר לגלוש לאתרים בחו"ל, שלא נדבר על הורדות. זה מפסיק בערך ב-12 בלילה כשכולם כנראה הולכים לישון.
היום עשיתי מנוי נוסף ללא התחייבות לבזק בינלאומי. 5 מגה ב-106 ש"ח לחודש.
אני מתכנן גם לבדוק את אורנג' ואז להחליט מביניהן.
זה כתוצאה מהמבצע של הגדלת המהירות לפי 2, היה לי 750 כשלא שיווקו את המהירות הזאת יותר אז הגדילו לי ישר ל-2.5. התחייבתי לשנה ונשארה לי חצי שנה בערך.
אבל, כפי שציינתי כבר, סמייל/012 לעניות דעתי ולצערי הרב הספקית הכי פחות מוצלחת שיש בשוק (לצערי הרב מפני שאני עובד לשעבר של אינטרנט זהב ובתקופתי הדברים היו נראים אחרת).
בערך בשעה 12 בצהריים נהיה ברשת סדום ועמורה ובקושי אפשר לגלוש לאתרים בחו"ל, שלא נדבר על הורדות. זה מפסיק בערך ב-12 בלילה כשכולם כנראה הולכים לישון.
היום עשיתי מנוי נוסף ללא התחייבות לבזק בינלאומי. 5 מגה ב-106 ש"ח לחודש.
אני מתכנן גם לבדוק את אורנג' ואז להחליט מביניהן.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1893
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
105שקלים רק לבזק בינלאומי עבור 5מגה??????????????דודיפלצת כתב: היום עשיתי מנוי נוסף ללא התחייבות לבזק בינלאומי. 5 מגה ב-106 ש"ח לחודש.
אני מתכנן גם לבדוק את אורנג' ואז להחליט מביניהן....
אוקיי זאת האמא של השחיטות. אפילו אם ללא התחייבות.
אם אתה רוצה אתה יכול להביא לי (או למישהו אחר שאצלם) פרטים.
אני מדבר עם השירות לקוחות,מציע אותך בתור חבר שבא להצטרף.
אני מקבל שבועיים גלישה חינם
עשיתי כך עם 2 חברים לפני שנה וחצי,נראה לי שזה קיים גם היום.