:!:אירוע השקה של סידרת המסכים החדשה של LG בשיתוף ארמגדון:!:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
רב תודות 
- Huber
- חבר במועדון HT

יש תכנון להעלות סקירה על הסידרה החדשה באתר בקרוב?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

עופר, הם כנראה לא מחבבים אותכם יותר אחרי שלסקארלט הקודמת נתתם ציון של 8.5 בלבדoferlaor כתב:Huber,
הכדור בידי היבואן....
לשם הבהרה - ההצהרה שלעיל נאמרה בבדיחות הדעת
- Huber
- חבר במועדון HT

בשעה טובה ומוצלחת הגיע היום הטלוויזיה. שידרגתי ל "42 LCD 42LH70YR כי אין לי יותר מידיי מה לעשות עם 32 אינץ'. שיחקתי קצת עם התפריטים (לא היה לי יותר מידיי זמן - זה היה באמצע יום עבודה) ולא מצאתי בשום תפריט את האופציה של ה 100HZ, חיפשתי גם במדריך משתמש שהיבואן סיפק וגם שם אין אינדיקציה לשליטה באופציה הזו. האם זה אומר שזה דלוק קבוע ולא ניתן לבחירה?!
שאלה נוספת - בטלוויזיה יש חיישן שאמור להגדיר את ההגדרות תצוגה אוטומטית, הבעייה שכאשר הוא מופעל הוא מחייב אותי להשתמש באופציית החיסכון באנרגיה, זה לא מפחית מאיכות התמונה? הטלוויזיה לא "מתפשרת" על האיכות על מנת לחסוך אנרגיה?
הבחור שהביא את הטלוויזיה היה חביב אבל לא ממש מקצועי. הוא ניסה להסביר לי שהרבה יותר טוב לחבר את הסאונד והווידאו בכבלים נפרדים (מה שהוביל לשאלה המתבקשת מצידי - "אז למה יש חיבור HDMI?!") ושלא כדאי להעביר את האות דרך הרסיבר כי האיכות תרד ועוד כל מיני פנינים שכאלו. כשהראיתי לו שיש לי BD דמו של 3 חברות שונות וכאשר הוא ראה את הציוד שיושב אצלי הוא הבין שהוא לא מתעסק עם צרכן סטנדרטי והפסיק לתת לי עיצות - יאמר לזכותו
שאלה נוספת - בטלוויזיה יש חיישן שאמור להגדיר את ההגדרות תצוגה אוטומטית, הבעייה שכאשר הוא מופעל הוא מחייב אותי להשתמש באופציית החיסכון באנרגיה, זה לא מפחית מאיכות התמונה? הטלוויזיה לא "מתפשרת" על האיכות על מנת לחסוך אנרגיה?
הבחור שהביא את הטלוויזיה היה חביב אבל לא ממש מקצועי. הוא ניסה להסביר לי שהרבה יותר טוב לחבר את הסאונד והווידאו בכבלים נפרדים (מה שהוביל לשאלה המתבקשת מצידי - "אז למה יש חיבור HDMI?!") ושלא כדאי להעביר את האות דרך הרסיבר כי האיכות תרד ועוד כל מיני פנינים שכאלו. כשהראיתי לו שיש לי BD דמו של 3 חברות שונות וכאשר הוא ראה את הציוד שיושב אצלי הוא הבין שהוא לא מתעסק עם צרכן סטנדרטי והפסיק לתת לי עיצות - יאמר לזכותו
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
איך אמר וורן באפט: "כשאתה מזהה שאתה בבור, תפסיק לחפור!Huber כתב:בשעה טובה ומוצלחת הגיע היום הטלוויזיה. שידרגתי ל "42 LCD 42LH70YR כי אין לי יותר מידיי מה לעשות עם 32 אינץ'. שיחקתי קצת עם התפריטים (לא היה לי יותר מידיי זמן - זה היה באמצע יום עבודה) ולא מצאתי בשום תפריט את האופציה של ה 100HZ, חיפשתי גם במדריך משתמש שהיבואן סיפק וגם שם אין אינדיקציה לשליטה באופציה הזו. האם זה אומר שזה דלוק קבוע ולא ניתן לבחירה?!
הבחור שהביא את הטלוויזיה היה חביב אבל לא ממש מקצועי. הוא ניסה להסביר לי שהרבה יותר טוב לחבר את הסאונד והווידאו בכבלים נפרדים (מה שהוביל לשאלה המתבקשת מצידי - "אז למה יש חיבור HDMI?!") ושלא כדאי להעביר את האות דרך הרסיבר כי האיכות תרד ועוד כל מיני פנינים שכאלו. כשהראיתי לו שיש לי BD דמו של 3 חברות שונות וכאשר הוא ראה את הציוד שיושב אצלי הוא הבין שהוא לא מתעסק עם צרכן סטנדרטי והפסיק לתת לי עיצות - יאמר לזכותו...
- Huber
- חבר במועדון HT

תודה. מצאתי את האופציה בסוף - זה היה תחת הגדרות מתקדמות. לא יודע למה, אבל כשאני מפעיל את ה 100HZ יש לי תחושת בחילה.