שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

osherov כתב:נראה לי שחלקכם חייבים התנצלות לספורט 5 על זה שהמשחק באמת לא משודר בספרד ב HD ולא איזה קונספירצייה !
יאלה ריאל :(

אגב, אחרי שרואים איך קבוצות משחקות בשביל הקהל אפילו אם זה בא על חשבון אליפות קשה לי שלא
להיזכר בגועל של צ'לסי. הייתי זורק אותם בהצ'מפיונס ל 3 שנים !!!
...
אני לא חייב לספורט 5 כלום
אם כבר הם חייבים לי :roll:
על זליגת התכנים, על 6 ערוצים שלרב אין בהם כלום
או שהכל ממוחזר, על המחיר שמי שרוצה לראות הכל צריך לשלם
ושוב ששמו את 2 הקשקשנים האלה בתור שדרנים שלך המשחק
מה רמי וייץ או כל אחד אחר :roll:
הבנתי מחבר שמחובר לשיתוף ועם צלחות פרטיות
שהמשחק משודר בכמה ערוצים ברגיל אבל עם אפסקייל.
לא רואים זווע כמו ערוץ 5 :@
אז שוב מי חייב למי התנצלות??
אור שפע ואהבה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

למרבה הצער ח'ברה אין מה לעשות,
לא משנה אם הם יקחו או לא את הצ'מפיונס (והם יקחו) זאת לטעמי הקבוצה הטובה ביותר שאי פעם שיחקה כדורגל !
(כולל נבחרות !)

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

יום רביעי זה סיפור אחר, אני לא בטוח שהם ינצחו
בכל כך קלות כפי שהם ניצחו הערב, מה זה ניצחו השפילו
אור שפע ואהבה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

tiptip כתב: .............................
...
על הדברים לא נכונים שכתבת בקשר לאי שידור ה HD:
tiptip כתב:אני אומר לך שלא, לאנשים יש כאן תירוץ
כאילו המשחק לא מצולם בHD :roll:
...
tiptip כתב:ביזיון משחק העונה לא משודר :roll:
.................
נראה לך שגם להם אמרו שהמשחק הזה לא מצולם בHD כפי שכאן נאמר :roll:
מה משדרים מאום אל פאחם או ממגרשה של ריאל מדריד??
נראה לך שאין להם ניידת שידור HD פנוייה בספרד?
...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

osherov כתב:למרבה הצער ח'ברה אין מה לעשות,
לא משנה אם הם יקחו או לא את הצ'מפיונס (והם יקחו) זאת לטעמי הקבוצה הטובה ביותר שאי פעם שיחקה כדורגל !
(כולל נבחרות !)
...
הצטרפתי ב4:2 בזכות השרשור. לוח השידורים של ספורט5 בלבל אותי.

אריה, הזהר עם משפטים כאלה. שומעים אותם כל כמה שנים וממילא אי אפשר להשוות קבוצות שלא קיימות באותו זמן. אגב, המשחק האחרון מול צ'לסי בוודאי לא ממש מתאים להכרזה כזו יומרנית.

השפלת ריאל מדריד, קבוצתו של פרנקו, זה תמיד עושה טוב על הלב.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב: אריה, הזהר עם משפטים כאלה. שומעים אותם כל כמה שנים וממילא אי אפשר להשוות קבוצות שלא קיימות באותו זמן. אגב, המשחק האחרון מול צ'לסי בוודאי לא ממש מתאים להכרזה כזו יומרנית.

השפלת ריאל מדריד, קבוצתו של פרנקו, זה תמיד עושה טוב על הלב.
...
משה,
משנת 82 עד היום (המונדיאל בספרד) אני עוקב אחרי הקבוצות והנבחרות הגדולות שהיו בתקופה הזאת (וראיתי שידורים של קבוצות גדולות מהעבר) ואני חד משמעית חושב ששום קבוצה לא שיחקה כזה כדורגל במשך כל העונה. משה, אני מניח שלא עקבת אחרי כל המשחקים של בארסה אבל מה שהם עושים.....איך שהקבוצה הזאת משחקת כדורגל.....עושים רביעיות וחמישיות במחצית כאHלו זה משחק כדורסל...ועוד נגד הקבוצות הגדולות ביותר. זה הרבה יותר מאוסף כוכבים בקבוצה כי קבוצות כוכבים כבר היו לנו לא פעם (גאלקטיקוס, ברזיל 2006, ברזיל 1982 וכו) אבל חיבור קבוצתי כזה ! אטו, הנרי, אינייסטה, צ'אבי ומאסי מה זה הדבר הזה !
100 שערי ליגה ב 34 מחזורים !
אטו 27 שערים, מאסי 23 שערים, הנרי 18 שערים !!!
טוטאל פוטבול(ואני בכלל אוהד ריאל),
6:2 נגד ריאל בברנבאו !
הדבר הכי מדהים לדעתי הוא שככל שהזמן יעבור ויסתכלו לאחור על התקופה הזאת כך הקבוצה הזאת תחשב לגדולה הרבה יותר...
6:2 נגד ריאל בברנבאו !

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

osherov כתב:
tiptip כתב: .............................
...
על הדברים לא נכונים שכתבת בקשר לאי שידור ה HD:
tiptip כתב:אני אומר לך שלא, לאנשים יש כאן תירוץ
כאילו המשחק לא מצולם בHD :roll:
...
tiptip כתב:ביזיון משחק העונה לא משודר :roll:
.................
נראה לך שגם להם אמרו שהמשחק הזה לא מצולם בHD כפי שכאן נאמר :roll:
מה משדרים מאום אל פאחם או ממגרשה של ריאל מדריד??
נראה לך שאין להם ניידת שידור HD פנוייה בספרד?
...
...
אמאלללא אתה ממש עוקב אחרי 8O
זה היה נשמע לי הזוי שמשחק כזה לא ישודר ב HD
ובמקום באיכות כזאת מבישה עם 2 שדרנים קשקשנים ועוד מהאולפן :roll:
סליחה ערוץ 5 סליחה OSHEROV
מתי אני אקבל התנצלות מהם?? :roll:
אור שפע ואהבה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
לא פקפקתי בשום עובדה שכתבת, אבל פשוט אי אפשר להשוות את ברסה 2009 מול כל קבוצה X משנת Y, שגם עליה אמרו דברים דומים.
אני מקווה שברור לך גם שלהצהיר הצהרות היסטוריות כשאתה תחת השפעה של משחק כמו היום זה מעשה לא אחראי :-)
האם היית יוצא עם הצהרה כזו אחרי המשחק מיום ג' נגד צ'לסי?

ציינת גם נבחרות, אז בוודאי שבוודאי אי אפשר להשוות קבוצות לנבחרות. הן אף פעם לא משתתפות באותן טורנירים (חוץ מכמה משחקי ידידות). תיאורטית, קבוצות כמובן צריכות להיות עדיפות בהרבה, אלא אם כן השפעת הגאווה הלאומית היא גורם מכריע.
הדבר הכי מדהים לדעתי הוא שככל שהזמן יעבור ויסתכלו לאחור על התקופה הזאת כך הקבוצה הזאת תחשב לגדולה הרבה יותר...
...
עזבת את הסקירות ההיסטוריות לטובת הנבואה ? :roll:
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

tiptip,
תאמין לי שאנחנו באותו הצד :oops:
וברוב המקרים אני מסכים לרוב התלונות שלך אבל אין לי כבר חשק להילחם על זה כי יש לי מלחמות חשובות יותר וזה פוגע לי בבריאות. במקרה המסויים הזה השמיצו בפורום לא מעט את ספורט 5 HD (שאני ממש לא מהסנגורים שלו) ואני חושב שזה קצת חרג מהנורמה. בסופו של דבר גם אני פשוט רוצה
לשבת בניחותא על הכורסא, לפצח גרעינים ולראות את ריאל נותנת שישייה לבארסה ב HD !! אבל אני עדיין נהנה
לשבת בניחותא על הכורסה, לפצח גרעינים ולראות את בארסה נותנת שישייה לריאל לא ב HD !!

אגב, אני מוכן לוותר על הצפייה ב HD ואפילו על צפייה בשידור הרגיל בשבוע הבא העיקר שבארסה תעבור את הגועל נפש מלונדון

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

בעיניין הגועל נפש של צ'לסי, יש נטייה בארץ לשכוח שהמניעים של הקבוצות האירופאיות הגדולות (או הקטנות) , הם לא לספק את צופי ערוץ הספורט הישראלים (בHD או לא) אלא קודם כל לספק את אוהדי הקבוצה.
אוהד קבוצה אמיתי מתעניין בתוצאה מעבר לכל עיניין במשחק פתוח ויפה.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב: אריה,
לא פקפקתי בשום עובדה שכתבת, אבל פשוט אי אפשר להשוות את ברסה 2009 מול כל קבוצה X משנת Y, שגם עליה אמרו דברים דומים.
...
משה, עזוב אותך מתאורייה !
תן לי שם של קבוצה X מתקופה Y ואז אפשר יהיה להשוות !
moco כתב: אני מקווה שברור לך גם שלהצהיר הצהרות היסטוריות כשאתה תחת השפעה של משחק כמו היום זה מעשה לא אחראי :-)
האם היית יוצא עם הצהרה כזו אחרי המשחק מיום ג' נגד צ'לסי?
...
לא מדויוק כי אם תקרא שירשורים שלי מהתקופה האחרונה אז כבר לא פעם רשמתי שהם יכנסו להיסטוריה ! בלי קשר להם הם יקחו את הליגה ואת הצ'מפיונס
לדוגמה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... E9&start=0
moco כתב: ציינת גם נבחרות, אז בוודאי שבוודאי אי אפשר להשוות קבוצות לנבחרות. הן אף פעם לא משתתפות באותן טורנירים (חוץ מכמה משחקי ידידות). תיאורטית, קבוצות כמובן צריכות להיות עדיפות בהרבה, אלא אם כן השפעת הגאווה הלאומית היא גורם מכריע.
...
עוד פעם תאורייה,
דיברנו על זה אפילו בשרשור הזה שזה היופי בספורט !
אני יכול להשוות לך מתאגרף משנות ה 30 עם שחקן גולף משנות ה 90 ולומר לך מי גדול יותר
אם אני צודק או לא זה כבר עניין סובייקטיבי, אבל להשוות בטח שאפשר זה כל הפאן !

moco כתב: עזבת את הסקירות ההיסטוריות לטובת הנבואה ?
...
אם אתה לא מתיימר לדעת ולנבא מה הולך לקרות בספורט בכלל ובכדורגל בפרט אז אתה לא אוהד ספורט אמיתי !

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

משחק לפנתיאון, אחד הגדולים שראיתי בחיי.
כמו שאמרתי לא פעם במהלך העונה, זו הקבוצה הטובה ביותר, יותר טובה מהדרים טים בניצוחו של יוהן קרויף.
משה, נכון שלא ניתן מעשית להעמיד את הקבוצה מול קבוצות עבר גדולות, אבל אתה חייב להודות שזה לא משהו שרואים בכל עונה, תופעה של ממש.
קדימה בארסה
עכשיו נשאר לעבור את הבונקר הלונדוני ביום רביעי.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

אפרופו רגע היסטורי בכדורגל והסיבה לזה שזה ענף הספורט הנפוץ והאהוב ביותר
אז לדעתי הרגע שהתרחש שנה שעברה בגמר הצ'מפניוס ממצה את הכול ב 10 שניות !
אם הוא לא היה מחליק ! אם לא היה גשם ! אם הוא היה בועט סנטימטר אחד שמאלה ! ההיסטורייה הייתה נראית אחרת. הענף הזה מצד אחד כל כך אכזרי ולא צודק מצד שני אין דרמה גדולה מזאת ואם במקרה אתה בצד המנצח אז גם אין חוייה שעולה על זה !

אני כמובן מדבר על הבעיטה של גון טרי !

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
אני מדבר איתך בשני מודים.
מסכים 100% שחלק גדול מהפאן של ספורטאי הכורסא זה להשוות בין פושקש, פלה, בסט, מרדונה, זידאן.... למרות שאף אחד מהללו לא שיחק באותם מקומות ובאותו זמן. בוודאי שכיף לא נורמלי להגיד מה יהיה בעתיד בלי לחכות לשם :-)
בהקשר הזה, ברסה 2009 היא הטובה ביותר מאז 1982 ועד סלטיק יונייטד של הרכש הצ'יליאני, חורחה ברגמוס שנולד לפני שנה וישחק ב2030 תחת שרביט של המאמן ושחקן העבר הנודע, ליונל מסי.
במוד השני, אני בכל זאת מנסה להבדיל בין פנטסיה למציאות ולזכור שהצהרות בעלות גוון היסטורי, נותנים רק עבור דברים היסטוריים ולא עכשויים.

The Aman,
ברור שאני מודה, יש לך ספק?
כמו שאני חושב שסיפרתי לך פעם יש לי נטייה מזוכיסטית, שגורמת לי בדרך כלל להיות בצד המפסיד, להיות בעד האנדרדוג ובעד ההפתעה. לכן ארצה לראות את צ'לסי (שמאז שהעיפו את גראנט, אני אוטומטית נגדם) גוברת.
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב: The Aman,
כמו שאני חושב שסיפרתי לך פעם יש לי נטייה מזוכיסטית, שגורמת לי בדרך כלל להיות בצד המפסיד, להיות בעד האנדרדוג ובעד ההפתעה. לכן ארצה לראות את צ'לסי (שמאז שהעיפו את גראנט, אני אוטומטית נגדם) גוברת.
...
יש פה איזה סתירה במשפט שלך (מאז שהעיפו את גרנט אתה נגדם אבל אתה כן רוצה שיעלו גמר ?!) אבל אם הבנתי נכון אתה רוצה שצ'לסי תנצח !!!
אז אין לי אלא לחזור ולומר שהקשר בינך ובין אהדה לכדורגל רחוק כמו.........
אני בטוח שאפילו אמא של מאמן צ'לסי (חוס הידינג) רוצה לראות את בארסה בגמר !

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

osherov כתב:
...
יש פה איזה סתירה במשפט שלך (מאז שהעיפו את גרנט אתה נגדם אבל אתה כן רוצה שיעלו גמר ?!) אבל אם הבנתי נכון אתה רוצה שצ'לסי תנצח !!!
...
לא סתירה. פשוט נשמטה לי המילה "למרות".
קודם כל, אף פעם לא התיימרתי להיות אוהד כדורגל קלאסי, אבל מצד שני , נראה לי שאתה עוד יותר רחוק ממני בתחום הזה :lol:
לא רק שאמא הידינק ואוהדי צ'לסי באנגליה ובעולם ירצו לראות את צ'לסי בגמר, אלא בוודאי שאוהדיה הרבים של ריאל מדריד ירצו אותו דבר.
מכיוון שהזדהת כאוהד ריאל, לא נותר לי אלא להסיק שאוהד כדורגל אתה ממש לא :-)
אוהד כדורגל קודם כל מזדהה עם המועדון, אח"כ אנטי-מזדהה עם היריבים ואולי רק בסוף מתעניין בטיב המשחק כפי שנהוג בקרב הישראלים שאין להם ממש קבוצה משלהם.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 03/05/2009 0:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

בהקשר של השיחה הנוכחית, אני מאוד ממליץ לכולם לקרוא את הספר: http://www.betterworldbooks.com/How-Soc ... 12340.aspx
העוסק בכדורגל במקומות שונים בעולם מבחינה סוציולוגית.
אנגלית לא קלה אך אני כמעט בטוח שתורגם גם לעברית.

עריכה: ובעברית:
http://ibook.co.il/Steimatzky/Pages/Pro ... D=13620527
משה

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

moco כתב:
osherov כתב:
...
...
לא סתירה. פשוט נשמטה לי המילה "למרות".
קודם כל, אף פעם לא התיימרתי להיות אוהד כדורגל קלאסי, אבל מצד שני , נראה לי שאתה עוד יותר רחוק ממני בתחום הזה :lol:
לא רק שאמא הידינק ואוהדי צ'לסי באנגליה ובעולם ירצו לראות את צ'לסי בגמר, אלא בוודאי שאוהדיה הרבים של ריאל מדריד ירצו אותו דבר.
מכיוון שהזדהת כאוהד ריאל, לא נותר לי אלא להסיק שאוהד כדורגל אתה ממש לא :-)
אוהד כדורגל קודם כל מזדהה עם המועדון, אח"כ אנטי-מזדהה מהיריבים ואולי רק בסוף מתעניין בטיב המשחק כפי שנהוג בקרב הישראלים שאין להם ממש קבוצה משלהם.
...
כרגיל אתה שוב חוזר לתובנות שמבוססות על תאורייה ולא על מציאות ובגלל שאתה לא חובב ספורט מושבע אתה לא תבין את זה, אני אסביר לך בכל זאת. אני אוהד הלייקרס, ריאל מדריד, ברזיל, שומאכר, ארמסטרונג, הפועל ירושלים, מייקל ג'ורדן והפועל כפר-סבא ! אך עדיין אני ידע להעריך ולהנות ברגע שאני רואה משהו מיוחד מולי !
באם זה בוסטון סלטיקס, בארסה, ארגנטינה, מיקה האקינן , איוון באסו, מכבי ת"א, מייקל ג'ורדן או הפועל חיפה ! האהבה שלי היא קודם כל לספורט ואח"כ לקבוצות ולאנשים (למעט אלוהים)
בכל אוהד ספורט יש בפנים בפנים את הערכה ליריב, לא תמיד הוא חושף את זה ברגע ההפסד אבל עמוק בפנים יש לו הערכה. בשנת 2005 במשחק של ריאל נגד בארסה שנערך במדריד רונלדיניו הבקיעה 2 שערים מדהימים לרשת ריאל בנצחון של 3:0. הסיפור היפה במשחק היה שרונלדיניו הוחלף הקהל בברנבאו מחא לו כפיים !
הוא ידע להעריך את הגאונות שהוא ראה מולו למרות שזה גרם לקבוצה שלו להפסיד.

די מצחיק אותי שאני מנסה להסביר לך על פשר האהבה לספורט כשאתה לא מגיע מהעולם הזה ולכן באמת לא תצליח להבין את זה !
אתה זה שרשמת שהצטרפת למשחק רק כשהתוצאה הייתה 4:2 בזכות השרשור :roll:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

בין מרדונה למסי, חייבים גם להזכיר את גול השבוע של .....

חוזה מוריניו :

משה

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אריה,
תבדיל בין "אוהד ספורט כללי" שכמותך לאוהד קבוצת כדורגל רגיל כמו שהייתי בילדותי. אוהד כדורגל הוא בקטע הזה ילד לנצח :-)
דוגמא לאוהד קבוצה זה bitton71 עם הדברים המוזרים (לנו אבל לא לו) שאמר על אליפות השרוכים.
אוהד קבוצה אמיתי אין לו אוסף גדול של מושאי אהדה כמו שלך יש, יש לו רק את הקבוצה האחת שלו.

אגב, גם אני כמוך במובן שיותר חשוב לי שיהיה משחק יפה, מותח ורב שערים מאשר מי מהקבוצות תנצח.
בכל הכנות, אני מאוד מעריך את בקיאותך ואהבתך לספורט, אבל תבין שאתה במיעוט קטן של אינטילגנטיים מסוגך.
אוהד קבוצה בכלל לא חושב במושגים שלך. אתה חושב באותם מושגים כמו הפרשנים באולפן ערוץ הספורט.

לחלק מאוהדי הכדורגל יש כבוד ליריב אך לרבים מהם אין.
מול התשואות לרונלדיניו יש לך גם את עזיבת הקהל המוקדמת היום כי הם לא יכלו לשאת את זה.

לקינוח, אחד מזכרונות ילדותי במנצ'סטר זה היה לראות אדם נכנס לחנות שעל דלתה היה פוסטר של שחקני אחת הקבוצות, יונייטד או סיטי, ולעשות לפוסטר אצבע משולשת (בשיטה האנגלית, וי הפוך) בצורה אוטומטית ומבלי שהוא היה מודע שמישהו רואה אותו.
זה היה אוטומטי בדיוק כמו שהרבה יהודים מנשקים מזוזות.
אהדת קבוצת כדורגל הרבה יותר קרוב לדת מאשר לניתוח אוביקטיבי של יכולות הקבוצות, כפי שאתה עושה.
זה הכל מבוסס על קבוצת הזדהות ושבטיות.
משה

חזור אל “ספורט”