זה תגובה בסגנון של טוקבק בynet. אפשר לומר את זה על כל דבר.
תופסים אחד נוסע באיילון בפורשה עם שלושה ילדים לא חגורים במהירות 250 קמ"ש והוא עונה לשוטרים, לאנשים אין מה לאכול ואתם מתעסקים בזה? כמה שוטרים וניידות הושקעו בתפיסה הזו?
הרב הראשי בישראל טס כל שבוע לחו"ל ומקדם מוסדות פרטיים. מה תשובתו? יש ילדים רעבים ללחם בשדירות וכל מה שמעניין אותכם זה כמה טסתי לחו"ל?
בקיצור, באתר קולנוע ביתי נדבר על נושאים כאלה. באתר רעב ואבטלה בישראל אפשר לדבר על נושאים אחרים.
אני לא מזלזל בבעיה, חס ושלום, אך התשובה שלך ממש לא לעניין.
זורו44, יש עוד אתרים אפילו של מוצרי יוקרה של ממש שאנשים גולשים בהם ומנהלים בהם פורום, להיכנס לאנשים לכיס או להטיף להם נראה לי לא לעניין. יש גם אנשים אומללים בעולם השלישי שחיים במצוקה נוראית ועדיין אני משער שאתה לא גר בבקתת בוץ כאות הזדהות.
בכל-אופן, לדעתי אנחנו צרכנים גרועים מאוד. למרות שאני סובל מאוד מאיכות השידור, רמת המחירים כרגע נראית לי בלתי סבירה.
כשהנציגה אומרת לי שהמחירים רק יעלו זה לעג לאינטלגנציה.
אני בכל מקרה יחכה שהמחירים יהיו עממיים יותר... אתם יודעים מה?! לאות הזדהות עם המיתון! (אתה לא גאה בי?! זורו 44 ).
זה תגובה בסגנון של טוקבק בynet. אפשר לומר את זה על כל דבר.
תופסים אחד נוסע באיילון בפורשה עם שלושה ילדים לא חגורים במהירות 250 קמ"ש והוא עונה לשוטרים, לאנשים אין מה לאכול ואתם מתעסקים בזה? כמה שוטרים וניידות הושקעו בתפיסה הזו?
הרב הראשי בישראל טס כל שבוע לחו"ל ומקדם מוסדות פרטיים. מה תשובתו? יש ילדים רעבים ללחם בשדירות וכל מה שמעניין אותכם זה כמה טסתי לחו"ל?
בקיצור, באתר קולנוע ביתי נדבר על נושאים כאלה. באתר רעב ואבטלה בישראל אפשר לדבר על נושאים אחרים.
אני לא מזלזל בבעיה, חס ושלום, אך התשובה שלך ממש לא לעניין.
...
אני מכיר את הנהג הזה הוא עובד איתי בענף
אומרים עליו שהוא חולה נפש אמיתי, אבל בושה למשטרה
שיחררו אותו במקום מאסר, שיחררו את הרכב וסינדלו לו
אותו בבית, עשו רעש וצילצולים מתי שהוא סיכן את הציבור
והכי חשוב את ילדיו, שיבש את לוחיות הרישוי שלו כך שלא יתפסו אותו
וכו' וכו'
הם לא מעצבנים, הם חוששים שרבים ינטשו
אם זה בגלל המצב הכלכלי, צלחות פרטיות או בגלל שידורי הדיגיטלים
ומה עוד שמשרד התקשורת נותן להם יד בדבר
במקום לעשות סדר כמו שהם עשו עם חברות הסלולאר
זה לא קשור רק לחרדת נטישה.
אם אתה לוקח את הממיר במסלול שהוא לא בפקדון, זה אומר שהם מסבסדים אותך בסכום לא קטן.
הם רוצים לדעת שהם יקבלו את הכסף הזה בחזרה ולכן ההתחייבות.
yes-man כתב:זה לא קשור רק לחרדת נטישה.
אם אתה לוקח את הממיר במסלול שהוא לא בפקדון, זה אומר שהם מסבסדים אותך בסכום לא קטן.
הם רוצים לדעת שהם יקבלו את הכסף הזה בחזרה ולכן ההתחייבות.
...
עם המצב הכספי הגרוע שלהם אני הייתי
שמח לדעת אם אני אקבל את כספי בחזרה על הפיקדון
לא ייאמן שלנציג אין תשובה מידית על זה
פשוט כואב הלב שאנשים כאלו בפםרונט של החברה הזו
ראינו אתמול איך עובדים בחברה הזו אנשים עם רצון ויכולת
ושמים בפרונט אנשים ללא יכולת אמיתית לייצג את החברה בצורה נאותה
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 24/04/2009 23:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
הם לא מעצבנים, הם חוששים שרבים ינטשו
אם זה בגלל המצב הכלכלי, צלחות פרטיות או בגלל שידורי הדיגיטלים
ומה עוד שמשרד התקשורת נותן להם יד בדבר
במקום לעשות סדר כמו שהם עשו עם חברות הסלולאר
...
כבר יש היתחייבות לעוד שנתיים ו4 חודשים מה זה לא מספיק?
anin_dani כתב:גם אני הזמנתי היום...ההתקנה ב-4 למאי...
ועשיתי שידרוג מה-HD הרגיל למקס HD בתוספת תשלום...
מה דעתכם, עשיתי טעות והיה עדיף לי לקחת בפיקדון?
מדוע בפיקדון זה יותר משתלם? והאם אוכל מחר לשנות את דעתי ולבקש רכישה בפיקדון?
...
איזה קטע. גם לי מתקינים באותו היום.
זה תלוי כמה שילמתם על המקס עד כה. בעיקרון לפי דעתי לשדרג מה- Max ל- MaxHD הכי משתלם בהתחייבות בהנחה שהמקס היה עולה לך עד 25 ש"ח (שבדר"כ היו נותנים במבצע), כי אם זה כך, אז מעכשיו אתה משלם 45 ש"ח לחודש ל- 3 שנים (סה"כ 1350 ש"ח) בעוד שבפיקדון זה עדיין יעלה לך 2020 כמו החישוב שלי בהמשך.
.
...
כנראה רביעי למאי מבצע ''קדש'' בyes .. גם לי מתקינים באותו תאריך, ותחשבו שאני גר רחוק רחוק בצפון
הקטע עם מחיר לא כל-כך פשות, השאלה היא איזהשהו טריק בתימחור של פיקדון? למה אגב 70 ש''ח? אתה מחשב ביחד HD שיש לך כבר עם ממיר חדש אבל ממיר ישן גם עולה משהו? לא?
intnatan כתב:
כנראה רביעי למאי מבצע ''קדש'' בyes .. גם לי מתקינים באותו תאריך, ותחשבו שאני גר רחוק רחוק בצפון
הקטע עם מחיר לא כל-כך פשות, השאלה היא איזהשהו טריק בתימחור של פיקדון? למה אגב 70 ש''ח? אתה מחשב ביחד HD שיש לך כבר עם ממיר חדש אבל ממיר ישן גם עולה משהו? לא?
...
יש לי כרגע ממיר HD רגיל בהתחייבות. אם הייתי משדרג הייתי משלם במשך 3 שנים נוספות 70 ש"ח בחודש. לכן, העדפתי לקחת ממיר נוסף בפיקדון. נכון, אני ממשיך לשלם על הממיר HD הקיים, אבל הוא פשוט יעבור לחדר אחר שגם בו יש טלוויזיית HD וגם שם יוכלו להנות מ- HD.
אגב, סתאם שאלה שמעניינת אותי,
מה הרעיון של יס לקחת פיקדון של 1299 ש"ח ? למה הם לא פשוט לוקחים כל שנה את הפחת השנתי (130 ש"ח בשנה הראשונה...)
ומאיפה הסכום הזה 1299 ש"ח ? למה הם לא לוקחים נניח 2500 או 700 ש"ח
osherov כתב:אגב, סתאם שאלה שמעניינת אותי,
מה הרעיון של יס לקחת פיקדון של 1299 ש"ח ? למה הם לא פשוט לוקחים כל שנה את הפחת השנתי (130 ש"ח בשנה הראשונה...)
ומאיפה הסכום הזה 1299 ש"ח ? למה הם לא לוקחים נניח 2500 או 700 ש"ח
...
כל הרעיון הוא שאתה נותן לה מזומנים כאן ועכשיו והרבה. אם היא תיקח 130 שקל - מה היא הרוויחה. ההנחה היא שאתה לא תחזיר את הממיר, אלא תהנה ממנו ותשאיר אותו אצלך.
אפשר לשאול את השאלה הזאת על כל סכום שנקבע,
מאיפה 59.9 ש"ח הגיע? מאיפה 45 ש"ח על מקס רגיל?
זה נקבע במחלקת השיווק ביחד עם כלכני החברה אם אני מבין נכון.
הפקדון של yes HD כשיצא היה 2500 ש"ח, שזה ככל הנראה קרוב לעלות הממיר ולא משקף רצון לדחוף אותו.
פקדון של 1300 ש"ח אומר שעכשיו yes בשלב של לדחוף את המוצר לקהל הרחב.
על המקס דור ראשון שילמתי פקדון של 3300 ש"ח(שלב ה-early adopters) וכשיצא המקס דור שני yes רצו פקדון של 660 ש"ח.(שלב הקהל הרחב)
כמובן ששדרגתי וקיבלתי כסף חזרה.
sam22 כתב:לא ייאמן שלנציג אין תשובה מידית על זה
פשוט כואב הלב שאנשים כאלו בפםרונט של החברה הזו
ראינו אתמול איך עבודים בחברה הזו אנשים עם רצון ויכולת
ושמים בפרונט אנשים ללא יכולת אמיתית לייצג את החברה בצורה נאותה[/quote
בדיוק כמו שכתבת בטעות עבודים