Battlestar Galactica חזרה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אם אני זוכר, דווקא המכשיר כן עבד...Huber כתב:כבר גילו שהמבדקים של בולטר לא עובדים. ומי אמר שסטארבאק סיילונית? אין לזה עדיין שום הוכחה חד משמעית מעבר לחשד שנוצר עקב גילוי גופה זהה לשלה על כדוה"א.איתי_הגיתי כתב:איך סטרבקס סיילונית, לא היו מבחני סינון?......
6 הדמיונית מנעה ממנו להגיד את האמת אז.
- oferlaor
- מנהל

guyezra,
בכל מקרה, המכשיר לא היה עובד ממילא על ה-ANCIENT CYLONS (כמו ה-FINAL 5).
בכל מקרה, המכשיר לא היה עובד ממילא על ה-ANCIENT CYLONS (כמו ה-FINAL 5).
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אגב
Battlestar Galactica Blu Ray ממש בקרוב בדרך אלינו.
אחלה מתנה לדעתי אם כי יהיה באיחור של כמה חודשים מהיום הולדת
http://galacticasitrep.blogspot.com/200 ... d-set.html
אחלה מתנה לדעתי אם כי יהיה באיחור של כמה חודשים מהיום הולדת
http://galacticasitrep.blogspot.com/200 ... d-set.html
Need more cowbell
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
פרק ממש "מצ'עמם"... כל הפרק חיכיתי שיקרה משהו שיקדם את העלילה (הרי אנחנו כבר לקראת סוף עונה אחרי הכל) וחוץ ממות התינוק הסיילוני שהיה די צפוי (אחרת אפא הייחודיות של הרה?) לא קרה שום דבר ראוי לציון בפרק. חבל.
- Huber
- חבר במועדון HT

אני מאוד מקווה שלא יתעצלו ושיהיה שם את ה כ ל (רייזור, המיניפרקים וכו), אחרת זה פשוט יאכזב.Pavelz כתב:אגב
אחלה מתנה לדעתי אם כי יהיה באיחור של כמה חודשים מהיום הולדת![]()
http://galacticasitrep.blogspot.com/200 ... d-set.html...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
פרק 16 זה גלולת שינה מעולה.
וזה שהחזירו את ההיא שמתה, אשתו של משה דיין, לדעתי הכל סובב סביב תקציב ההפקה המוגבל לשחקנים, פשוט הודיעו להם שההיא חייבת לחזור, ושישנו את הסיפור בשביל זה.
ופרק 16 זה נקמה/מרד של הכותבים על ההחלטה הזו.
וזה שהחזירו את ההיא שמתה, אשתו של משה דיין, לדעתי הכל סובב סביב תקציב ההפקה המוגבל לשחקנים, פשוט הודיעו להם שההיא חייבת לחזור, ושישנו את הסיפור בשביל זה.
ופרק 16 זה נקמה/מרד של הכותבים על ההחלטה הזו.
- oferlaor
- מנהל

בואו לא נשפוט את יצירת המופת הזו מהר מדי. אז היה פרק חלש,sam22 כתב:איך זה עצוב לראות סדרות גדולות מסיימות חלש...
זה כבר קרה בעבר ("ויקרה שוב ושוב ושוב.." סתם) ואף אחד לא נפל מזה.
עדיין יש עוד 4 פרקים לסיום הסדרה
ואני סומך עליהם שיפיקו סיום ראוי.
- Huber
- חבר במועדון HT

מנולה - כולנו מחזיקים אצבעות, יהיה עצוב לקבל סיום לא הולם לסידרה כ"כ מהנה ואיכותית.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
צופי הסדרה בטלסטאר גלקטיקה מודיעים בתדהמה, בצער רב ויגון עמוק על מותה של הסדרה, אשר נרצחה בידי תסריטאים, אתמול בפרק 417. צופי הסדרה יתכנסו בימים הקרובים, לישיבת אבל ברחבי האינטרנט. יהיה זכרה ברוך.
- זה מה שהתכוונתי לכתוב עד החצי השני של הפרק(ואפשר להכניס לזה גם את הפרק הקודם).
כשהגעתי לחלק השני צהלתי משמחה על זה שהסדרה חזרה לעצמה, אם מורידים את החלק הראשון של הפרק בהחלט אפשר לומר שזה אחד הפרקים היותר טובים של הסדרה. אני מת מסקרנות לדעת מה הם יכניסו ב3-4 פרקים הנותרים, הדבר היחיד שהפריע לי זה שאף אחד לא עשה 1 ועוד 1 והגיע לזה שגלן עזר לבומר לברוח.
- זה מה שהתכוונתי לכתוב עד החצי השני של הפרק(ואפשר להכניס לזה גם את הפרק הקודם).
כשהגעתי לחלק השני צהלתי משמחה על זה שהסדרה חזרה לעצמה, אם מורידים את החלק הראשון של הפרק בהחלט אפשר לומר שזה אחד הפרקים היותר טובים של הסדרה. אני מת מסקרנות לדעת מה הם יכניסו ב3-4 פרקים הנותרים, הדבר היחיד שהפריע לי זה שאף אחד לא עשה 1 ועוד 1 והגיע לזה שגלן עזר לבומר לברוח.
- Huber
- חבר במועדון HT

מסכים לחלוטין. בתחילת הפרק גם אני חשבתי לעצמי "WTF? מה עובר לתסריטאים בראש? מישהו נרדם שם?" וב 15-20 דקות האחרונות התחיל להיות מעניין. גילינו שסיילונים יכולים לחלוק "הזיות/פנטזיות", גילינו שבומר מסובבת את כולם על האצבע הקטנה ומשתמשת גם במי שהיא אוהבת לצרכיה האישיים (אם היא בכלל באמת אוהבת את הצ'יף ולא רק מורחת אותו), גילינו שכנראה כל הניסיון עזרה שלה לאלן היה מתוכן מראש על מנת לעלות על הגלקטיקה בשביל לחטוף את הרה, וגילינו שהגלקטיקה הופכת לגרוטאה.sapir255 כתב:צופי הסדרה בטלסטאר גלקטיקה מודיעים בתדהמה, בצער רב ויגון עמוק על מותה של הסדרה, אשר נרצחה בידי תסריטאים, אתמול בפרק 417. צופי הסדרה יתכנסו בימים הקרובים, לישיבת אבל ברחבי האינטרנט. יהיה זכרה ברוך.
כשהגעתי לחלק השני צהלתי משמחה על זה שהסדרה חזרה לעצמה, אם מורידים את החלק הראשון של הפרק בהחלט אפשר לומר שזה אחד הפרקים היותר טובים של הסדרה. אני מת מסקרנות לדעת מה הם יכניסו ב3-4 פרקים הנותרים, הדבר היחיד שהפריע לי זה שאף אחד לא עשה 1 ועוד 1 והגיע לזה שגלן עזר לבומר לברוח....
טוב שנשארו רק כמה פרקים בודדים, לפי כל האינדיקציות שנותנים בפרקים האחרונים היא גם ככה לא הייתה שורדת יותר מזה
מה שאני מבין זה איך מתחבר החיזיון המשותף של הנשיאה/מספר שש/בלטר על הרה בו הם רואים את מספר שש לוקחת את הרה לעובדה שבסוף בומר לוקחת את הרה.
ד"א - שמתם לב שכשאתנה זוחלת פצועה מהארון בו בומר כלאה אותה אל בעלה היא מכה אותו כשהוא מחבק אותה? אני מניח שזה הזעם על ה"בגידה" שלו (הרי הוא שכב עם בומר מתוך הנחה שזו היא), מה שלא הבנתי זה איך לעזאזל היא ציפתה שהוא ידע שזו לא היא? אני יודע שבסרטים הגיבור תמיד מבדיל בין אישתו לחיקוי ע"י זיהוי הנפש התאומה שלו (ושאר בולשיט הוליודי שכזה) אבל ביננו, במציאות אם היו מגישים לכל אחד מאיתנו העתק שנראה, נשמע, מריח ומדבר כמו בת זוגתם אין סיכוי שבמפגש של כמה דקות הוא היה מזהה שזו לא היא - בייחוד כשהוא במצב רוח חרמני
- Huber
- חבר במועדון HT

משתתף בצערך...OferL כתב:אם בת הזוג שלי היתה במצב חרמני
הייתי יודע שזו לא היא...
לא הגיע הזמן להחליף את הפולניה?