הוא מדליק ברדת החשיכה ומכבה עם אור ראשון.
שמע הלדים האלה זה וירוס מדבק.. אני רואה את תגובות האורחים שלי ובהודעות הפרטיות פה
כל מאוורר מגיע עם קונקטור. שיתאים לPCH.קוביס כתב:תודה, רק שאני אדע... אני זוכר שפרסמת (גם מדילאקסטרים אגב), חבילה של חוטים/קונקטורים שמתאימים לכניסה ב PCH. יש לי צורך בזה או שניתן לחבר ישירות עם החוטים שבאים עם המאווררים??.....

1. שים לב לתמונות שפירסמתי - יצא שלLCD שלי יש רגלית עם משטח עליון ועליו הנחתי את פס הלדים כשהוא מכוון לתיקרה.liornach כתב:dizingof,
יש לי שתי שאלות בנוגע לפס לדים 75:
1. כיצד הרכבת אותו עם הפנים כלפי מעלה מאחורי הפלזמה? הרי הוא די דו-מימדי ופס ההדבקה נמצא בצד האחורי של הלדים, לא?!
2. האם ניתן לחבר מספר פסים בטור או שחייבים לחבר אותם במקביל אחד לשני? אני רוצה להשתמש בפתרון הנ"ל גם כפס תאורה מתחת לקלאפה במטבח. הקלאפה באורך מטר וחצי ולכן אני צריך 3 פסים, אבל אני רוצה לחבר אותם בטור אחד לשני כדי לא למתוך חוטים מתחת לקלאפה. כלומר לחבר סוף של אחד להתחלה של השני וכן הלאה. אם לא ניתן, האם יש לך קישור לפס אחר שכן ניתן לחבר בטור ונותן מספיק אור?
תודה...
לא חושב שמתקן התלייה חוסם ב100 אחוז את כל האור שיוצא מהפס לדים לא?liornach כתב:קודם כל תודה על התשובות.
אם יש לי פלזמה שתלויה על הקיר עם מתקן, אז בעצם כמו שאתה אומר אין לי אפשרות לבצע את הפתרון שלך של פס לדים תחתון מופנה למעלה כי המתקן יחסום את האור. מצד שני אם אני אשים אותו מעל המתקן אז אלומת האור תהיה מאוד חזקה בחלק העליון. מה עושים?
לגבי השנאי של 12V, האם שנאי אלקטרוני של ספוטים יכול גם להתאים? הנתונים שלו הם יציאה של 12V 50-60W כלומר בערך 5A....

כן ,uriler כתב:מגניב האדום הזה
אתה משרשר הכל לאותו השנאי?...