הכל ברוח טובה, ושרק תהייה מרוצה מהמחשב שיתקבל לך!unzi200888 כתב:צוחקים עלי אהטלוש כתב:udi13 כתב:הוא עוד יחזור.............unzi200888 כתב:טוב, תודה רבה.
המפרט סגור.......
......
מבקש עזרה וייעוץ בנושא מהפרט ל-HTPC
זו הסיבה שפיזית ניתקתי את הספק מהמארז בכדי שהויברציות לא יעברו לדופן המארזטלוש כתב:כשאני ניסיתי להחליף את המאוורר בספק של 2480 ראיתי שהמאוורר עושה ויברציות פנימיות עם הדופן החיצונית של הקופסה של הספק. הייתי צריך להדביק גומיות אל מנת לספוג את הרעש של הויברציות - שהוא לא רעש נקי של המאוורר....
מקסימום, תגביר את המוזיקהטלוש כתב:הכל ברוח טובה, ושרק תהייה מרוצה מהמחשב שיתקבל לך!unzi200888 כתב:צוחקים עלי אהטלוש כתב:udi13 כתב:הוא עוד יחזור.............unzi200888 כתב:טוב, תודה רבה.
המפרט סגור.......
.........
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קיצר, מחכה לנינג'ה - מקווה שלא יקח יותר מדי זמן......
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

עתיד, לשאלתך - עדיין לא, יש לי קצת לחץ עם הכסף כרגע....בתקווה שהעניין ייפתר בזמן הקרוב...ישר אדבר איתם!
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

יאללה אחי מחכים לעידכון! 
טוב אז ככה, המחשב קיבל ויסטה 32 ביט בגירסאת SP1, הוא מזהה את כ-ל ה4 ג'יגה בייט - מה שמאוד הפתיע אותי לטובה,
אחרי התקנות (עדכנתי קודם את הויסטה עד הסוף אחרי זה דרייבר של כרטיס רשת הבאתי על דיסק און קי מהמחשב השני ישירות מהאתר, לא רציתי להשתמש בזה שבדיסק ואז כל הדרייברים ישירות מהאתר)
המחשב לא מחובר עדיין למגבר אבל הוא מחובר לLCD
התמונה חלקה ונקיה כצפוי
בניגון סרט 1080P המעבד נמצא על 31 אחוז ב720P הוא על 21 אחוז בממוצע
טמפר: אחרי 5שעה של בדיקת עומס הוא על 42 מעלות
הכונן הקשיח אחרי העתקה של 140 גיגה בייט (כל הסרטים מהמחשב הישן) הוא על 36 מעלות
הצ'יפסט נמצא על 40 מעלות
ספק על 31 מעלות
אגב מבחינת שקט אני מאוד מאוד מרוצה
זהו נדמה לי
אגב - SPEEDFAN מוצאת את המהירות של המאווררים אבל לא מצליחה לשנות להם מהירות - אני צריך לנסות להתקין את התוכנה היעודית של ג'יגבייט
אחרי התקנות (עדכנתי קודם את הויסטה עד הסוף אחרי זה דרייבר של כרטיס רשת הבאתי על דיסק און קי מהמחשב השני ישירות מהאתר, לא רציתי להשתמש בזה שבדיסק ואז כל הדרייברים ישירות מהאתר)
התמונה חלקה ונקיה כצפוי
הצ'יפסט נמצא על 40 מעלות
ספק על 31 מעלות
זהו נדמה לי
אגב - SPEEDFAN מוצאת את המהירות של המאווררים אבל לא מצליחה לשנות להם מהירות - אני צריך לנסות להתקין את התוכנה היעודית של ג'יגבייט
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

דבר ראשון - תתחדש אחי!!!!עתיד כתב:טוב אז ככה, המחשב קיבל ויסטה 32 ביט בגירסאת SP1, הוא מזהה את כ-ל ה4 ג'יגה בייט - מה שמאוד הפתיע אותי לטובה,
התמונה חלקה ונקיה כצפוי
הצ'יפסט נמצא על 40 מעלות
ספק על 31 מעלות
זהו נדמה לי
אגב - SPEEDFAN מוצאת את המהירות של המאווררים אבל לא מצליחה לשנות להם מהירות - אני צריך לנסות להתקין את התוכנה היעודית של ג'יגבייט...
איך חיברת אותו ל-LCD? דרך HDMI או VGA?
-
unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

יפה!
רזולוציה על כל המסך? יש NR ל-LCD?
נ.ב.
אהבתי ת'נתונים של ניגון 720P ו-1080P! אבל תגיד, ניגנת אותן עם הגדרות בסיסיות? או ששיחקת קצת כדי להשיג תמונה טובה? (יענו חדות, DEBLOCKING וכל השטויות האלה..)
רזולוציה על כל המסך? יש NR ל-LCD?
נ.ב.
אהבתי ת'נתונים של ניגון 720P ו-1080P! אבל תגיד, ניגנת אותן עם הגדרות בסיסיות? או ששיחקת קצת כדי להשיג תמונה טובה? (יענו חדות, DEBLOCKING וכל השטויות האלה..)
מחוברת בVGA למסך - רזולוציה 1360 על 768
יש NR למסך ורואים מעולה
בקשר להגדרות לא שיניתי כלום כי לא מצאתי צורך התמונה מעולה
אגב יש לי הופעה חיה של סאלין דיון ב1080P שגימגמה בהמון מחשבים חזקים וגם בכאלה שיועדו לHTPC (לדוגמא לוח אם כמו שלי רק הדגם הישן יותר ומעבד 4850) אצלי היא רצה חלק לחלוטין פשוט תענוג
יש NR למסך ורואים מעולה
בקשר להגדרות לא שיניתי כלום כי לא מצאתי צורך התמונה מעולה
אגב יש לי הופעה חיה של סאלין דיון ב1080P שגימגמה בהמון מחשבים חזקים וגם בכאלה שיועדו לHTPC (לדוגמא לוח אם כמו שלי רק הדגם הישן יותר ומעבד 4850) אצלי היא רצה חלק לחלוטין פשוט תענוג
תתחדשעתיד כתב: אגב - SPEEDFAN מוצאת את המהירות של המאווררים אבל לא מצליחה לשנות להם מהירות - אני צריך לנסות להתקין את התוכנה היעודית של ג'יגבייט...
תחת הלשונית של ה-ADVANCED אתה צריך למצוא את הסנסור של המאווררים ולשנות את הערך שמאשר לתוכנה לשלוט על המאוורים במקום לוח האם.
אתה צריך לשנות את הערך של ה-PWM מ-OFF/ON ל- Software Control (צריך לשנות אחד אחד ולראות מי מהם נשלט, יתכן שרק מאוור אחד נשלט ולא כולם)
אבל, וזה אבל חשוב, צריך לדעת איך לקשור את הטמפרטורה לחיישן הנכון ואיך לנטרל את שאר
החיישנים שלא ישפיעו,כמו כן צריך לדעת גם איך לדרג את מהירות המאוורים ביחס לטמפרטורה.
מקווה שתצליח
אבל, וזה אבל חשוב, צריך לדעת איך לקשור את הטמפרטורה לחיישן הנכון ואיך לנטרל את שאר
החיישנים שלא ישפיעו,כמו כן צריך לדעת גם איך לדרג את מהירות המאוורים ביחס לטמפרטורה.
מקווה שתצליח