האח הגדול - משעמם?
זה הגיע כבר לאונס? השמועות רצות שחבל על הזמןzovirax כתב:אגב , שמעתם על הסיפור שבובליל סיפר על האונס בערוץ 20?
הבנתי שהרביצו למנכ"ל קשת בגלל זה....
זה רחוק מזה ואין כאן שום עבירה פלילית, סך הכל שטות של צעירים לפני 35 שנים בנוסח אסקימו לימון שאחרי שהוא סיים הוא סימן לחברים שלו להמשיך, הבחורה לא הסכימה והלכה.
איזה אונס ואיך זה קשור למנכ"ל קשת? בגלל יוסי בובליל הוא חטף מכות, זה באמת נראה לך?
- RoeyTNT
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 22 פעמים
ראיתי את הקטע לפני שהורידו אותו מהרשת.avirokach כתב:זה הגיע כבר לאונס? השמועות רצות שחבל על הזמןzovirax כתב:אגב , שמעתם על הסיפור שבובליל סיפר על האונס בערוץ 20?
זה רחוק מזה ואין כאן שום עבירה פלילית, סך הכל שטות של צעירים לפני 35 שנים בנוסח אסקימו לימון שאחרי שהוא סיים הוא סימן לחברים שלו להמשיך, הבחורה לא הסכימה והלכה.
איזה אונס ואיך זה קשור למנכ"ל קשת? בגלל יוסי בובליל הוא חטף מכות, זה באמת נראה לך?...
אתה צודק במאה אחוז. לא היה שום אונס ושום בטיח בסיפור.
סיפור בהחלט מבזה, מגעיל, סוטה ומראה כמה הבן אדם דפוק.
אבל אונס לא היה שם.
רנין לפי מה שאמרו היא שחקנית ולא דוגמניתamiram1 כתב:זובירקס,zovirax כתב:אני לא שמח.
היא מביאה הרבה יותר עניין מהאהבלים האלה - אינה, יוני ואיתי....
הרנין הזאתי היא הכי צבועה ודו-פרצופית מבין כל הדיירים שהיו בבית הזה
(את זה אמרה גם "חברתה" לבית-וונסה)
חושבת שתהיה דוגמנית,אעלק![]()
(ראיתם פעם עכבר מדגמן?)...
אני צופה לקריירה שלה זינוק בעקבות הבכי בפריים טיים של ערוץ 2
אל תדאגו לקריירה שלה..
תראו את תמונה מספר 4..
תראו את מי אתם רואים מצד שמאל של התמונה..
עכשיו תעלו לרשימת שחקנים, ותראו מי רשומה..
אז אני בטוח שהיא תסתדר..
http://www.seret.co.il/movies/index.asp ... &ARCHIVE=1
תראו את תמונה מספר 4..
תראו את מי אתם רואים מצד שמאל של התמונה..
עכשיו תעלו לרשימת שחקנים, ותראו מי רשומה..
אז אני בטוח שהיא תסתדר..
http://www.seret.co.il/movies/index.asp ... &ARCHIVE=1
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
שימו לב שזה סיפור מהזיכרון מלפני 40 שנה.RoeyTNT כתב:ראיתי את הקטע לפני שהורידו אותו מהרשת.avirokach כתב:זה הגיע כבר לאונס? השמועות רצות שחבל על הזמןzovirax כתב:אגב , שמעתם על הסיפור שבובליל סיפר על האונס בערוץ 20?
איזה אונס ואיך זה קשור למנכ"ל קשת? בגלל יוסי בובליל הוא חטף מכות, זה באמת נראה לך?...
אבל אונס לא היה שם....
כמה מציאות יש בו לא ברור
- RoeyTNT
- חבר ותיק

אם באמת הרביצו למנכ"ל קשת בגלל הסיבה הזו אז זה ממש לא בסדר.guyezra כתב:שימו לב שזה סיפור מהזיכרון מלפני 40 שנה.RoeyTNT כתב:ראיתי את הקטע לפני שהורידו אותו מהרשת.avirokach כתב:זה הגיע כבר לאונס? השמועות רצות שחבל על הזמןzovirax כתב:אגב , שמעתם על הסיפור שבובליל סיפר על האונס בערוץ 20?
אבל אונס לא היה שם....
כמה מציאות יש בו לא ברור...
אני בהחלט מסכים עם זה שמה שיוסי סיפר פשוט מזוויע
אבל... אני גם בהחלט מסכים עם קשת, הם שמים אנשים 24/7 עם מצלמות שמשדרות 24/7 לערוץ טלוויזיה. אי אפשר לשלוט ב-כ-ל מה שהם עושים או אומרים. רוצים לבוא בטענות? בואו בטענות למר בובליל.
בכל מקרה, זה מצחיק אך גם הגיוני שכל מה שנאמר בטלוויזיה עובר כזו זכוכית מגדלת. אני בטוח שחלק מהאנשים שאומרים שזה זוועה מה שהוא אמר אומרים דברים הרבה יותר גרועים בחיי היום-יום.
אני לא אומר שזה בסדר מה שהוא סיפר,אני רק אומר שאני לא אוהב את הגישה של "זה היה בטלוויזיה" במציאות קורים דברים יותר גרועים.
תשמע, אני גם לא אוהב את ההתנהגות הזו, זה מראה על חוסר כבוד. אבל לא צריך להוציא את זה מפרופורציות, רובנו אוהבים אסקימו לימון ראינו את זה עשרות פעמים ועדיין אנחנו מתגלגלים מצחוק ועדיין משדרים את זה בשעות הפריים טיים בכל הערוצים 35 שנה אחרי. אם תחשוב לשניה תיזכר שגם שם עושים בדיוק את אותו הדבר ולפי דעתי לפעמים גם יותר גרוע. אם נחשוב שוב זה בערך אותה התקופה שיוסי דיבר עליה.RoeyTNT כתב: סיפור בהחלט מבזה, מגעיל, סוטה ומראה כמה הבן אדם דפוק....
אז אני לא אומר שזה בסדר אבל אני אומר שבתור חברה לא נהיה כל כך צבועים ונעמיד את הבן אדם על מוקד בעוד אנחנו צוחקים שוב ושוב בסיטואציות דומות בסרט.
אם הוא היה עושה עבירה פלילית מצידי שהיו נכנסים שוטרים ועוצרים אותו למרות שיש את חוק ההתיישנות.
למרות כל הנ"ל אני מקווה שהוא יזכה כי הוא הכי אמיתי ומצחיק שם עם הכי הרבה חוכמת חיים, ולמרות שיש לו כנראה הכי פחות שכל הוא עושה להם בית-ספר.
- RoeyTNT
- חבר ותיק

אני מסכים לגבי הלינץ'. ראה הודעה שמעליך.avirokach כתב:תשמע, אני גם לא אוהב את ההתנהגות הזו, זה מראה על חוסר כבוד. אבל לא צריך להוציא את זה מפרופורציות, רובנו אוהבים אסקימו לימון ראינו את זה עשרות פעמים ועדיין אנחנו מתגלגלים מצחוק ועדיין משדרים את זה בשעות הפריים טיים בכל הערוצים 35 שנה אחרי. אם תחשוב לשניה תיזכר שגם שם עושים בדיוק את אותו הדבר ולפי דעתי לפעמים גם יותר גרוע. אם נחשוב שוב זה בערך אותה התקופה שיוסי דיבר עליה.RoeyTNT כתב: סיפור בהחלט מבזה, מגעיל, סוטה ומראה כמה הבן אדם דפוק....
אז אני לא אומר שזה בסדר אבל אני אומר שבתור חברה לא נהיה כל כך צבועים ונעמיד את הבן אדם על מוקד בעוד אנחנו צוחקים שוב ושוב בסיטואציות דומות בסרט.
אם הוא היה עושה עבירה פלילית מצידי שהיו נכנסים שוטרים ועוצרים אותו למרות שיש את חוק ההתיישנות....
אבל עדיין... יש הבדל בין להנות מסרט כמו "היטמן" לבין לתמוך בבנאדם שרוצח למחייתו.
בין אם הוא בטלוויזיה ובין אם לא.
אם הייתי פוגש אותו במציאות, לא הייתי מתחבר איתו.
נערך לאחרונה על ידי RoeyTNT ב 26/11/2008 0:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RoeyTNT
- חבר ותיק

הומו.amiram1 כתב:הסיפור הזה יהיה בעוכריו של יוסי בשלב הגמר
אני מהמר על עינב בובליל כזוכה במיליון.
היא כנראה תיקח בנקודות את הקוקסינל/הומו...
ויש לאנשים כאלה גם שמות.
לא רק תיוגים.
ליאון שניידרובסקי.
כמו שאמר קודמי, השם שלו ליאון שניידרובסקי.amiram1 כתב:הסיפור הזה יהיה בעוכריו של יוסי בשלב הגמר
אני מהמר על עינב בובליל כזוכה במיליון.
היא כנראה תיקח בנקודות את הקוקסינל/הומו...
רנין ,שפרה וליאון מביאים אייכות לתוכנית ,עינב בובליל היא בחורה זולה וולגרית, אם היא משתמשת בביטוי "פרנקים" אז הייתי אומר שכרגע יש בבית יותר "ערסים".
גיא,
אפשר להבין למה היא מתנהגת ככה..
ובצדק..
אפשר להבין למה היא מתנהגת ככה..
ובצדק..
חבל שהעם מעריץ את הבובללים ולא את האנשים האיכותיים באמת..
אין ספק שהם עושים שטויות, אבל מי שמסתכל על זה ממבט אחר, יכול להבין שהם לא חכמים במיוחד..
כל דבר עינב מתעצנת, היא מפונקת ובחורה לא נעימה בלשון המעטה..
היא חושבת שמגיע לה הכל..
אבא שלה, סיפור בפני עצמו..
אני לא מבין על מה ההערצה..
אגב, בן אדם איכותי שנמצא שם זה איתי, אבל חבל שהוא בצד לא נכון מבחינה תדמיתית..
אין ספק שהם עושים שטויות, אבל מי שמסתכל על זה ממבט אחר, יכול להבין שהם לא חכמים במיוחד..
כל דבר עינב מתעצנת, היא מפונקת ובחורה לא נעימה בלשון המעטה..
היא חושבת שמגיע לה הכל..
אבא שלה, סיפור בפני עצמו..
אני לא מבין על מה ההערצה..
אגב, בן אדם איכותי שנמצא שם זה איתי, אבל חבל שהוא בצד לא נכון מבחינה תדמיתית..