יש איזה עסק שחי על התחום הזה (חוץ משוק הפישפשים)?roypeles כתב:כמו מגברים, רסיברים, רמקולים וכו'?
יצרנים כמו מקנטוש, סאנסוי, הרמן, מרנץ', פישר וכו' כו' וכו'...?
תודה...
תערוכת HOMETHEATER SHOW 2008 :!:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- KfirNoFear
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה פדיחה תהיה לי
בדיוק אני מסיים לבנות את המק"ב שלי...
אני כבר רואה איך אני אחזור משם לפרסם אותה ביד 2
מגניב, אני בא !
בדיוק אני מסיים לבנות את המק"ב שלי...
אני כבר רואה איך אני אחזור משם לפרסם אותה ביד 2
מגניב, אני בא !
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
Re: האם תהיה בתערוכה נוכחות לציוד ונטאג'?
יש כמה חנויות דווקא שמתעסקים עם "יד-שניה", ולא מעט חובבים...MartinHSabag כתב:יש איזה עסק שחי על התחום הזה (חוץ משוק הפישפשים)?roypeles כתב:כמו מגברים, רסיברים, רמקולים וכו'?
יצרנים כמו מקנטוש, סאנסוי, הרמן, מרנץ', פישר וכו' כו' וכו'...?
תודה......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
צודק, זה לא כל כך כלכלי ובאמת שוק מצומצם.MartinHSabag כתב:שלא תבין לא נכון ממה שאמרתי, אני מאוד מחשיב את התחום ובקרוב הפורומים שלנו ייתרחבו בנושא הזה, אבל מכיון שהשוק של התחום הזה מצומצם, אין אף עוסק בתחום הזה שראה לנכון לקחת חדר עבור זה (ובינינו, אני לא חושב שזה ממש כלכלי לו).
...
נגישות לנכים בכסאות גלגלים!
שנה שעברה הגעתי לתערוכה עד הכניסה, והתבשרתי שאין כניסה לנכים בכסאות גלגלים.
הבנתי שהתערוכה מחולקת לשני קומות, ונכים בכסאות גלגלים לא יכולים לבקר בקומה השנייה.
אשמח לקבל ממארגני התערוכה, תשובה הולמת, מדוע אתם מפלים לרעה את ציבור הנכים? והאם אתם מתכוננים לשנות זאת בתערוכה הקרובה?
תודה
אלן
הבנתי שהתערוכה מחולקת לשני קומות, ונכים בכסאות גלגלים לא יכולים לבקר בקומה השנייה.
אשמח לקבל ממארגני התערוכה, תשובה הולמת, מדוע אתם מפלים לרעה את ציבור הנכים? והאם אתם מתכוננים לשנות זאת בתערוכה הקרובה?
תודה
אלן
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
ellen657
התשובה שתקבל היא ככל הנראה בגלל אילוצי מבנה , אבל אני לא חושב שכשתגיע לתערוכה תהיה לך בעייה לשוטט בין הקומות .
יש כאן הרבה אנשים טובים שיעזרו לך לעבור בין הקומות .
התשובה שתקבל היא ככל הנראה בגלל אילוצי מבנה , אבל אני לא חושב שכשתגיע לתערוכה תהיה לך בעייה לשוטט בין הקומות .
יש כאן הרבה אנשים טובים שיעזרו לך לעבור בין הקומות .
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אני זוכר שהמלך שאל את זה שנה שעברה....
זו באמת עובדה מצערת מאוד, ואני יודע שציבור הנכים לא ממש אוהב להיעזר באנשים, אבל אני אהיה מוכן לעזור בכיף. ואני בטוח שכל חברי הפורום באותו ראש....
זו באמת עובדה מצערת מאוד, ואני יודע שציבור הנכים לא ממש אוהב להיעזר באנשים, אבל אני אהיה מוכן לעזור בכיף. ואני בטוח שכל חברי הפורום באותו ראש....
לכול אחד שמוכן לעזור תודה מכל הלב
אשמח אם תבינו נכון.
רב הנכים לא שמחים לעזרה כל שהיא.
העניין הוא שמארגני האירוע יכלו לתכנן זאת מראש ואני מתאר לעצמי כי עדיין לא מאוחר.
בימינו קיימים המון מקומות נגישים בהם ניתן לקיים תערוכות ואשר מקומות אלה מותאמים גם לנכים.
אני מתאר לעצמי, שאם מארגן האירוע היה מרותק לכסא גלגלים או אחד מיקרוביו, הוא היה חושב פעמיים אם לבצע את התערוכה במקום לא נגיש.
כמוני כמוכם אני רוצה להרגיש חופשי בתנועה.
תודה בכל אופן לכל העונים לעזרה.
אלן
רב הנכים לא שמחים לעזרה כל שהיא.
העניין הוא שמארגני האירוע יכלו לתכנן זאת מראש ואני מתאר לעצמי כי עדיין לא מאוחר.
בימינו קיימים המון מקומות נגישים בהם ניתן לקיים תערוכות ואשר מקומות אלה מותאמים גם לנכים.
אני מתאר לעצמי, שאם מארגן האירוע היה מרותק לכסא גלגלים או אחד מיקרוביו, הוא היה חושב פעמיים אם לבצע את התערוכה במקום לא נגיש.
כמוני כמוכם אני רוצה להרגיש חופשי בתנועה.
תודה בכל אופן לכל העונים לעזרה.
אלן
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
ELLEN, יש סיכוי מסוים שאתה צודק, אבל מאידך תחשוב על המארגנים...ז'תומרת אני לא משווה, חס וחלילה, אבל במדינה שלנו, בה התחום הזה לא שוכה ליותר מידי עניין, יחסית, לא קל להרים תערוכה כזאת.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
ellen657,
בשנה שעברה היתה לנו בעיה זהה. אם יש למישהו רעיונות למקומות אלטרנטיביים שכן יש להם גישה לנכים ויספקו את הסחורה מבחינה אקוסטית, אנחנו בפירוש פתוחים לרעיונות.
סה"כ אין לנו מניות של כפר המכביה...
העניין הוא שאם היינו מנסים לרצות את כולם, אזי לא היינו מרימים את התערוכה לעולם. כפר המכביה רחוק מאידאלי עבורינו (לא רק בגלל נושא הנגישות לנכים, שגם בעיני שערורייתי שלא מוסיפים מעלית חיצונית למקום שהיה פותר את הבעיה בקלות רבה). הבעיה היא שזה ברירת המחדל שלנו בגלל שטרם מצאנו מקום כלשהו שמספק את התנאים של כפר המכביה, עבור הצרכים שלנו.
אם היה כ"כ פשוט למצוא מקום אלטרנטיבי, היינו עושים זאת מזמן...
בשנה שעברה היתה לנו בעיה זהה. אם יש למישהו רעיונות למקומות אלטרנטיביים שכן יש להם גישה לנכים ויספקו את הסחורה מבחינה אקוסטית, אנחנו בפירוש פתוחים לרעיונות.
סה"כ אין לנו מניות של כפר המכביה...
העניין הוא שאם היינו מנסים לרצות את כולם, אזי לא היינו מרימים את התערוכה לעולם. כפר המכביה רחוק מאידאלי עבורינו (לא רק בגלל נושא הנגישות לנכים, שגם בעיני שערורייתי שלא מוסיפים מעלית חיצונית למקום שהיה פותר את הבעיה בקלות רבה). הבעיה היא שזה ברירת המחדל שלנו בגלל שטרם מצאנו מקום כלשהו שמספק את התנאים של כפר המכביה, עבור הצרכים שלנו.
אם היה כ"כ פשוט למצוא מקום אלטרנטיבי, היינו עושים זאת מזמן...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בנוסף למה שנאמר, אני חוזר על מה שהצענו בתערוכות הקודמות, כל אדם עם מוגבלות יוכל להיכנס חינם, על חשבוננו.
אמנם זה לא פותר את הבעיה האמיתית, אבל זו מחווה מינימלית שאנחנו יכולים, באילוצים הקיימים לעשות.
אגב, יהיה אולם גדול נוסף למבנה שאתם מכירים מהתערוכות הקודמות שהוא כולו קומה אחת בקומת קרקע ואין בו בעיות נגישות, כך שיש מספיק מה לראות ולשמוע...
מתנצל מראש על האפליה הלא מכוונת.
אמנם זה לא פותר את הבעיה האמיתית, אבל זו מחווה מינימלית שאנחנו יכולים, באילוצים הקיימים לעשות.
אגב, יהיה אולם גדול נוסף למבנה שאתם מכירים מהתערוכות הקודמות שהוא כולו קומה אחת בקומת קרקע ואין בו בעיות נגישות, כך שיש מספיק מה לראות ולשמוע...
מתנצל מראש על האפליה הלא מכוונת.
גם אני חושב שלפי החוק חובה שתהיה גישה לנכים בכל מבנה ציבורי או עסק.אורי_ו כתב:אפשר לפנות לאגודה שמטפלת בנושאים האלו והם מכריחים את כפר המכביה לבנות כזה, ועוזרים גם בממון לדעתי.
אם אני זוכר נכון זה אפילו מנוגד לחוק.
אני יכול לשאול.....
כדאי לבדוק!
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
זה נכון, אבל זה לא פרקטי לביצוע בבית מלון כיום.
העלויות אסטרונומיות, הן עולות בעיקר בגלל שהמלונות לא מעוניינים בתערוכה מסוג זה. זה חוסם להם קומות שלמות, המון FOOT TRAFFIC, רעש נוראי, המון אנשים (כך שלקוחות אחרים מתלוננים), כך שצריך לשכור מלון שלם בשביל שהסיפור יהיה להם כדאי.
בררנו את זה, והעלויות הופכות את הסיפור ללא כדאי בעליל, מה גם שהחדרים מאתגרים מאוד אקוסטית וצריך יהיה לסלק את הציוד הקיים משם... בקיצור, סיפור.
העלויות אסטרונומיות, הן עולות בעיקר בגלל שהמלונות לא מעוניינים בתערוכה מסוג זה. זה חוסם להם קומות שלמות, המון FOOT TRAFFIC, רעש נוראי, המון אנשים (כך שלקוחות אחרים מתלוננים), כך שצריך לשכור מלון שלם בשביל שהסיפור יהיה להם כדאי.
בררנו את זה, והעלויות הופכות את הסיפור ללא כדאי בעליל, מה גם שהחדרים מאתגרים מאוד אקוסטית וצריך יהיה לסלק את הציוד הקיים משם... בקיצור, סיפור.