תגובות לביקורת: Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
יש מספר תוכנות שיתוף HTTP. המומלצת היא myiHome אשר פותחה על ידי Syabas. פשוט גגל וכנס ללינק הראשון. אין ממש מדריך כי לדעתי אין צורך בזה. ברגע שיהיה לך את ה A-100, אתה תראה עד כמה זה פשוט...
שמתי לב שנהפכת למעריץ נלהב של פופקורן...ziv_r כתב:יש מספר תוכנות שיתוף HTTP. המומלצת היא myiHome אשר פותחה על ידי Syabas. פשוט גגל וכנס ללינק הראשון. אין ממש מדריך כי לדעתי אין צורך בזה. ברגע שיהיה לך את ה A-100, אתה תראה עד כמה זה פשוט......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אין לי ממש רגשות כלפי הציוד שלי. זה בסך הכל ציוד אשר משרת אותי. ברגע שמגיע משהו יותר טוב אשר לתקציבי, אני ללא הרף עין נפטר מהציוד הישן.
משהו לא מובן לי..ziv_r כתב:אין לי ממש רגשות כלפי הציוד שלי. זה בסך הכל ציוד אשר משרת אותי. ברגע שמגיע משהו יותר טוב אשר לתקציבי, אני ללא הרף עין נפטר מהציוד הישן....
אתה מעדיף את הפופקורן על ה-4100?
יש משהו שהפופקורן עושה וה-4100 לא?כי ההיפך-יש...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ברגע שהפופקורן ידע להציג עברית, אני יוכל לאפסן עמוק עמוק את ה 4100.
באותה בזדמנות, למרות ההבטחה שניתנה לי לגבי תמיכה בעברית עד סוף רבעון ראשון 2008, הנושא נדחה ל Q2.
באותה בזדמנות, למרות ההבטחה שניתנה לי לגבי תמיכה בעברית עד סוף רבעון ראשון 2008, הנושא נדחה ל Q2.
עדיין לא שיכנעת אותי לגבי היתרונות של הפופקורן על ה-4100 שבגללן כדאי להחליף את ה-4100 ולרכוש את המזרים המכוער הזה(שנראה כמו הצרות שלי)ziv_r כתב:ברגע שהפופקורן ידע להציג עברית, אני יוכל לאפסן עמוק עמוק את ה 4100.
באותה בזדמנות, למרות ההבטחה שניתנה לי לגבי תמיכה בעברית עד סוף רבעון ראשון 2008, הנושא נדחה ל Q2....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

gameboy,
אין לי גם כוונה לשכנע אותך או אף אחד מחברי הפורום. אני בסך הכל נותן מענה אינפורמטיבי לגבי המוצר ויכולותיו. כל אחד אמור לעשות חושבים בעצמו בעזרת המידע שמתפרסם כאן לגבי המזרימדיה המתאים עבורו.
אין לי גם כוונה לשכנע אותך או אף אחד מחברי הפורום. אני בסך הכל נותן מענה אינפורמטיבי לגבי המוצר ויכולותיו. כל אחד אמור לעשות חושבים בעצמו בעזרת המידע שמתפרסם כאן לגבי המזרימדיה המתאים עבורו.
זיו, בכמה משפטים - מה יתרונות של פופקורן על 4100?
אני מבין שמעבד של פופקורן חזק יותר.
מה עוד?
אני ד"א הזמנתי פופקורן ובעוד שבוע וחצי הוא אמור לצאת אליי.
אני מבין שמעבד של פופקורן חזק יותר.
מה עוד?
אני ד"א הזמנתי פופקורן ובעוד שבוע וחצי הוא אמור לצאת אליי.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

היתרון הגדול ביותר לדעתי הינו היכולת לנגן כותרי Blu-ray & HD DVD מעל הרשת ללא גימגומים. גם היכולת להצגת תרגומים מובנים בקבצי mkv הינה תכונה שימושית ביותר.
יתרון נוסף הינו העלות שלו, בסך הכל $179. במחנה ה HTPC לרוב מוציאים את הסכום הזה רק על המארז.
יתרון נוסף הינו העלות שלו, בסך הכל $179. במחנה ה HTPC לרוב מוציאים את הסכום הזה רק על המארז.
אני מתכוון לעבוד עם HD חיצוני כך שכנראה עבורי יכולת משופרת לעבוד ברשת לא תשנה הרבה.
כתוביות זה אכן נחמד.
גם המחיר ללא ספק מהווה יתרון בולט ומשמעותי.
כתוביות זה אכן נחמד.
גם המחיר ללא ספק מהווה יתרון בולט ומשמעותי.
גנאדי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ביקורת אוהדת פורסמה היום ל A-100. נדמה אומנם כי הוכנה בחפיזות כלשהי, אפילו לא הוזכרו פורמטי הוידאו שנבדקו מלבד ל DVD ISO:
http://www.engadgethd.com/2008/02/27/po ... s-reviewed
http://www.engadgethd.com/2008/02/27/po ... s-reviewed
- dannydaniel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לזיו!
אני עומד לקבל את המכשיר במשלוח הקרוב! יש לי 2 שאלות:
1. אני צריך בכל מקרה לרכוש HD לצורך השימוש במכשיר האם עדיף לקנות HD חיצוני ועליו לשמור את הסרטים מהמחשב ואז דרך ה-USB לחבר את HD או שעדיף להוסיף HD למחשב ולהשתמש תמיד בסרימנג?
2.מה הדרך להכניס כתוביות מובנות לקובצי STR לקובצי MKV ואיזו תוכנה יודעת לסנכרן אותם?
תודה
דני
אני עומד לקבל את המכשיר במשלוח הקרוב! יש לי 2 שאלות:
1. אני צריך בכל מקרה לרכוש HD לצורך השימוש במכשיר האם עדיף לקנות HD חיצוני ועליו לשמור את הסרטים מהמחשב ואז דרך ה-USB לחבר את HD או שעדיף להוסיף HD למחשב ולהשתמש תמיד בסרימנג?
2.מה הדרך להכניס כתוביות מובנות לקובצי STR לקובצי MKV ואיזו תוכנה יודעת לסנכרן אותם?
תודה
דני
דני
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dannydaniel,
יש מספר שיקולים לדבר. אם אתה מתכוון לנגן את התכנים שלך רק מהכונן הקשיח ולא מהרשת, עדיף לעשות זאת דרך כונן קשיח חיצוני. מהירות העברת נתונים לכונן הקשיח הפנימי דרך הרשת הינה יחסית נמוכה וה A-100 חסר USB Slave. החסרון של הדבר הינו ניוד הולך וחוזר של הציוד. חסרון נוסף הינו שלא תוכל להפעיל את שירותי ה NAS או ה SMB לדוגמה - שירותים אלו מצריכים כונן קשיח פנימי מותקן.
סנכרון כתוביות חיצוניות לקובץ מתבצע בקלות באמצעות השלט. לגבי הכנסה של כתוביות כאלה לקובץ mkv (למה בכלל לעשות זאת?) עשה שימוש ב mkvmerge.
יש מספר שיקולים לדבר. אם אתה מתכוון לנגן את התכנים שלך רק מהכונן הקשיח ולא מהרשת, עדיף לעשות זאת דרך כונן קשיח חיצוני. מהירות העברת נתונים לכונן הקשיח הפנימי דרך הרשת הינה יחסית נמוכה וה A-100 חסר USB Slave. החסרון של הדבר הינו ניוד הולך וחוזר של הציוד. חסרון נוסף הינו שלא תוכל להפעיל את שירותי ה NAS או ה SMB לדוגמה - שירותים אלו מצריכים כונן קשיח פנימי מותקן.
סנכרון כתוביות חיצוניות לקובץ מתבצע בקלות באמצעות השלט. לגבי הכנסה של כתוביות כאלה לקובץ mkv (למה בכלל לעשות זאת?) עשה שימוש ב mkvmerge.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Re: מישהו פשוט הזמין אותו מחו"ל?
במקרה שלי:lawpower כתב:כמה יצא כולל מיסים?
וכולל הקשקוש החדש של רשות הדואר?...
230$ עלות המכשיר + משלוח
190 ש"ח - עלות שחרור ממכס וטיפול של חברת המשלוחים.
המחיר הסופי בשקלים תלוי בשער הדולר.
- dannydaniel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לזיו!
כנראה שלא הבנתה אותי. אני חדש בפורמט הזה.
כתבתה כי תרגום מובנה ב mkv עובד כשורה .
השאלה היא איך מיצרים קובץ כזה כאשר יש לי מצד אחד תירגום ב-STR וקובץ MKV
תודה
דני
כנראה שלא הבנתה אותי. אני חדש בפורמט הזה.
כתבתה כי תרגום מובנה ב mkv עובד כשורה .
השאלה היא איך מיצרים קובץ כזה כאשר יש לי מצד אחד תירגום ב-STR וקובץ MKV
תודה
דני
דני
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

dannydaniel,
כמו שרשמתי בהודעה קודמת, על מנת להצמיד קובץ תרגום לקובץ mkv, עשה שימוש בתוכנה בשם: mkvmerge.
כמו שרשמתי בהודעה קודמת, על מנת להצמיד קובץ תרגום לקובץ mkv, עשה שימוש בתוכנה בשם: mkvmerge.