צפייה בYES דרך כרטיס לווין
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
באיזה ממיר או כרטיס DVB-C השתמשת לצורך קליטת הערוצים?!
שלום לכולם,
יש לי שאלה בנוגע לכרטיס של יס (פרצופים, שחור לבן נקודות וכדומה).
כשחיפשתי קורא כרטיסים (phoenix) נתקלתי במדגמים שגם מבצעים כתיבה על כרטיסים.
האם לא ניתן להעתיק כרטיס מממיר קיים? לא מדובר על גניבת תוכן, אלא על שכפול של כרטיס קיים מהחבילה שהוזמנה.
הייתי מניח כי הכרטיס מוצפן בצורה כלשהי, אבל אם ניתן לקרוא אותו על מנת לראות בעזרתו שידורי יס ללא הממיר, אני מניח שניתן לקרוא אותו על מנת להעתיק אותו. לא ככה?
יש לי שאלה בנוגע לכרטיס של יס (פרצופים, שחור לבן נקודות וכדומה).
כשחיפשתי קורא כרטיסים (phoenix) נתקלתי במדגמים שגם מבצעים כתיבה על כרטיסים.
האם לא ניתן להעתיק כרטיס מממיר קיים? לא מדובר על גניבת תוכן, אלא על שכפול של כרטיס קיים מהחבילה שהוזמנה.
הייתי מניח כי הכרטיס מוצפן בצורה כלשהי, אבל אם ניתן לקרוא אותו על מנת לראות בעזרתו שידורי יס ללא הממיר, אני מניח שניתן לקרוא אותו על מנת להעתיק אותו. לא ככה?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שזו תהיה צרה היחידה שלך.dodli כתב: לא מדובר על גניבת תוכן, אלא על שכפול של כרטיס קיים מהחבילה שהוזמנה....
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Re: זהירות ברבקיו
אני מעלה שוב את הנושא הזה כי קרה לי דבר דומה!arotman כתב:רכשתי קורא כרטיס נוסף מסוג SmartBee USB Phoenix Programmer
כשהכנסתי את הכרטיס מסוג NDS 3 לקורא הכרטיס נמס מחום.
הכרטיס הוא מסוג GT44001B נקודות צבעוניות על רקע לבן סוג K
זהירות...
ניסיתי עם כרטיס K ולמזלי הוא "רק" כמעט נמס ועדיין מתפקד.
הפלסטיק באזור של השבב התעוות וקיבל צבע חום, יש לציין שעם כרטיס C בנתיים הכל תקין ככה שאני לא יודע אם להאשים את הקורא או את הכרטיס.
מכיוון וגם במקרה שלי וגם במקרה של arotman מדובר באותו סוג של כרטיס אני מייעץ לכולם להיזהר כי ייתכן וכרטיסים מסוג K הם יותר רגישים.
עריכה: אופס, חשבתי שזה הדיון החדש בפורום HTPC...
יס מחוייבים לפי הסכם ההתקשרות (סעיף 7 א' ) לתת לך כרטיס חכם שתוכל להשתמש בו בממירים לוויניים פרטיים שקנית מכל יצרן.
בפועל כשניסיתי לשאול על זה במוקד כמובן שהתנערו מהסעיף, אמרו לי בהתחלה שאין אפשרות כזו ואחר כך הציעו פרשנות אחרת שמדובר בממירים של יס שלקוחות קנו בעבר ואני יכול לקנות מאותם לקוחות את הממירים.
אפשר לנסות אולי אצל נציג יותר בכיר או במוקד פניות הציבור של החברה.
מעניין שבעידן שהכל עובר למחשב ולאינטרנט הם עדיין מתעקשים שישתמשו בציוד שלהם. ומצד שני מפעילים את שירות yesgo שניתן לצפות בו במחשב.
זה גם יחסוך להם את עלות תחזוקת כל מערך התמיכה הטכנית עם הטכנאים, הקבלנים וכו'. שיראו באיזו קלות נטפליקס כשרצתה התרחבה למדינות רבות נוספות בעולם. בלי התקנות ובלי אפילו עובדים בישראל.
בפועל כשניסיתי לשאול על זה במוקד כמובן שהתנערו מהסעיף, אמרו לי בהתחלה שאין אפשרות כזו ואחר כך הציעו פרשנות אחרת שמדובר בממירים של יס שלקוחות קנו בעבר ואני יכול לקנות מאותם לקוחות את הממירים.
אפשר לנסות אולי אצל נציג יותר בכיר או במוקד פניות הציבור של החברה.
מעניין שבעידן שהכל עובר למחשב ולאינטרנט הם עדיין מתעקשים שישתמשו בציוד שלהם. ומצד שני מפעילים את שירות yesgo שניתן לצפות בו במחשב.
זה גם יחסוך להם את עלות תחזוקת כל מערך התמיכה הטכנית עם הטכנאים, הקבלנים וכו'. שיראו באיזו קלות נטפליקס כשרצתה התרחבה למדינות רבות נוספות בעולם. בלי התקנות ובלי אפילו עובדים בישראל.