מעניינת אותי התיאוריה שלך לגבי זה שאפשר להוסיף לקורא אחד הרבה כרטיסי DVBS וככה להקליט מהרבה מקורות בו זמנית.
נשמע יותר מידי טוב

ככה עובד ה YES MAX, יש בו שני כרטיסי DVBS וכרטיס אחד.zovirax כתב:זהו! אני קונה לי קורא.
מעניינת אותי התיאוריה שלך לגבי זה שאפשר להוסיף לקורא אחד הרבה כרטיסי DVBS וככה להקליט מהרבה מקורות בו זמנית.
נשמע יותר מידי טוב...

האם ניסית לעשות קצת הקלטות על ההארד דיסק? האם בשביל לצפות בהן עדיין יש צורך בתקשורת עם ה-CAM, או שהן פתוחות וניתן לצפות בהן בכל מחשב עם קודק מתאים?jpost כתב:עוד אין לי כרטיס DVBS2 לכן אני לא מזהה ב SCAN את ערוצי ה HD.
מעבר בין ערוצים לוקח כ 10-5 שניות. יכול להיות שזו בעיה בתוכנה של ה DVB שלי.
ניתן לראות רק את הערוצים שרכשת ואתה רואה בממיר הרגיל, לא ניתן כמו ב SKY לראות ערוצי DVDBOX לאחר ההתחלה.
והכי חשוב רואים ממש ממש טוב....
כמישתמש ותיק בתוכנת DVBViewer אומר שאופצית ה- PVR די מתקדמת, כדי להשתמש בה בצורה המיטבית יש :jpost כתב:כרגע עבדתי עם DVB Viewer שמבצע פעולות PVR בסיסיות בלבד....

אני לא מבין על מה אתה מדבר?Rittberg כתב:הדבר יהיה אפשרי כל עוד YES יאפשרו זאת,
לגבי כרטיס ה - CI אשר ניתן לרכוש עם ה - TT 3200 , ובכן זקוקים ל"מתווך" ל - CAM אשר ניכנס ל - CI ול- CAM הזה יש להכניס את ה - CAC (כרטיס החכם של YES ). הבעיה היא שאין כרגע בנמצא CAM שיודע ל"טפל" ב - YES....

פששש, הפתעת אותיpixies כתב:http://www.satshop.co.il/technotrend.cfmaloni כתב:מצאתם אתר אמין שמוכר את ה- 3200 ?......
אני יכול לומר שלאחר שמוש של למעלה משנה וחצי ב - TT 3200 שדרך אגב היה הכרטיס הראשון עם טיונר DVB - S2 שהכרטיס אמין ביותר.zovirax כתב:הטכנוטרנד S3200 נחשב כרטיס איכותי?
850 שקל זה יחסית יקר לכרטיס לווין, לא?...