אשכול ריכוז בעיות ב YES HD
גם לי יש את ההפרעה בחלק העליון של המסך...
יש סוני W2000 וכאשר אני מגדיר את המסך ב- FULL PIXEL, כלומר ב- NR יש הפרעות כאלה אבל רואים יש תמונה מתחת.
כאשר אני מגדיר אותו על NORMAL זה נעלם, אבל כנראה יש עיבוד תמונה בדרך.
וגם בדקתי ביס ימפקט, בתוך מסך הכיול יש את ההפרעות האלו.
יש סוני W2000 וכאשר אני מגדיר את המסך ב- FULL PIXEL, כלומר ב- NR יש הפרעות כאלה אבל רואים יש תמונה מתחת.
כאשר אני מגדיר אותו על NORMAL זה נעלם, אבל כנראה יש עיבוד תמונה בדרך.
וגם בדקתי ביס ימפקט, בתוך מסך הכיול יש את ההפרעות האלו.
עדיין לא היו שידורים ישירים בספורט 5 HD.
בינתיים משדרים משחקים מהשנה/שנתיים האחרונות מליגת האלופות.
האמת, אני יכול פשוט לשבת יום שלם מול השידורים החוזרים ולהנות.
האיכות פשוט מדהימה.
בערוץ הסרטים YesHD היה היום את טרילוגיית מהיר ועצבני. ויש פרומואים לשודדי הקאריבים 2, הנוסע השמיני נגד הטורף וקינג קונג שבקרוב יגיעו לערוץ YesHD.
בינתיים משדרים משחקים מהשנה/שנתיים האחרונות מליגת האלופות.
האמת, אני יכול פשוט לשבת יום שלם מול השידורים החוזרים ולהנות.
האיכות פשוט מדהימה.
בערוץ הסרטים YesHD היה היום את טרילוגיית מהיר ועצבני. ויש פרומואים לשודדי הקאריבים 2, הנוסע השמיני נגד הטורף וקינג קונג שבקרוב יגיעו לערוץ YesHD.
הלוואי שהיה אפשר להשאיר עוד ממיר (3100) הם לא מוכנים בשום פנים ואופן הם לוקחים ממיר תמורת הממיר החדש , רק אם יש לך מקס אתה יכול להשאירו.דודיאל1 כתב:יש למישהו פתרון לאיכות הגרועה של ערוצי ה sd או שצריך להחזיר את ה-3100 ולעבוד עם שני ממירים??...
מה שכן גיליתי שאיכות התמונה ב SD הרבה יותר טובה בחיבור קומפוננט לעומת חיבור HDMI ובHD לא ניתן להבחין בהבדל משמעותי בין HDMI וקומפוננט , לכן המלצתי היא לחבר בקומפוננט ולא ב HDMI
אני נשארתי עם ה-3100, פשוט החלפתי אותו עם הממיר הישן שהיה לי בחדר השינה...
למרות שאני מוכרח לומר שאני לא רואה הבדל גדול ב-SD בין ה-3100 לבין ממיר ה-HD
למרות שאני מוכרח לומר שאני לא רואה הבדל גדול ב-SD בין ה-3100 לבין ממיר ה-HD
Om70 כתב:הלוואי שהיה אפשר להשאיר עוד ממיר (3100) הם לא מוכנים בשום פנים ואופן הם לוקחים ממיר תמורת הממיר החדש , רק אם יש לך מקס אתה יכול להשאירו.דודיאל1 כתב:יש למישהו פתרון לאיכות הגרועה של ערוצי ה sd או שצריך להחזיר את ה-3100 ולעבוד עם שני ממירים??...
מה שכן גיליתי שאיכות התמונה ב SD הרבה יותר טובה בחיבור קומפוננט לעומת חיבור HDMI ובHD לא ניתן להבחין בהבדל משמעותי בין HDMI וקומפוננט , לכן המלצתי היא לחבר בקומפוננט ולא ב HDMI...
- yaronmh2000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
יש לי שאלה לגבי ה SOUND ב ממיר YES HD:
בערוץ NG אני מקבל סאונד של DOLBY DIGITAL אבל בערוץ הסרטים זה רק PRO LOGIC.
הממיר מחובד בכבל אופטי לרסיבר.
למישהו יש רעיון ?
יש לי שאלה לגבי ה SOUND ב ממיר YES HD:
בערוץ NG אני מקבל סאונד של DOLBY DIGITAL אבל בערוץ הסרטים זה רק PRO LOGIC.
הממיר מחובד בכבל אופטי לרסיבר.
למישהו יש רעיון ?
"הגנת העתקה נכשלה" דרך לעקוף את הבעיה
רק רציתי לעדכן שHDMI SWITCHER אכן פותר את הבעיה (לפחות במקרה שלי)
היות ובכל מצב רציתי יציאת HDMI נוספת קניתי ממתג וחיברתי את הממיר דרכו ואכן הודעת השגיאה כבר לא מופיעה יותר אחרי כיבוי והדלקה של הטלוויזיה
היות ובכל מצב רציתי יציאת HDMI נוספת קניתי ממתג וחיברתי את הממיר דרכו ואכן הודעת השגיאה כבר לא מופיעה יותר אחרי כיבוי והדלקה של הטלוויזיה
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ride כתב:בשורות טובות. סוף סוף סרט בדולבי דיגיטל מלא. הסרט טיסת הפיניקס שמשודר עכשיו הוא בדולבי 5.1 . הסאונד פנטסטי !...
אכן כל הכבוד, הסאונד בסרט היה מעולה.
מקווה שזה לא הסרט היחיד בערוץ ב 5.1 ושיהיו עוד בהמשך.
בנוסף פעם ראשונה שהסאונד מסונכרן לדיבור בצורה מושלמת.