עדכוני Firmware ל TCL C8k C855 C89B ואחרים
כי יש לי כנראה תקלה בכבל שמחבר, ולא הגעתי עדיין לבדוק Dolby Digital/Atmos עם הגרסה החדשה. אשמח לשמוע אם הקול עובד לך תקין בסרטים.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
אחרי המעבר לדירה הנוכחית (לפני כמעט 7 שנים
), בגלל סלון שונה ממה שהיה, מיקום קצת בעייתי וחוסר זמן כרוני בלבצע את ההתקנה כמו שצריך... אני עם סט אפ של 3.1 
מכמה קטעים שהרצתי, אין בעיה
רק תוודא שה-audio output על passthrough, כי אצלי התאפס ל-pcm
), בגלל סלון שונה ממה שהיה, מיקום קצת בעייתי וחוסר זמן כרוני בלבצע את ההתקנה כמו שצריך... אני עם סט אפ של 3.1 
מכמה קטעים שהרצתי, אין בעיה
רק תוודא שה-audio output על passthrough, כי אצלי התאפס ל-pcm
כיבוי, הדלקה והחלפת כבל עזרו... עובד כעת בסדר ב Dolby digital 5.1 . עדיין לא הצלחתי ב DTS HD או +DD (lossless)...
לא ברור על מה אתה מדבר. על prime?17/12/2025 19:22ohad007 כתב: אחרי כל עדכון יש לי תקווה שאפשר יהיה להסיר את אמזון מדף הבית למעלה.. ;(
למישהו יש דרך להעיף את אמזון ממסך הבית? זה תופס את כל השורה למעלה...
אולי יש מצב, פשוט להתקין אפליקציות מסך בית חדשה, לא ניסיתי (אני אוהב את projectivy)
יש שתי אפשרויות מובנות, ושתיהן די רעות:
1.פשוט לדלג בסרגל למעלה מ home ל apps
2. תכנס ב setting ל apps ולבצע disable לאפליקצית prime הבעיה שאז אתה תקוע עם apple tv במקום... ולה אפשר רק לעשות uninstall...
3. להתקין ADB TV, ואז תוכל לעשות disable לכל האפליקציות הרלוונטיות לשורות ה"המלצות" כולל Apple tv ...
יש שתי אפשרויות מובנות, ושתיהן די רעות:
1.פשוט לדלג בסרגל למעלה מ home ל apps
2. תכנס ב setting ל apps ולבצע disable לאפליקצית prime הבעיה שאז אתה תקוע עם apple tv במקום... ולה אפשר רק לעשות uninstall...
3. להתקין ADB TV, ואז תוכל לעשות disable לכל האפליקציות הרלוונטיות לשורות ה"המלצות" כולל Apple tv ...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 18/12/2025 10:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
- spon83
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 995
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 108 פעמים
יש גם אפשרות לעבור ל-app only mode
ואז יש לך רק את האפליקציות (בלי כל מה שמסביב)
ואז יש לך רק את האפליקציות (בלי כל מה שמסביב)
How to Turn On/Off Apps Only Mode:
1. From the Google TV home screen, navigate to the Settings (gear icon).
2. Go to Accounts & Sign In (or your profile icon).
3. Select your Google TV profile/account.
4. Scroll down and find Apps only mode.
5. Select Turn on or Turn off to change the setting.
יש עוד משהו מעצבן בגרסה V590 שה HDMI CEC שם את הרסיבר \ סאונד בר עד MUTE במקום לכבות אותו כאשר בוחרים ב POWER MODE את האופציה השלישית (הכי הרבה צריכת חשמל במצב כבוי). אני באופן אישי פתרתי את זה דרך כיבוי הרסיבר על ידי אוטומציה בבית החכם שלי אבל זה עדיין מעצבן.
המעבר לאנדרואיד 14 מסמן כנראה הכנת תשתית למשהו שאני מאוד מחכה לו.. GEMINI!
המעבר לאנדרואיד 14 מסמן כנראה הכנת תשתית למשהו שאני מאוד מחכה לו.. GEMINI!
למה לא תסתפק באופציה השניה - optimized? עדיין אפשר להדליק אותה כנראה גם מהרשת.21/12/2025 13:53Talrhv כתב: יש עוד משהו מעצבן בגרסה V590 שה HDMI CEC שם את הרסיבר \ סאונד בר עד MUTE במקום לכבות אותו כאשר בוחרים ב POWER MODE את האופציה השלישית (הכי הרבה צריכת חשמל במצב כבוי). אני באופן אישי פתרתי את זה דרך כיבוי הרסיבר על ידי אוטומציה בבית החכם שלי אבל זה עדיין מעצבן.
...
אז תדליק אותה בפקודת WOL מהסלולר (עם גוגל ששם...) או במקש on .....
למה שאני אעשה את זה? עד גרסה 14 הכל היה תקין והם עשו שינוי טיפשי שמלא משתמשים מתלוננים לגביו....
אני בנתיים פתרתי את זה בעזרת הבית החכם שלי. כשאני מכבה את הטלוויזיה הרסיבר נכבה וכשאני מדליק אותה הוא נדלק.
אני על הגרסה "האחרונה" שמגיעה באוויר16/12/2025 8:06rafi_d כתב: כיבוי, הדלקה והחלפת כבל עזרו... עובד כעת בסדר ב Dolby digital 5.1 . עדיין לא הצלחתי ב DTS HD או +DD (lossless)......
ועם SOUNDBAR Q990D
שמתי לב שאם אני מחבר ב EARC - הטלוויזיה לא יודעת להוציא לי לסאונדבר DOLBY ATMOS, היא מנחיתה לי לMultichannel .
אולי גם לא DD ו DTS. לא בדקתי כי זה פחות נפוץ היום.
גם כבל אופטי לא יודע להעביר ATMOS או TRUE HD
לכן הכל מחובר לסאונדבר ומשם לטלוויזיה.
אולי שווה לך לעשות את הניסיון הזה גם אם המערכת שלך תומכת
אכן, עשיתי ככה, עם סטרימר ו audio extractor, לצערי. קיוויתי שאולי יתוקן בגרסה האחרונה (V590).28/12/2025 8:42turbine כתב: אני על הגרסה "האחרונה" שמגיעה באוויר
ועם SOUNDBAR Q990D
שמתי לב שאם אני מחבר ב EARC - הטלוויזיה לא יודעת להוציא לי לסאונדבר DOLBY ATMOS, היא מנחיתה לי לMultichannel .
אולי שווה לך לעשות את הניסיון הזה גם אם המערכת שלך תומכת...
מה הכוונה "הכל מחובר" , מה המקור שלך?
אני לא משתמש באנדרואיד של הטלוויזיה28/12/2025 8:56rafi_d כתב: אכן, עשיתי ככה, עם סטרימר ו audio extractor, לצערי. קיוויתי שאולי יתוקן בגרסה האחרונה (V590).
מה הכוונה "הכל מחובר" , מה המקור שלך?...
אני משתמש בסטרימר Dune Homatics 4K R Plus
אז זה דומה לאצלי. חבל שאי אפשר להשתמש בטלוויזיה.
בבדיקה אצלי, כל הפורמטים החדשים שלא נתמכים אצלי המערכת (ATMOS) ואלו שהם LOSSLESS עוברים כ Dolby Dighital 5.1 .28/12/2025 8:42turbine כתב: אני על הגרסה "האחרונה" שמגיעה באוויר
ועם SOUNDBAR Q990D
אולי שווה לך לעשות את הניסיון הזה גם אם המערכת שלך תומכת...
DTS עובר תקין, ו DTS-HD (שהוא lossless ) עובר כ DTS רגיל.
אגב, יש קבצי בדיקה כאן , ובדקתי איתם על מחשב מקומי , עם VLC על הטלוויזיה בPASS-THROUGH :
https://drive.google.com/drive/folders/ ... OS2vEX7N4b