מזל טוב (:, רשת השידור הישראלית i24NEWS מקימה ערוץ בשפה העברית

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #121 

לקראת המעבר לערוץ i24NEWS, שרון גל נפרד מעובדי ערוץ 14:

״חברים יקרים,
היום מסתיים פרק משמעותי בחיי המקצועיים – פרק שבו יחד עשינו היסטוריה, שברנו תקרות זכוכית ופרצנו כל מחסום אפשרי.
היה לי לעונג לעבוד לצד כל אחד ואחת מכם ואני מודה לכם על הדרך והעשייה המשותפת.
מאחל לכולכם הצלחה גדולה ושולח חיבוק״
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #122 

יכול להיות שמשבוע הבא, יפורסמו נתוני הרייטינג של ערוץ טלוויזיה זה,

בינתים רק בימי ראשון, יש בערוץ טלוויזיה זה תוכנית אירוח שבה מדברים לא רק על חדשות ואקטואליה, שם התוכנית היא, תוכנית הלילה עם דניאל רוט אבנרי, בשעה 21:15 בערב.
האולפן לתוכנית הטלוויזיה הזו השתנה לצורה אחרת שאולי מתאימה יותר לתוכנית אירוח, באופן זמני, של שידור תוכנית הטלוויזיה הזו,
בסרטון שפה, רואים את האולפן התוכנית הזו.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #123 

לראשונה מתפרסמים נתוני הרייטינג של i24NEWS:

• 4.5 מיליון ישראלים נחשפו ל-i24NEWS מאז הושק הערוץ.
• מדי יום נחשפים כ-300,000 ישראלים בממוצע לשידורי הערוץ.
• "קבינט שישי עם נוה דרומי" היא התוכנית הנצפית ביותר בערוץ, עם ממוצע של 2.7% לתוכנית, תוכנית שיא הניבה 3.4% (14.3.25). (עם אקסטרפולציה: תוכנית הפיק ב-14.3 עם 4.4%, ממוצע ״קבינט שישי״: 3.5%).
• "מגזין השבת עם מיכל רבינוביץ'" עם ממוצע של 1.2% לתוכנית ותוכנית שיא של 1.7% (19.4.25). (עם אקסטרפולציה: ממוצע 1.6%, פיק של 2.2%).
• המהדורה המרכזית של i24NEWS בהגשת מירי מיכאלי עם ממוצע של 0.8% ושיא של 1.5% (19.1.2025). (עם אקסטרפולציה: ממוצע 1%. תוכנית פיק 1.9%)
• "7 שרון גל", שעלתה לאוויר רק בפברואר 2025, עם ממוצע של 1% לתוכנית ושיא של 1.5% (24.3.2025). (עם אקסטרפולציה: ממוצע: 1.3%, תוכנית שיא 1.9%).
• "הערביסטים עם צבי יחזקאלי" מניבה ממוצע של 0.8% ושיא של 1.7% (15.5.2025). (עם אקסטרפולציה: ממוצע: 1%, תוכנית שיא: 2.2%).
• "מדד גלבוע עם ניב גלבוע" עם ממוצע של 0.6% ושיא של 1.6% (15.5.2025). (עם אקסטרפולציה: ממוצע: 0.8%, תוכנית שיא: 2.1%).

רונית גנון-עמית, מנכ"לית רשת ערוצי החדשות i24NEWS: "פרסום נתוני הרייטינג הוא אבן דרך משמעותית והכרחית להמשך התפתחותו של הערוץ. נתוני הרייטינג מצביעים על מגמת צמיחה עקבית והגדלת היקף הקהלים. הערוץ הופך לשחקן משמעותי בשוק המדיה והטלוויזיה הישראלי, המאפשר פנייה לקהלים חדשים, קהלים שפתוחים לחשיבה אחרת. לערוץ החדשות i24NEWS יש חשיבות גדולה לעידוד הפלורליזם בחברה הישראלית, הצגת התמונה המלאה על בסיס עובדות, ושיח המתבסס על כבוד הדדי שכל כך חסר בימים אלו. אני מאמינה שעוד ועוד צופים יצפו בערוץ החדשות היחיד בישראל".
ישראל טויטו, מנהל ועורך ראשי של ערוץ החדשות i24NEWS בעברית: "אנו בוחרים לפרסם את נתוני הרייטינג מתוך תחושת מוכנות וגאווה בעבודה הקשה של העיתונאים והצוותים שלנו. התחלנו מאפס והתקדמנו בכל יום בצעד נוסף. לשמחתי הערוץ החל לבנות קהל צופים מגוון שמגיע לצפות בטלוויזיה הטובה שאנחנו עושים ובעבודה העיתונאית המצוינת. אני בטוח שבדרך זו הערוץ יגיע לכל בית בישראל ויגדיל משמעותית את הצפייה בו משנה לשנה".
https://m.news1.co.il/Archive/001-d-502 ... AfterBan=1

אז, לאחרונה,
זה לא רייטינג ממוצע טוב, לערוץ הזה, אולי אם הערוץ הזה ישדר בכל שעות היממה, שידורים חיים, כמו שמשדר ערוץ החדשות מחוץ לארץ, CNN, אז הערוץ הזה יקבל יותר אחוזי צפיה,
וגם אם היו מוסיפים, אם הערוץ הזה היה משדר גם בעידן פלוס דרך האנטנה, וגם דרך הוט ויס בכבלים, כאשר נראה שרוב לקוחות יס צופים בשידור לא דרך הלווין, ולא מעט לקוחות צופים בשידור לא דרך הכבלים,
לדעתי הסיבה לרייטינג צפיה נמוך לערוץ הזה, כי כנראה רוב הישראלים מעדיפים ערוץ טלוויזיה עם כיוון שהם אוהבים, או ימין כמו ערוץ עכשיו 14, או שמאל כמו ערוץ רשת 13, קשת 12, ופחות מרכז כמו כאן 11, זה בינתים המצב שיש.

אלא אם, ולא בטוח, למדידת הרייטנג בישראל, תתוספנה מרצון חופשי לעוד הרבה משפחות, עוד מכשירי מדידת רייטינג, ולא כמו עכשיו שאפילו לרוב תושבי מדינה ישראל שצופים בערוצי הטלוויזיה מישראל, אין מכשירי מדידת רייטינג.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #124 

למי שלא יודע, הם החליטו לשדר עוד תוכנית אירוח,
הפעם שיחת נפש, עם יורם רובל, במוצאי שבת, בשעה 22:10, בלילה,
https://www.ice.co.il/tv/news/article/1076606
דוגמא מהתוכנית טלוויזיה הזו

אז נכון לעכשיו הערוץ הזה משדר בימים מוצאי שבת וראשון, תוכנית אירוח, שזה לא חדשות.
, אני מתעלם מהמשתמשים,
בורדרליין1
סיס אדמין

רמאשכ
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #125 

בערוץ הטלוויזיה השם של הערוץ הזה זה 15