חשבון נטפליקס טורקי וצפייה בישראל
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
- מתנתקים מנטפליקס
- מחכים שהחודש שעליו שילמתם יסתיים ואי אפשר יהיה לצפות
- לחילופין אפשר לפתוח מנוי חדש
- קונים גיפט קארד טורקי של 200 TL לנטפליקס ב mtcgame או ב G2A
- פותחים דפדפן עם VPN בטורקיה ויוצרים/מחדשים את המנוי (יש לבחור מסלול ולוודא שהמחיר בלירות טורקיות)
- באמצעי תשלום מכניסים את קוד הגיפט קארד
- בחודש הראשון ניתן לצפות רק מטורקיה (אפשר עם VPN)
- לאחר מכן ניתן לצפות מישראל בלי VPN
- ניתן להטעין גיפטקארדים נוספים לחשבון, אין צורך ב VPN לשם כך
בהצלחה
- מחכים שהחודש שעליו שילמתם יסתיים ואי אפשר יהיה לצפות
- לחילופין אפשר לפתוח מנוי חדש
- קונים גיפט קארד טורקי של 200 TL לנטפליקס ב mtcgame או ב G2A
- פותחים דפדפן עם VPN בטורקיה ויוצרים/מחדשים את המנוי (יש לבחור מסלול ולוודא שהמחיר בלירות טורקיות)
- באמצעי תשלום מכניסים את קוד הגיפט קארד
- בחודש הראשון ניתן לצפות רק מטורקיה (אפשר עם VPN)
- לאחר מכן ניתן לצפות מישראל בלי VPN
- ניתן להטעין גיפטקארדים נוספים לחשבון, אין צורך ב VPN לשם כך
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי yossipeleg ב 25/01/2024 11:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

אולי בזמנו לא היתה תקופת המתנה, היום יש.
לגבי כרטיס אשראי, יש הרבה מקרים שאחרי מספר חודשים נטפליקס מבקשים אישור דרך SMS למספר טורקי, כך שההמלצה שלי היא לעבוד עם גיפטקארד.
לגבי כרטיס אשראי, יש הרבה מקרים שאחרי מספר חודשים נטפליקס מבקשים אישור דרך SMS למספר טורקי, כך שההמלצה שלי היא לעבוד עם גיפטקארד.
חשוב לי להוסיף שלפי הודעת נטפליקס העולמית אז ההסכם שידור עם ארגון תחרות האיגרוף WWE בשנת 2025 ברוב הסיכויים לא כולל את נטפליקס טורקיה.25/01/2024 8:50sBaB כתב: חברים,
משהו שבצע את הרכישה למנוי טורקי, מוכן להסביר או להדריך איך ביצע ומה השלבים המומלצים?
תודות!...
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 25/01/2024 13:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

אפשר לשלם בפייפאל גם ב G2A
איך לדעתך אפשר לצפות בזה בגיפט קארד, של טורקיה? אם בשנת 2025 זה כנראה לא ישודר בנטפליקס של טורקיה.25/01/2024 18:43magshield כתב: זה חסר רלוונטיות כי אפשר לצפות גם מישראל עם גיפט קארד של טורקיה.
רמאש, wwe זה היאבקות ולא אגרוף...
זה לא בטוח שזה יהיה בשנת 2025 גם בישראל.26/01/2024 15:14magshield כתב: רשמתי כבר. אחרי חודש אפשר לצפות בנטפליקס ישראל עם גיפט קארד של טורקיה...
לדעתך עם הגיפט כאשר של טורקיה באיזה עוד מדינות של נטפליקס אפשר לצפות בזה?
ארצות הברית?
קנדה?
בריטניה?
אמריקה הלטינית?
אפשר לצפות בכל מדינה עם vpn טוב. מצד שני, לפחות אצלי זה מתקשה לסחוב 4k מאחורי vpn.26/01/2024 17:57רמאש כתב: זה לא בטוח שזה יהיה בשנת 2025 גם בישראל.
לדעתך עם הגיפט כאשר של טורקיה באיזה עוד מדינות של נטפליקס אפשר לצפות בזה?
ארצות הברית?
קנדה?
בריטניה?
אמריקה הלטינית?...
- Bank-of-pain
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב קודם כל תודה ,
מה שאני עשיתי , ביטלתי את הנטפליקס שלי , וביום למחרת ניסיתי לעשות וזה נתקל בבעיות
מה שהיה צריך זה למחוק את החשבון ואז הצלחתי לעשות מנוי חדש.
אז עשיתי מנוי ב 177 לירות לחודש ,
כרגע משתמש באקספרס וי פי אן. בינתיים התחלתי עם השבוע חינם כדי לראות שעובד ואכן עובד כמו קסם.
בהמשך כנראה ארכוש מנוי של חודש ב 50 שקל (אלא אם למישהו יש הצעה אטרקטיבית יותר ) עד שייגמר החודש ואז אבטל .
מה שכן, בגלל שהייתי צריך למחוק את החשבון כדי להצטרף מחדש זה מחק גם את כל ההיסטוריה שלי , אז מקסימום אראה סרט פעמיים חחחח
תודה רבה לחברים שרשמו פה , איןןןן על הפורום הזה !!!
מה שאני עשיתי , ביטלתי את הנטפליקס שלי , וביום למחרת ניסיתי לעשות וזה נתקל בבעיות
מה שהיה צריך זה למחוק את החשבון ואז הצלחתי לעשות מנוי חדש.
אז עשיתי מנוי ב 177 לירות לחודש ,
כרגע משתמש באקספרס וי פי אן. בינתיים התחלתי עם השבוע חינם כדי לראות שעובד ואכן עובד כמו קסם.
בהמשך כנראה ארכוש מנוי של חודש ב 50 שקל (אלא אם למישהו יש הצעה אטרקטיבית יותר ) עד שייגמר החודש ואז אבטל .
מה שכן, בגלל שהייתי צריך למחוק את החשבון כדי להצטרף מחדש זה מחק גם את כל ההיסטוריה שלי , אז מקסימום אראה סרט פעמיים חחחח
תודה רבה לחברים שרשמו פה , איןןןן על הפורום הזה !!!
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

ראית שכתבתי "מחכים שהחודש שעליו שילמתם יסתיים ואי אפשר יהיה לצפות"?
כי אם תקפיד על זה תוכל להשתמש בחשבון הישן שלך בחיבור מחדש.
כי אם תקפיד על זה תוכל להשתמש בחשבון הישן שלך בחיבור מחדש.
למה לדעתך יש לך קושי לראות עם VPN שידור באיכות של 4K?27/01/2024 0:17magshield כתב: אפשר לצפות בכל מדינה עם vpn טוב. מצד שני, לפחות אצלי זה מתקשה לסחוב 4k מאחורי vpn....
האם כי לדעתך זה שירות VPN בחינם אז הוא לא כולל תמיכה בתכנים באיכות כזאת?
ה-vpn שלי הוא לא חינמי.04/02/2024 17:23רמאש כתב: למה לדעתך יש לך קושי לראות עם VPN שידור באיכות של 4K?
האם כי לדעתך זה שירות VPN בחינם אז הוא לא כולל תמיכה בתכנים באיכות כזאת?...
אני לא יודע למה. יכול להיות שבגלל הסטרימר. יכול להיות שבגלל ה-vpn. יכול להיות שמסיבות אחרות.
אם חברה אחרים כאן ישתפו, אז תוכל לראות האם זה רק אצלי או אצל אחרים גם, ואולי לבודד את מקור הבעיה.
שאלה למי שרכש את הגיפט קארד הטורקי - האם קיבלתם מיילים למייל האישי שאיתו ביצעתם את הרכישה? מסתבר ב-G2A מאפשרים למוכר לראות את המייל שאיתו נרשמתם.
קיבלתי הודעה שנזרקה לספאם. בהודעה היה פרסומת לכל מיני מוצרים ללא תמונות למרות שיש לכאורה אזור של תמונות (מוזר מאוד). אני מאוד לא אוהב את זה כי זה מתכון לכל מיני וירוסים.
קיבלתי הודעה שנזרקה לספאם. בהודעה היה פרסומת לכל מיני מוצרים ללא תמונות למרות שיש לכאורה אזור של תמונות (מוזר מאוד). אני מאוד לא אוהב את זה כי זה מתכון לכל מיני וירוסים.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

יש לך מסנן ספאם והגיון בריא לא ללחוץ על לינקים במיילים מוזרים?
תהיה בסדר.
תהיה בסדר.