למה אני לא יכול לכתוב בפורום בפורום אמזון? וכל השאר כן יכול???
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5344
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
אני מצדד באלה שחושבים שצריך לפתוח את הפורום לתגובות:
להציע לחברים לגשת לערוץ הטלגרם להגיב זה לא אותו דבר. הרבה חברים כאן בקושי משתמשים בטלגרם. מי שקורא את הדיל ורוצה להגיב נמצא באתר לא בטלגרם.
גם אם ישנם תגובות לא תורמות, מספיק תגובה אחת שתהיה מועילה.
התחושה היא שמדובר בפורום פרסומי / עסקי ולא בהכרח דילים אשר מטיבים עם חברי האתר.
להציע לחברים לגשת לערוץ הטלגרם להגיב זה לא אותו דבר. הרבה חברים כאן בקושי משתמשים בטלגרם. מי שקורא את הדיל ורוצה להגיב נמצא באתר לא בטלגרם.
גם אם ישנם תגובות לא תורמות, מספיק תגובה אחת שתהיה מועילה.
התחושה היא שמדובר בפורום פרסומי / עסקי ולא בהכרח דילים אשר מטיבים עם חברי האתר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
כמו שכתבתי, תגובות שליליות גרמו לאנשים להמנע מלכתוב בפורום הספציפי מה שרוקן אותו מתוכן. אם נפתח הוא יהיה ריק ואם נשאיר אותו כמו שהוא הוא לפחות יכיל תוכן.
מציע לכולם לפרסם את הדילים שהם רואים כמעניינים ולראות את ההודעות שם כהצעות ולא כשרשורים. מי שזה מפריע לו, יש לנו גם אפשרות להסיר את כל השרשורים האלה מהפורום הספציפי מההודעות החדשות.
בהתחשב בזה שאין לנו יותר מדי מפרסמים ובאנרים כבר לא עושים הרבה הכנסה, זו דרך לכלכל את האתר, להחזיק אותו בחיים ולעזור לחברי האתר למצוא דברים מעניינים. זה לא אמור להיות אמצעי לדיון בניגוד לשאר הפורומים. היינו יכולים לפתח משהו יעודי רק לזה אבל זה יעלה יותר כסף ממה שהדבר הזה אי פעם מייצר (עם קשבקים למיניהם ההכנסות מזה אפסיות בשנה האחרונה והשארנו את זה בעיקר כשירות לחברי האתר).
עם כל הבאלגן שזה מייצר יש לי הרגשה שיהיה יעיל יותר פשוט לסגור את זה וזהו. יהיה לנו פחות הכנסה ולא יהיה לכם דילים בכלל. עדיף? לא יודע.
מציע לכולם לפרסם את הדילים שהם רואים כמעניינים ולראות את ההודעות שם כהצעות ולא כשרשורים. מי שזה מפריע לו, יש לנו גם אפשרות להסיר את כל השרשורים האלה מהפורום הספציפי מההודעות החדשות.
בהתחשב בזה שאין לנו יותר מדי מפרסמים ובאנרים כבר לא עושים הרבה הכנסה, זו דרך לכלכל את האתר, להחזיק אותו בחיים ולעזור לחברי האתר למצוא דברים מעניינים. זה לא אמור להיות אמצעי לדיון בניגוד לשאר הפורומים. היינו יכולים לפתח משהו יעודי רק לזה אבל זה יעלה יותר כסף ממה שהדבר הזה אי פעם מייצר (עם קשבקים למיניהם ההכנסות מזה אפסיות בשנה האחרונה והשארנו את זה בעיקר כשירות לחברי האתר).
עם כל הבאלגן שזה מייצר יש לי הרגשה שיהיה יעיל יותר פשוט לסגור את זה וזהו. יהיה לנו פחות הכנסה ולא יהיה לכם דילים בכלל. עדיף? לא יודע.
- oferlaor
- מנהל

זה היה כך מאז שהפורום נפתח ועד לפני חצי שנה. זה לא עבד. בגלל זה שינינו את זה במאמץ לשמר את הפורום ולא לסגור אותו.
לפני השינוי ובכלל במהלך השנים האחרונות, קניתי עשרות אם לא מאות מוצרים דרך הפורום של אמזון. מאז השינוי לא רכשתי כלום.
בפעם היחידה שכן כמעט רכשתי מסך (ספציפית זה) הבנתי בדקה ה - 90 שמדובר על 110 וולט, מה שחיזק את הטענה (מבחינתי) שלפורום דילים אין שום ערך מוסף ללא תגובות לעומת מקורות דילים אחרים ולכן מקבל את אותו היחס. (כמובן שלא בא בטענות למי שפירסם את הדיל..)
לגבי הטענה שתגובות שליליות גרמו לאנשים להמנע מלכתוב בפורום - במבט חטוף, 99% מהדילים שמפורסמים בחודשים האחרונים מפורסמים ע"י אותם 2-3 משתמשים.
בפעם היחידה שכן כמעט רכשתי מסך (ספציפית זה) הבנתי בדקה ה - 90 שמדובר על 110 וולט, מה שחיזק את הטענה (מבחינתי) שלפורום דילים אין שום ערך מוסף ללא תגובות לעומת מקורות דילים אחרים ולכן מקבל את אותו היחס. (כמובן שלא בא בטענות למי שפירסם את הדיל..)
לגבי הטענה שתגובות שליליות גרמו לאנשים להמנע מלכתוב בפורום - במבט חטוף, 99% מהדילים שמפורסמים בחודשים האחרונים מפורסמים ע"י אותם 2-3 משתמשים.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
כנ״ל לגבי הרכישות.
לא נכנס ולא רכשתי כלום מאז השינוי - ולפני זה אני והאשראי היינו פעילים מאוד.
רוצים להציל את המצב? לפתוח לדיון.
אני ממש לא מסכים שאם יפתחו לדיון הפורום יהיה ריק מתוכן, אני מאמין שמי שהכוונה הטהורה שלו היא צמיחת והצלחה של הפורום והקהילה שלו, ימצא לנכון להמשיך לפרסם דילים גם אם לפעמים יש תגובות רעות של טרולים.
וחוץ מזה, גם אם אנחנו טועים, עדיף המצב של לנסות מאשר המצב הזה, פשוט חוסר עניין מוחלט מבחינתי בפורום שפעם היה דף הבית שלי
בהצלחה
לא נכנס ולא רכשתי כלום מאז השינוי - ולפני זה אני והאשראי היינו פעילים מאוד.
רוצים להציל את המצב? לפתוח לדיון.
אני ממש לא מסכים שאם יפתחו לדיון הפורום יהיה ריק מתוכן, אני מאמין שמי שהכוונה הטהורה שלו היא צמיחת והצלחה של הפורום והקהילה שלו, ימצא לנכון להמשיך לפרסם דילים גם אם לפעמים יש תגובות רעות של טרולים.
וחוץ מזה, גם אם אנחנו טועים, עדיף המצב של לנסות מאשר המצב הזה, פשוט חוסר עניין מוחלט מבחינתי בפורום שפעם היה דף הבית שלי
בהצלחה
אפשר לעשות סקר משתמשים כפי שעשו בנושאים אחרים.
מעלי הדילים די עסוקים ואפשרות להגיב עוזרת להם ולכולם במקרה של משהו בעיתי שהתפספס לפני שאנשים מזמינים סתם וגם מאפשר לקבל רשמים מאנשיפ שהתנסו. זה מוסיף לאמון הכללי בהמלצות.
טרולים תמיד אפשר לחסום.
מעלי הדילים די עסוקים ואפשרות להגיב עוזרת להם ולכולם במקרה של משהו בעיתי שהתפספס לפני שאנשים מזמינים סתם וגם מאפשר לקבל רשמים מאנשיפ שהתנסו. זה מוסיף לאמון הכללי בהמלצות.
טרולים תמיד אפשר לחסום.
מסכים, גם אני הפסקתי להתסכל שם אלא אם כן יש משהו מאד מאד ספציפי שאני רוצה וגם זה בספק כשיש קבוצות ומקומות אחרים שאפשר לשאול ולהגיב.
לגבי המשתמשים גם נכון, זה אותם משתמשים שמפרסמים וראיתי חברי קבוצות דילים שכבר שנים עונים על שאלות ולמרות שלא תמיד מקבלים תגובות אוהדות.
אבל אני וויתרתי, עופר היה ברור בעמדה - או להיות במתכונת הנוכחית או לחדול!
לגבי המשתמשים גם נכון, זה אותם משתמשים שמפרסמים וראיתי חברי קבוצות דילים שכבר שנים עונים על שאלות ולמרות שלא תמיד מקבלים תגובות אוהדות.
אבל אני וויתרתי, עופר היה ברור בעמדה - או להיות במתכונת הנוכחית או לחדול!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73184
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
Re: למה אי אפשר להגיב לשום פוסט?
פורום דילים נועד לפרסום דילים מאמזון ולא לדיונים. בשביל זה יש פורומים אחרים כגון זה אליו העברתי את השאלה שלך.
הפורום עדיין פתוח, כל אחד יכול לפרסם בו דילים. תגובות לבעלי הדיל ניתן להפנות למי שפירסם את הדיל או למנהל הפורום/אתר.
הפורום עדיין פתוח, כל אחד יכול לפרסם בו דילים. תגובות לבעלי הדיל ניתן להפנות למי שפירסם את הדיל או למנהל הפורום/אתר.
דיון קודם בנושא:
viewtopic.php?f=41&t=368581
viewtopic.php?f=41&t=368581
נערך לאחרונה על ידי jtk ב 28/05/2023 18:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
קראתי את כל הדיון הקודם וגיליתי שאפילו הגבתי שם לפני חודשים רבים, ולא זכרתי את זה.
אין מה להכביר מילים על מה שכבר נאמר שם ע"י רבים - אין מה להשוות את הנוחות והמהירות של תגובה לפוסט לפנייה בהודעה אישית למפרסם. כבר מספר פעמים רציתי לשאול או להעיר לגבי מוצרים שפורסמו שם, שאלות והערות שיכלו להיענות ע"י חברי הפורום או להאיר את עיניהם בעניין זה או אחר, וכיוון שאין דרך (דרך לא נוחה = אין דרך) לעשות זאת, הפסדתי אני והפסידו אחרים.
חבל.
אין מה להכביר מילים על מה שכבר נאמר שם ע"י רבים - אין מה להשוות את הנוחות והמהירות של תגובה לפוסט לפנייה בהודעה אישית למפרסם. כבר מספר פעמים רציתי לשאול או להעיר לגבי מוצרים שפורסמו שם, שאלות והערות שיכלו להיענות ע"י חברי הפורום או להאיר את עיניהם בעניין זה או אחר, וכיוון שאין דרך (דרך לא נוחה = אין דרך) לעשות זאת, הפסדתי אני והפסידו אחרים.
חבל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

סתם מסקרנות,
הזמן עבר ויותר קל לשפוט עכשיו (מניח שיש לכם את המספרים)
האם היה/עדיין נכון להשאיר את פורום דילים/אמזון ללא יכולת של הקהילה להגיב ולהמליץ?
הזמן עבר ויותר קל לשפוט עכשיו (מניח שיש לכם את המספרים)
האם היה/עדיין נכון להשאיר את פורום דילים/אמזון ללא יכולת של הקהילה להגיב ולהמליץ?
- oferlaor
- מנהל

@tomer953
מה שאצלי הוריד את זה לגמרי מהרדאר היה חסימת ה-RSS שם.
עברו לטלגרם, אני מניח.
עצובה המגמה באינטרנט לכיוון ההפוך ממה שהיה האידיאל פעם: פרוטוקולים חופשיים, סטנדרטיזציה, הווב כתחליף לתוכנות קלות, וכך בעקיפין גם מינימום הרשאות וגישה למידע של המשתמש.
מה שאצלי הוריד את זה לגמרי מהרדאר היה חסימת ה-RSS שם.
עברו לטלגרם, אני מניח.
עצובה המגמה באינטרנט לכיוון ההפוך ממה שהיה האידיאל פעם: פרוטוקולים חופשיים, סטנדרטיזציה, הווב כתחליף לתוכנות קלות, וכך בעקיפין גם מינימום הרשאות וגישה למידע של המשתמש.
- oferlaor
- מנהל

החסימה הגיעה ממקור אחר. גופים חיצוניים שהשתמשו בפיד בכדי להעתיק את הדילים היחודיים שלנו.
- tomer953
- חבר מכור קשה

אתה בטוח יודע לבדוק מדדים בעצמך (kpi)
לקחתם החלטה תבדקו אם הייתה ועדיין נכונה.
למשל בפן הכלכלי, total income from afiilates 2022 vs 2021
אותו דבר על views, traffic וכו'
לא רוצה את המספרים סתם מסקרן אם עוד כמוני פשוט הפסיקו להיכנס ולקנות (וחלילה מחרם כלשהו, פשוט לא מתחבר לקונספט של "ערוץ דילים ללא תגובות" אלא יותר ל "מוצרים שווים באמזון שחברים ממליצים")
לקחתם החלטה תבדקו אם הייתה ועדיין נכונה.
למשל בפן הכלכלי, total income from afiilates 2022 vs 2021
אותו דבר על views, traffic וכו'
לא רוצה את המספרים סתם מסקרן אם עוד כמוני פשוט הפסיקו להיכנס ולקנות (וחלילה מחרם כלשהו, פשוט לא מתחבר לקונספט של "ערוץ דילים ללא תגובות" אלא יותר ל "מוצרים שווים באמזון שחברים ממליצים")
- oferlaor
- מנהל

מן הסתם זה לא אפשרי לבדוק לאורך זמן מדדים כאלה. הסיבה היא שהמשתמשים משתנים, ובגלל כל תחום האפיליאציה נהרג על ידי cashback.
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 5245
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 472 פעמים
אנחנו פותחים החל מעכשיו למשך חודש ניסיון את פורום הדילים של אמזון לתגובות.
נא לתת תגובות מועילות בהקשר של הדיל. אם יש תיקון לדיל, נא ללחוץ על "דווח" או לפנות לפותח הדיל ישירות בהודעה פרטית.
להזכירכם, פרסום הדילים בפורום פתוח לכולם!
שיהיה לנו בהצלחה
נא לתת תגובות מועילות בהקשר של הדיל. אם יש תיקון לדיל, נא ללחוץ על "דווח" או לפנות לפותח הדיל ישירות בהודעה פרטית.
להזכירכם, פרסום הדילים בפורום פתוח לכולם!
שיהיה לנו בהצלחה

קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat