מחפש לרכוש מכונת ECM SYNCHRONIKA l או profitec pro 700 v2

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
itairaz3
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #121 

אהלן,

אני בפנים בעדיפות לפרופיטק.
מה הצפי של זמן הגעה?

איתי

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #122 

itairaz3 כתב:אהלן,

אני בפנים בעדיפות לפרופיטק.
מה הצפי של זמן הגעה?

איתי
...
זה משתנה. יכול לקחת כמה שבועות לפי מה שאני יודע עכשיו אבל נדע יותר טוב ברגע שנהיה מוכנים להזמין. אני מקווה שמצב המלאים השתפר מאז שבדקתי. מקווה שכולם יגיבו ונוכל כבר מחר לסגור פרטים סופיים.

hofitz0r
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #123 

sbenyo כתב:
...
...
זה משתנה. יכול לקחת כמה שבועות לפי מה שאני יודע עכשיו אבל נדע יותר טוב ברגע שנהיה מוכנים להזמין. אני מקווה שמצב המלאים השתפר מאז שבדקתי. מקווה שכולם יגיבו ונוכל כבר מחר לסגור פרטים סופיים.
...
אשמח לתקציר השרשור, לא הצלחתי לעקוב. מדברים על קבוצת רכישה לאיזה מכונות באיזה תקציב? תודה רבה

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #124 

@hofitz0r

תקציר לרכישה:
ECM Synchronika 9500, Profitec 700 8500.

אנחנו כבר בשלב של סגירה אחרונה של הקבוצה, אז מי שרק עכשיו רואה, זה זמן להחלטה מהירה.

hofitz0r
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #125 

@sbenyo
תודה רבה על התשובה. לצערי זה לא בתקציב שלי

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #126 

ערב טוב חברים.
בעקבות השרשור חזרתי לשקול גם שדרוג. אני רואה שהכיוון פה הוא סינכרוניקה או פרו 700, אבל דיברתי היום עם שחר מקפה רות כדי לראות מה ניתן לעשות לגבי הקרם וואן והסיכום הוא כזה:
הם גם מציעים כרגע מחירי השקה לתקופה מוגבלת, כמו בכל העולם. דיברתי איתו רק על שני הדגמים הכי מתקדמים.
את הדגם הכי מתקדם, עם pressure profiling ניתן לרכוש ב-11,500. הדגם אחד לפניו, שלמיטב הבנתי הכי מקביל לסינכרוניקה, ניתן לרכוש ב-9,000 (אם מישהו ירצה להזמין לעצמו ערכה ל-flow control ויצטרך עזרה בהתקנה עליה אז קפה רות מוכנים להתקין ללא עלות).
שאלתי אותו אם ניתן לקבל הנחה נוספת לקבוצה והוא אמר שאם נארגן בשבוע הקרוב הזמנה של חמש מכונות או יותר (כמובן שלא כולן חייבות להיות אותו הדגם) נקבל הנחה נוספת של 500₪ למכונה.
אני שוקל לרכוש בכל מקרה אז אם זה משהו שמעניין את הקבוצה אני אשמח כמובן להצטרף.

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #127 

שאפו לכולם
כל הכבוד על ההצלחה לקבל מחירים אטרקטיביים מספקים בארץ . עד לפני 4 שנים, כולם היו מזמינים מחו"ל, כי בארץ המחירים היו בשמיים. כייף לראות סוף סוף שרכישה בארץ היא אלטרנטיבה ריאלית.

ההצעה על ה קרם ואן מעניינת מאוד, אם לא היתי בונה על מכונה אחרת
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #128 

@sbenyo
·

אפשר בבקשה לפתוח שרשור חדש בנושא כדי לעשות סדר לכולם וגם יעזור לצרף רוכשים פוטנציאלים נוספים

הבנתי את המחירים והם אטרקטיביים, כל הכבוד

מה שלא הצלחתי לעקוב זה -
האם מדובר על רכישה מהארץ והמחיר סופי
מי המוכר והאם יש אחריות על המכונות

תודה מראש

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #129 

@moshez

מדובר באחד מהמשווקים בארץ. קניה רגילה לכל דבר עם אחריות. אחרי תהליך לא קצר, זה המחיר הסופי.
עכשיו זה הזמן לקבל החלטה לפחות לגבי המכונה. ברגע שיהיו מספיק אנשים שרוצים להזמין נוכל להתקדם.

אפשר לדבר בפרטי אם יש לך שאלות ספציפיות. אני עדיין מחכה להחלטות של כמה אנשים. במידה ויהיו מספיק נוכל להתקדם.. אם לצא נפתח שירשור חדש כדי לנסות לעניין עוד אנשים.

·

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #130 

@moshez
לשאלתך, הקרם וואן תגיע עם שנתיים אחריות, בקפה רות כמובן.

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #131 

@נעם_Noam
·

שנתיים אחריות ועוד בקפה רות נוסחה מנצחת.

moshez
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 360
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #132 

נעם_Noam כתב:@moshez
לשאלתך, הקרם וואן תגיע עם שנתיים אחריות, בקפה רות כמובן.
...
תודה על ההתייחסות
מה כל מיוחד במכונה הזאת שהיא בהייפ כאן בפורום, בינתיים ראיתי רק תמונות בלי חוות דעת מאומתות

אם זה אקספובר לשעבר כמו שהבנתי - אז המכונות שלהם ברמה בסיסית, רחוקות מלהיות מוצר היי אנד כמו הסינכרוניקה, לא ככה? תקנו אותי אם אני טועה

שרות של קפה רות זה אחלה אבל אני לא מצפה לקבל שרות בשנים הראשונות על מכונה חדשה ככה שזה מוסיף אבל ממש בקטנה

וגם בהשוואת המחיר לא הבנתי למה שווה לחכות לקרם אם הסינכרוניקה היא מכונה שהוכיחה את עצמה והיא ברמה גבוה ובמחיר יותר זול, לא ככה?

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #133 

@moshez
מעולם לא התנסיתי בסינכרוניקה, אבל אני יודע שרמת הגימור שלה נחשבת לגבוהה ביותר. אני יכול רק להעיד שרמת הגימור של הקרם היא מרשימה מאוד והיא לא הרגישה לי זולה או פשוטה. אם נצליח להתארגן פה כקבוצה אז כאמור המחיר יהיה 8500, מחיר טוב יותר ממה שנקבל על הסינכרוניקה (שווה לפרופיטק).
יכול להיות שבאמת לא אזדקק לשירות במהלך השנתיים של האחריות, אבל שירות מבחינתי הוא לא פחות חשוב גם לאחר תקופת האחריות ולכן אני מעדיף לקנות מקפה רות. אני לא אדם טכני כלל ומרגיע אותי לדעת שאוכל לפנות אליהם תמיד ולקבל מענה אמיתי.
לגבי ההעדפה אני שוקל לקנות בכל מקרה את הדגם המוביל עם ה-pressure profiling. היכולת לשמור פרופילים ואחר כך פשוט "ללחוץ פליי" ולקבל חזרתיות מושלמת, גם עם פרופיל מורכב, היא מדהימה בעיניי.

אוטולולה
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

קרם וואן

שליחה #134 

@נעם_Noam
נועם, תודה על ההשקעה.
ב-8500 אשמח להצטרף לרכישת קרם וואן.
יעל

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #135 

נעם_Noam
רק להעמיד דברים על דיוקם. אתה מתאר את הקרם כאילו אתה משתמש בה כבר הרבה זמן. לפי מה שאני מבין אתה עדיין בשלב רכישה' אז כל דיעה על המכונה או הגימור לעומת מכונה אחרת הוא לא באמת מבוסס, למרות שאין לי ספק שזאת מכונה ברמה גבוהה. בנוסף אם אני מבין נכון הדגם שיש לו profiling ושמירה זה הדגם שעולה 11,500 ולא ברמת המחירים של המכונות האחרות.
אם כבר משווים אז מה ההבדל בין הקרם ל-Profitec? שתיהן אותו מחיר. מי אמר שזה יותר טוב? בשני המקרים הקניה היא בארץ עם אחריות ושירות. אישית אין לי שום בעיה אבל צריך לתת לאנשים להחליט בצורה שיוויונית, שיעשו שיעורי בית ויקחו את המכונה שהם באמת רוצים לעצמם. זה לא סוד שאני פה בשביל הסינקרוניקה שאין עוררין על רמת הגימור שלה ויש לה אופציה profiling גם אם זה לא ברמת הקרם היקרה.

אני רק מנסה לתת לאנשים איזון ושיחליטו בצורה הכי טובה מה מתאים להם. אגב אין לי שום דבר נגד הקרם, יכול להיות שזאת המכונה הכי טובה מכל האופציות. יכול להיות שאני בעצמי אשתכנע למרות שלא הצלחתי לראות שום דבר שאין במכונות האחרות אלא אם אני משקיע בדגם היקר שזה כבר סיפור אחר לגמרי.

אני לא מנסה לפתוח פה וויכוח, אז אין צורך להגיב. אין לי שום איטרסים לא לכאן ולא לכאן. אני גם לא פתחתי את השירשור הזה, אני רק מנסה לעזור לקדם עניינים כי ראיתי שיש התעניינות. אישית אני גם לא בלחץ להחליף מכונה בכל מחיר. השקעה במכונה כזאת צריכה להיעשות בלב שלם ולטווח ארוך. גם זה לא יקרה הפעם, אני מאמין שתהיה הזדמנות אחרת בקרוב.

בכל מקרה אפשר לעזור לאנשים עם מידע ומחירים אבל צריך לתת להם לקבל החלטה בצורה הוגנת. גם ככה יש מצב שבסופו של דבר לא תהיה קבוצה לא לכאן ולא לכאן ואף אחד לא יהנה מזה. מבחינתי אם כולם יחליטו ללכת על הקרם ותהיה קבוצה לזה, זה גם טוב (כראה לא בשבילי בשלב הזה אלא אם אני אחליט להשקיע בדגם היקר).

sbenyo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #136 

sbenyo כתב:נעם_Noam
רק להעמיד דברים על דיוקם. אתה מתאר את הקרם כאילו אתה משתמש בה כבר הרבה זמן. לפי מה שאני מבין אתה עדיין בשלב רכישה, אז כל דיעה על המכונה או הגימור לעומת מכונה אחרת הוא לא באמת מבוסס, למרות שאין לי ספק שזאת מכונה ברמה גבוהה. בנוסף אם אני מבין נכון הדגם שיש לו profiling ושמירה זה הדגם שעולה 11,500 ולא ברמת המחירים של המכונות האחרות.

אם כבר משווים אז מה ההבדל בין הקרם ל-Profitec? שתיהן אותו מחיר. מי אמר שזה יותר טוב? בשני המקרים הקניה היא בארץ עם אחריות ושירות. אישית אין לי שום בעיה אבל צריך לתת לאנשים להחליט בצורה שיוויונית, שיעשו שיעורי בית ויקחו את המכונה שהם באמת רוצים לעצמם. זה לא סוד שאני פה בשביל הסינקרוניקה שאין עוררין על רמת הגימור שלה ויש לה אופציה profiling גם אם זה לא ברמת הקרם היקרה.

אני רק מנסה לתת לאנשים איזון ושיחליטו בצורה הכי טובה מה מתאים להם. אגב אין לי שום דבר נגד הקרם, יכול להיות שזאת המכונה הכי טובה מכל האופציות. יכול להיות שאני בעצמי אשתכנע למרות שלא הצלחתי לראות שום דבר שאין במכונות האחרות אלא אם אני משקיע בדגם היקר שזה כבר סיפור אחר לגמרי.

אני לא מנסה לפתוח פה וויכוח, אז אין צורך להגיב. אין לי שום איטרס לא לכאן ולא לכאן. אני גם לא פתחתי את השירשור הזה, אני רק מנסה לעזור לקדם עניינים כי ראיתי שיש התעניינות. אישית אני גם לא בלחץ להחליף מכונה בכל מחיר. השקעה במכונה כזאת צריכה להיעשות בלב שלם ולטווח ארוך. גם זה לא יקרה הפעם, אני מאמין שתהיה הזדמנות אחרת בקרוב.

בכל מקרה אפשר לעזור לאנשים עם מידע ומחירים אבל צריך לתת להם לקבל החלטה בצורה הוגנת. גם ככה יש מצב שבסופו של דבר לא תהיה קבוצה לא לכאן ולא לכאן ואף אחד לא יהנה מזה. מבחינתי אם כולם יחליטו ללכת על הקרם ותהיה קבוצה לזה, זה גם טוב (כראה לא בשבילי בשלב הזה אלא אם אני אחליט להשקיע בדגם היקר).
...
·

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #137 

בהתייחס למחירים ולרמת הגימור זאת דעתי כבעלים של הסינכרוניקה(בפעם שניה ברציפות) אל מול אקספובר.

ברמת מחיר של 8500 היתי לוקח את הפרופיטק אלא אם כן יש ברשותי עוד 1000 ואז היתי לוקח את הסינכרוניקה אין מה לעשות רמת הבניה והאיבזור טובים יותר.
בטח לא את האקספובר.

אבל אם היתי רוצה להתנסות בפרופילים היתי שם 11500 ולוקח את האקספובר היקרה שכן אין לה מתחרים במחיר לדגם זה.
מגבל הזרימה הידני להבנתי לא מספיק טוב, צץ עם הרבה רעש סביבו ודעך די מהר. עוד לא ראיתי חליטה מדהימה איתו ביוטיוב.

Clockwork_Orange
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 320
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #138 

סליחה שאני נדחף שוב בקשר ל-Bianca, אבל אני יודע שיש כמה מתעניינים שמגיבים פה:

פניתי שוב ל-Elektros בנושא, ועכשיו אני מתחרט שלא עשיתי את זה הרבה לפני, ג'יאני אמר לי שיש להם כבר backorder של 10 הזמנות, כאשר האחרונות שבהן הן לסוף יולי.

אני אישית הזמנתי כי לא מצאתי אלטרנטיבה זולה יותר למכונה, אחרי מע"מ ועמלות זה ייצא לדעתי לפחות 1000 ש"ח פחות מ-Bella Barista שיחדשו את המלאי במהלך יולי.

אז מי שסבלני ומעוניין, מוזמן לפנות אליהם ישירות והם ישלחו לכם לינק לפייפאל, יוצא 1880 יורו כולל משלוח, לפני מע"מ ועמלות כמובן.

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #139 

kobbi כתב:בהתייחס למחירים ולרמת הגימור זאת דעתי כבעלים של הסינכרוניקה(בפעם שניה ברציפות) אל מול אקספובר.

...
·
מבין את מה שאתה אומר.
נשמע לי הגיוני.

אבל מסקרנות.... מה פתאום פעמיים סינכרוניקה?
(זה אתה זה...שמכר והתחרט וקנה שוב ?)
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #140 

boazj כתב:
...
...
·
מבין את מה שאתה אומר.
נשמע לי הגיוני.

אבל מסקרנות.... מה פתאום פעמיים סינכרוניקה?
(זה אתה זה...שמכר והתחרט וקנה שוב ?)
...
·
זה אני שמכר כי חשב שיקנה משהו אחר ולאחר בדיקה של הרבה מכונות לא היתי מוכן להתפשר ולרכוש משהו אחר, (רציתי מנוף) אבל פרופיטק 800, ובזרה מנוף נפסלו על רמת גימור.
אז קניתי שוב סינכרוניקה

שלח תגובה

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”