פוסט מרוכז למחירי מסכים
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
Re: מחיר ה GX
באתר של וואלה שופס וגם באתרים מקוונים אחרים לגבי מסכים של ח.יshik כתב:60 יום אפשרות החזרה לאחר פתיחה של המוצר?......
איפה זה רשום?...
·
@gechts
כשאני שאלתי את ח.י. אם אפשר להחזיר או לשדרג את המסך.
נאמר לי ש"אין דבר כזה להחזיר להחזיר מסך שנפתח, אלא אם יש תקלה".
מעצבן מאוד !
נראה אם הם יהיו מוכנים לכבד את המילה שלהם עכשיו כשאני יודע שקיים דבר כזה .
אולי מישהו פה בפורום שקשור לח.י. יוכל לעזור לי ..
מעצבן מאוד !
אולי מישהו פה בפורום שקשור לח.י. יוכל לעזור לי ..
·אולי תפנה אותם לזה:shik כתב:@gechts
מעצבן מאוד !
אולי מישהו פה בפורום שקשור לח.י. יוכל לעזור לי .....
https://wallashopsfiles.blob.core.windo ... 79e5d9.pdf
- HellWarrior
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי,
ביום רביעי החזרתי מסך LG SM9500 במסגרת 60 ימי ההחלפה. הודעתי לאתר P1000 והם הודיעו לח.י. אחרי יומיים קיבלתי SMS עם תאריכים זמינים לאיסוך המסך. אמנם היתה לי את הקופסה המקורית אבל המתקין שבא לאסוף את המוצר לא היה צריך אותה ומבחינתו היה לאסוף את המסך בלבד ואת כבל הHDMI שקיבלתי עם המסך כדי שלא אחוייב עליו.
רשום באופן מפורש שאם קונים בONLINE ממשווקים מורשים של ח.י שיש אפשרות להחזר מלא עד 60 ימים.
בינתיים השירות שלהם מעולה!
ביום רביעי החזרתי מסך LG SM9500 במסגרת 60 ימי ההחלפה. הודעתי לאתר P1000 והם הודיעו לח.י. אחרי יומיים קיבלתי SMS עם תאריכים זמינים לאיסוך המסך. אמנם היתה לי את הקופסה המקורית אבל המתקין שבא לאסוף את המוצר לא היה צריך אותה ומבחינתו היה לאסוף את המסך בלבד ואת כבל הHDMI שקיבלתי עם המסך כדי שלא אחוייב עליו.
רשום באופן מפורש שאם קונים בONLINE ממשווקים מורשים של ח.י שיש אפשרות להחזר מלא עד 60 ימים.
בינתיים השירות שלהם מעולה!
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73208
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
לא מענין אתכם מה הם עושים עם המסכים שאתם מחזירים? אם זה חוזר אליהם משומש - לא מדאיג אתכם שיגיע אליכם אחד מהמסכים הללו כלקוחות?
·דיברתי עם שירות לקוחות של מחסני חשמל.HellWarrior כתב:היי,
בינתיים השירות שלהם מעולה!...
למרות שרשום במפורש באתר שלהם 60 יום החזרה ללא אותיות קטנות
הנציגה אמרה שהיא לא מכירה את זה ושאין דבר כזה שהם מקבלים מוצר שהיה בשימוש ואם יש אמנת שירות כזאת ל ח.י. אז אני צריך לפנות אליהם.
פתחתי פניה בנושא מול ח.י. אני מקווה שיעמדו במוניטין שלהם.
אפשר לשאול למה אתה מעוניין להחזיר? איזה דגם?shik כתב:·דיברתי עם שירות לקוחות של מחסני חשמל.......
למרות שרשום במפורש באתר שלהם 60 יום החזרה ללא אותיות קטנות
הנציגה אמרה שהיא לא מכירה את זה ושאין דבר כזה שהם מקבלים מוצר שהיה בשימוש ואם יש אמנת שירות כזאת ל ח.י. אז אני צריך לפנות אליהם.
פתחתי פניה בנושא מול ח.י. אני מקווה שיעמדו במוניטין שלהם....
מאוד מקווה שהישראלים (כמובן בלי קשר אליך אלא בכללי) לא ינצלו את זה ויחזירו הרבה מסכים כי אז פשוט יבטלו את האפשרות.
·
·מעניין. יחד עם זאת, אם קניתי מוצר שאני לא מרוצה ממנו ואני עדיין בטווח של ה 60 יום אני אמור להשאר איתו מתוך דאגה ללקוח הבא היות ויש סבירות שיקבל את המסך שלי?Huber כתב:לא מענין אתכם מה הם עושים עם המסכים שאתם מחזירים? אם זה חוזר אליהם משומש - לא מדאיג אתכם שיגיע אליכם אחד מהמסכים הללו כלקוחות?...
בוא נשים רגע בצד את עניין החוקיות (הרי כמובן שכל לקוח אמור לקבל מכשיר חדש ולא מחודש ואני רוצה להאמין שהיבואן לא מתעסק עם זה)
עם קבלת הטלויזיה הבדיקה הראשונה שצריכה להתבצע (לפני אחידות, פיקסלים וכו) היא, באמצעות 3 קליקים פשוטים בשלט, מספר השעות שהטלוויזיה עבדה.
- HellWarrior
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תסלח לי, אך ממש לא מדאיג אותי הנושא הזה וכל צרכן צריך לוודא שהמוצר שהוא מקבל הוא חדש ולא עבר שעות עבודה. זו האחריות של היבואן לדאוג לכך מול הלקוחות שלהם, הרי אפשרות החזרה של 60 יום זה מוטיבטור לרכוש מסך ולנסות לראות אם מתאים לך, זו לא "הטבה מתוך רצון טוב" אלא פאן שיווקי (מעולה!) של היבואן שמאפשר לכל רוכש לוודא ששביעות הרצון מהמוצר שרכש היא מקסימלית, אחרת אפשר להחזיר אותו.Huber כתב:לא מענין אתכם מה הם עושים עם המסכים שאתם מחזירים? אם זה חוזר אליהם משומש - לא מדאיג אתכם שיגיע אליכם אחד מהמסכים הללו כלקוחות?...
אני החזרתי כי התאכזבתי מהSM9500 ומתכנן לרכוש OLED בנובמבר-דצמבר.
- Huber
- חבר במועדון HT

משיהו כבר בדק את המחיר של מסכי OLED 48 אינץ?
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
התהליך בצד של ח.י. מאוד ברור ושקוף:Huber כתב:לא מענין אתכם מה הם עושים עם המסכים שאתם מחזירים? אם זה חוזר אליהם משומש - לא מדאיג אתכם שיגיע אליכם אחד מהמסכים הללו כלקוחות?...
מוצר שחוזר למלאי שלנו משומש - נכנס למחלקה ייעודית שקודם כל בודקת את כל הדברים החיצוניים: אילו אביזרים הגיעו עם המסך, האם הוא שבור, האם יש נזקים פיזיים וכו'. לאחר מכן המסך עובר בדיקה טכנית, לוודא אם הוא תקין לחלוטין.
במידה והכל בסדר, המסך נארז מחדש, ועובר למחסן שנקרא אצלנו "מחסן 32" - מחסן מסכים משומשים.
לאחר מכן המסך עובר למכירה כמסך משומש במחיר מוזל דרך חנויות שמתמחות במוצרים משומשים/ עודפים וכדו'.
- Huber
- חבר במועדון HT

keyser - טוב לדעת.
מה שמוביל לשאלה הבאה - מי הן/היכן אותם חנויות? אשמח לאולד משומש במחיר ממש טוב
מה שמוביל לשאלה הבאה - מי הן/היכן אותם חנויות? אשמח לאולד משומש במחיר ממש טוב