ARCAM A32 או AVI LAB לחיבור ל OPERA QUINTA?.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ויטלי,vitalyi כתב:עופר,עופר_צפריר כתב: למרות שלדעתי/הערכתי/תחושתי, הלא בדוקה - AARON ברמה גבוהה יותר....
האם שמעת את B&W805 עם Aaron ו-Avi Laboratory? אני גם נמצא בתהליך קניית המגבר והייתי די סגור על Musical Fidelity5, אבל השרשור הזה חשף לפניי גם אופציות נוספות......
כפי שציינתי, זה להערכתי, הלא בדוקה. {מהכרות של החברות הללו}
מעבר לזה, היכן בכלל היה AARON בזמן שבדקתי את 805 נאוטילוס.
אם לא הבנת? > זה היה מזמן... לפני עידן אהרון!
עכשיו לגבי התהליך שאתה עובר.
אני נמצא באותו מצב, ודבר חשוב מאוד שאתה חייב להפנים - זה אורך רוח.
מעבר לזה אני לא יודע מה התקציב שלך? ואולי זה בכלל לא שווה ערך לתקציב שלי.
אבל טוב שאתה פתוח להצעות, ולומד, ומכיר דברים שלא הכרת - וזה טוב.
מעבר ל AARON שכבר דובר בו רבות. -וגם אני חושב שזה אחד הסטים הטובים, שאני מכיר בכל אופן. {יש עוד כמה}
הינה דוגמא נוספת,
מגבר שיכול לעניין אותך? {בדקתי לאחרונה} זהו האינטגרייטד של TRIGON אנרגי'.
שווה בדיקה/שמיעה.
כמובן שאם תרצה הכוונה/ייעוץ נוסף? תוכל לשאול, או לפנות אלי באישי.
נערך לאחרונה על ידי עופר_צפריר ב 22/07/2007 19:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
מזל טוב
אני מקנא מאווווד.
ספר לנו על השיפור.
אני מקנא מאווווד.
ספר לנו על השיפור.
עופר,עופר_צפריר כתב: כמובן שאם תרצה הכוונה/ייעוץ נוסף? תוכל לשאול, או לפנות אלי באישי....
תודה רבה על הרצון לעזור, אבל אני כבר בחוץ - אתמול קניתי את Musical Fidelity 5. כפי שציינת, הוא נשמע נהדר עם B&W805.
ויטלי
ויטלי תתחדש - אני מבין שיש לך רמקולים של B&W 805S ולא את הנאוטילוס (עם S ולא עם N) - זו הסדרה החדשה יותר.vitalyi כתב:עופר,עופר_צפריר כתב: כמובן שאם תרצה הכוונה/ייעוץ נוסף? תוכל לשאול, או לפנות אלי באישי....
תודה רבה על הרצון לעזור, אבל אני כבר בחוץ - אתמול קניתי את Musical Fidelity 5. כפי שציינת, הוא נשמע נהדר עם B&W805....
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
אלי תודה רבהכרמי כתב: ויטלי תתחדש - אני מבין שיש לך רמקולים של B&W 805S ולא את הנאוטילוס (עם S ולא עם N) - זו הסדרה החדשה יותר....
כן, יש לי את הדגם המשופר 805S. ואיך אתה מתקדם עם השדרוג שלך (רמקולים/מגבר)? כבר קנית או שעדיין מחפש?
ויטלי
ה 805S עדיין אופציה עבורי - אבל לא ישאר לי מספיק כסף להגברה ומקור כמו שאתה רכשת (למרות שלדעתי שינדק שהינו יותר זול יכול גם להתאים).vitalyi כתב:אלי תודה רבהכרמי כתב: ויטלי תתחדש - אני מבין שיש לך רמקולים של B&W 805S ולא את הנאוטילוס (עם S ולא עם N) - זו הסדרה החדשה יותר.....
כן, יש לי את הדגם המשופר 805S. ואיך אתה מתקדם עם השדרוג שלך (רמקולים/מגבר)? כבר קנית או שעדיין מחפש?...
היו לי בחצי השנה האחרונה הרבה הוצאות לא כולן מתוכננות (חדר שינה קומפלט כולל מזרון טוב, LCD וגם מקרר חדש - למטבח) שיצאו בסוף יותר ממחיר הרמקול
אני ממתין קצת לאיזון כלכלי לפני הרכישה של הרמקולים
בכל אופן אשמח לשמוע את הסט אפ שלך הוא נשמע לי פגז על הנייר.
החיים זה מה שקורה לנו,
מזל טוב
ממתינים לתמונות !
ממתינים לתמונות !
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
פגישה
אלי, בהחלט נוכל לתאם אם הפגישה. אני בחופש עכשיו ורוב הזמן נמצא בבית, תכתוב מתי נוח לך להגיע (עדיף בשעות היום, אני משתדל לכבד את מנוחת השכנים בערב).כרמי כתב:
בכל אופן אשמח לשמוע את הסט אפ שלך הוא נשמע לי פגז על הנייר....
ויטלי
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זריז אתה...vitalyi כתב:עופר,עופר_צפריר כתב: כמובן שאם תרצה הכוונה/ייעוץ נוסף? תוכל לשאול, או לפנות אלי באישי....
תודה רבה על הרצון לעזור, אבל אני כבר בחוץ - אתמול קניתי את Musical Fidelity 5. כפי שציינת, הוא נשמע נהדר עם B&W805....
מצוין, תתחדש.
בהזדמנות ראשונה אקפוץ לביקור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מזל טוב!!!
אפוא התמונות של הסטאפ המשודרג
אפוא התמונות של הסטאפ המשודרג