דיון מרוכז לשאלות/קושיות/טענות וכו - נא לרכז הכל פה
מעדכן שדיברתי בצ'אט עם אמזון ארצות הברית,
בהתחלה ניסו להאשים את ה"zip code" שלי כאילו אני גר באיזה חור..
הראתי להם שזה לא עובד בשום עיר בארץ.
הבינו שזו כנראה תקלה, אמרו לי שיסתדר תוך 24 שעות.
עכשיו אני אנסה אותו דבר מול אנגליה..
אמזון אנגליה:
"I have a thorough check regarding the issue and have found that you are unable to place this order because of the geo-restriction in delivery outside UK. "
בנוסף אמר שזה לא ישתנה.
בהתחלה ניסו להאשים את ה"zip code" שלי כאילו אני גר באיזה חור..
הראתי להם שזה לא עובד בשום עיר בארץ.
הבינו שזו כנראה תקלה, אמרו לי שיסתדר תוך 24 שעות.
עכשיו אני אנסה אותו דבר מול אנגליה..
אמזון אנגליה:
"I have a thorough check regarding the issue and have found that you are unable to place this order because of the geo-restriction in delivery outside UK. "
בנוסף אמר שזה לא ישתנה.
- dannyka
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני אסביר את ההערה שלי לגבי "ציפיתי ליותר".
קראתי בפורום על יותר מאדם אחד שמשבח את ההתחשבות והפשטות והמדהימות של ההתנהלות מול אמזון, ואילו אני לא מצאתי איך בכלל פונים אל נציג, האופציה היחידה שמצאתי הייתה להחזיר את המוצר (וזה מוזר).
עוד קראתי פה, על אנשים שהזמינו מכשירי אלקטרוניקה במאות ואף אלפי דולרים וכשהאותם מכשירים התקלקלו במהלך האחריות (או הגיעו מקולקלים) אמזון שלחו להם שובר להחזרת המכשיר התקול, על חשבונם, ועוד לפני שהמכשיר הגיע חזרה לאמזון אותם צרכנים כבר קיבלו מאמזון מכשיר חשמלי חדש. ואילו אני בגלל צלחת אחת סדוקה "נאלצתי" (בבקשה אל תתפס למילה, אלה לכוונה ברור לי שאף אחד לא אילץ אותי) להחזיר את כל הסט שהעלות שלו כמה עשרות דולרים.
ויתרה מזאת, החזרתי את הסט על חשבוני בלי זיכוי על המשלוח, שוב, משלוח יחסית זול כמה עשרות שקלים. ואם אני אראה זיכוי על המוצר או המשלוח זה כשהמוצר יגיע חזרה אליהם (במילים אחרות, אם הוא ילך לאיבוד בדואר הלך הכסף של המוצר והמשלוח).
אז כן, אחרי כל מה ששמעתי על אמזון החוויה שלי עם שירות הלקוחות שלהם לא מדהימה. בגלל הפער בין מה שקראתי למה שהתנסתי בו ברור לי שיש אצלי חוסר ידע וכלן פניתי לעזרה.
להערתך לגבי מוכר בארץ, זה נושא כאוב אחר לגמרי וממוכרים בארץ נכנעתי מזמן. אבל אני מדבר על אמזון לא על מוכר בארץ.
קראתי בפורום על יותר מאדם אחד שמשבח את ההתחשבות והפשטות והמדהימות של ההתנהלות מול אמזון, ואילו אני לא מצאתי איך בכלל פונים אל נציג, האופציה היחידה שמצאתי הייתה להחזיר את המוצר (וזה מוזר).
עוד קראתי פה, על אנשים שהזמינו מכשירי אלקטרוניקה במאות ואף אלפי דולרים וכשהאותם מכשירים התקלקלו במהלך האחריות (או הגיעו מקולקלים) אמזון שלחו להם שובר להחזרת המכשיר התקול, על חשבונם, ועוד לפני שהמכשיר הגיע חזרה לאמזון אותם צרכנים כבר קיבלו מאמזון מכשיר חשמלי חדש. ואילו אני בגלל צלחת אחת סדוקה "נאלצתי" (בבקשה אל תתפס למילה, אלה לכוונה ברור לי שאף אחד לא אילץ אותי) להחזיר את כל הסט שהעלות שלו כמה עשרות דולרים.
ויתרה מזאת, החזרתי את הסט על חשבוני בלי זיכוי על המשלוח, שוב, משלוח יחסית זול כמה עשרות שקלים. ואם אני אראה זיכוי על המוצר או המשלוח זה כשהמוצר יגיע חזרה אליהם (במילים אחרות, אם הוא ילך לאיבוד בדואר הלך הכסף של המוצר והמשלוח).
אז כן, אחרי כל מה ששמעתי על אמזון החוויה שלי עם שירות הלקוחות שלהם לא מדהימה. בגלל הפער בין מה שקראתי למה שהתנסתי בו ברור לי שיש אצלי חוסר ידע וכלן פניתי לעזרה.
להערתך לגבי מוכר בארץ, זה נושא כאוב אחר לגמרי וממוכרים בארץ נכנעתי מזמן. אבל אני מדבר על אמזון לא על מוכר בארץ.
@dannyka
·
כנראה זה אכן אישית נגדך.
אני רכשתי סט מקדחות ומתוכו רק המטען היה תקול, וזיכו אותי רק עליו בלי שום בעיה.
ובפעם אחרת כשהחזרתי פריט פגום, זיכו אותי באופן מוגזם על דמי המשלוח.
זה נכון שצריך לחפור די הרבה באתר עד שמוצאים איך לפנות אליהם.
·
כנראה זה אכן אישית נגדך.
אני רכשתי סט מקדחות ומתוכו רק המטען היה תקול, וזיכו אותי רק עליו בלי שום בעיה.
ובפעם אחרת כשהחזרתי פריט פגום, זיכו אותי באופן מוגזם על דמי המשלוח.
זה נכון שצריך לחפור די הרבה באתר עד שמוצאים איך לפנות אליהם.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73211
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
dannyka - כשפונים אליהם בצ'אט הם אכן מוציאים שובר מסודר למשלוח חזרה. השובר לא על חשבונם, אתה משלם משלוח, אבל כשזה מגיע אליהם הם מזכים על המשלוח ועל המוצר מלא, ז"א שבסופו של התהליך אתה לא משלם שקל (הכל מוחזר לך). עברתי את התהליך הזה כבר פעמיים. יתרה מזאת - במוצרים לא יקרים הם מזכים אוטומטית (וגם את זה עברתי פעמיים). לגבי "ועוד לפני שהמכשיר הגיע חזרה לאמזון אותם צרכנים כבר קיבלו מאמזון מכשיר חשמלי חדש" - לא שמעתי על אף אחד שדיווח על דבר שכזה פה, וזה בהחלט לא נשמע הגיוני האמת. לגבי "ילך לאיבוד בדואר", כשפונים אליהם בצ'ט הם מאשרים משלוח חזרה עם חברת שליחויות מסודרת עם מעקב מסודר, כך אין שום דאגה שכזו.
אני חושב שכל הבעיה פה התחילה בגלל שלא שוחחת לפני כן עם נציג שלהם בצ'ט, אבל חיים ולומדים
אני חושב שכל הבעיה פה התחילה בגלל שלא שוחחת לפני כן עם נציג שלהם בצ'ט, אבל חיים ולומדים
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
·אמזון גרמניה, שלחו לי קודם כל מוצר חלופי ואמרו לי שיש לי 30 יום להחזיר את המוצר התקול (עם שובר והחזר בהתאם לקבלה מהדואר), אמרו לי שאם לא יגיע, יחייבו אותי פעם שניה.Huber כתב:לגבי "ועוד לפני שהמכשיר הגיע חזרה לאמזון אותם צרכנים כבר קיבלו מאמזון מכשיר חשמלי חדש" - לא שמעתי על אף אחד שדיווח על דבר שכזה פה, וזה בהחלט לא נשמע הגיוני האמת....
אבל זה היה מוצר של פחות מ100 יורו
-
Huber
- חבר במועדון HT

גל, יפה - אבל זה היוצא מן הכלל. ברב המכריע של המיקרים (ואת האמת מקרה כמו שלך שמעתי רק פעם אחת) הם מבקשים להחזיר וכשמגיע אליהם מזכים גם על המוצר וגם על המשלוח. אבל מדהים לשמוע שאפילו את זה מציעים לעיתים, רק לא לצפות לזה קבוע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Sourc3 כתב:@Huber
·
מקווה שזה זמני...
אם אתה מתכוון לזמינות של המוצר, אי אפשר לדעת. ראיתי כבר מוצרים שנשלחו מפסיקים להישלח וחוזרים שוב ושוב בלופ. ראיתי גם כאלו שהיו נשלחים והפסיקו ללא שום סיבה (ע"ע האוזניות מבטלות הרעשים של סוני ובוש). עם אמזון הרב ניחושים.
Re: מסך גיימינג 49" של סמסונג 144Hz Wide Curved HDR - משלוח חינם ללא מיסים!
זהירות - כאשר המוכר אינו אמזון, לא גובים מראש את המיסים וכפי שכתוב בהבהרה- המקבל עלול להידרש לשלם את עלויות השחרור (מיסים ועמלות נוספות)Shasoosh כתב:מחיר סופי - 4,969 כולל הכל. (יתכן מאוד ומדובר בטעות היות ולא רשום דמי משלוח או מיסים)
בארץ המחיר 7,970 - הבדל של 3000 שקל....
·
-
Huber
- חבר במועדון HT

tood - לינק למוצר שאתה מנסה לרכוש יעזור לי לעזור לך.
-
Huber
- חבר במועדון HT

tood - לא כל מוצר שנמכר ע"י אמזון זכאי למשלוח חינם, יש מגבלת נפח/משקל וכנראה מוצר כ"כ כבד כמו סט סירים לא עומד בקריטריונים שלהם.
·Huber כתב:·......
אם אתה מתכוון לזמינות של המוצר, אי אפשר לדעת. ראיתי כבר מוצרים שנשלחו מפסיקים להישלח וחוזרים שוב ושוב בלופ. ראיתי גם כאלו שהיו נשלחים והפסיקו ללא שום סיבה (ע"ע האוזניות מבטלות הרעשים של סוני ובוש). עם אמזון הרב ניחושים....
כן..חבל שלא עליתי על הרכבת בזמן.
נחכה לראות אם הם באמת מעדכנים (ראה את ההודעה הקודמת שלי).
מצמצם את האפשרויות לחברת משלוחים / לקנות apple 4k tv
-
Huber
- חבר במועדון HT

·tood כתב:איך אני מנטרל ואו בודק מה כן במשלוח חינם?תודה...
אין דרך (כמובן אן יוצאים מנקודת הנחה שכבר וווידאת שאמזון הם המוכר). צריך להכניס לסל קניות ולהגיע עד למסך הסופי, רק שם רואים.
-
Huber
- חבר במועדון HT

איך אמזון מתמחרת את מוצריה:
@tood
כמו ש@Huber אמר, צריך להגיע למסך בחירת המשלוח כדי לגלות אם אפשרי משלוח חינם.
כדי לבודד מוצר בעייתי אני מוסיף לעגלה/סל רק את המוצר הכי גדול/כבד (שהוא החשוד המיידי) ומוסיף איתו לסל רק כרטיס זיכרון SDXC במחיר שישלים מעבר ל 75$.
זה מוצר קל מאוד וקטן מאוד שנשלח חינם בלי בעיה ואם אין משלוח חינם זה די בודאות מצביע על כך שהמוצר שרציתי לבדוק לא נשלח חינם.
כמו ש@Huber אמר, צריך להגיע למסך בחירת המשלוח כדי לגלות אם אפשרי משלוח חינם.
כדי לבודד מוצר בעייתי אני מוסיף לעגלה/סל רק את המוצר הכי גדול/כבד (שהוא החשוד המיידי) ומוסיף איתו לסל רק כרטיס זיכרון SDXC במחיר שישלים מעבר ל 75$.
זה מוצר קל מאוד וקטן מאוד שנשלח חינם בלי בעיה ואם אין משלוח חינם זה די בודאות מצביע על כך שהמוצר שרציתי לבדוק לא נשלח חינם.
היי,
עזרה קטנה מבעלי פריים ארה"ב.
מה עלות המשלוח של המוצר (בתוך ארה"ב):
https://www.amazon.com/Clear-Care-Clean ... A29E/?th=1
תודה מראש.
עזרה קטנה מבעלי פריים ארה"ב.
מה עלות המשלוח של המוצר (בתוך ארה"ב):
https://www.amazon.com/Clear-Care-Clean ... A29E/?th=1
תודה מראש.