קבוצת קניה ל סמסונג NU8000 65
- shimronfio
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
בכיף אחי! גם אני הייתי בעולם הקולנוע ואפילו נתנו לי לבדוק סאונד בר ממש ברצינות, אבל עדיין לשלם מעל 500 שקל יותר עבור מסך זה מאוד מוגזם.
- nissimshelleg
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם, אני מעוניין ב65 אינץ.
האם במחיר הנל ישנם דגמים מוצלחים יותר של סמסונג או שהוא נחשב לטוב מביניהם בתמורה למחיר?
האם במחיר הנל ישנם דגמים מוצלחים יותר של סמסונג או שהוא נחשב לטוב מביניהם בתמורה למחיר?
- visionary3
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 24
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
@Stat84
·
זה לא קורה כל הזמן, בעיקר\רק בסצנות חשוכות, מה שכן המסך האלטרנטיבי זה אוS- Q9 / SONY שהם עולים כמעט פי 2 לאותו גודל, לכן במחיר הזה צריך להתפשר.
·
זה לא קורה כל הזמן, בעיקר\רק בסצנות חשוכות, מה שכן המסך האלטרנטיבי זה אוS- Q9 / SONY שהם עולים כמעט פי 2 לאותו גודל, לכן במחיר הזה צריך להתפשר.
מבחינתי ממש לא דיל-ברייקר - גם ככה התוכן שאני צופה זה לא נטפליקס ואני יכול לשלוט בצבע הכתוביות ובמיקום (אם בכלל כתוביות - בלעדיהן הצפיה יותר טובה). האלטרנטיבה זה מסך IPS עם הבעיות שלו באותו מחיר או מסכים הרבה יותר יקרים כנאמר.
בסופו של דבר - על משהו צריך להתפשר
בסופו של דבר - על משהו צריך להתפשר
·Stat84 כתב:אז אחרי כל השרשורים על ההבהובים בנטפליקס עם התרגום בדגם הזה אנשים בכל זאת קונים? יש משהו שאני מפספס? נמצא פיתרון?...
אני חייב להגיד ששלחתי בסופש הודעות לכל מיני חברים פורום בעלי NU8000. כולם מרוצים מאוד. בסופו של דבר הבעיה עם הכתוביות בנטפליקס ב-HDR זה מקרה קצה. רוב הזמן הטלוויזיה מצוינת, ועם הבעיה הזאת אפשר להתמודד בכמה דרכים. אף אחת מהן לא מושלמת, אבל כולן סבירות בעיני, אם הצפיה בסדרות חשוכות בנטפליקס בHDR היא לא השימוש העיקרי בטלוויזיה... אישית - לי אין בעיה עם כתוביות באנגלית, ולהן יש אפשר לשנות את הצבע/בהירות - אז מבחינתי הבעיה פתורה. לאחרים יש אולי פתרונות אחרים. אני *מניח* שמתישהו זה גם יפתר ברמת הנטפליקס.
בקיצור - מתי מזמינים
·slarti כתב:
·......
אישית - לי אין בעיה עם כתוביות באנגלית, ולהן יש אפשר לשנות את הצבע/בהירות - אז מבחינתי הבעיה פתורה. לאחרים יש אולי פתרונות אחרים. אני *מניח* שמתישהו זה גם יפתר ברמת הנטפליקס.
...
שאני אבין.... הבעיה עם כתוביות זה רק עם העברית? נשמע לי מוזר.
יש כאן דוגמא לסצינה שבכלל אין כתוביות אבל רואים איך התאורה של הרקע מהבהבת בבהרות שלה כשהדמות הראשית משנה זויות ויש יותר\פחות תאורה - זה ממש לא נעים , מרגיש כמו סרט וידאו משנת 1978....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@raoul
·
זו אחת המגבלות של טלוויזיות עם FALD. לא תמיד האלגוריתם מסתדר כמו שצריך עם התוכן ואז אתה רואה קפיצות ככאלה בבהירות התמונה או ארטיפקטים אחרים.
זה משהו שיכול לקרות גם עם מסכי OLED, במצבים אחרים. לדוגמה בסצינות בהירות מאד ב-HDR, יכול להיות שהמסך גם "יהבהב" כך כשהסצינה הופכת ליותר כהה המסך יוסיף בהירות. נתקלתי בזה בכמה מקרים כשצפיתי ב-The Grand Tour על ה-B7.
·
זו אחת המגבלות של טלוויזיות עם FALD. לא תמיד האלגוריתם מסתדר כמו שצריך עם התוכן ואז אתה רואה קפיצות ככאלה בבהירות התמונה או ארטיפקטים אחרים.
זה משהו שיכול לקרות גם עם מסכי OLED, במצבים אחרים. לדוגמה בסצינות בהירות מאד ב-HDR, יכול להיות שהמסך גם "יהבהב" כך כשהסצינה הופכת ליותר כהה המסך יוסיף בהירות. נתקלתי בזה בכמה מקרים כשצפיתי ב-The Grand Tour על ה-B7.
·TheCoolest כתב:@raoul
·
זה משהו שיכול לקרות גם עם מסכי OLED, במצבים אחרים. לדוגמה בסצינות בהירות מאד ב-HDR, יכול להיות שהמסך גם "יהבהב" כך כשהסצינה הופכת ליותר כהה המסך יוסיף בהירות. נתקלתי בזה בכמה מקרים כשצפיתי ב-The Grand Tour על ה-B7....
מוזר - אני לא חולק עליך מניסיון שלי - פשוט זה הפוך ממה שמתארים כאן בפורום (ובפורומים אחרים בעולם...)
להבנתי מכל המחקר והקריאה: זה לא יכול לקרות ב-OLED . נקודה.
וברגע שיש FALD זה קורה רק בחלק הקטן של המסך שקרוב לאיפה שיש בהירות, לא בכל המסך.
מה שאתה מספר סותר את זה לחלוטין.
שוב - אני לא אומר שאתה טועה כי אני רק לומד מקריאה וסרטונים שאנשים טובים מצרפים כאן כדי להמחיש את התופעה.
אתה ראית במו עיניך במסך FALD אמיתי (כדוגמת הסוני XF90059) או OLED שזה קורה?
@raoul
·
דוגמא לבעיה מאוד חמורה שקוראת דווקא בטלויזיות OLED של LG מאז העדכון קושחה האחרון:
https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... re-update/
·
דוגמא לבעיה מאוד חמורה שקוראת דווקא בטלויזיות OLED של LG מאז העדכון קושחה האחרון:
https://www.forbes.com/sites/johnarcher ... re-update/
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 25/11/2018 11:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@raoul
·
ב-OLED יש סבירות נמוכה יותר שדברים כאלה יקרו. בסצינות כהות זה כנראה לא יקרה, אבל בסצינות בהירות זה בהחלט יכול לקרות.
לא יצא לי לצפות ב-XF90, אבל יש לי FALD של VIZIO, ומדי פעם הוא לא יודע איך להתמודד עם מה שמוצג על המסך ויש ארטיפקטים של ה-FALD. שום דבר לא מושלם, וכמעט בלתי אפשרי להגיע למצב שבו לא תתקל בבעיות באף תוכן. אני בטוח שלכל אחד מהמסכים האלה יש חולשות כאלה ואחרות, זה פשוט לא בהכרח יתבטא באותה צורה או באותו סוג תוכן.
·
ב-OLED יש סבירות נמוכה יותר שדברים כאלה יקרו. בסצינות כהות זה כנראה לא יקרה, אבל בסצינות בהירות זה בהחלט יכול לקרות.
לא יצא לי לצפות ב-XF90, אבל יש לי FALD של VIZIO, ומדי פעם הוא לא יודע איך להתמודד עם מה שמוצג על המסך ויש ארטיפקטים של ה-FALD. שום דבר לא מושלם, וכמעט בלתי אפשרי להגיע למצב שבו לא תתקל בבעיות באף תוכן. אני בטוח שלכל אחד מהמסכים האלה יש חולשות כאלה ואחרות, זה פשוט לא בהכרח יתבטא באותה צורה או באותו סוג תוכן.
@TheCoolest
·
איך יש לך VISIO , אתה מברי המזל שגרים בארה"ב?
VISIO אחלה מסך - יותר איכות בפחות כסף (כך אני מבין...)
אני בטוח שלכל מסך יש את החולשות שלו - השאלה היא איל מהחולשות לא כ"כ מפריעות ואילו ממש בולטות .
מה שרואים בשרשור הזה פשוט מזוויע !!! זה בולט גם לעין בלתי מנוסה ומפריע. פחות משנה אפילו מרמת השחורים לדעתי.
ואז נשאלת השאלה האם תוספת של 50% למחיר המסך מצדיקה את זה כדי לא לקבל את התופעות האלו (ואולי לקבל תופעות אחרות אבל פחות מציקות לעין)?
·
איך יש לך VISIO , אתה מברי המזל שגרים בארה"ב?
VISIO אחלה מסך - יותר איכות בפחות כסף (כך אני מבין...)
אני בטוח שלכל מסך יש את החולשות שלו - השאלה היא איל מהחולשות לא כ"כ מפריעות ואילו ממש בולטות .
מה שרואים בשרשור הזה פשוט מזוויע !!! זה בולט גם לעין בלתי מנוסה ומפריע. פחות משנה אפילו מרמת השחורים לדעתי.
ואז נשאלת השאלה האם תוספת של 50% למחיר המסך מצדיקה את זה כדי לא לקבל את התופעות האלו (ואולי לקבל תופעות אחרות אבל פחות מציקות לעין)?