The Lord Of The Rings - The Rings of Power באמזון פריים ב 2/9/22

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1414
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 117 פעמים

שליחה #121 

…The horror, the horror
…The horror, the horror
…The horror, the horror

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #122 

‘The Rings Of Power’ Has Inexplicably Terrible Writing

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2 ... 47afd65ed5

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 949 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #123 

צודק. חלק מהסצנות ממש רדודות. שום דמות לא מעוררת אמפטיה ועניין.
איפה קייט בלנשט עם החיוך הקסום והשלווה האין סופית? לא ידעתי שבצעירותה היא הייתה יקה-פוצית.

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #124 

יש קצת דמויות בעייתיות, אבל אני נהנה מאוד. רוב הדמויות הנשיות (גלדריאל, אשתו של דורין, עוצרת נומינור) מעולות בעיני אחת אחת. גם הגברים האלפים סבבה. והאורקים חמודים :)

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #125 

צריך לומר, זה פשוט רע. הדמויות לא מעוררות שום הזדהות. והעלילה מפוזרת. הקהל לא ישרוד את זה.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #126 

אוקיי, כנראה שאני לא היחיד שלא שרד את סוף הפרק השני...

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4783
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 767 פעמים

שליחה #127 

אני ממשיך לצפות ולא בגלל שאני מזוכיסט. בגלל שאני נהנה. וכן, אני נהנה למרות שהשחקנית שמגלמת את גלדריאל פשוט לא טובה. גם אלרונד קשה לי. מאד יכול להיות שצפיות חוזרות ונשנות בטרילוגיה קיבעו את הדמויות שלהן כאחרות, אבל גם מקריאה בספרים עולה דמות אחרת לחלוטין.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #128 

חסרה לי האפיות בסדרה. הרי האירועים בכל היקום העולם הזה מתחלקים לסיפור של בודדים או אירועים גלובלים.
בסדרה אנחנו רואים מלך של כפר מסכן עם 4 בתים ובית מרזח. על מי הוא מולך בדיוק ? מאיפה הגיעו כל האנשים ?
תוכנית הקרב כוללת לחכות שיחצו גשר שנראה כמו מעבר מים בתעלה לצד הדרך.
משהו מתפספס בסדרי גודל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78826
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5383 פעמים

שליחה #129 

זה רק הכפר שבו נמצא המפתח.

אפיות? ראית את הפרק האחרון? הפיל אותי לרצפה. סוף סוף מבינים מה התוכנית ואיך הם מתכננים להרוס את middle earth

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #130 

כן, ראיתי. כתבתי בדיוק על הקרב והמפתח. הסדר גודל קטן לי מידי. תראה לשם השוואה את הקרבות בשני הצריחים, שיבת המלך וההוביט חלק 3. נכון, אלו סרטים ולא סדרות. במשחקי הכס היו קרבות מרשימים יותר. ב-walking deads יש סצינות מטורפות. פה הרגיש לי קטן. הכפר הזה מסכן ברמות ולא ברור מה ריכוזי הכוחות שם. רואים אלפי לפידים של אורקים מלמעלה ובכפר 4 בתים ו-80 אנשים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #131 

אבל זה הסדר גודל. אלה לא קרבות של סאורון, אלה כמה אלפי אורקים נגד כמה כפרים בדרום. האורקים עוד לא חזקים ויד עוד די הרבה שיגיע בעונות הבאות.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #132 

כן, ועדין, מהתיאורים של נומינור, הייתי מצפה ליותר. לא יודע, משהו חסר לי בקנה מידה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #133 

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #134 

איזה מין סיום עונה זה?
לא ידעתי שסאורון בעברו היה ערס שהולך קטטות ברחוב :lol:

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #135 

אני אהבתי את הסיום. כמה הפתעות יפות, ואקשן. יפה.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #136 

משהו פשוט לא עובד בסידרה הזו. קורים פחות מדי דברים. העלילה לא מספיק מותחת, הקצב איטי, זה מפוזר לגמרי, אין הזדהות עם דמויות, אין גיבור ״טוב״, או נבל ״רע״,וזה גם לא שמציגים איזו תמונה מורכבת. אני לא יודע מה הרייטינג אבל עבורי באופן אישי זה פשוט לא מספיק טוב. היה ברור לגמרי שמה שהם יוצקים לא יהיה כתר, אלא משהו אחר.
זה פשוט לא עובד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #137 

פרק מדהים וסיום עונה מטורף. הקצב מושלם בעיני. לא לחוץ. אין ״אקשן״ בקצב רצחני. זה אפי ומעולה. נהנתי מכך רגע.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73273
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #138 

הסידרה לא רעה אבל יש לא מעט דברים שהפו אותה לבינונית.

ערכי הפקה - לרב רואים לאן הלך הכסף, אבל זה פשוט לא אחיד. דוגמא מושלמת לכך היא השריונות. לפעמים הם מושקעים להפליא ולפעמים נראים כמו משהו שהדפיסו במדפסת תלת מימד או שנתנו לתופרת פרטית להכין (ע"ע השריון של האלפים בפרקים הראשונים, השריונות הלבנים של לוחמי נומינור וכו). בנוסף ה CGI. לרב הוא איכותי, אבל פה ושם הוא פשוט מזעזע (ע"ע הסצנה בה מלכת נומינור חולמת שגל של מים שוטף והורס לה את העיר - נראה כמון משהו מתוך משחק מחשב לא חדש במיוחד). הווארדי ם -בסרט שהוא בן כ 20 שנה ומעלה הם נראו טוב יותר לדעתי. חוסר האחידות הזו פשוט פוגם בהנאה.

הקאסט - רב השחקנים פשוט בינוניים ונשכחים. קאסטינג זו אומנות וליהוק נכון יכול להפוך דמות לבלתי נשכחת, או ההיפך כמו פה - לנשכחת לחלוטין. ישנם כמובן יוצאי דופן (כמו הההוביטית הראשית, אלרונד) אבל זה תקף לרב הקאסט.

הדמויות - ולא אני לא מדבר על צבע העור. אני מדבר על הדמויות עצמן. גלדראיל בסידרה הזו היא דמות ממש מציקה. היא יודעת הכל (כולם טועים חוץ ממנה כל הזמן), מצליחה בהכל בקלילות חסרת הגיון (בסרטים צוות שלם של גיבורים לחמו בעוז מול טרול ובקושי ניצחו. פה היא ב 3 אבחות חרב מביסה אותו, אחרי שכמעט שחט לה את כל הלוחמים בצוות). אז אני מבין שניסו להבהיר לנו שהיא לוחמת טובה, אבל עשו את זה בצורה רעה. סאורון הפך מדמות מתוחכמת להפליא לסתם עוד נבל סוג ב. בקיצור רב הדמויות פשוט לא מוצלחות (עם כמה יוצאי דופן, כגון דורין ואלרוד והקשר שיצרו בנהם).

חוסר המקוריות - לסרטים היה את גאנדלף? בואו נדחוף אותו גם פה. בסרטים היה 2 הוביטים? בואו נדחוף אותם גם פה. בסרטים היה מסע של הקוסם עם ההוביטים? נו, אז צריך את זה גם פה. ועוד ועוד. אולי הם חשבו שזה פאן סרוויס, אבל זה פשוט מרגיש כחיקוי זול.

יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסידרה הזו אבל אסכם בזה:

סה"כ סידרה סבירה, אבל בסרטים צפיתי כבר מעל 5 פעמים מאז שהם יצאו, וודאי שאצפה בהם שוב בעתיד. את הסידרה הזו אראה פעם אחת ואין הרבה סיכוי שאשוב לצפות בה בעתיד. לדעתי למרות שאפשר להינות ממנה (אם מכבים את המח ואת הטולקינאי שבתוך) - היא פספוס לא קטן. יכלו ליצור פה סידרה אפית, קיבלנו סידרה סבירה בלבד.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #139 

כמה הערות:
1. נכון, חלק גדול מהשחקנים לדעתי חלשים, ע"ע המלך של האלפים, המלך של הגמדים ועוד.
2. דווקא לא חושב שהשחקן של הלברנד הוא חלש, אני חושב שעוד לא ראינו מספיק בשביל להבין את זה.
3. אני גם מסכים שהכנסת ההוביטים מאולץ. כאן היה יותר נחמד אם היו מקוריים יותר.
4. אין לנו מושג אם זה באמת גנדאלף עדיין. אני דווקא מאמין שזה לא הוא אלא סארומן. המטרה של המסע שלו הוא שהוא יכול להיות רע או טוב, בהתאם לאיך שהוא מתפתח ואולי זה גם בחירה שלו (שבסוף אנחנו יודעים שהוא היה טוב רוב הזמן אבל החליט להחליף צדדים ב-LOTR.
5. לא חושב שסאורון הוא נבל סוג ב. בשלב הזה הוא לא מורגש והם צריכים היו להראות לנו איך הוא היה מעורב בכל אחד מהטבעות שנוצרו. השלב הבא, אני מניח, זה שהוא יכנס בדיוק לפער שנוצר בין המלך הגמד למשפחה שלו, שהרי הם אמורים לקבל 7 טבעות. דווקא מעניין לראות איך הוא יכנס לשם ותחת איזה "פרסונה" (הוא יודע לשנות צורה).

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #140 

18/10/2022 12:38  
Huber כתב:
הסידרה לא רעה אבל יש לא מעט דברים שהפו אותה לבינונית.

ערכי הפקה - לרב רואים לאן הלך הכסף, אבל זה פשוט לא אחיד. דוגמא מושלמת לכך היא השריונות. לפעמים הם מושקעים להפליא ולפעמים נראים כמו משהו שהדפיסו במדפסת תלת מימד או שנתנו לתופרת פרטית להכין (ע"ע השריון של האלפים בפרקים הראשונים, השריונות הלבנים של לוחמי נומינור וכו). בנוסף ה CGI. לרב הוא איכותי, אבל פה ושם הוא פשוט מזעזע (ע"ע הסצנה בה מלכת נומינור חולמת שגל של מים שוטף והורס לה את העיר - נראה כמון משהו מתוך משחק מחשב לא חדש במיוחד). הווארדי ם -בסרט שהוא בן כ 20 שנה ומעלה הם נראו טוב יותר לדעתי. חוסר האחידות הזו פשוט פוגם בהנאה.

הקאסט - רב השחקנים פשוט בינוניים ונשכחים. קאסטינג זו אומנות וליהוק נכון יכול להפוך דמות לבלתי נשכחת, או ההיפך כמו פה - לנשכחת לחלוטין. ישנם כמובן יוצאי דופן (כמו הההוביטית הראשית, אלרונד) אבל זה תקף לרב הקאסט.

הדמויות - ולא אני לא מדבר על צבע העור. אני מדבר על הדמויות עצמן. גלדראיל בסידרה הזו היא דמות ממש מציקה. היא יודעת הכל (כולם טועים חוץ ממנה כל הזמן), מצליחה בהכל בקלילות חסרת הגיון (בסרטים צוות שלם של גיבורים לחמו בעוז מול טרול ובקושי ניצחו. פה היא ב 3 אבחות חרב מביסה אותו, אחרי שכמעט שחט לה את כל הלוחמים בצוות). אז אני מבין שניסו להבהיר לנו שהיא לוחמת טובה, אבל עשו את זה בצורה רעה. סאורון הפך מדמות מתוחכמת להפליא לסתם עוד נבל סוג ב. בקיצור רב הדמויות פשוט לא מוצלחות (עם כמה יוצאי דופן, כגון דורין ואלרוד והקשר שיצרו בנהם).

חוסר המקוריות - לסרטים היה את גאנדלף? בואו נדחוף אותו גם פה. בסרטים היה 2 הוביטים? בואו נדחוף אותם גם פה. בסרטים היה מסע של הקוסם עם ההוביטים? נו, אז צריך את זה גם פה. ועוד ועוד. אולי הם חשבו שזה פאן סרוויס, אבל זה פשוט מרגיש כחיקוי זול.

יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסידרה הזו אבל אסכם בזה:

סה"כ סידרה סבירה, אבל בסרטים צפיתי כבר מעל 5 פעמים מאז שהם יצאו, וודאי שאצפה בהם שוב בעתיד. את הסידרה הזו אראה פעם אחת ואין הרבה סיכוי שאשוב לצפות בה בעתיד. לדעתי למרות שאפשר להינות ממנה (אם מכבים את המח ואת הטולקינאי שבתוך) - היא פספוס לא קטן. יכלו ליצור פה סידרה אפית, קיבלנו סידרה סבירה בלבד.
...
+1
בנוסף לטעמי התסריט בינוני מאוד. קורים שם דברים בצורה מאוד לא אמינה, שניראת כאילו נלקחה מסרטי ילדים (הקוסמות הלבנות מתקשות להביס את ההוביטים. הקוסם, במכה אחת מעלים אותן....). זה פשוט נראה מגוחך. אולי מתאים באמינות לילדים ונוער.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”