התחדשתי ב Zidoo X10

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164

שליחה

טוב חברים ביצעתי עדכון גרסה לקושחה אבל למעט הניראות של הממשק הכל נשאר כפי שהוא .

עדיין אין אפשרות להוסיף תרגום ידני ממשק התוכנה נשאר כפי שהוא ולא השתנה

תפריט הנפליקס נשאר מזעזע וחסר תועלת ,ופשוט לא מאפשר הנאה משהשימוש באפליקציה הצורך לעבור מעכבר לסמן רגיל בשביל גישות באפליקצית נטפליקס פשוט מעצבן

שוב אני שואל ויסלחו לי החברים כי אני לא מצליח להבין ממה ההתלהבות שלכם כאן ממכשיר דרג ז' ומעלה? מכשיר עם ממשק הפעלה טיפשי ולא יעיל בעליל חסר יכולות טכניות. ועם מלא רעות חולות

למעט מעבד אין למכשיר לצערי כלום נראה לי מיותר וחבל לבזבז כמה מאות דולרים על מכשיר שאולי שיאומי שעולה עשירית כבר טוב ממנו ....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

gns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120

שליחה

הבנתי שיש בעיה בסימני פיסוק בתרגומים..האם תוכל לעלות תמונות של הבעיה..אני איתם בקשר..ביקשו תמונה

ride פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6607
שם מלא: יניב דיין

שליחה

פניתי אליהם מלא פעמים. הסברתי שכל הבעייה נוגעת ל RTL - right to left

הנה דוגמא

.אתה לא חייב לעשות את זה, בבקשה - incorrect
אתה לא חייב לעשות את זה, בבקשה. - correct

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

ride כתב:פניתי אליהם מלא פעמים. הסברתי שכל הבעייה נוגעת ל RTL - right to left

הנה דוגמא

...
·

הם רוצים צילום מסך מהסטרימר.
צלם ותעביר לבחור שישלח להם אולי יתעוררו מהחלום.

gns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ride כתב:פניתי אליהם מלא פעמים. הסברתי שכל הבעייה נוגעת ל RTL - right to left

הנה דוגמא

...
אז אני מבין שזה רק הנקודה בסוף שקופצת להתחלה?
·

ride פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

אכן. לא חמור, אבל מעצבן...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

שליחה

gns כתב:
...
...
אז אני מבין שזה רק הנקודה בסוף שקופצת להתחלה?
·
...
בעברית יש עוד כמה סימנים למשל ? או ,
זה בטוח קל לתיקון וזה מעצבן שאתה פונה ואומרים לך בטח בטח או טו טו זה מגיע ובסוף כלום.

gns
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עד התמונות יגיעו הם ביקשו ממני srt and sub...ניראה מה יעשו

ride פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

התיקון הוא סופר קל. בסה"כ הם צריכים להוסיף טאג של direction RTL. זה כל הסיפור. הבעייה שכמה שאני מסביר לסינים האלה, לא מסוגלים לקלוט...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

אגב לגבי כתוביות- קיימת לדעתי בעיה הרבה רצינית מאשר הפיסוק.

במקרים רבים כאשר ספרה כלשהי מופיעה בכתובית, הדבר משבש את כל המשפט, ומקשה מאוד להבין את הטקסט.
הבעיה אופיינית במספר סטרימרים איתם יצא לי לעבוד, לאו דווקא ה-ZIDOO שכאמור התנסיתי בו למשך תקופה קצרה בלבד...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

הדבר הכי בעייתי כאשר משפט מתחיל עם ספרה או מילה באנגלית, כל הסטרימרים נופלים בזה.
לגבי ZIDOO ותמיכה ב- RTL, אני גם כן אנסה להפעיל אותם בנושא.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327

שליחה

אמת ויציב זיו
לדעתי זו בעיה הרבה יותר חמורה, היות והדבר משבש לגמרי את המשפט.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

Zidoo מכירה בבעיה ועובדת על תיקון בימים אלו. בשאיפה יהיה עדכון חיובי בהמשך.

תודה ל- @ride על ארגון החומרים מאחורי הקלעים :אחלה:

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
שם מלא: אורי

שליחה

קיבלתי אתמול את ה X20.

יצא לי לשחק איתו בערב והנה כמה רשמים ראשוניים בהחלט (אחרי עדכוןתוכנה לגירסה העדכנית ביותר)

קודם כל, חשוב לי לציין שלא הצלחתי לקבל עבורו אישור ממשרד התקשורת למרות שתי פנויות שעשיתי וקיבלתי הודעה שלילית לשתיהן וזאת למרות של Z9 יש אישור והוספתי מסמך מהספק שהם עובדים בתדרים דומים, לא ברור העניין...

בכל מקרה, ההזמנה עברה במכס ולא נדרשתי להציג אישור שכזה ככה שיצא טוב...

הסיבה שקניתי את ה X20 היא בגלל שיש לו שתי יציאות HDMI שמאפשרות לי להשתמש במקרן 4K ובמגבר "ישן" שלא תומך ( היה לי שווה להוסיף עוד 200 דולר מאשר הוצעה גדולה על מגבר חדש).

ה X20 מרשים מאוד בכל הקשור למארז שלו, בהחלט מרגיש כמו מוצר High End, שלט מרגיש מאוד נוח ביד עם הרבה פונקציות שימושיות וגם יכולת למידה לצורך שליטה על מכשירים שונים.

ממשק המשתמש מאוד נוח ופשוט! (לדעתי זה שונה מהדגמים הקודמים, לא סגור על זה), הפונקציה של הפוסטרים לסרטים מרשימה מאוד בעיקר במהירות והדיוק שהיא סרקה 100 סרטים שהיו על הדיסק הפנימי של המכשיר (אין מה להשוות לעומת ה A400 ששם יש המון באגים), בכל הקשור לניגון כותרי בלו ריי (אופציה שלא היתה קיימת ב A 400 שלי) שמחתי לגלות קטעים חדשים בכמה סרטים שבדקתי, נכון לעכשיו הכל עבד חלק.

טרם יצא לי לבדוק את נושא ה HDR ב 4K, המקרן אמור להגיע רק היום.

מצאתי קושי בלהתחבר לרשת הביתית אבל לא העמקתי בזה וגם עם ה A 400 היתה לי בעיה ככה שכנראה הבעיה אצלי (אשמח לעזרה בנושא אם למישהו יש? מחובר למחשב עם וינדוס 7 בכבל רשת דרך ראוטר)

נושא הכתוביות אכן קיים וקצת מציק ואני באמת מקווה שיסודר בהמשך.

בעיה שמאוד מפריעה לי היא שאם עוצרים את הסרט/מריצים קדימה נוצר עיוות בקול ואני מקבל קול מתכתי או סולם שונה של עוצמה של הדיבור מול המוזיקה/אפקטים (קובץ TRUE HD או HD Master), צריך לצאת מהסרט ולהפעיל מחדש לפי נקודת צפיה אחרונה, בעבר היתה לי בעיה זהה ב A-400 שסודרה באחד מהעדכונים ( אולי זה בעיה בהגדרות אצלי?).

קצת מבאס שאין אפשרות להתקין אפליקציה של נטפליקס ( הוספתי את התוסף של גוגל פליי) אבל אולי יש אפשרות לנגן את זה דרך הדפדפן (טרם יצא לי לנסות).

זהו בגדול, מבטיח לעדכן בהמשך
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 18/10/2018 10:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ראשית כול תתחדש . על ה X20 ומצד שני אתה רק מחזק את דעתי בעניין שZIDO הם חברה קקיונית עם מוצרים נחותים ולא מצליח להבין את ההתלהבות של כמה מהחברים כאן שאני מכבד את דעתם המקצועית... העובדה היא שכול דגם מתנהג אחרת ועם ממשק שונה (גם לאחר עדכוני גירסה) ואין אחידות במה שיוצא מהמפעל אומר דרשני .זה שאתה לא יכול להתקין נטפליקס תמוה לי מאוד .:roll: אני בכל אופן ממתין בתקווה גדולה שיצא מכשיר ברמה יותר איכותית מ ZIDO לפחות כפי שהיה ה TVIX בזמנו ,כי כרגע זה להתעסק יותר בבאגים של המכשיר ולא להנות מצפיה . אולי אחרי שהדיון יקבל את כלל העדכונים הוא יוכל להוות מכשיר ראוי
אותו דבר כשאתה טיפש.

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

@shay1
·

יכול להגיד לך שבזמנו ה A 400 יצא עם הרבה יותר באגים ובסופו של דבר לדעתי לפחות הוא היה מכשיר מצוין, אחרי משחק קצר עם הזידו אני חושב שנקודת הפתיחה שלהם היא מעולה ובאמת לא דורשת הרבה שינויים.

כבר נאמר פה בפורום הרבה פעמים, שכיום אף מוצר לא יוצא באמת ברמת גימור סופית אלא כבטא ועם הזמן מגיע לרמה הסופית, באסה אבל זו המציאות.

הנטפליקס אכן מבאס, הבנתי שמדובר בעניין של רשיונות ובאמת מוזר שמוצר הדגל של החברה אין תמיכה בו...

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11697

שליחה

תתחדש.

כנראה שאלו הסטרימרים שיוצאים היום. גם Dune HD Pro 4K לא חף מטעויות
ואנחנו עדיין מחכים לעדכון שיענה לדרישות ממש מינימליות מסטרימר. כגון כתוביות עולות אוטומט,עברית לא הפוכה, טפטים בכוננים, וכד'. משער (מקווה) שזו לא דרישה גדולה מידי.

TVIX היו הסטרימר הכי טובים/ידידותיים שהיו לי. אם לא היה מתקלקל אחד שיש לי בבית?
היה נשאר אצלי לעוד הרבה זמן. (עבור סדרות)

Cable_Guy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

Kondo10 כתב:
...
...
·

גם אני לא מצליח להבין את זה, למה שהתרגום לא יהיה ברירת מחדל בדיון? זה הרי היה קיים בסטרימרים הישנים
למה לבטל אופציה שימושית ונוחה? במקום ללכת כמה צעדים קדימה, הם עושים פעולה הפוכה.
...
·ב X20 אפשר להגדיר תרגום SRT כברירת מחדל (בקבצי MKV, צריך לבדוק בכל הקשור לכותרי בלו ריי), גם המוריד תרגומים שלהם עובד יפה מאוד. הבעיה היחידה היא הכיתוב ההפוך...
נערך לאחרונה על ידי Cable_Guy ב 18/10/2018 11:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

ride פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים

שליחה

@Cable_Guy
·

ואיך אתה קורא לקובץ התרגום ? כי גם ב X10 יש אופציה כזו אבל לא מצאתי איזה שם לתת לתרגום (אני עובד עם בלוריי מלאים, לא MKV)

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Cable_Guy כתב:@shay1
·

יכול להגיד לך שבזמנו ה A 400 יצא עם הרבה יותר באגים ובסופו של דבר לדעתי לפחות הוא היה מכשיר מצוין, אחרי משחק קצר עם הזידו אני חושב שנקודת הפתיחה שלהם היא מעולה ובאמת לא דורשת הרבה שינויים.

כבר נאמר פה בפורום הרבה פעמים, שכיום אף מוצר לא יוצא באמת ברמת גימור סופית אלא כבטא ועם הזמן מגיע לרמה הסופית, באסה אבל זו המציאות.

הנטפליקס אכן מבאס, הבנתי שמדובר בעניין של רשיונות ובאמת מוזר שמוצר הדגל של החברה אין תמיכה בו...
...
מוזר שדגמים קצת יותר נמוכים מקבלים נטפליקס ללא בעיה :oops: ... כניראה שאכן זה המצב בעולם הסטרימרים שיוצאים לשוק מכשירים לא מבושלים רק כדי למכור . המכשיר שלי 9S לא חדש וקיים בשוק לדעתי כמעט שנתיים שזה די והותר כדי לסדר באגים .לפי מה שנראה החברה יותר מעוניינת להוציא מכשירים לא מבושלים לשוק ולא להתעסק עם שינויים מערכתיים ותיקוני באגים שעושים כאב ראש לא קטן למפתחים . זו ההשערה שלי לפחות...
אותו דבר כשאתה טיפש.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”