·אני משתמש ב OTT PLAYER והקצב רשום . גם ב VLC אפשר לראות עם CTRL JMikMak כתב:·איך בודקים את הקצב שהוא : 50Mbit\s ?......
אני מנגן ב VLC ולא רשום את זה במידע או פשוט אני מסתכל על הקטגוריה הלא נכונה?...
מונדיאל 2018 ישודר ב-4K באתר "כאן"
התחיל המשדר. האיכות לא ממש טובה ומלא תקיעות (אפליקצית סמסונג)
טוב, אז "כאן" לחלוטין לא ערוכים לעומס. השידור באפליקציה מפוקסל ונתקע, האתר קרס.
לא מבין איך עם כל הבילד אפ שהם עשו, בסוף הם בכלל לא נערכו נכונה לכמות הצופים. מאכזב מאוד.
לא מבין איך עם כל הבילד אפ שהם עשו, בסוף הם בכלל לא נערכו נכונה לכמות הצופים. מאכזב מאוד.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אני צופה דרך יס אבל סתם נכנסתי כי עניין אותי לבדוק דרך האתר כאן והוא טוען וטוען וטוען...
השידור הדיגיטלי של כאן פשוט ביזיון, אי אפשר לצפות. עברתי ל hd רגיל של הוט.
אכזבה עצומה.
אכזבה עצומה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
השידור בערוץ 511 דרך סטינג (אפליקציה על אנדרואיד TV) נראה מצוין
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
צופה במשחק דרך ממיר האולטרה של יס על מסך סוני.
(הולה רוסיה
)
אין HDR, לא מופיע חיווי על המסך
האיכות טובה מאוד, די דומה לשידור בערוץ TRT 4K הטורקי הנקלט בטלוויזיה השניה (LG)
אמרתי שלא הייתי בונה על שידור מבוסס רשת.
מסתבר שלא טעיתי בהנחה זו...
(הולה רוסיה
אין HDR, לא מופיע חיווי על המסך
האיכות טובה מאוד, די דומה לשידור בערוץ TRT 4K הטורקי הנקלט בטלוויזיה השניה (LG)
אמרתי שלא הייתי בונה על שידור מבוסס רשת.
מסתבר שלא טעיתי בהנחה זו...
@mpc9
ברור שבעידן פלוס זה לא קורה, כי עידן פלוס הוא לא טכנולוגיה שמושפעת מעומס צופים. אפשר לחבר מליוני ממירים בכל המדינה ועדיין השידור ייקלט יציב מהאוויר. באינטרנט זה סיפור אחר, אלא אם כן משדרים במולטיקאסט, מה שלא קורה כרגע.
אם BBC באנגליה מגדירים את השידור מונדיאל 4K באינטרנט נסיוני, מגבילים אותו למספר מסויים של צופים וחוששים שרשת האינטרנט בבריטניה לא תעמוד בעומס, כנראה ששידור כזה הוא לא פשוט מבחינה טכנית. ייתכן ששידור 4K בהיקפים כאלה יעלה לא מעט כסף ל"כאן", כלומר מכספי המיסים שלנו.
ברור שבעידן פלוס זה לא קורה, כי עידן פלוס הוא לא טכנולוגיה שמושפעת מעומס צופים. אפשר לחבר מליוני ממירים בכל המדינה ועדיין השידור ייקלט יציב מהאוויר. באינטרנט זה סיפור אחר, אלא אם כן משדרים במולטיקאסט, מה שלא קורה כרגע.
אם BBC באנגליה מגדירים את השידור מונדיאל 4K באינטרנט נסיוני, מגבילים אותו למספר מסויים של צופים וחוששים שרשת האינטרנט בבריטניה לא תעמוד בעומס, כנראה ששידור כזה הוא לא פשוט מבחינה טכנית. ייתכן ששידור 4K בהיקפים כאלה יעלה לא מעט כסף ל"כאן", כלומר מכספי המיסים שלנו.
·זה מובן ואם תשים לב לא התלוננתי על קיטועים או משהו... בעניין הזה עובד אצלי חלקliorp כתב:@mpc9
אם BBC באנגליה מגדירים את השידור מונדיאל 4K באינטרנט נסיוני, מגבילים אותו למספר מסויים של צופים וחוששים שרשת האינטרנט בבריטניה לא תעמוד בעומס, כנראה ששידור כזה הוא לא פשוט מבחינה טכנית. ייתכן ששידור 4K בהיקפים כאלה יעלה לא מעט כסף ל"כאן", כלומר מכספי המיסים שלנו....
יש להם כרגע בעיה בשידור במיוחד שיש צילום תקריב על אחד השחקנים והוא רץ הכל הופך להיות מטושטש ואז חוזר
אני מקווה שהם יצליחו לפתור את זה כי מבחינת השידור הוא רץ חלק נכון לעכשיו חוץ מהעניין שציינתי
אז מישהו פה הצליח להוריד את האפליקציה של כאן לטלוויזית LG?
היא לא מופיעה בחנות
וגם כאשר אני מנסה להשתמש בקישור של OTT שנתנו פה ובOTT Player שנמצא בLG אני נתקל בחסימה של שם משתמש וסיסמה מה שלא קורה דרך VLC.
היא לא מופיעה בחנות
וגם כאשר אני מנסה להשתמש בקישור של OTT שנתנו פה ובOTT Player שנמצא בLG אני נתקל בחסימה של שם משתמש וסיסמה מה שלא קורה דרך VLC.