·המממ....תן לחשוב....YYXX כתב:·......
זה אכן יהיה אירוע מרגש....
זו הפעם הראשונה שהוא יספר על מסך שאכן ראה ובחן במו עיניו ולא קרא עליו בRtings או צפה בסרטוני וינסנט ביו טיוב...
עקיצה? קנאה? טרול?

·המממ....תן לחשוב....YYXX כתב:·......
זה אכן יהיה אירוע מרגש....
זו הפעם הראשונה שהוא יספר על מסך שאכן ראה ובחן במו עיניו ולא קרא עליו בRtings או צפה בסרטוני וינסנט ביו טיוב...

·תלתל כתב:שחר-תתחדש!(f)
כשאר חברי הפורום למיניהם,כולנו ציפיה והמתנה מורטת עצבים וכסיסת ציפורניים לגזר דינך.
בטוחני ,שתסכם בפרוטרוט ללא משוא פנים את דיעותיך ומסקנותיך לגבי המסך הזה.
שוב,תתחדש ותיהנה !
ליאור...

·jacko-il כתב:@Evil-u
·
נכון לכתיבת שורות אלו אני מבסוט עד הגג.
אני עדיין מנסה עם כל מיני תכנים ועם כל מיני מצבים והגדרות.
עד אז, כל שאלה, הצעה, המלצה ובקשה יתקבלו בברכה.
...

·fmiki כתב:שאלה לגבי המנגנון שהמסך מפעיל כשהוא כבוי ("שטיפה של הפיקסלים או איך שנקרא לזה),
האם אני צריך להפעיל אותו בצורה כלשהי? או שפשוט אין צורך לגעת בשום דבר וזה נעשה אוטומטית לאחר מספר שעות של עבודה רצופה וכיבוי המסך?...

·Bernardoko כתב:הי,
מישהו יכול לצלם את המתקן שמגיע עם ה-65C7.
אני מעוניין בהתקנה צמודה לקיר, ואני לא יודע בדיוק איפה לעשות את התעלה בתוך הקיר.
האם ממשל במרכז מאחורי הטלויזיה, או יותר לצד איפה שישנם כל חיבורי ה-HDMI.![]()
אשמח להמלצות.
תודה...

·8O מקווה שאנשים לא יחשבו שזה אני....lior_lavi כתב: אז אני מחשיב את עצמי כמקרה קשה במיוחד: אני מת על התמונה של CRT (אם יש למישהו מוניטורים של סוני PVM או BVM דברו איתי...) ואני משדרג ישירות ממסך CRT 16:9 של טושיבה בגודל 32" (!) ששוקלת 80 קילו אגב.
הילדים שלי עוד לא מבינים מה מצפה להם...
אז שוב תודה ונתראה בתמונות
ליאור....

·sagico כתב:בהתבוננות במסך 55B6 ישנה דעיכת צבע כשזזים מהמרכז, מישהו נוסף שם לב או יכול לבדוק את זה אצלו?...

·loki2d כתב:האם כשמנסים לצפות בנטפליקס בוידאו DOLBY VISION שזה HDR האם המסך אמור להכנס אוטומטית למצב HDR ? מפני שנראה שהמסך מזהה שמדובר בקובץ HDR ויש חיווי לשנייה בקצה העליון הימני של המסך אבל כשנכנסים להגדרות של התמונה אז נראה שהמצב של התמונה הוא DOLBY VISION PICTURE MODE אבל ה-OLED LIGHT רק על 50 ולא על 100 כמו לדוגמא כאשר אני מנגן קבצי HDR דרך DOK.
אשמח לעזרה בעניין זה , תודה רבה לעוזרים...