פרטנר TV - ריכוז פרסומים
דווקא לפי מה שרשום שם זה אמור לכלול 4K
"לקוחות הטלוויזיה של פרטנר ייהנו מגישה ישירה למגוון רחב של תוכן מקורי ורכש בינלאומי של Netflix, כולל סדרות טלוויזיה, סרטים ותעודה, באיכות שידור HD, Ultra HD ו-4K, תמיד ללא פרסומות"
"לקוחות הטלוויזיה של פרטנר ייהנו מגישה ישירה למגוון רחב של תוכן מקורי ורכש בינלאומי של Netflix, כולל סדרות טלוויזיה, סרטים ותעודה, באיכות שידור HD, Ultra HD ו-4K, תמיד ללא פרסומות"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
נקווה שאתה צודק, כי כתוב גם:
אולי בתוספת מחיר?לקוחות פרטנר TV יוכלו ליהנות מחבילות משתלמות במיוחד (טלוויזיה וטריפל), הכוללות את כל תכני Netflix ב-HD...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ואם זה כן כולל 4K, מה לגבי HDR ודולבי ויז'ן? האם נוכל להשתמש באפליקציה של נטפליקס (בטלוויזיות LG, למשל) במקום בממיר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

עוד חודש בערך.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני מניח שפרנטר סה"כ חתמה על איזשהו מחיר מסובסד עם נטפליקס,
כלומר כל החווית שימוש של נטפליקס זהה, ואתה תקבל שם מתשמש וסיסמה כרגיל,
והאפליקציה היא רגילה לחלוטין, פשוט מחיר מסובסד. זה הכל.
השאלה היא על איזה סוג חשבון היא חתמה איתם (בנטפליקס היום יש 3 סוגי חשבון בסיס,סטדנרטי ופרימיום, במחירים של 8/10/12 דולר בהתאמה, כאשר רק בפרימיום יש UHD)
השאלה היא על איזה סוג חשבון היא חתמה איתם (בנטפליקס היום יש 3 סוגי חשבון בסיס,סטדנרטי ופרימיום, במחירים של 8/10/12 דולר בהתאמה, כאשר רק בפרימיום יש UHD)
- danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
הרשמה מוקדמת ל-5,000 לקוחות ראשונים מתחילה מיד, וההתקנות צפויות להתחיל בסוף יולי.yaronnn כתב:ממתי ניתן להתחבר לשירות ?...
מתוך הכתבה שפורסמה ב gadgety
http://www.gadgety.co.il/183283/this-is-partner-tv/
-
בנישוורץ
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
@YanivPL
·
יניב ישבתי לראות את כל 8 הדקות במלואן
יושב סמנכ"ל הטלוויזיה להדגים את השרות וזה נראה רע
אפילו בצחוק הוא לא נכנס לVOD ... שמתברר שזו חוליה שהולכת להיות מאוד חלשה
גם בפרוספקטים והברושורים שחולקו מראים את ספריית הסרטים בתשלום אבל לא את ה-VOD וזה נראה רע כרגע
מחייב התחברות לנטפליקס ומכאן הגענו לאותו מחיר טריפל של 149 ש"ח
עם כל הכבוד לערוץ האופנה (ויש קצת כבוד) זה עדיין לא תחליף למשחקים של מסי ורונלדו בכל יום שבת-ראשון
·
גם בפרוספקטים והברושורים שחולקו מראים את ספריית הסרטים בתשלום אבל לא את ה-VOD וזה נראה רע כרגע
מחייב התחברות לנטפליקס ומכאן הגענו לאותו מחיר טריפל של 149 ש"ח
עם כל הכבוד לערוץ האופנה (ויש קצת כבוד) זה עדיין לא תחליף למשחקים של מסי ורונלדו בכל יום שבת-ראשון
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·בנישוורץ כתב:@YanivPL
ן...
כנ"ל, וגם את כל ההשקה שכנראה המצג בה לא היה "בזמן אמת" אלא מצג ערוך כלשהו.
אני מאמין שהם אכן נשענים על נטפליקס בתור VOD, חייב לציין שלי אישית זה לא כ"כ מפריע.
גם ב89 ש"ח עם נטפלקיס זה מחיר מאוד טוב.
מה שכן הוא הדגים שם משהו שענה על השאלה שלי לגבי ה Catchup, מסתבר שיש לזה ממשק מאוד מסודר ומחולק לפי קטגוריות, כלומר לא באמת צריך לרוץ אחורה בציר זמן כדי למצוא את התוכנית שפספסתם, אפשר לחפש אותה דרך קטלוג.
בנוסף,
לקח לסלקום כמה שנים כדי להגיע למצב שהם תומכים בהקלטות בענן, זמינים מכל מכשיר, ערוצים על גבי IP, וכו'...
בוא ניתן לפרטנטר צ'אנס - הם רק השיקו..
המחיר שלהם באמת שובר שוק (לפחות את של הוט\יס\סלקום) - ולכן מכאן אפשר רק לצמוח ולקוות שמה שהם מציעים יהיה הוגן.
מיזם חדש רק בתחילת דרכו, מחיר הוגן סה"כ, תנו לו צ'אנס. מבחינת שירותים מדובר על פרויקט הכי מתקדם שהושק בשוק הטלוויזיה ומסמן סטנדרט גבוה מאוד. בהצלחה רבה, זה אינטרס גם של מי שבשרותים האחרים, שיצטרכו להתיישר בהתאם.
- guy200
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 101
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 2 פעמים
הממשק של פרטנר כפי שמשתקף מסרטון ההדגמה נראה לא רע בכלל. המעבר בין הפיצ'רים השונים נראה זורם. בסה"כ לדעתי נראה מבטיח למדי. לדעתי מדובר באיום של ממש על הוט ויס. צריך רק לקוות שהמהלך הזה יגרום הפעם באמת לזעזוע בשוק התקשורת ויוביל לירידת מחירים ולתחרות. מהלך מבורך מאוד.
אני לא בטוח שאתה צודק. יכול להיות שהגישה לנטפליקס נעשית דרך האפליקציה או הממיר של פרטנר, ואז לא תהיה אופציה להפעיל באופן נפרד את האפליקציה של נטפליקס עם יוזר וסיסמה שכביכול תקבל מפרטנר.tomer953 כתב:אני מניח שפרנטר סה"כ חתמה על איזשהו מחיר מסובסד עם נטפליקס,
השאלה היא על איזה סוג חשבון היא חתמה איתם (בנטפליקס היום יש 3 סוגי חשבון בסיס,סטדנרטי ופרימיום, במחירים של 8/10/12 דולר בהתאמה, כאשר רק בפרימיום יש UHD)...
מעבר לכך, לא ברור אם התמיכה ב-4K היא רק ל-VOD של פרטנר או גם לאפליקציה של נטפליקס. שהרי מנוי 4K בנטפליקס יקר יותר מאשר מנוי HD.
ועניין שלישי שלא ברור זה האם תהיה תמיכה ב-HDR בנטפליקס. ברור שאם ניתן להפעיל את האפליקציה של נטפליקס עצמאית עם יוזר וסיסמה שיתקבלו מפרטנר, זה יעבוד. אבל אם הכול עובד מובנה דרך הממשק של פרטנר, אז צריך לברר האם יהיה גם HDR.
אתם מדברים על 4k וhdr... ואני מחכה גם לשמוע בכלל אם תהיה תמיכה ב5.1 שאצל שאר החברות כנראה זו בקשה מוגזמת מדי..
וnext tv נכון לעכשיו מיועדת רק לטלפונים וטאבלטים... עד שהיא לא תהיה זמינה ל Android tv מבחינתי היא לא רלוונטית עדיין...
אני מקווה להיות בין הראשונים לבחון את המוצר כמו שצריך לפי הדרישות שלי.
וnext tv נכון לעכשיו מיועדת רק לטלפונים וטאבלטים... עד שהיא לא תהיה זמינה ל Android tv מבחינתי היא לא רלוונטית עדיין...
אני מקווה להיות בין הראשונים לבחון את המוצר כמו שצריך לפי הדרישות שלי.
· +1 .cRaZy-BoY כתב:אתם מדברים על 4k וhdr... ואני מחכה גם לשמוע בכלל אם תהיה תמיכה ב5.1 שאצל שאר החברות כנראה זו בקשה מוגזמת מדי..
...
היתה טענה (של SMART) שיש כאן בעיה ביישום של זה. לי לא ברור מה הבעיה (חוץ מזכויות יותרים לדולבי אולי ל DTS)...
אולי אנשים כאן מסתכלים וקוראים תרגום, אז לא אכפת להם איך זה נשמע...
לדעתי האמת היא מאוד פשוטה: רק למעטים יש חיבןר למערכת שמע, רובם כאן משתמשים ברמקולים הפנימיים של ההתקן בו צופים, ולכן סטראו מספק ואין מוטיבציה לחברות להסתבך עם 5.1 ותמיכה בלקוחות במעטים שמבינים עניין..