Ps4 pro הוכרז
·כמו בגרמניה?Meishar84 כתב:צרפת או אנגליה
אמזון צרפת - עלות סופית עם משלוח רגיל 430 אירו, עלות סופית עם משלוח מהיר 460 אירו
לינק
אמזון אנגליה - עלות סופית עם משלוח רגיל 399 ליש"ט, עלות סופית עם משלוח מהיר 417 ליש"ט
לינק...
ואם אני רוכש דרך אנגליה שהפאונד בירידה מתי יחייבו אותי והאם בשער שקניתי או בשער ביום של ההורדה?
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
@Amirdhd
·
אותי עוד לא חייבו והזמנתי בתחילת החודש, ההיגיון אומר שיחייבו לפי שער המרה של יום החיוב...
·
אותי עוד לא חייבו והזמנתי בתחילת החודש, ההיגיון אומר שיחייבו לפי שער המרה של יום החיוב...
יוצא טיפה יותר יקר מגרמניה, לי יצא 428 אירו מחיר סופי כולל משלוח מהיר של UPS ומיסים.Amirdhd כתב:
·כמו בגרמניה?......
ואם אני רוכש דרך אנגליה שהפאונד בירידה מתי יחייבו אותי והאם בשער שקניתי או בשער ביום של ההורדה?...
מחייבים אותך ברגע שמתחילים להכין את ההזמנה למשלוח.
זאת אומרת לפי השער היציג של אותו רגע.
קצת גולש מהנושא אבל שווה אזכור:
בגלל שזאת הזמנה מוקדמת החיוב יעשה תמיד במטבע מקומי (דולר,אירו וכו׳) ולא ניתן לשלם בשקלים
אגב, חיוב שקלי נעשה לפי השערי המרה של אמאזון שהם מאוד לטובתם ולא לטובתך. למי שרוכש הרבה בחו"ל תמיד עדיף להחזיק כרטיס. שמחוייב בדולרים כמו ויזה ואמקס (אמקס מעולה ברכישות דולריות) וכרטיס אירו שמחוייב באירו - מאסטרקרד.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
הנה לינק לידיעה:
תזמינו מגרמניה. (יש כרגע במלאי ממה שראיתי)
לגבי ההזמנה, אמזון גרמניה היה אמור להיות בפועל טיפה יותר יקר מאמזון אנגליה (בגלל הירידה בשער הפאונד)
אבל בפועל, באמזון גרמניה המחיר כולל מיסים ומשלוח הוא 409 יורו
באמזון אנגליה עם משלוח רגיל זה יוצא 399 פאונד (בערך 448 יורו)
משום מה החישוב מיסים באמזון אנגליה יצא לפי 32% מס (97.33 פאונד שהם כ110 יורו ) , כשבגרמניה מחייבים רק 62.5 יורו 18% מס.
לפי מה שהבנתי, יש תוספת מס קנייה על קונסולות רק במידה ומחירן מעל 500$
http://62.219.95.10/MisimMerukHT/
לכן אמזון גרמניה צודקים בחישוב שלהם, ובמידה ותזמינו מאנגליה אמורים להחזיר לכם כסף (כיוון שדמי המיסים הם פיקדון לאמזון, ואם הם יוצאים פחות מקבלים החזר אחרי כמה חודשים, אם הם יוצאים יותר אמזון סופגים את ההפרש), אבל לא הייתי לוקח את הסיכון.
לגבי ההזמנה, אמזון גרמניה היה אמור להיות בפועל טיפה יותר יקר מאמזון אנגליה (בגלל הירידה בשער הפאונד)
אבל בפועל, באמזון גרמניה המחיר כולל מיסים ומשלוח הוא 409 יורו
באמזון אנגליה עם משלוח רגיל זה יוצא 399 פאונד (בערך 448 יורו)
משום מה החישוב מיסים באמזון אנגליה יצא לפי 32% מס (97.33 פאונד שהם כ110 יורו ) , כשבגרמניה מחייבים רק 62.5 יורו 18% מס.
לפי מה שהבנתי, יש תוספת מס קנייה על קונסולות רק במידה ומחירן מעל 500$
http://62.219.95.10/MisimMerukHT/
לכן אמזון גרמניה צודקים בחישוב שלהם, ובמידה ותזמינו מאנגליה אמורים להחזיר לכם כסף (כיוון שדמי המיסים הם פיקדון לאמזון, ואם הם יוצאים פחות מקבלים החזר אחרי כמה חודשים, אם הם יוצאים יותר אמזון סופגים את ההפרש), אבל לא הייתי לוקח את הסיכון.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73312
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3164 פעמים
·Eliran15 כתב:@Huber
·ידוע לך אם הפרו יגיע לארץ כמו הסלים שהגיע כמו בחול או שאצלנו זה יתעכב?...
אין לי מושג, אין לי קשר לגורמים שמייבאים את הקונסולות בארץ. אבל שוב - אני לא רואה סיבה לרכוש בארץ, במיוחד בהתחלה כשהמחירים באמזון תמיד יותר זוליםץ
מאז ביטול המכס אין שום סיבה לרכוש בארץ, למעט באילת.
נכון לעכשיו המחיר של הסלים בKSP אילת הוא 1409 ש"ח (יבוא מקביל) ובאייבורי אילת 1474 (יבוא רשמי), מאמזון גרמניה יוצא בערך אותו מחיר כמו KSP.
האחריות של ישפאר לא שווה הרבה, של קאיה אמורה להיות בסדר.
מעניין מה יהיה המחיר האילתי של הפרו אחרי היציאה שלו גם ביבוא רשמי וגם במקביל..
נכון לעכשיו המחיר של הסלים בKSP אילת הוא 1409 ש"ח (יבוא מקביל) ובאייבורי אילת 1474 (יבוא רשמי), מאמזון גרמניה יוצא בערך אותו מחיר כמו KSP.
האחריות של ישפאר לא שווה הרבה, של קאיה אמורה להיות בסדר.
מעניין מה יהיה המחיר האילתי של הפרו אחרי היציאה שלו גם ביבוא רשמי וגם במקביל..
פלייסטיישן 4 פרו התחיל להגיע לחנויות ועלו כבר תמונות של האריזה סגורה
עוד 9 ימים סוף סוף הפרו מושק ומשוחרר למכירה, אני משתגע בלי פלייסטיישן וסופר את הדקות
עוד 9 ימים סוף סוף הפרו מושק ומשוחרר למכירה, אני משתגע בלי פלייסטיישן וסופר את הדקות
·mickeyar כתב:יש מצב אמזון ישלחו לפני ה11 בכדי שזה יגיע ב11?...
אמזון שולחים לפני תאריך השחרור הרשמי (שהוא ה-10 בנובמבר), כדי שמי שהזמין יקבל את זה באותו זמן שזה מגיע לחנויות.
זה עובד מצויין באנגליה, לא בטוח לגבי משלוחים לארץ...
Batnun
.
הלוואי שישלחו לפני ההשקה, אבל אני לא מאמין שישלחו לפני תאריך ההשקה.
הפלייסטיישן 4 פרו שלי אמור להגיע בין ה12 ל17 ועוד עם משלוח מהיר של UPS.
המשלוחים המהירים עם UPS עובדים נהדר, יצא שהגיע לי משלוח אחרי יומיים מרגע ההזמנה ועוד משלוח שההזמנה נעשתה בבוקר והמשלוח הגיע יום למחרת בערב.
IParcel עובד טוב, עד אחרי השחרור מהמכס שמשם מועבר לדואר שליחים ואז יש סיכוי טוב לשיבושים ועיכובים.
הפלייסטיישן 4 פרו שלי אמור להגיע בין ה12 ל17 ועוד עם משלוח מהיר של UPS.
המשלוחים המהירים עם UPS עובדים נהדר, יצא שהגיע לי משלוח אחרי יומיים מרגע ההזמנה ועוד משלוח שההזמנה נעשתה בבוקר והמשלוח הגיע יום למחרת בערב.
IParcel עובד טוב, עד אחרי השחרור מהמכס שמשם מועבר לדואר שליחים ואז יש סיכוי טוב לשיבושים ועיכובים.
נערך לאחרונה על ידי Meishar84 ב 01/11/2016 12:17, נערך פעם 1 בסך הכל.