Westworld - סדרה חדשה מHBO
- rwg1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1630
@guyezra
מה שאתה כותב על פורד והאיש בשחור לא נוגד את התאוריה שאני כתבתי עליה. כי אני כתבתי שהסיפור
של וויליאם מתרחש בזמן אחר משאר חלקי הסיפור (בעבר של הפארק), ושיש אפשרות רצינית שוויליאם
הוא באמת האיש בשחור בהווה. זה שהאיש בשחור נפגש עם פורד בזמן הנוכחי של הפארק לא נוגד את התאוריה
הזו, כי אתה לא רואה למשל את פורד באותו הגיל נפגש גם עם וויליאם.
כמו שכתבתי בתגובה קודמת, עד עכשיו יש כבר הרבה סימנים שהסיפור עם וויליאם ולוגן מתרחש בעבר של הפארק,
את הסימנים לזה התחילו לתת בצורה יחסית ברורה כבר ברגע שוויליאם הגיע לפארק בפרק השני, ואם זה מעניין
אותך אני יכול להביא כמה מהסימנים היותר ברורים לכך.
מה שאתה כותב על פורד והאיש בשחור לא נוגד את התאוריה שאני כתבתי עליה. כי אני כתבתי שהסיפור
של וויליאם מתרחש בזמן אחר משאר חלקי הסיפור (בעבר של הפארק), ושיש אפשרות רצינית שוויליאם
הוא באמת האיש בשחור בהווה. זה שהאיש בשחור נפגש עם פורד בזמן הנוכחי של הפארק לא נוגד את התאוריה
הזו, כי אתה לא רואה למשל את פורד באותו הגיל נפגש גם עם וויליאם.
כמו שכתבתי בתגובה קודמת, עד עכשיו יש כבר הרבה סימנים שהסיפור עם וויליאם ולוגן מתרחש בעבר של הפארק,
את הסימנים לזה התחילו לתת בצורה יחסית ברורה כבר ברגע שוויליאם הגיע לפארק בפרק השני, ואם זה מעניין
אותך אני יכול להביא כמה מהסימנים היותר ברורים לכך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
rwg1 כתב:כמו שכתבתי בתגובה קודמת, עד עכשיו יש כבר הרבה סימנים שהסיפור עם וויליאם ולוגן מתרחש בעבר של הפארק,
אותך אני יכול להביא כמה מהסימנים היותר ברורים לכך....
- אליני
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
שלום
זאת סדרת מדע בדיוני, גאונית ומהפנטת, החל מהדקה הראשונה של הפרק הראשון...
אלי
זאת סדרת מדע בדיוני, גאונית ומהפנטת, החל מהדקה הראשונה של הפרק הראשון...
אלי
מי שלא מחפש מוצא.
- rwg1
-
- חבר ותיק

@guyezra
טוב אז אני אתן לך את הסימן הכי פשוט לדבר שכתבתי, סימן שנתנו לנו ממש כשוויליאם מגיע לפארק בפעם הראשונה וזה
סימן שכנראה בכוונה משחקים איתו גם בפרקים הבאים.
בפרק השני, בפעם הראשונה שוויליאם מגיע לפארק הוא עולה במדרגות נעות לקומה מעל לזו של הרכבת שבה הוא הגיע
לפארק. כשהוא מגיע לאותה הקומה וממשיך ללכת המצלמה נעצרת ובמקום להמשיך לעקוב אחריו היא מתמקדת בוידאו
שמציג את הפארק, ובוידאו הזה דואגים שנראה בבירור את התמונה הראשונה שצירפתי למטה. בתמונה זו ניתן לראות
לוגו לגמרי שונה מהלוגו של הפארק שרואים בכל הסצינות האחרות, ודוגמא לזה ניתן לראות בתמונה השניה כשמייב
עוברת באחד הפרקים על וידאו שמראה את הפארק במה שאמור להיות הזמן הנוכחי, ששם בוידאו משתמשים בלוגו
שרואים ברוב הסצינות האחרות באותו הזמן. כדי להבהיר את העניין יותר דואגים למשל בפרק השישי שכשברנרד
יורד לאחת הקומות התחתונות לאזור שכבר לא השתמשו בו במשך שנים כדי לבדוק דבר מסויים על אחד המחשבים
הישנים באותו האזור (בתמונה השלישית שצירפתי), להראות על המחשב שבו ברנרד משתמש את אותו הלוגו שהוא
כנראה הלוגו הישן של הפארק שרואים גם בתמונה הראשונה. ויש עוד כמה מקומות שהשתמשו בזה בסידרה.
אז זו למשל דוגמא אחת לאותו העניין, דוגמא שאפשר להראות בצורה פשוטה ולא מצריכה יותר מידי הסברים,
אבל יש גם לא מעט דוגמאות אחרות לעניין הזמנים השונים בסיפור.
טוב אז אני אתן לך את הסימן הכי פשוט לדבר שכתבתי, סימן שנתנו לנו ממש כשוויליאם מגיע לפארק בפעם הראשונה וזה
סימן שכנראה בכוונה משחקים איתו גם בפרקים הבאים.
בפרק השני, בפעם הראשונה שוויליאם מגיע לפארק הוא עולה במדרגות נעות לקומה מעל לזו של הרכבת שבה הוא הגיע
לפארק. כשהוא מגיע לאותה הקומה וממשיך ללכת המצלמה נעצרת ובמקום להמשיך לעקוב אחריו היא מתמקדת בוידאו
שמציג את הפארק, ובוידאו הזה דואגים שנראה בבירור את התמונה הראשונה שצירפתי למטה. בתמונה זו ניתן לראות
לוגו לגמרי שונה מהלוגו של הפארק שרואים בכל הסצינות האחרות, ודוגמא לזה ניתן לראות בתמונה השניה כשמייב
עוברת באחד הפרקים על וידאו שמראה את הפארק במה שאמור להיות הזמן הנוכחי, ששם בוידאו משתמשים בלוגו
שרואים ברוב הסצינות האחרות באותו הזמן. כדי להבהיר את העניין יותר דואגים למשל בפרק השישי שכשברנרד
יורד לאחת הקומות התחתונות לאזור שכבר לא השתמשו בו במשך שנים כדי לבדוק דבר מסויים על אחד המחשבים
הישנים באותו האזור (בתמונה השלישית שצירפתי), להראות על המחשב שבו ברנרד משתמש את אותו הלוגו שהוא
כנראה הלוגו הישן של הפארק שרואים גם בתמונה הראשונה. ויש עוד כמה מקומות שהשתמשו בזה בסידרה.
אז זו למשל דוגמא אחת לאותו העניין, דוגמא שאפשר להראות בצורה פשוטה ולא מצריכה יותר מידי הסברים,
אבל יש גם לא מעט דוגמאות אחרות לעניין הזמנים השונים בסיפור.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

תודה רבה
מעניין....
מעניין....
- אליני
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 117
לא יודע אם מישהו שם לב לזה וגם יכול להיות שאני טועה.
באחד הפרקים האחרונים, ראו ברקע, בצורה מטושטשת דמות של מארח,
שנראתה בדיוק כמו המארח ששיחק יול ברינר בסרט (בלי הכובע).
זה היה מדהים!
באחד הפרקים האחרונים, ראו ברקע, בצורה מטושטשת דמות של מארח,
שנראתה בדיוק כמו המארח ששיחק יול ברינר בסרט (בלי הכובע).
זה היה מדהים!
מי שלא מחפש מוצא.
- burekas7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
זה ברור שמדברים על 2 תקופות, אז והיום.
לפי כל הפלאשבקים של הרובוטים (דלוריס, מייב וכו')
בגלל הפיצ'ר שאיפשר להם לזכור דברים שהוכנסו בגרסת התוכנה שלהם ולא נמחקו למרות שהטכנאים אמורים למחוק אותם.
מה גם בגלל מה שפורד עושה בסתר, יש כמה גירסאות של רובוטים בפארק, וכאלה שבכלל לא ידועים לציבור.
לפי כל הפלאשבקים של הרובוטים (דלוריס, מייב וכו')
בגלל הפיצ'ר שאיפשר להם לזכור דברים שהוכנסו בגרסת התוכנה שלהם ולא נמחקו למרות שהטכנאים אמורים למחוק אותם.
מה גם בגלל מה שפורד עושה בסתר, יש כמה גירסאות של רובוטים בפארק, וכאלה שבכלל לא ידועים לציבור.
- rwg1
-
- חבר ותיק

לי נראה שמה שהוא עושה בסתר זה הרבה יותר ממה שאתה כותב וזה להחליף אנשים אמיתיים שמאיימים על השליטהburekas7 כתב:מה גם בגלל מה שפורד עושה בסתר, יש כמה גירסאות של רובוטים בפארק, וכאלה שבכלל לא ידועים לציבור....
שלו בפארק בגירסאות רובוטיות שלהם, וכנראה יש לו גם כאלה שתולים בתאגיד ששולט בפארק.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
איזה פצצה הנחיתו עלינו בפרק 9, לא צפיתי להתפתחות כזאת
ברנרד הוא: ארנולד...
רק משהו אחד לא מסתדר לי בפרק הנוכחי, דולורס אמרה
שהיא רצחה את ״ארנולד״ אך למעשה ארנולד דפק לעצמו
כדור לראש, אז איך בדיוק דלורוס רצחה אותו? חור בעלילה כרגיל...
אבל היה פרק מעולה..
אבל היה פרק מעולה..
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 574
- שם מלא: יואב
·איפה ראית שארנולד דפק לעצמו כדור בראש?clubnet כתב:איזה פצצה הנחיתו עלינו בפרק 9, לא צפיתי להתפתחות כזאת
אבל היה פרק מעולה.....
זה היה ברנרד, שאם לא הבנת הוא מארח שנבנה בצלמו של ארנולד אחרי שזה התאבד באמצעות המארחים, כמו שרואים בפלאשבק של טדי, שוואייט הרג את הגנרל - הגנרל הוא בעצם ארנולד, כמו שכל החיילים הם בעצם מארחים תמימים. הזיכרונות שהושתלו בטדי מעוותים בכוונה, אך בעצם דולורס היא וואייט.
שים לב לשלושת צירי הזמן שרואים בהם את דולורס -
לפני 35 שנים: ארנולד חי והפארק בבטא. המארחים די פרימיטיבים ומרכז הפארק הוא בעיירה הקטנה יחד עם המדענים. העיירה עומדת על כנה ומאוכלסת
לפני 30 שנים: ארנולד מת לא מזמן - הפארק מפסיד כסף ומחפש משקיע. לוגן ו-וויליאם מגיעים לפארק כדי לראות במה הם משקיעים. העיירה הקטנה מכוסה בחול - לטיוח מותו של ארנולד והתקרית עם דולורס. דולורס מתלווה אל טדי.
הווה: ארנולד מת זמן רב. האיש בשחור מחפש את הסיפור האחרון שזה השאיר אחריו. העדכון של פורד משגע את המארחים ומאפשר להם גישה לזכרונות מחוקים. דולורס מתחילה להתערער בזיכרונות (מארחים חיים מחדש את הזיכרונות שלהם, בניגוד לבני אדם) והיא נזכרת במסע שלה עם וויליאם, ובעצם עוקבת אחרי עקבותיה מלפני 30 שנים, אך הפעם לבד. העיירה הקטנה עומדת על כנה - פורד חפר אותה מהחול ובנה אותה מחדש כחלק מהנרטיב החדש שלו, אבל היא אינה מאוכלסת כלל.
העלילה פה מחושבת מאוד, ללא חורים לדעתי. חוץ מהסיפור הקצת לא מוסבר עם הטכנאים ומייב למרות שאני חושד שהכל זה בעצם חלק מהנרטיב החדש של פורד והוא מודע לכל מה שקורה - למרד של מייב וכל סיפורי הצד. כל זאת כדי להדק את השליטה שלו בפארק ולהראות לכולם - למארחים ולארגון (דלוס) מי שולט.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

בסוף הפרק "ברנרד"=ארנולד ירה בעצמו לא?Ymac כתב:·איפה ראית שארנולד דפק לעצמו כדור בראש?......
זה היה ברנרד, שאם לא הבנת הוא מארח שנבנה בצלמו של ארנולד אחרי שזה התאבד באמצעות המארחים, כמו שרואים בפלאשבק של טדי, שוואייט הרג את הגנרל - הגנרל הוא בעצם ארנולד, כמו שכל החיילים הם בעצם מארחים תמימים. הזיכרונות שהושתלו בטדי מעוותים בכוונה, אך בעצם דולורס היא וואייט.
שים לב לשלושת צירי הזמן שרואים בהם את דולורס -
...
הרי פורד סיפר שברנרד הוא ארנולד ... ופורד נתן לברנרד פקודה לירות בעצמו..
מה לא ראיתי טוב מה שנאמר בפרק ה-9?
כתבת ש..
שוואייט הרג את הגנרל - הגנרל הוא בעצם ארנולד
נכון ראינו בפלאשבק של "טדי" שהוא מספר ששוואייט הרג את הגנרל..
איך הגעת לזה ש-הגנרל הוא בעצם ארנולד?
וגם רשמת ש.. אך בעצם דולורס היא וואייט.
קראת על כך באיזה שהוא מקום ברשת? או שזה תיאוריה שלך?
לפי מה שאתה אומר כולם הם כולם גם יחד? נשמע לי כהזייה אחת גדולה..
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

לא.clubnet כתב:בסוף הפרק "ברנרד"=ארנולד ירה בעצמו לא?......
הרי פורד סיפר שברנרד הוא ארנולד ... ופורד נתן לברנרד פקודה לירות בעצמו..
מה לא ראיתי טוב מה שנאמר בפרק ה-9?
כתבת ש..
שוואייט הרג את הגנרל - הגנרל הוא בעצם ארנולד
נכון ראינו בפלאשבק של "טדי" שהוא מספר ששוואייט הרג את הגנרל..
איך הגעת לזה ש-הגנרל הוא בעצם ארנולד?
וגם רשמת ש.. אך בעצם דולורס היא וואייט.
קראת על כך באיזה שהוא מקום ברשת? או שזה תיאוריה שלך?
לפי מה שאתה אומר כולם הם כולם גם יחד? נשמע לי כהזייה אחת גדולה.....
פורד מעולם לא אמר שברנרד הוא ארנולד.
הוא נבנה לאחר מותו, פורד ניסה להחזיר את החבר שלו בעזרת מארח בדמותו. הוא העניק לו זיכרון טראומטי דומה לעבר של ארנולד, בתקווה שהאישיות שלהם תהיה דומה.
השיחות של דולורס ו"ברנרד" הם בעצם פלאשבקים רחוקים לעבר, בו היא מדברת עם ארנולד (בן אדם)
הזיכרון הראשון של ברנרד, כשהוא יורד מן האלונקה ופורד מסביר לו שהם "חברים ותיקים" ולאט לאט מעצב את אישיותו והתכנות שלו.
איך הגעתי לזה שהגנרל הוא בעצם ארנולד? זו השערה מושכלת.
הרי יש אנלוגיה בין הזיכרונות המעוותים של טדי למה שקרה בעיירה לפני 35 שנה (כשהפארק היה סגור למבקרים, והיה בבטא).
בעיירה, נדמה כי דולורס טבחה בכל המארחים, כנראה בהוראת ארנולד.
בזיכרון של טדי וואייט טובח בכל החיילים כי הוא "שומע את קול האלוהים" = התכנות שלו. אנחנו רואים את טדי הורג חייל המתחנן על חייו מעל גופת חייל אחר, ולאחר מכן רואים אותה סצנה, אך במקום החייל אנחנו רואים את אנג'לה (הבלונדה שיוותה את וויליאם בכניסה לפארק, טלולה ריילי, אשתו לשעבר של אילון מאסק).
מכאן כבר ניתן כמעט בביטחון להגיד שוואייט = דולורס.
לפי זה, והעובדה שוואייט ולא טדי הרגו את "הגנרל" והעובדה שדולורס אומרת שהיא הרגה בעצמה את ארנולד, אפשר להניח שארנולד הוא בעצם ה"גנרל" של כל ה"חיילים" או לחילופין, מי ששולט על כל המארחים בעיירה.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

לגבי ברנרד שהוא ארנולד..
הרצתי עוד הפעם תפרק ה-9, ופורד אומר לברנרד .. "ארנולד ואני בארנו אותך בדמותנו"..
אז אם ככה ,פורד רצה לבנות לעצמו חבר כמו "ארנולד"? זה היה הרעיון שלו בגדול?
עוד משהו קטן שרציתי לשאול, דלורס אמרה בסיום הפרק לברנרד שהוא "מת" הרגתי אותך..
למי היתה הכוונה פה? לארנולד../או ברנרד ואם כן למה הרגה אותו?
הרצתי עוד הפעם תפרק ה-9, ופורד אומר לברנרד .. "ארנולד ואני בארנו אותך בדמותנו"..
אז אם ככה ,פורד רצה לבנות לעצמו חבר כמו "ארנולד"? זה היה הרעיון שלו בגדול?
עוד משהו קטן שרציתי לשאול, דלורס אמרה בסיום הפרק לברנרד שהוא "מת" הרגתי אותך..
למי היתה הכוונה פה? לארנולד../או ברנרד ואם כן למה הרגה אותו?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

התאוריות של Ymac נראות הגיניות ודי עושות שכל...
פורד רצה לייצר לו ארנולד חדש
מדברים על זה שארנולד התאבד באמצעות מארח - כנראה דולורס שכבר נאמר שהיא מהראשונים שנוצרו
פורד רצה לייצר לו ארנולד חדש
מדברים על זה שארנולד התאבד באמצעות מארח - כנראה דולורס שכבר נאמר שהיא מהראשונים שנוצרו
- הקרנף
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 426
היא בהזיות, היא מבלבלת בין מציאות לזכרון.clubnet כתב:עוד משהו קטן שרציתי לשאול, דלורס אמרה בסיום הפרק לברנרד שהוא "מת" הרגתי אותך..
למי היתה הכוונה פה? לארנולד../או ברנרד ואם כן למה הרגה אותו?...
לכן כשהיא רואה את ברנרד, שנראה בדיוק כמו ארנולד, היא בטוחה שזה הזכרון שלה מארנולד ולכן היא אומרת לו שהיא הרגה אותו...
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

אוקיי תודה על ההסבר... סידרה מתוסבכת קצתהקרנף כתב:היא בהזיות, היא מבלבלת בין מציאות לזכרון.......
לכן כשהיא רואה את ברנרד, שנראה בדיוק כמו ארנולד, היא בטוחה שזה הזכרון שלה מארנולד ולכן היא אומרת לו שהיא הרגה אותו......
אבל לקראת הסוף מעניינת מאוד..
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

לא, היא לא אומרת לאף אחד שהיא הרגה אותו
היא מדברת אל זיכרון של ארנולד.
ארנולד היה בן אדם אמיתי, שמת (כנראה התאבד באמצעות המארחים בתקווה לסגור את הפארק כדי למנוע את ההתעללות במארחים המודעים)
פורד רצה להחזיר את השותף שלו, רק שיהיה קל לשלוט עליו, לכבות רגשות מסוימים, להחזיר את הגלגל לאחור כל פעם שמשהו לא בסדר קורה.
לכן בכל כשל של ברנרד המארח הוא תכנת אותו מחדש ולמד מטעויותיו.
ברנרד וארנולד הם לא אחד! והשיחות של דולורס הן עם ארנולד, לפני 35 שנים! ברנרד לא יודע על המבוך, הוא לא יודע על הסיפור עם דולורס (לפחות כל נראה)
היא מדברת אל זיכרון של ארנולד.
ארנולד היה בן אדם אמיתי, שמת (כנראה התאבד באמצעות המארחים בתקווה לסגור את הפארק כדי למנוע את ההתעללות במארחים המודעים)
פורד רצה להחזיר את השותף שלו, רק שיהיה קל לשלוט עליו, לכבות רגשות מסוימים, להחזיר את הגלגל לאחור כל פעם שמשהו לא בסדר קורה.
לכן בכל כשל של ברנרד המארח הוא תכנת אותו מחדש ולמד מטעויותיו.
ברנרד וארנולד הם לא אחד! והשיחות של דולורס הן עם ארנולד, לפני 35 שנים! ברנרד לא יודע על המבוך, הוא לא יודע על הסיפור עם דולורס (לפחות כל נראה)
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

Ymac- טוב אז עכשיו אין יותר ״ברנרד״ הוא התאבד (הוכרח לשים קץ לחייו ע״י פורד)
אז מה יהיה עכשיו? מה יעשה ד״ר פורד?
יש לו סיפור חדש לספר, יש לך איזה תיאורה מה יקרה כעת?
עוד משהו שקראתי ככה על הדרך:
Ed Harris יחזור בתפקיד האיש בשחור לעונה הבאה של Westworld
http://www.pcgalaxy.co.il/2016/11/29/ed ... stworld-2/
אז מה יהיה עכשיו? מה יעשה ד״ר פורד?
יש לו סיפור חדש לספר, יש לך איזה תיאורה מה יקרה כעת?
עוד משהו שקראתי ככה על הדרך:
Ed Harris יחזור בתפקיד האיש בשחור לעונה הבאה של Westworld
http://www.pcgalaxy.co.il/2016/11/29/ed ... stworld-2/
- Ymac
-
- חבר פעיל במיוחד

ובכן, ברנרד הוא מארח, ירייה בראש לא בדיוק מסמלת מוות עבורם, ראה ערך טדי שנעשה ממש לבדיחה מרוב הפעמים שהוא מת.
לדעתי, הנרטיב החדש של פורד קשור לסיפור של מייב, שקורה בידיעת פורד שמושך בחוטים.
מייב חושבת שהיא מובילה מהפיכה, אבל לא שמה לב שהיא עדיין בתוך לופ, רק כזה מתוחכם יותר.
הערכה שלי שבפרק הבא נראה את וויליאם בעבר מחפש את דולורס (ואולי מוצא?) אצל מר אברנת'י בסיפורו הראשון - מנהיג כת קניבלית שחובב ציטוטי שייקספיר.
הוא ימצא את התמונה של ג'ולייט (ארוסתו של וויליאם) ויתחיל לצטט מ"רומיאו וג'ולייט" ו"משולש האהבה" (וויליאם-דולורס-ג'ולייט)
בעתיד, 30 שנה משם, כאשר מר אברנת'י ימצא את התמונה, בעזרת עדכון החלומות בהקיץ (שפורד שחרר באותו יום) הוא חי מחדש את כל זיכרונותיו מהתקופה ההיא וחייב להזהיר את דולורס ממה שיקרה לה (כת קניבלית, לא זיכרונות נעימים) משם מגיעים הציטוטים שהוא מזמר לפורד בפרק הראשון.
אני מבסס את זה על כך שמארחים, לאחר עדכון החלומות בהקיץ, יכלו לחיות מחדש זיכרונות מעברם אם הם חווים אירועים דומים בהווה (מייב - זיהום בבטן שגרם לה לחזור לזיכרון עם האיש בשחור שדקר אותב בבטן, דולורס - מה שאבא שלה לוחש לה באוזן + הטראומה של האיש בשחור, מר אברנת'י - התמונה אותה מצא אצל וויליאם לפני 30 שנה *האחרון הוא תיאורייה שמתאימה לדפוס*)
לדעתי, הנרטיב החדש של פורד קשור לסיפור של מייב, שקורה בידיעת פורד שמושך בחוטים.
מייב חושבת שהיא מובילה מהפיכה, אבל לא שמה לב שהיא עדיין בתוך לופ, רק כזה מתוחכם יותר.
הערכה שלי שבפרק הבא נראה את וויליאם בעבר מחפש את דולורס (ואולי מוצא?) אצל מר אברנת'י בסיפורו הראשון - מנהיג כת קניבלית שחובב ציטוטי שייקספיר.
הוא ימצא את התמונה של ג'ולייט (ארוסתו של וויליאם) ויתחיל לצטט מ"רומיאו וג'ולייט" ו"משולש האהבה" (וויליאם-דולורס-ג'ולייט)
בעתיד, 30 שנה משם, כאשר מר אברנת'י ימצא את התמונה, בעזרת עדכון החלומות בהקיץ (שפורד שחרר באותו יום) הוא חי מחדש את כל זיכרונותיו מהתקופה ההיא וחייב להזהיר את דולורס ממה שיקרה לה (כת קניבלית, לא זיכרונות נעימים) משם מגיעים הציטוטים שהוא מזמר לפורד בפרק הראשון.
אני מבסס את זה על כך שמארחים, לאחר עדכון החלומות בהקיץ, יכלו לחיות מחדש זיכרונות מעברם אם הם חווים אירועים דומים בהווה (מייב - זיהום בבטן שגרם לה לחזור לזיכרון עם האיש בשחור שדקר אותב בבטן, דולורס - מה שאבא שלה לוחש לה באוזן + הטראומה של האיש בשחור, מר אברנת'י - התמונה אותה מצא אצל וויליאם לפני 30 שנה *האחרון הוא תיאורייה שמתאימה לדפוס*)
- burekas7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
קיצר היוצר הזה שוב מסבך לנו את החיים עם קפיצה בזמנים כמו שעשה באבודים.