נגן HD - רגע הקניה הגיע + על יבואנים וסקירות
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78961
- שם מלא: עפר לאור
ה 4000 חדש וכרגע נמכר רק בארהב במהדורה מוגבלת. ממה ששמעתי הבעיות זוהו והמשלוח הבא ל digital connection בארהב כבר יהיה ללא הבעיות הללו.
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
oferlaor האם ידוע במדוייק מה היו הבעיות -oferlaor כתב:ה 4000 חדש וכרגע נמכר רק בארהב במהדורה מוגבלת. ממה ששמעתי הבעיות זוהו והמשלוח הבא ל digital connection בארהב כבר יהיה ללא הבעיות הללו....
אנו זקוקים לרשימה מפורטת שתהיה זמינה לכל דורש-תוך ציון מפורש של מספרי סדרות היצור הראשונות שלא היו תקינות.
כולל פרסום באתרים הרשמיים של היצרן ושל המפיצים הבלעדיים שלו, בעולם ובישראל -
כדי שנוכל לבדוק אותם אחד לאחד ולהיות בטוחים שבאמת זוהו ותוקנו
כל הבעיות שהיו ועכשיו כאשר חודש השיווק המפיצים מוכרים רק את המכשירים התקינים.
(אני לא מדבר סתם - היו דברים כאלו בכל בתחומים ובמיוחד בשוק האלקטרוניקה והמצלמות.)
כולם מכירים את המדבקות הצבעוניות (אדומות,כתומות לרוב) של מצלמות שחזרו מתיקון או פשוט הוחזרו שוב לאריזה המקורית לאחר שימוש קצר של "החכמים" - בחנויות האלקטרוניקה במנהטן (ברחוב 42 בעיקר) -
חלק קטן מהסוחרים שם הוריד את המדבקות ומכרו אותם כחדשות לגמרי.
נכון שזה לא אותו דבר - אבל הבאתי זאת רק לדוגמא.
האם ימסרו לציבור את מספרי הסדרות שהיו בהם בעיות - כדי שלא נקנה "בטעות" מכשירים לא תקינים במחיר מבצע מיוחד !!
אני חושב שזה סופר חשוב - כי הרי עכשיו אנו לא נהיה בטוחים מה אנו קונים - סדרה ישנה פגומה, או סדרה חדשה תקינה .כך לגבי קניה יד שניה של המכשירים החדשים - אך אדע אם הוא היה מכשיר בעייתי או מכשיר תקין?
מה קורה אם אלו שכבר קנו את המכשירים הפגומים - האם המפיץ/יצרן לוקחים אותם בחזרה ?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46465
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

מה להתעוררcrusader כתב:Wizz,
ה Tvix 5000 שראית הוא oferlaorוההשוואה שנידונה בעוד הרבה שירושרים אחרים![]()
להתעורר...
הממכשיר החדש MVIX 760HD קיבל באותו אתר שאתה שלחת אונו אליו אותם ציונים בדיוק כמו "הוא הTVIX המהולל שעליו יש כל השירשור " .
כלומר שניהם מכשירים מהוללים = אני מקבל את ההגדרה שלך,
הוא באמת מכשיר מהולל וגם הוא
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

מי בכלל מתייחס לציון שניתן באתר קוריאני בלי לדעת את תהליך הבדיקה, בלי להכיר את הסוקר, חוץ מזה שזה לא נראה כמו סקירה, יש שמה פחות מ 15 שורות מלל.
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
על מה אתם מתדיינים: על אתר שכתוב בקוראנית והדבר היחיד שניתן לקרוא שם זה את שם הדגם ?....
ליאור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78961
- שם מלא: עפר לאור
wizz,
לגבי ה-4000, עד כמה שאני יודע (משרשורים ב-AVSFORUM בלבד), היו כמה דיווחים על תקלה בחיבור הרשת של המכשיר.
אין לי מושג אם זו בעית תוכנה או חומרה, צריך לעקוב אחרי השרשור ב-AVS.
לארץ לא הגיעו מכשירים כאלה. ממה שאני יודע, יש כאלה למכירה כיום אך ורק דרך DIGITAL CONNECTION בארה"ב (ככל הנראה כל השאר שמוכרים אותם רוכשים אותם שם ואז עושים RESELL).
לגבי ה-4000, עד כמה שאני יודע (משרשורים ב-AVSFORUM בלבד), היו כמה דיווחים על תקלה בחיבור הרשת של המכשיר.
אין לי מושג אם זו בעית תוכנה או חומרה, צריך לעקוב אחרי השרשור ב-AVS.
לארץ לא הגיעו מכשירים כאלה. ממה שאני יודע, יש כאלה למכירה כיום אך ורק דרך DIGITAL CONNECTION בארה"ב (ככל הנראה כל השאר שמוכרים אותם רוכשים אותם שם ואז עושים RESELL).
-
hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
אני רק רוצה לעדכן אותכם שיבואן MVIX רשם כתשובה למכתב ששלחתי לו דרך האתר שלו שישקול ברצינות לאפשר למומחי האתר HOMETHEATER בדיקה מעמיקה של המכשיר שהוא מייבא - MVIX-760 .
עופר , מרטין , ליאור - אם אתם חושבים שיש עוד משהו שאני יכול לתרום כדי לקרב אותכם לסקירה מעמיקה של המכשיר הזה , אשמח לעזור !
עופר , מרטין , ליאור - אם אתם חושבים שיש עוד משהו שאני יכול לתרום כדי לקרב אותכם לסקירה מעמיקה של המכשיר הזה , אשמח לעזור !
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

חגיhagi כתב:אני רק רוצה לעדכן אותכם שיבואן MVIX רשם כתשובה למכתב ששלחתי לו דרך האתר שלו שישקול ברצינות לאפשר למומחי האתר HOMETHEATER בדיקה מעמיקה של המכשיר שהוא מייבא - MVIX-760 .
עופר , מרטין , ליאור - אם אתם חושבים שיש עוד משהו שאני יכול לתרום כדי לקרב אותכם לסקירה מעמיקה של המכשיר הזה , אשמח לעזור !...
צעד חשוב - שבהחלט אפשר לתת לך את כל הקרדיט למהלכו.
מכיוון שאותך ,בודאי , מנהלי הפורום הזה מכירים אישית כבר הרבה זמן- הרי אתה חבר עוד מדצמבר 2005, ובוודאי פגשו אותך בתערוכות שלהם וגם במפגשי חברי האתר -
אזי אני מציע שתבקש מהם לבצע את הסקירה של הדגם של MVIX ( כמו , לדברי עופר, בזמנו עשה זיו למוצרים שונים בעבר. )
לפי מעקב שלי אחרי תגובותיך הרבות בפורום - התרשמותי הראשונית, עדין מבלי לראותך ובלי ולהכירך אישית אלא שוב רק מהתרשמות רחוקה - נראה לי שרמתך המקצועית בהחלט מאפשרת לך לבצע סקירה כזאת שאנו, חברי הפורום, נראה אותה מקצועית, כאמינה ואוביקטיבית.
זרקתי רעיון - אני מקוה שזה לא יוביל שוב לתגובות כפי שהיו שאני הצעתי את עצמי בתמימות.
- LiorC
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3610
wizz, אתה ממשיך לפספס כאן את הפואנטה.
נכון להיום, מי שמבצע בדיקות סטרימרים באתר הם עפר, זיו ואנוכי וזה נעשה משיקולים מקצועיים בלבד.
עד היום, קיבלנו לבדיקה את כל דגמי הסטרימרים שנמכרים בישראל, כולם שמחו לתת לנו אותם , כולם קיבלו באהבה כל מה שרשמנו עליהם, לטוב ולרע.
נכון להיום, היבואן היחידי שמסרב לתת מכשיר לבדיקה הוא יבואן MVIX
אנחנו לא מתכוונים לקבל תנאים מוקדמים לבדיקה משום יבואן.
מסירת מכשיר לבדיקה וקבלת חשיפה (גדולה מאוד) באתר הם שיקולים של היבואן והוא צריך להחליט אם מתאים לו או לא.
עבורנו, כתבה על מכשיר אחד יותר או פחות לא תשפיע על מהלך האתר - להפך, אנחנו כיום עמוסים מאוד בבדיקות מכשירים.
זה המצב, אנחנו לא רואים כאן שום מקום למיקוח כזה או אחר.
נכון להיום, מי שמבצע בדיקות סטרימרים באתר הם עפר, זיו ואנוכי וזה נעשה משיקולים מקצועיים בלבד.
עד היום, קיבלנו לבדיקה את כל דגמי הסטרימרים שנמכרים בישראל, כולם שמחו לתת לנו אותם , כולם קיבלו באהבה כל מה שרשמנו עליהם, לטוב ולרע.
נכון להיום, היבואן היחידי שמסרב לתת מכשיר לבדיקה הוא יבואן MVIX
אנחנו לא מתכוונים לקבל תנאים מוקדמים לבדיקה משום יבואן.
מסירת מכשיר לבדיקה וקבלת חשיפה (גדולה מאוד) באתר הם שיקולים של היבואן והוא צריך להחליט אם מתאים לו או לא.
עבורנו, כתבה על מכשיר אחד יותר או פחות לא תשפיע על מהלך האתר - להפך, אנחנו כיום עמוסים מאוד בבדיקות מכשירים.
זה המצב, אנחנו לא רואים כאן שום מקום למיקוח כזה או אחר.
ליאור
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

ליאורoferlaor כתב:wizz,
אנחנו מכירים את זיו הרבה זמן - דיברתי איתו מספר פעמים, נפגשנו במפגשי האתר כמה פעמים וכן הוא כבר כתב באתר בעבר...
אני חושב שפניתי אליך במלוא הכבוד - ציינתי עובדה, אני לא מכיר אותך ובהחלט יתכן שיש לך ניסיון רב משלי, אני פשוט לא מכיר אותך ואין לי מושג לגבי הידע שלך, הציוד שלך והנסיון. אם אתה מרגיש פגוע מדברי, צר לי - זו לא היתה כוונתי.
בכל אופן, כאמור, ההצעה ליבואן פתוחה.
אם אתה רוצה להתפלמס על מדיניות האתר, אתה מוזמן לעשות זאת בשרשור נפרד - אני חושב שמספיק הסטנו את הנושא.
בכל אופן אני מקווה ש-HAGI יהנה מהמכשיר שלו ונשמח לשמוע על חוויותיו בשרשור יעודי (לדעתי זה עדיף מהמשך השרשור הזה)....
אני רק המשכתי את תשובתו של עופר שהרי היא לפניך.
כל מה שאתה אומר מקובל
-
hagi
-
- חבר ותיק

יאללה פגישת פיוס - יאללה סולחה !!!
wizz ,
תודה שוב על ההערכה .
לגבי העיניין הזה אני מסכים עם ליאור . זה לא שאני לא יכול לעשות סקירה יסודית ומורחבת אלא גם אני חושב שמי שצריך לעשות זאת זה אחד מהשלושה שליאור ציין : עופר , זיו וליאור (אולי גם מרטין ) מהסיבה שהם כבר התנסו ברוב הנגנים האחרים .
רק מי שכבר סיקר בעבר נגנים מן הסוג הזה יוכל לתת הערכה מדוייקת על מיקומו המדוייק של נגן חדש בדירוג הכללי של הנגנים .
אני שב ומבקש , בואו ננסה להשאיר בצד את מה שקרה בעבר . הגענו לנקודה שהיבואן מוכן לשקול ברצינות להביא למערכת HOMETHEATER נגן MVIX 760 לבדיקה יסודית
. בואו ננסה להתקדם עוד צעד ולארגן פגישת פיוס עם יבואן MVIX . אני ראיתי את המכשיר הזה בפעולה ואני משוכנע שבצורה כזו לא רק אנחנו נצא ברווח כי נדע הרבה יותר על המכשיר , אלא גם היבואן יצא ברווח כי רבים אחרים כאן ידעו מה היכולות האמיתיות של נגן זה .
אז איפה קובעים את הפגישה ?
תודה שוב על ההערכה .
לגבי העיניין הזה אני מסכים עם ליאור . זה לא שאני לא יכול לעשות סקירה יסודית ומורחבת אלא גם אני חושב שמי שצריך לעשות זאת זה אחד מהשלושה שליאור ציין : עופר , זיו וליאור (אולי גם מרטין ) מהסיבה שהם כבר התנסו ברוב הנגנים האחרים .
רק מי שכבר סיקר בעבר נגנים מן הסוג הזה יוכל לתת הערכה מדוייקת על מיקומו המדוייק של נגן חדש בדירוג הכללי של הנגנים .
אני שב ומבקש , בואו ננסה להשאיר בצד את מה שקרה בעבר . הגענו לנקודה שהיבואן מוכן לשקול ברצינות להביא למערכת HOMETHEATER נגן MVIX 760 לבדיקה יסודית
אז איפה קובעים את הפגישה ?
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

Re: יאללה פגישת פיוס - יאללה סולחה !!!
ברוב מסכים איך - אך לא בכול.hagi כתב:wizz ,
תודה שוב על ההערכה .
אני שב ומבקש , בואו ננסה להשאיר בצד את מה שקרה בעבר . הגענו לנקודה שהיבואן מוכן לשקול ברצינות להביא למערכת HOMETHEATER נגן MVIX 760 לבדיקה יסודית. בואו ננסה להתקדם עוד צעד ולארגן פגישת פיוס עם יבואן MVIX . אני ראיתי את המכשיר הזה בפעולה ואני משוכנע שבצורה כזו לא רק אנחנו נצא ברווח כי נדע הרבה יותר על המכשיר , אלא גם היבואן יצא ברווח כי רבים אחרים כאן ידעו מה היכולות האמיתיות של נגן זה .
אז איפה קובעים את הפגישה ?...
בכל מקרה - הפועל ירושלים בסוף ניצחה את מכבי ת"א ( בעזרתה של בני השרון) והיא לקחה את הגביע החדש היפה הזה לירושלים.
כל היתר - שטויות ואיך אומר בני " אחי , זה בקטנה"
- alicenir
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
Hagi
כל הכבוד, אני מגבה את דבריך ב- 100% מילים כדורבנות - אותי קנית!
כל הכבוד, אני מגבה את דבריך ב- 100% מילים כדורבנות - אותי קנית!
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- wizz
-
- חבר פעיל מאוד

aliceniralicenir כתב:Hagi
כל הכבוד, אני מגבה את דבריך ב- 100% מילים כדורבנות - אותי קנית!...
"דורבנות" למי ?
"דורבנות" למה ?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אין טעם לפתוח שרשורי סולחות בפורום mvix ולהתאמץ להשיג נגן 760 מהיבואן.
זה לא בעיה להשיג נגן אם אנחנו רוצים לעשות סיקור עליו.
זה לא בעיה להשיג נגן אם אנחנו רוצים לעשות סיקור עליו.
- alicenir
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
-
hagi
-
- חבר ותיק

ופתאום נפל לי האסימון !!!!
מצד אחד אתם אומרים שלא עשיתם סקירה על MVIX כי היבואן סירב להביא לכם מכשיר לבדיקה .
מצד שני אתם כותבים שאם הייתם רוצים להשיג MVIX כדי לעשות עליו סיקור עד כה אז הייתם עושים זאת ללא שום קשר לרצונות היבואן .
המסקנה היחידה שאני מסיק מכאן זה שאתם פשוט לא רוצים לעשות סיקור על MVIX בלי סיבה מיוחדת ...כי אם היתם רוצים הייתם עושים זאת ללא תלות במה שיבואן MVIX רוצה\אמר\עשה .
אם ככה אז באמת חבל להתאמץ . אני יורד מהעיניין !!!
מצד אחד אתם אומרים שלא עשיתם סקירה על MVIX כי היבואן סירב להביא לכם מכשיר לבדיקה .
מצד שני אתם כותבים שאם הייתם רוצים להשיג MVIX כדי לעשות עליו סיקור עד כה אז הייתם עושים זאת ללא שום קשר לרצונות היבואן .
המסקנה היחידה שאני מסיק מכאן זה שאתם פשוט לא רוצים לעשות סיקור על MVIX בלי סיבה מיוחדת ...כי אם היתם רוצים הייתם עושים זאת ללא תלות במה שיבואן MVIX רוצה\אמר\עשה .
אם ככה אז באמת חבל להתאמץ . אני יורד מהעיניין !!!
ziv_r כתב:אין טעם לפתוח שרשורי סולחות בפורום mvix ולהתאמץ להשיג נגן 760 מהיבואן.
זה לא בעיה להשיג נגן אם אנחנו רוצים לעשות סיקור עליו....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

חגי,
אתה מתעצבן מכלום.
כמו שהסבירו פה לפני כן, אם מוצר מעניין אותנו, פונים ליבואן או שהוא פונה למנהלי האתר והיבואן דואג להביא את המוצר.
לא צריך לצפות שמנהלי האתר ישיגו מחברים או דרך חנויות מוצר לסקירה (שזה האופציה שאני התכוונתי אליה כי יש לחבר שלי את הנגן).
אתה מתעצבן מכלום.
כמו שהסבירו פה לפני כן, אם מוצר מעניין אותנו, פונים ליבואן או שהוא פונה למנהלי האתר והיבואן דואג להביא את המוצר.
לא צריך לצפות שמנהלי האתר ישיגו מחברים או דרך חנויות מוצר לסקירה (שזה האופציה שאני התכוונתי אליה כי יש לחבר שלי את הנגן).
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

עוד משהו, כותרת השרשור ממזמן כבר לא אקטואלית.