רסיבר מרנץ דגם Marantz SR-7010 נבחן . התרשמות + תמונות.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
ענה לך זה שמעלי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
תודה על הסקירה
חשבתי ללכת על הרסיבר הנ"ל, אך בסקירות לא מציינים בפירוט ניגון קבצי HI-RES.
מציינים שהוא כולו MADE IN CHINA ואיכות הגימור בהתאם (בניגוד לשנים קודמות ולאחיו הגדול AV8802A).
האם ניתן לנגן עם היישומון שלהם קבצי FLAC 24BIT מהרשת הבייתית \ WIFI \ BT ...או רק מכניסת ה-USB הקדמית (לא נוח)?
אני משער שקבצי DSD או SACD ISO, אם ניתן, אז רק מכניסת ה-USB. האם ניסית?
לגבי דגמים אחרים שאתה בודק,
האם ה-Cambridge CXR120\200 וה-Anthem MRX 520\720 עומדים על הפרק (לאותם משתמשים שחשובה להם גם המוזיקה) ?
מציינים שהוא כולו MADE IN CHINA ואיכות הגימור בהתאם (בניגוד לשנים קודמות ולאחיו הגדול AV8802A).
האם ניתן לנגן עם היישומון שלהם קבצי FLAC 24BIT מהרשת הבייתית \ WIFI \ BT ...או רק מכניסת ה-USB הקדמית (לא נוח)?
האם ה-Cambridge CXR120\200 וה-Anthem MRX 520\720 עומדים על הפרק (לאותם משתמשים שחשובה להם גם המוזיקה) ?
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .minime כתב:תודה על הסקירה![]()
האם ה-Cambridge CXR120\200 וה-Anthem MRX 520\720 עומדים על הפרק (לאותם משתמשים שחשובה להם גם המוזיקה) ?...
לא בדקתי הרצת קבצי dsd.
לגבי מותגים אחרים שיבחנו .המותגים שאתה מעונין בהם לא ברשימת הנבחנים .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
וההחלטה הסופית תתבצע על סמך זכרון?
שמעתי את הפיצוץ של הירייה במרנץ בצורה כזו לפני שבוע , לעומת באופן אחר בימהה לפני ארבעה ימים ובאופן שונה בפיוניר?
לדעתי גם סטיב אוסטין (בעונה הראשונה) לא היה מסוגל לבצע החלטה כזו.
רן
שמעתי את הפיצוץ של הירייה במרנץ בצורה כזו לפני שבוע , לעומת באופן אחר בימהה לפני ארבעה ימים ובאופן שונה בפיוניר?
לדעתי גם סטיב אוסטין (בעונה הראשונה) לא היה מסוגל לבצע החלטה כזו.
רן
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·9000es כתב:שלום לך .......
לא בדקתי הרצת קבצי dsd.
לגבי מותגים אחרים שיבחנו .המותגים שאתה מעונין בהם לא ברשימת הנבחנים ....
איציק ידידי
כל הרסיברים ברמה שאתה בוחן-טובים מאוד מאוד!!,אבל בהחלט מציאה בחום רב!!! לבחון את הרסיברים ה"אנגלים" יש להם עוצמה אדירה!
ואיכות מעניינת מאוד!!
כיף חיים.
-
9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
·למה אתה מתכוון שיש לרסיברים האנגלים עוצמה אדירה .royla כתב:·......
איציק ידידי
כל הרסיברים ברמה שאתה בוחן-טובים מאוד מאוד!!,אבל בהחלט מציאה בחום רב!!! לבחון את הרסיברים ה"אנגלים" יש להם עוצמה אדירה!
ואיכות מעניינת מאוד!!...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
·itay123 כתב:מה זה "עוצמה אדירה"...
איתי-אתה תדע להסביר יותר טוב ממני את מה שאני מתכוון:
כמו שבפאוואר יעודי יש 100 וואט איכותיים,לעומת רסיבר קולנוע בייתי עם 180 וואט...שזה פחות איכותי וחזק,מורגש שה100 וואט יותר חזקים ואיכותיים מה180 של הרסיבר.
לקחתי אלי לניסיון רסיבר NAD והעוצמה -הכוח של הרסיבר להחזיק את הרמקולים-היה ממש מרשים!! יותר חזק מהאונקיו.
הסברתי את עצמי?
לדעתי בפעם הבאה שאקנה רסיבר זה יהיה מ"האנגלים"-תיכנון אנגלי...
כיף חיים.
·רועיroyla כתב:·......
איתי-אתה תדע להסביר יותר טוב ממני את מה שאני מתכוון:
כמו שבפאוואר יעודי יש 100 וואט איכותיים,לעומת רסיבר קולנוע בייתי עם 180 וואט...שזה פחות איכותי וחזק,מורגש שה100 וואט יותר חזקים ואיכותיים מה180 של הרסיבר.
לקחתי אלי לניסיון רסיבר NAD והעוצמה -הכוח של הרסיבר להחזיק את הרמקולים-היה ממש מרשים!! יותר חזק מהאונקיו.
הסברתי את עצמי?
לדעתי בפעם הבאה שאקנה רסיבר זה יהיה מ"האנגלים"-תיכנון אנגלי......
1- אני לא חושב שמישהו יכול להתווכח עם מה שאתה מרגיש, כי זו הרגשה שלך אישית.
הרגשה שנובעת מ- X Y Z ושאר משתנים.
2- נתונים יבשים לא עושים עלי שום רושם, גם אם רשום 500W או 50W, חשוב התוצאה באוזניים.
3- ההתאמה לרמקולים נובעת מלא מעט משתנים, ולא בגלל מספרים למינהם, אלא תכנונם בפועל.
*המספרים שקימים בריסברים לדעתי זה אחד הבלופים הכי גדולים.
*חברת אנט'ם זה לא אנגלי אלא קנדי
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
כתבת יפה...itay123 כתב:ליאור בוקר טוב......
אין שום בעיה בביקורת להשתמש עם מושגים - דבר זה מקובל גם בחול וב"מגזינים" הכי נחשבים, אך למילים האילו יש גם מושג מאחוריהן שגובלות בדמיון והגיון לנאמר...
כאשר משתמשים במושגים אילו כאשר אין מאחוריהן שום ביסוס הגיוני (לפחות לדעתי ) לא פלא שיהיו תגובות והרמת גבות, אך יש התיימרות להציג ביקורת מקיפה וניסיון להראות מקצועי ומנגד יש דברים שגובלים בפנטזיה.
אז אולי זה bad day morning או כל דבר פסיכולוגי אחר...
אבל גם כשהמבקר נשאל שאלות בסיסיות ולגיטימיות על המכשיר/תוצאה שהוא מבקר - המענה גובל בהתחמקות ובחוסר ידע בסיסי לענות עליהם...
לכן אני באופן אישי סיכמתי את הנאמר עוד לפני
"תתחדש ותהנה"...
הביקורת וההתנסות היא לגמרי אישית כמו של כל חבר אחר שמתחדש במוצר ויש לקחת את הביקורת כפן אישי בלבד כמו כל שרשור התחדשתי בסיסי וראשוני....
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שתי נקודות בעקבות מספר תגובות שעלו פה:
1. זה נכון שיש המון מושגים אמורפיים בתחום הסאונד, אבל לפחות בספרות המקצועית והחצי-מקצועית (מגזינים כגון סטריאופייל) יש נסיון כן לעשות יישור קו על המושגים הללו. לקחתי על עצמי לפני כמה חודשים להשיק מילון מונחי אודיו בעברית בדיוק למטרה זו.
2. רסיברים "אנגלים" מבית היוצר של חברות כגון קיימברידג' אודיו, NAD וארקאם שמים לרוב דגש גדול יותר על איכות הסאונד הדו-ערוצי ממקביליהם הנפוצים יותר (מרנץ, ימאהה, אונקיו וכד') - זה לידי ביטוי בעיקר בקונסטרוקציה, כגון במתן דגש על בידוד ובידול מסלול האותות של הסטריאו משאר הערוצים הייעודיים לק"ב. מנסיוני האישי (לאחר מספר מבחנים עיוורים), מרנץ הם היחידים שמתקרבים באיכות הסטריאו לרסיברים האנגלים, ובהחלט הייתי ממליץ לכל מי שמחפש רסיבר ק"ב שנותן מענה איכותי גם לסטריאו לבחון אותם במו אוזניו.
ספציפית במקרה של איציק, שיש לו סטאפ נפרד לחלוטין לסטריאו, אני לא מוצא יותר מדי טעם להתעקש על בחינת "האנגלים" לצד ספינות הדגל הסטנדרטיות יותר, למעט אולי הארקאם AVR550 (תומך אטמוס, אם כולל הגברה רק ל-7 ערוצים, אז ייתכן ויידרש מגבר חיצוני) שכולל את מערכת הכיול Dirac Live, שכלולה גם במוצרי היי-אנד של THETA למשל.
1. זה נכון שיש המון מושגים אמורפיים בתחום הסאונד, אבל לפחות בספרות המקצועית והחצי-מקצועית (מגזינים כגון סטריאופייל) יש נסיון כן לעשות יישור קו על המושגים הללו. לקחתי על עצמי לפני כמה חודשים להשיק מילון מונחי אודיו בעברית בדיוק למטרה זו.
2. רסיברים "אנגלים" מבית היוצר של חברות כגון קיימברידג' אודיו, NAD וארקאם שמים לרוב דגש גדול יותר על איכות הסאונד הדו-ערוצי ממקביליהם הנפוצים יותר (מרנץ, ימאהה, אונקיו וכד') - זה לידי ביטוי בעיקר בקונסטרוקציה, כגון במתן דגש על בידוד ובידול מסלול האותות של הסטריאו משאר הערוצים הייעודיים לק"ב. מנסיוני האישי (לאחר מספר מבחנים עיוורים), מרנץ הם היחידים שמתקרבים באיכות הסטריאו לרסיברים האנגלים, ובהחלט הייתי ממליץ לכל מי שמחפש רסיבר ק"ב שנותן מענה איכותי גם לסטריאו לבחון אותם במו אוזניו.
ספציפית במקרה של איציק, שיש לו סטאפ נפרד לחלוטין לסטריאו, אני לא מוצא יותר מדי טעם להתעקש על בחינת "האנגלים" לצד ספינות הדגל הסטנדרטיות יותר, למעט אולי הארקאם AVR550 (תומך אטמוס, אם כולל הגברה רק ל-7 ערוצים, אז ייתכן ויידרש מגבר חיצוני) שכולל את מערכת הכיול Dirac Live, שכלולה גם במוצרי היי-אנד של THETA למשל.
·epony כתב: מנסיוני האישי (לאחר מספר מבחנים עיוורים), מרנץ הם היחידים שמתקרבים באיכות הסטריאו לרסיברים האנגלים, ובהחלט הייתי ממליץ לכל מי שמחפש רסיבר ק"ב שנותן מענה איכותי גם לסטריאו לבחון אותם במו אוזניו....
זה מעניין, תיעדת איפשהו את המבחנים האלה באופן מסודר?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סוג של, כן: http://www.hometheater.co.il/vt193895evgenetic כתב:·......
זה מעניין, תיעדת איפשהו את המבחנים האלה באופן מסודר?...