שרשור תגובות: נטפליקס זמין בישראל!!!

חדשות ועדכונים של HT Magazine
toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

האפליקציה זמינה ל-smart tv
אלעד

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

שליחה

vic1234 כתב:לפי מה שהבנתי כל השפות זמינות בכל המדינות
...
·אם כך זה מצויין!

Nemesis כתב:כי יש קובץ של שבריר של כלום של דוברי עברית. עדיפות נמוכה.
אולי בעתיד אם יהיה פוטנציאל.
...
·חבל מאוד כי דווקא עכשיו יהיה להם פוטנציאל גדול מאוד מכוון שיש מונופול של הוט ויס וכמובן שסלקום לא מהווה יחסית תחרות ואם פרטנר וגולן טלקום יכנסו (אם הן יכנסו בכלל) זה בטוח יהיה להם פחות כדאי ועוד שיש את חברת החשמל אז בכלל (בתקווה שהיא תפרח כמבן).

Amirdhd כתב:אפשר לדעת למה כלכך חשוב לכם ממשק בעברית?
רק אני חושב שהעדיפות הראשונה כתוביות ורק אחרכך ממשק שככל הנראה לא יהיה ב10 שנים הקרובות

אגב יש לי שאלה.. יש לי על הסטרימר openelec וסוני 3 לא בשימוש.. איך איכות הצפיה שלו? 1080p? יהיה לו בעיה להריץ רזולוציה כזאת? לא זכור לי עם כמה זיכרון ראם הוא הגיע..
ויש אפשרות ללמד אותו לעבוד עם שלט חכם או רק קונטרולר?
...
·כמובן שכתוביות בעברית יותר חשובות ממשק אך אנחנו יודעים שזה לא יהיה בזמן הקרוב (אם בכלל יהיה) אז ממשק בעברית זה מינימום של המינימום של שירות שפותח את השירות שלו לארץ זרה כמו ישראל ובמיוחד שיש שפה ערבית.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אייפון - אייפד
למי שיש את האפליקציה מהחנות האמריקאית.
ניתן להפעיל בארץ.
צריך לעשות LOGOUT וLOGIN מחדש
העם דורש..... כל מיני דברים

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

אני אודה לך אם תסביר לי

שליחה

vic1234 כתב:
...
...
שאלת לגבי ערבית
עניתי לך שערבית זמינה

ואין דבר כזה נטפליס ישראל
...
·מה הסיבה שבנטפליקס פה רשום בכתובת האתר לקראת הסוף את il ?
https://www.netflix.com/il/
מה עוד יכול להחשב ל il חוץ משייכות למדינת ישראל?
אולי בטעות הם רשמו שם לקראת הסוף את המושג il ?
תודה.

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143

שליחה

כי זה מזהה שאתה נמצא בישראל
ולפי זה זה מגביל את התכנים

אין דבר כזה נטפליקס ישראל

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73425
שם מלא: ערן

שליחה

עוד מידע פה, מומלץ לקרוא:

http://benhamo.org/%D7%90%D7%96-%D7%99% ... %A8%D7%A5/

avier
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

vic1234 כתב:כי זה מזהה שאתה נמצא בישראל
ולפי זה זה מגביל את התכנים

אין דבר כזה נטפליקס ישראל
...
·
טוב לדעת כי אני רגיל לזה שאם האתר מזהה שאני בישראל אז רק בדף עצמו אני מקבל למשל הודעה שאני לא יכול לצפות בתוכן כי אני מישראל כאשר בכתובת של הדף לא רשום לקראת הסוף את ה il.
כמו באתר של vevo

Deicide
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 236

שליחה

offerbk1 כתב:@Deicide
·
אם עוד לא עשית מנוי VPN (אני בכלל מציע להשתמש בשרותי DNS ולא VPN) אז אתה יכול לשלם ולהשתמש בחו"ל דרך דפדפן עם תוסף HOLA
https://hola.org/
...
·יש לי VPN אני לא יכול להשתמש בפייפאל שלי

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974

שליחה

לא מאמין על הבכיינות פה לגבי עברית. יש כל כך הרבה שפות להוסיף לפני עברית. אם לא שמתם לב לרוב השפות יש יותר דוברים :-). היו שתי אפשרויות... או שתחכו מליארד שנה עד שיהיה הכל מתורגם לעברית או שתקבלו עכשיו באנגלית. אז מה עדיף? :-) אני חושב שעדיפה ציפור אחת ביד. מי שלא אוהב ציפורים לא חייב...
לגבי איכות שידור, נטפליקס מתחיל בדרך כלל ב SD ואז עולה לאיכות שידור הכי גבוה שהוא יכול אז אין דבר כזה באמת לנגן תוכן 4K במסך שלא תומך. יש פשוט איכות מקסימלית לכל תוכן והוא ישודר באיכות הכי גבוהה שהמכשיר והקו אינטרנט מסוגלים. לדוגמה FIRETV דור ראשון לעולם לא יעביר לטלויזיה 4K כי הוא תומל עד FULLHD.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@Deicide
·
אמור לעבוד לך כי עכשיו אפילו בישראל יש נטפליקס אז לא ברור למה שתהיה לך בעייה.

https://help.netflix.com/en/node/367

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

@offerbk1
·
אתה ממש מגזים עם הדיבור "על הבכיינות". אם לא שמת לב, לעברית יש יותר דוברים כאן בישראל.
בכל מקום באתרי החדשות וברשת, כולם מדברים על המחסור בכתוביות בעברית, וטוענים שעד שזה לא יגיע, נטפליקס לא יהיו יותר מאשר מוצר נישה, שלא יצליח באמת לתפוס נתח שוק או לאיים על חברות הטלוויזיה האחרות.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@nirzon
·
כן אבל אם לא שמת לב הכותרת בכנס בחו"ל הייתה netflix is everywhere כלומר הם הורידו את ההגבלה בבת אחת במליארד מקומות איפה שרק הם יכלו. הכותרת לא הייתה netflix is now available in israel, זה רק הכותרות פה בפורומים :-)
לכן מכייוון שרצו בבת אחת לפתוח לכולם הם נותנים כל מה שהם יכולים כדי לפגוע (בצורה חיובית) בכמה שיותר לקוחות פוטנציאלים.
וכן יש יותר דוברי ערבית ב ע ו ל ם. הבכיינות פה של למה ערבית כן ועברית לא היא מהסתכלות מאד מוזרה כאילו נטפליקס תכננו חודשים כניסה לשוק של ישראל ויצאה בהצהרות אתמול שהם הגיעו אלינו. אז לא. אנחנו לא כאלה מיוחדים. אנחנו מקום אחד מתוך המון. ואנחנו גם לא השוק הגדול ביותר. נטפליקס זה עסק שרוצה להרוויח כסף. מותר לו למכור את מרכולתו בישראל אז יעשה זאת. אם אני מנהל שם את העסק אז תרגום בעברית זה לא הדבר הראשון שאני אעשה בשביל להגדיל את ההכנסות. ואפשר להירגע, נטפליקס לא הוסיפו ערבית כדי לעצבן פה מישהו, הם לא הוסיפו ערבית בגלל שיש דוברי ערבית בישראל. אני כן חושב שזה בכיינות כשאנשים כותבים שזה לא בסדר שנפטליקס תומכת בישראל בערבית אבל לא בעברית מהסיבה הפשוטה שאין פה כוונות זדו, לא הושקעה פה מחשבה כזו אני בטוח, יש להם אפשרות לתת תרגום בערבית אז נתנו, אין קשר לפוליטיקה או לשום דבר אחר. נטפליקס לא כיוונו לישראל. הם כיוונו להרבה מדינות ואנחנו רק אחת מתוכן.

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352

שליחה

מסכים שהיתה פה טיפה בכיינות לגבי למה ערבית כן ועברית לא (אפילו מעט יותר מבכיינות, הרגשתי גם קמצוץ של גזענות ולאומנות).
מצד שני, תמיכה בעברית היא קריטית למוצר שרוצה להצליח בישראל.

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@nirzon
·
כמו שאמרת... אם רוצה להצליח. מסכים במאה אחוז. ואני בטוח שיש מקומות שיותר חשוב להם להשקיע בתרגומים לפני שהם יגיעו לעברית כי שם יהיה להם יותר חשוב להצליח. אם הם עושים את זה במקביל, אחלה, אני אשמח מאד. אם אנחנו נהיה אחרונים בתור, אני לא יכול להאשים אותם.
בסופו של דבר פתחו לנו את הדלת, אני מברך. אני לא רואה שאנשים כועסים על אמאזון צרפת על זה שהוא מוכר ושולח לישראל אבל האתר לא בעברית. שם זה נראה לכולם הגיוני שתרגום לעברית זה לא בעדיפות, וברור לכולנו שאנחנו מעדיפים שתהיה לנו אפשרות לקנות משם כבר עכשיו ולא רק אם תהיה גרסה עברית לאתר. ברור שזה לא אחד לאחד אבל צריך לקחת דברים בפרספקטיבה הנכונה. לא צריך תמיד לחפש את השלילי. עשו משהו טוב. אולי עוד יישפרו.

nirfun
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 511

שליחה

לכל מי שרואה נטפליקס במחשב ומעוניין בכתוביות בעברית - יש אפשרות להוסיף כתוביות שהורדתם בעצמכם.
לדוגמא:
https://google.com/webstore/deta ... cjebblphoc

(לא ניסיתי)

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

שאלה לגבי התוכן.

במקום מסוים ראיתי שכתוב שהתוכן המוצע עכשיו בנטפליקס מוגבל לתוכן שהופק על ידי נטפליקס (וגם זה רק בהנחה שהתוכן הזה לא נמכר בבלעדיות להוט או יס). אני מניח שזה לא נכון ושיש גישה להמון סדרות וסרטים כלליים. האם מישהו יכול להבהיר, בבקשה?

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191

שליחה

@alonwa
יש גישה גם לסדרות שלא הופקו ע"י נטפליקס

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

Cleaner כתב:@alonwa
יש גישה גם לסדרות שלא הופקו ע"י נטפליקס
...
·אבל רק תוכן שהיה להם מראש זכויות בינלאומיות וזה לא כל התוכן שיש להם בארה"ב, אירופה ואמריקה הלאטינית.
לגבי תוכן מקור, אין להם בעיה של זכויות כי זה שלהם....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

@MartinHSabag
·
אז מה באופן כללי יש ומה אין? ברור לי שזו שאלה כללית ואי אפשר לתת תשובה מדוייקת, אבל אם אני בוחר, נאמר, סרט או סדרה באקראי האם סביר שהם יהיו או לא?

חזור אל “חדשות HT”