שרשור תגובות: נטפליקס זמין בישראל!!!
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
האפליקציה זמינה ל-smart tv
אלעד
- miCkEy6772
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
·אם כך זה מצויין!vic1234 כתב:לפי מה שהבנתי כל השפות זמינות בכל המדינות...
·חבל מאוד כי דווקא עכשיו יהיה להם פוטנציאל גדול מאוד מכוון שיש מונופול של הוט ויס וכמובן שסלקום לא מהווה יחסית תחרות ואם פרטנר וגולן טלקום יכנסו (אם הן יכנסו בכלל) זה בטוח יהיה להם פחות כדאי ועוד שיש את חברת החשמל אז בכלל (בתקווה שהיא תפרח כמבן).Nemesis כתב:כי יש קובץ של שבריר של כלום של דוברי עברית. עדיפות נמוכה.
אולי בעתיד אם יהיה פוטנציאל....
·כמובן שכתוביות בעברית יותר חשובות ממשק אך אנחנו יודעים שזה לא יהיה בזמן הקרוב (אם בכלל יהיה) אז ממשק בעברית זה מינימום של המינימום של שירות שפותח את השירות שלו לארץ זרה כמו ישראל ובמיוחד שיש שפה ערבית.Amirdhd כתב:אפשר לדעת למה כלכך חשוב לכם ממשק בעברית?
רק אני חושב שהעדיפות הראשונה כתוביות ורק אחרכך ממשק שככל הנראה לא יהיה ב10 שנים הקרובות
אגב יש לי שאלה.. יש לי על הסטרימר openelec וסוני 3 לא בשימוש.. איך איכות הצפיה שלו? 1080p? יהיה לו בעיה להריץ רזולוציה כזאת? לא זכור לי עם כמה זיכרון ראם הוא הגיע..
ויש אפשרות ללמד אותו לעבוד עם שלט חכם או רק קונטרולר?...
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אייפון - אייפד
למי שיש את האפליקציה מהחנות האמריקאית.
ניתן להפעיל בארץ.
צריך לעשות LOGOUT וLOGIN מחדש
למי שיש את האפליקציה מהחנות האמריקאית.
ניתן להפעיל בארץ.
צריך לעשות LOGOUT וLOGIN מחדש
העם דורש..... כל מיני דברים
- avier
-
- טרול

- תגובות: 756
אני אודה לך אם תסביר לי
·מה הסיבה שבנטפליקס פה רשום בכתובת האתר לקראת הסוף את il ?vic1234 כתב:
שאלת לגבי ערבית......
עניתי לך שערבית זמינה
ואין דבר כזה נטפליס ישראל...
https://www.netflix.com/il/
מה עוד יכול להחשב ל il חוץ משייכות למדינת ישראל?
אולי בטעות הם רשמו שם לקראת הסוף את המושג il ?
תודה.
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
כי זה מזהה שאתה נמצא בישראל
ולפי זה זה מגביל את התכנים
אין דבר כזה נטפליקס ישראל
אין דבר כזה נטפליקס ישראל
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
- avier
-
- טרול

- תגובות: 756
·vic1234 כתב:כי זה מזהה שאתה נמצא בישראל
אין דבר כזה נטפליקס ישראל...
טוב לדעת כי אני רגיל לזה שאם האתר מזהה שאני בישראל אז רק בדף עצמו אני מקבל למשל הודעה שאני לא יכול לצפות בתוכן כי אני מישראל כאשר בכתובת של הדף לא רשום לקראת הסוף את ה il.
כמו באתר של vevo
- Deicide
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 236
·יש לי VPN אני לא יכול להשתמש בפייפאל שליofferbk1 כתב:@Deicide
·
אם עוד לא עשית מנוי VPN (אני בכלל מציע להשתמש בשרותי DNS ולא VPN) אז אתה יכול לשלם ולהשתמש בחו"ל דרך דפדפן עם תוסף HOLA
https://hola.org/...
- offerbk1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1974
לא מאמין על הבכיינות פה לגבי עברית. יש כל כך הרבה שפות להוסיף לפני עברית. אם לא שמתם לב לרוב השפות יש יותר דוברים
. היו שתי אפשרויות... או שתחכו מליארד שנה עד שיהיה הכל מתורגם לעברית או שתקבלו עכשיו באנגלית. אז מה עדיף?
אני חושב שעדיפה ציפור אחת ביד. מי שלא אוהב ציפורים לא חייב...
לגבי איכות שידור, נטפליקס מתחיל בדרך כלל ב SD ואז עולה לאיכות שידור הכי גבוה שהוא יכול אז אין דבר כזה באמת לנגן תוכן 4K במסך שלא תומך. יש פשוט איכות מקסימלית לכל תוכן והוא ישודר באיכות הכי גבוהה שהמכשיר והקו אינטרנט מסוגלים. לדוגמה FIRETV דור ראשון לעולם לא יעביר לטלויזיה 4K כי הוא תומל עד FULLHD.
לגבי איכות שידור, נטפליקס מתחיל בדרך כלל ב SD ואז עולה לאיכות שידור הכי גבוה שהוא יכול אז אין דבר כזה באמת לנגן תוכן 4K במסך שלא תומך. יש פשוט איכות מקסימלית לכל תוכן והוא ישודר באיכות הכי גבוהה שהמכשיר והקו אינטרנט מסוגלים. לדוגמה FIRETV דור ראשון לעולם לא יעביר לטלויזיה 4K כי הוא תומל עד FULLHD.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@Deicide
·
אמור לעבוד לך כי עכשיו אפילו בישראל יש נטפליקס אז לא ברור למה שתהיה לך בעייה.
https://help.netflix.com/en/node/367
·
אמור לעבוד לך כי עכשיו אפילו בישראל יש נטפליקס אז לא ברור למה שתהיה לך בעייה.
https://help.netflix.com/en/node/367
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
@offerbk1
·
אתה ממש מגזים עם הדיבור "על הבכיינות". אם לא שמת לב, לעברית יש יותר דוברים כאן בישראל.
בכל מקום באתרי החדשות וברשת, כולם מדברים על המחסור בכתוביות בעברית, וטוענים שעד שזה לא יגיע, נטפליקס לא יהיו יותר מאשר מוצר נישה, שלא יצליח באמת לתפוס נתח שוק או לאיים על חברות הטלוויזיה האחרות.
·
אתה ממש מגזים עם הדיבור "על הבכיינות". אם לא שמת לב, לעברית יש יותר דוברים כאן בישראל.
בכל מקום באתרי החדשות וברשת, כולם מדברים על המחסור בכתוביות בעברית, וטוענים שעד שזה לא יגיע, נטפליקס לא יהיו יותר מאשר מוצר נישה, שלא יצליח באמת לתפוס נתח שוק או לאיים על חברות הטלוויזיה האחרות.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@nirzon
·
כן אבל אם לא שמת לב הכותרת בכנס בחו"ל הייתה netflix is everywhere כלומר הם הורידו את ההגבלה בבת אחת במליארד מקומות איפה שרק הם יכלו. הכותרת לא הייתה netflix is now available in israel, זה רק הכותרות פה בפורומים
לכן מכייוון שרצו בבת אחת לפתוח לכולם הם נותנים כל מה שהם יכולים כדי לפגוע (בצורה חיובית) בכמה שיותר לקוחות פוטנציאלים.
וכן יש יותר דוברי ערבית ב ע ו ל ם. הבכיינות פה של למה ערבית כן ועברית לא היא מהסתכלות מאד מוזרה כאילו נטפליקס תכננו חודשים כניסה לשוק של ישראל ויצאה בהצהרות אתמול שהם הגיעו אלינו. אז לא. אנחנו לא כאלה מיוחדים. אנחנו מקום אחד מתוך המון. ואנחנו גם לא השוק הגדול ביותר. נטפליקס זה עסק שרוצה להרוויח כסף. מותר לו למכור את מרכולתו בישראל אז יעשה זאת. אם אני מנהל שם את העסק אז תרגום בעברית זה לא הדבר הראשון שאני אעשה בשביל להגדיל את ההכנסות. ואפשר להירגע, נטפליקס לא הוסיפו ערבית כדי לעצבן פה מישהו, הם לא הוסיפו ערבית בגלל שיש דוברי ערבית בישראל. אני כן חושב שזה בכיינות כשאנשים כותבים שזה לא בסדר שנפטליקס תומכת בישראל בערבית אבל לא בעברית מהסיבה הפשוטה שאין פה כוונות זדו, לא הושקעה פה מחשבה כזו אני בטוח, יש להם אפשרות לתת תרגום בערבית אז נתנו, אין קשר לפוליטיקה או לשום דבר אחר. נטפליקס לא כיוונו לישראל. הם כיוונו להרבה מדינות ואנחנו רק אחת מתוכן.
·
כן אבל אם לא שמת לב הכותרת בכנס בחו"ל הייתה netflix is everywhere כלומר הם הורידו את ההגבלה בבת אחת במליארד מקומות איפה שרק הם יכלו. הכותרת לא הייתה netflix is now available in israel, זה רק הכותרות פה בפורומים
לכן מכייוון שרצו בבת אחת לפתוח לכולם הם נותנים כל מה שהם יכולים כדי לפגוע (בצורה חיובית) בכמה שיותר לקוחות פוטנציאלים.
וכן יש יותר דוברי ערבית ב ע ו ל ם. הבכיינות פה של למה ערבית כן ועברית לא היא מהסתכלות מאד מוזרה כאילו נטפליקס תכננו חודשים כניסה לשוק של ישראל ויצאה בהצהרות אתמול שהם הגיעו אלינו. אז לא. אנחנו לא כאלה מיוחדים. אנחנו מקום אחד מתוך המון. ואנחנו גם לא השוק הגדול ביותר. נטפליקס זה עסק שרוצה להרוויח כסף. מותר לו למכור את מרכולתו בישראל אז יעשה זאת. אם אני מנהל שם את העסק אז תרגום בעברית זה לא הדבר הראשון שאני אעשה בשביל להגדיל את ההכנסות. ואפשר להירגע, נטפליקס לא הוסיפו ערבית כדי לעצבן פה מישהו, הם לא הוסיפו ערבית בגלל שיש דוברי ערבית בישראל. אני כן חושב שזה בכיינות כשאנשים כותבים שזה לא בסדר שנפטליקס תומכת בישראל בערבית אבל לא בעברית מהסיבה הפשוטה שאין פה כוונות זדו, לא הושקעה פה מחשבה כזו אני בטוח, יש להם אפשרות לתת תרגום בערבית אז נתנו, אין קשר לפוליטיקה או לשום דבר אחר. נטפליקס לא כיוונו לישראל. הם כיוונו להרבה מדינות ואנחנו רק אחת מתוכן.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
מסכים שהיתה פה טיפה בכיינות לגבי למה ערבית כן ועברית לא (אפילו מעט יותר מבכיינות, הרגשתי גם קמצוץ של גזענות ולאומנות).
מצד שני, תמיכה בעברית היא קריטית למוצר שרוצה להצליח בישראל.
מצד שני, תמיכה בעברית היא קריטית למוצר שרוצה להצליח בישראל.
- offerbk1
-
- חבר ותיק

@nirzon
·
כמו שאמרת... אם רוצה להצליח. מסכים במאה אחוז. ואני בטוח שיש מקומות שיותר חשוב להם להשקיע בתרגומים לפני שהם יגיעו לעברית כי שם יהיה להם יותר חשוב להצליח. אם הם עושים את זה במקביל, אחלה, אני אשמח מאד. אם אנחנו נהיה אחרונים בתור, אני לא יכול להאשים אותם.
בסופו של דבר פתחו לנו את הדלת, אני מברך. אני לא רואה שאנשים כועסים על אמאזון צרפת על זה שהוא מוכר ושולח לישראל אבל האתר לא בעברית. שם זה נראה לכולם הגיוני שתרגום לעברית זה לא בעדיפות, וברור לכולנו שאנחנו מעדיפים שתהיה לנו אפשרות לקנות משם כבר עכשיו ולא רק אם תהיה גרסה עברית לאתר. ברור שזה לא אחד לאחד אבל צריך לקחת דברים בפרספקטיבה הנכונה. לא צריך תמיד לחפש את השלילי. עשו משהו טוב. אולי עוד יישפרו.
·
כמו שאמרת... אם רוצה להצליח. מסכים במאה אחוז. ואני בטוח שיש מקומות שיותר חשוב להם להשקיע בתרגומים לפני שהם יגיעו לעברית כי שם יהיה להם יותר חשוב להצליח. אם הם עושים את זה במקביל, אחלה, אני אשמח מאד. אם אנחנו נהיה אחרונים בתור, אני לא יכול להאשים אותם.
בסופו של דבר פתחו לנו את הדלת, אני מברך. אני לא רואה שאנשים כועסים על אמאזון צרפת על זה שהוא מוכר ושולח לישראל אבל האתר לא בעברית. שם זה נראה לכולם הגיוני שתרגום לעברית זה לא בעדיפות, וברור לכולנו שאנחנו מעדיפים שתהיה לנו אפשרות לקנות משם כבר עכשיו ולא רק אם תהיה גרסה עברית לאתר. ברור שזה לא אחד לאחד אבל צריך לקחת דברים בפרספקטיבה הנכונה. לא צריך תמיד לחפש את השלילי. עשו משהו טוב. אולי עוד יישפרו.
- nirfun
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
לכל מי שרואה נטפליקס במחשב ומעוניין בכתוביות בעברית - יש אפשרות להוסיף כתוביות שהורדתם בעצמכם.
לדוגמא:
https://google.com/webstore/deta ... cjebblphoc
(לא ניסיתי)
לדוגמא:
https://google.com/webstore/deta ... cjebblphoc
(לא ניסיתי)
- alonwa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
שאלה לגבי התוכן.
במקום מסוים ראיתי שכתוב שהתוכן המוצע עכשיו בנטפליקס מוגבל לתוכן שהופק על ידי נטפליקס (וגם זה רק בהנחה שהתוכן הזה לא נמכר בבלעדיות להוט או יס). אני מניח שזה לא נכון ושיש גישה להמון סדרות וסרטים כלליים. האם מישהו יכול להבהיר, בבקשה?
במקום מסוים ראיתי שכתוב שהתוכן המוצע עכשיו בנטפליקס מוגבל לתוכן שהופק על ידי נטפליקס (וגם זה רק בהנחה שהתוכן הזה לא נמכר בבלעדיות להוט או יס). אני מניח שזה לא נכון ושיש גישה להמון סדרות וסרטים כלליים. האם מישהו יכול להבהיר, בבקשה?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
@alonwa
יש גישה גם לסדרות שלא הופקו ע"י נטפליקס
יש גישה גם לסדרות שלא הופקו ע"י נטפליקס
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- alonwa
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
@MartinHSabag
·
אז מה באופן כללי יש ומה אין? ברור לי שזו שאלה כללית ואי אפשר לתת תשובה מדוייקת, אבל אם אני בוחר, נאמר, סרט או סדרה באקראי האם סביר שהם יהיו או לא?
·
אז מה באופן כללי יש ומה אין? ברור לי שזו שאלה כללית ואי אפשר לתת תשובה מדוייקת, אבל אם אני בוחר, נאמר, סרט או סדרה באקראי האם סביר שהם יהיו או לא?