·אני משתמש בטלוויזיה מהאשכול פה מאמזון גרמניהMad-Dog כתב:@yakirzana
·
יתכן, אך לא ראיתי שהיה ולא ראיתי שיש, תראה דוגמא...
יש לי חבר שהזמין טלוויזיה 50 אינץ וואוי גם מאמזון גרמניה.

·אני משתמש בטלוויזיה מהאשכול פה מאמזון גרמניהMad-Dog כתב:@yakirzana
·
יתכן, אך לא ראיתי שהיה ולא ראיתי שיש, תראה דוגמא...

·אזבתי.... אבל אם אין לסמסונג 3D למה לקנות סמסונג? תקנה LG, אני בטוח שיש להם כמה דגמים שכוללים (עדיין) 3D.ViruzZ כתב:@talshap
·אזוב, יש כבר דגמי 2016, עוד חודש חודשיים בארץ.
יותר דגמים עם Quantum Dot ובמחיר יותר זול.
הטלויזיות השנה יותר זולות פי2, נכון לא יהי תלת מימד יותר באף דגם של סמסונג, אבל כל השער אשתפר כולל Input Lag, פאנל HDR, 10-BIT ויותר...

·rafi_d כתב:·אזבתי.... אבל אם אין לסמסונג 3D למה לקנות סמסונג? תקנה 3D, אני בטוח שיש להם כמה דגמים שכוללים (עדיין) 3D.......
אני לא מתכונן לוותר......

·כי לרוב האנשים תמיכה בתלת מימד זה לא שיקול חשוב. ויש שיקולים וסיבות אחרות להעדיף טלויזיה של סמסונג. למשל מאחר והם משתמשים לרוב בפאנלים מסוג VA בזמן שLG משתמשים לרוב בפאנלים מסוג IPS בעלי ניגודיות נמוכה בהרבה.rafi_d כתב:·אזבתי.... אבל אם אין לסמסונג 3D למה לקנות סמסונג? תקנה LG, אני בטוח שיש להם כמה דגמים שכוללים (עדיין) 3D.......
אני לא מתכונן לוותר......

·TheCoolest כתב:·כי לרוב האנשים תמיכה בתלת מימד זה לא שיקול חשוב. ויש שיקולים וסיבות אחרות להעדיף טלויזיה של סמסונג. למשל מאחר והם משתמשים לרוב בפאנלים מסוג VA בזמן שLG משתמשים לרוב בפאנלים מסוג IPS בעלי ניגודיות נמוכה בהרבה..........

·ViruzZ כתב:·......
לסמסונג השנה IPS ל דגמים 43 ו 49 אינטש ו VA לדגמים יותר גדולים....

·talshap כתב:אכזבה - הזמנתי את הJU6850 ב11 למרץ... חיכיתי וחיכיתי שהיא תשלח, שלחתי אימייל לתמיכה שאמרו שיש תקלה במרכז הלוגיסטיקה. לפתע היום בבוקר ראיתי שאמזון ביטלו לי את ההזמנה בכלל מבלי להודיע. כנראה בגלל שהחליטו שלא שולחים לישראל יותר......

·talshap כתב:@TheCoolest
כן תיארת את זה בול ככה גם התמיכה הסבירה לי...