זה לא חישוב נכון. הצריכה של הטלוויזיה לא משתנה. יש קצת חוסר יעילות בממירי מתח שכנראה מסתכם בכמה אחוזים, אבל הזרם (A/אמפר) בצד ה-230V לא שווה לצד ה-120V אלא בערך חצי. אם הטלוויזיה צורכת 140W ואתה רוצה ללכת לפי כל מיני המלצות שאומרות שלטלוויזיות כדאי פי 2 הספק (לא ברור לי אם לגמרי מבוססות, אבל שיהיה), אז אכן לך על 300W. אבל זה לא בגלל שהצריכה הממושכת תהיה 250W. בכל מקרה, ממיר מתח של 300W אמור להיות מסוגל להוציא 300W.Amstel כתב:למי שמתעניין איזה ספק לבחור,
כאשר הצריכה של הטלוויזיה (במקרה שלי 50 אינץ):
A*120V=142W
...
220V*1.2A=W
W=264
לכן ספק של 250W יהיה נמוך מדי (כמובן לצריכה מירבית), וספק של 300W יעשה את העבודה...
חיפשתי קצת יותר מידע על צריכת החשמל של המסכים האלה. המפרט של היצרן לא אחיד במה שהוא אומר. יש הבדלים בין מה שכתוב באתר למה שכתוב בספרי ההוראות, וההבדלים לכיוונים שונים בדגמים שונים. אולי חלק מהנתונים הם לא צריכת מקסימום אלא ממוצע כלשהו או מדידה ברמת תאורה שונה. אולי יש צריכה רגעית גדולה יותר בהדלקה. לא ברור.
גרסת ה-60" צורכת 155W לפי האתר, אבל 89W לפי ספר ההוראות. לעומת זאת, סקירה של Rtings אומרת שהצריכה היא 113W, עם מקסימום של 250W. לא ברור מה נכון, ובאיזה תנאים. אם נניח ש-155W היא צריכת המקסימום בשימוש רגיל, ו-250W צריכה רגעית בהדלקה, ממיר של 300W אמור להספיק. אבל אם אתם רוצים פי שתיים מהספק מהמקסימום, 500W, מה שלא נראה לי סביר. אולי תשאלו את היצרן לגבי הנתונים מהסקירה, או צריכת מקסימום רגעית?
גרסת ה-50" (M50-C1), לפי ספר ההוראות היא 150W (אותו דבר כמו גרסת ה-60"?!), ולפי האתר היא 71W (לפחות זה נמוך מגרסת ה-60"). לא מצאתי סקירה שמדדה צריכה באופן עצמאי. אפשר להתייחס לזה כמו למסך ה-60" מבחינת צריכה, או רבע פחות (71W לעומת 89W). קצת מוזר, אבל בלי סקירה עצמאית קשה להגיד מה זה באמת.