האמת היא שזה נראה קצת חשוד, כי הראיון שבו הוא אומר את זה פורסם ביום ראשון ושם שואלים אותו אם יסתפר והוא אומר שלא יודע ואז כתוב שקצת אחרי עריכת הראיון הוא הסתפר. מתי הוא הספיק בדיוק?Mistoffelees כתב:·קית הרינגטון אמר שהמפיקים הודיעו לו שהחוזה שלו נגמר והוא לא צפוי לחזור............
Game of Thrones - עונה 5
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
פרק ענק מההתחלה ועד הסוף, ובעיני זו עונה מושלמת למעט כמה שוונצים שהרגיז אותי שנשארו:
1. איפה ברנדון סטארק ושותפיו לכל הרוחות?! אפילו אין רמז על גורלו בעונה הזו?!
2. איפה גנדרי - דמות נהדרת שפשוט נעלמה ללא הסבר בעונה השלישית
הקטע עם אריה היה ענק. מת לדעת מה הלאה בשבילה.
לגבי ג'ון סנואו. לצערי זה היה מתבקש. הוא מנהיג של אנשים שלאורך כל העונה מראים הרבה מאוד שנאה אליו. זה סופו של מנהיג שלא יכול לרתום את האנשים שלו למטרות שלו...
הקטע אם סרסיי מראה של-ר.ר.מרטין לא מעניין אם מישהו רע או טוב, הוא גורם נזק לכולם באופן אחיד...
1. איפה ברנדון סטארק ושותפיו לכל הרוחות?! אפילו אין רמז על גורלו בעונה הזו?!
2. איפה גנדרי - דמות נהדרת שפשוט נעלמה ללא הסבר בעונה השלישית
הקטע עם אריה היה ענק. מת לדעת מה הלאה בשבילה.
לגבי ג'ון סנואו. לצערי זה היה מתבקש. הוא מנהיג של אנשים שלאורך כל העונה מראים הרבה מאוד שנאה אליו. זה סופו של מנהיג שלא יכול לרתום את האנשים שלו למטרות שלו...
הקטע אם סרסיי מראה של-ר.ר.מרטין לא מעניין אם מישהו רע או טוב, הוא גורם נזק לכולם באופן אחיד...
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לגבי מקרי המוות בפרק - חלקם לפחות, הם לכאורה ועם פתח להפתעה בתחילת העונה הבאה -
בריין באה להרוג את סטאניס והוא כבר מובס, אבל לא באמת רואים את המכה של החרב...
מירסלה גוססת במהירות מהרעל, אבל אולי לטריסטיין או מישהו אחר שם יש את הנוגדן...
לגבי ג'ון סנואו, אפשר לקוות שלמליסנדה יש יכולת להחזיר אותו לחיים, כמו ש-red priest אחר כבר עשה בסדרה...
בריין באה להרוג את סטאניס והוא כבר מובס, אבל לא באמת רואים את המכה של החרב...
מירסלה גוססת במהירות מהרעל, אבל אולי לטריסטיין או מישהו אחר שם יש את הנוגדן...
לגבי ג'ון סנואו, אפשר לקוות שלמליסנדה יש יכולת להחזיר אותו לחיים, כמו ש-red priest אחר כבר עשה בסדרה...
!I do my own stunts
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

בקשר לסטאניס ומירסלה, היוצרים התייחסו אליהם כאל מתים. הצחיק אותי שהם אמרו שלא הראו את סטאניס מת כי זה הרגיש להם מיותר. 75% מהסדרה שלכם זה דברים מיותרים אבל דווקא את זה החלטתם לחתוך? אני גם לא רואה סיבה שלטריסטיין או למישהו שאינו נחשיות החול יהיה את הנוגדן. זה רעל נדיר מהקצה השני של העולם. בפרק שבו ברון הורעל אמרו שזה רעל מאשאי. אין שום מפה רשמית של העולם שכוללת את אשאי כי זה מקום כל כך רחוק.
בנוגע לג'ון, זה נראה מאוד שקוף שזה מה שיקרה. ההתנהגות של מליסנדרה בפרק הזה הייתה שבירה כל כך קשה ומטומטמת של הדמות שלה, שאם בסרט גאנדי הוא היה באמצע הסרט מוציא להביור ושורף את כולם למוות זה היה יותר בדמות ממה שהיה עם מליסנדרה. נראה מאוד שקוף שהחזירו אותה בצורה מאוד מאולצת וגרועה בשביל שתהיה שם ברגע הנכון, אבל לך תדע.
בנוגע לג'ון, זה נראה מאוד שקוף שזה מה שיקרה. ההתנהגות של מליסנדרה בפרק הזה הייתה שבירה כל כך קשה ומטומטמת של הדמות שלה, שאם בסרט גאנדי הוא היה באמצע הסרט מוציא להביור ושורף את כולם למוות זה היה יותר בדמות ממה שהיה עם מליסנדרה. נראה מאוד שקוף שהחזירו אותה בצורה מאוד מאולצת וגרועה בשביל שתהיה שם ברגע הנכון, אבל לך תדע.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
טכנית הוא היה "ארוז" בעונה שעברה... 
על העונה הזאת אפשר לכתוב עליו Taken.
על העונה הזאת אפשר לכתוב עליו Taken.
עכשיו שסוף סוף גם אני סיימתי את העונה בשעה טובה , וקראתי פה את כל הגיגייכם
יש לי רק דבר אחד קטן להגיד - אף אחד פה לא כתב אפילו מילה אחת על ה CGI הרעוע בסצינה עם הדרקון ,
ברגע שחאליסי עולה עליו והוא ממריא - הרקע נראה כ"כ גרוע כאילו נלקח מאיזה סרט זול משנות ה 80' ....
לי באופן אישי זה קצת הרס את ההנאה , סדרה כזו עם עלויות הפקה מטורפות ורייטינג שלא נראה על המסך
יכלו קצת יותר להשקיע
יש לי רק דבר אחד קטן להגיד - אף אחד פה לא כתב אפילו מילה אחת על ה CGI הרעוע בסצינה עם הדרקון ,
ברגע שחאליסי עולה עליו והוא ממריא - הרקע נראה כ"כ גרוע כאילו נלקח מאיזה סרט זול משנות ה 80' ....
לי באופן אישי זה קצת הרס את ההנאה , סדרה כזו עם עלויות הפקה מטורפות ורייטינג שלא נראה על המסך
יכלו קצת יותר להשקיע
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

אני זוכר שבזמנו דיברתי עם אנשים על כמה ברור רואים את המסך הירוק בסצנה הזאת והיו הרבה אנשים שאמרו לי שהם לא שמו לב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
האפקטים בסצנת הקרב הגדולה של פרק 8. שווה צפיה.
[vimeo]132571771[/vimeo]
[vimeo]132571771[/vimeo]